nickgt7 Δημοσιεύτηκε December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 13, 2015 Καλημέρα θελω την βοηθεια σας. Ήμουν κάτοχος s4 αλλά δυστυχώς έσπασε. Είχα αποφασίσει να πάρω το xiaomi Redmi note 2 prime. Τις τελευταίες ημέρες ψάχνοντας λίγο βλέπω οτι το lumina εχει εξαιρετικές κριτικές. Ο μόνος μου ενδοιασμος ειναι το store market για apps. Σκέφτομαι την έκδοση Xl με 5.7 οθόνη. Επίσης κατι άκουσα οτι δεν υποστηρίζει καλά Facebook και twitter. Λογικά βέβαια από net θα ειναι mob view σωστά; Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Με mobile view κάνεις τα πάντα, ναι, και ο browser πάει σφαίρα. Λόγω λειτουργικού θα είναι ταχύτερο από οποιοδήποτε android και προφανώς με υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αν όμως είσαι από τους τύπους που κατεβάζουν δοκιμαστικά ότι σαβούρα βρουν στο store και μετά την ξεχνάνε, δεν θα σε καλύψει. Έχει άλλη φιλοσοφία το λειτουργικό, πιο επαγγελματική, θυσιάζει σ ένα βαθμό τη λεγόμενη "ελευθερία" προκειμένου να έχεις ασφάλεια και ταχύτητα. Αν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς υπάρχουν (αυτές ή παρόμοιες) στο store, τότε προχώρα, θα αλλάξει συνολικά η εικόνα σου για τα smartphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Τέτοια γράφετε και μετά να δω αν θα του δώσετε τα λεφτά του πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Τι εννοείς; Είχες ποτε σου wp 8.1; Αν ο topic starter θέλει το κινητό για να ασχολείται με την παραγωγικότητα ή τη διασκέδαση και όχι με ...το ίδιο το κινητό, τότε είναι η καλύτερη επιλογή. Ειδικά το XL που σκέφτεται, πέρα από το smoothness που έχουν όλα τα wp, ξεχωρίζει και σε κάμερα και σε αυτονομία κατά πολύ από τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Τι εννοείς; Είχες ποτε σου wp 8.1; Αν ο topic starter θέλει το κινητό για να ασχολείται με την παραγωγικότητα ή τη διασκέδαση και όχι με ...το ίδιο το κινητό, τότε είναι η καλύτερη επιλογή. Ειδικά το XL που σκέφτεται, πέρα από το smoothness που έχουν όλα τα wp, ξεχωρίζει και σε κάμερα και σε αυτονομία κατά πολύ από τον ανταγωνισμό. Μου αρέσει που του απαντάς κιόλας. Όλοι γνωρίζουν εδώ μέσα τον ενοχλητικό του forum και τι γράφει. Η γραφικοτητα σε όλο της το μεγαλείο. Σχετικά με το κινητό που θέλει ο φίλος πιο πάνω είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Δες στο store αν υπάρχουν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς και πάρε το. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Μου αρέσει που του απαντάς κιόλας. Όλοι γνωρίζουν εδώ μέσα τον ενοχλητικό του forum και τι γράφει. Η γραφικοτητα σε όλο της το μεγαλείο. Σχετικά με το κινητό που θέλει ο φίλος πιο πάνω είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Δες στο store αν υπάρχουν οι εφαρμογές που χρησιμοποιείς και πάρε το. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο για να τον χαρακτηρίσω, καινούριος εδώ! :) Κατά τα άλλα, πάντα είναι τι ζητάει ο καθένας. Αν θες out of the box επιδόσεις, εγγύηση, ασφάλεια, ταχύτητα, τότε .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 και το ενα και το αλλο ειναι πολυ καλες συσκευες! αν θες αμεση αγορα παιρνεις το λουμια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simosb Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλημέρα θελω την βοηθεια σας. Ήμουν κάτοχος s4 αλλά δυστυχώς έσπασε. Είχα αποφασίσει να πάρω το xiaomi Redmi note 2 prime. Τις τελευταίες ημέρες ψάχνοντας λίγο βλέπω οτι το lumina εχει εξαιρετικές κριτικές. Ο μόνος μου ενδοιασμος ειναι το store market για apps. Σκέφτομαι την έκδοση Xl με 5.7 οθόνη. Επίσης κατι άκουσα οτι δεν υποστηρίζει καλά Facebook και twitter. Λογικά βέβαια από net θα ειναι mob view σωστά; Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Το σημαντικότερο είναι να μπορείς να ζήσεις χωρίς τις εφαρμογές που λείπουν από το MS Store. Αν μπορείς τότε αξίζει να το πάρεις το Lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. December 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Ευχαριστω για τις προτάσεις. Σημερα πήγα στον Κωτσόβολο και το είδα απο κοντά, το Xl. Φαίνεται στιβαρή κατασκευή. Μόνο ο πωλητής εκεί ρε παιδιά με αυτά που μου είπε, δεν ξέρω τι να πιστέψω. Εχω διαβάσει στο Σκρουτζ τις κριτικές όλες άριστες. Όλοι μόνο αναφέρουν το ελειπες ws store. Οκ αυτο το γνωρίζω. Μου είπε όμως οτι για να αλλάξω ακόμα και ενα ringtone θελω μισή ώρα. Για να μεταφέρω αρχεία φωτό και βίντεο θελω ειδική εφαρμογή και ειναι πολύ πολύπλοκο. Μάλλον με πέρασε για άσχετο ή ηταν αυτός άσχετος. Τι να πω με μπέρδεψε λιγάκι. Οκ εγω το το κινητο το θελω για τα εξής. 1. Επαγγελματική χρήση (email κυρίως , καλο calendar) 2. Internet 3. Φωτό και βίντεο απαραίτητα λόγω της μικρής (πρώην κάτοχος s4 άρα κατι παρόμοιο ή καλυτερο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 LOL. Δεν έχει ιδέα ο πωλητής. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει, ψάξε και μόνος σου και θα δεις. Και στα 3 που λες (και σε πολλά άλλα), το 640 είναι κορυφαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ποτέ να μην ακούτε τους πωλητές των μεγάλων αλυσίδων. Είναι νόμος στις αγορές μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Ευχαριστω για τις προτάσεις. Σημερα πήγα στον Κωτσόβολο και το είδα απο κοντά, το Xl. Φαίνεται στιβαρή κατασκευή. Μόνο ο πωλητής εκεί ρε παιδιά με αυτά που μου είπε, δεν ξέρω τι να πιστέψω. Εχω διαβάσει στο Σκρουτζ τις κριτικές όλες άριστες. Όλοι μόνο αναφέρουν το ελειπες ws store. Οκ αυτο το γνωρίζω. Μου είπε όμως οτι για να αλλάξω ακόμα και ενα ringtone θελω μισή ώρα. Για να μεταφέρω αρχεία φωτό και βίντεο θελω ειδική εφαρμογή και ειναι πολύ πολύπλοκο. Μάλλον με πέρασε για άσχετο ή ηταν αυτός άσχετος. Τι να πω με μπέρδεψε λιγάκι. Οκ εγω το το κινητο το θελω για τα εξής. 1. Επαγγελματική χρήση (email κυρίως , καλο calendar) 2. Internet 3. Φωτό και βίντεο απαραίτητα λόγω της μικρής (πρώην κάτοχος s4 άρα κατι παρόμοιο ή καλυτερο) Email είναι εντάξει, το calendar όμως θα έλεγα ότι είναι μετριότατο, καμία σχέση με τον planner των android. Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. December 14, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Για το calendar δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή; Έψαξα λίγο το windows store και πραγματικά πολύ ελειπες. Άλλα ψήνονται πολύ για το κινητο. 1. W10 ποτε θα πάρει; 2. Κάποιος φίλος εδώ σε άλλο ποστ ανέφερε οτι δεν μετράει χρόνο κλήσης. Παίζει κατι τέτοιο; 3. Δεδομένα επίσης μετράει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Υπάρχει εγγενής εφαρμογη για κανελνταρ άψογη. 1. Από τα πρώτα, αν όχι το πρώτο 2. Όχι βέβαια... τι αλλο θα ακουστεί.. 3. Προφανώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. December 16, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 παιδια sorry που επαναλβανομαι αλλα θελω καποιες απαντησεις για να τελειωνω με το θεμα 1. βιντεο υπαρχει θέμα ή οχι. με έχουν μπερδεψει διαφορα σχόλια (το προβλημα ειναι να κολλαει οταν παίζει) 2. θέλω calendar, καλο expolorer και καλη κάμερα (καλυτερη απο το s4). εχετε να προτεινετε απο εμπειρια καποιες εφαρμογές να μπω να τσεκαρω? 3. με τα w10 υπαρχει περιπτωση να γίνει πιο αργο το λειτουργικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 1. Αν δεν έχει πρόβλημα το αρχείο τότε παίζει βίντεο κανονικά. Στην εγγραφή βίντεο με ανάλυση HD θέλει σίγουρα γρήγορη κάρτα sd (προσωπικά έχω βάλει SDXC UH3 με πάνω από 25MB/sec εγγραφή) ενώ το μόνο προβληματάκι που έχω διαπιστώσει στην εγγραφή είναι κάποια ψιλοπαγώματα όταν το χέρι κινείται πολύ γρήγορα - προφανώς σημαίνει ότι το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας δεν προλαβαίνει να παρακολουθήσει την κίνηση του χεριού. 2. Calendar και explorer μια χαρά. Η κάμερα επίσης αρκετά καλή αλλά δεν ξέρω εάν είναι καλύτερη από του S4. 3. Με τα W10 θα γίνει πιο γρήγορο. Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία μου από την technical preview η οποία preview είναι σχεδόν πάντα χειρότερη από την τελική έκδοση (windows insider από την πρώτη έκδοση των windows 10 για υπολογιστές τέτοιον καιρό πέρυσι). Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. December 17, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 1. Αν δεν έχει πρόβλημα το αρχείο τότε παίζει βίντεο κανονικά. Στην εγγραφή βίντεο με ανάλυση HD θέλει σίγουρα γρήγορη κάρτα sd (προσωπικά έχω βάλει SDXC UH3 με πάνω από 25MB/sec εγγραφή) ενώ το μόνο προβληματάκι που έχω διαπιστώσει στην εγγραφή είναι κάποια ψιλοπαγώματα όταν το χέρι κινείται πολύ γρήγορα - προφανώς σημαίνει ότι το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας δεν προλαβαίνει να παρακολουθήσει την κίνηση του χεριού. 2. Calendar και explorer μια χαρά. Η κάμερα επίσης αρκετά καλή αλλά δεν ξέρω εάν είναι καλύτερη από του S4. 3. Με τα W10 θα γίνει πιο γρήγορο. Τουλάχιστον αυτή είναι η εμπειρία μου από την technical preview η οποία preview είναι σχεδόν πάντα χειρότερη από την τελική έκδοση (windows insider από την πρώτη έκδοση των windows 10 για υπολογιστές τέτοιον καιρό πέρυσι). ξερει κάποιος εαν με τα windows 10 αναβαθμισει και το store που έχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Για να μην τα επαναλαμβάνουμε συνέχεια κοίτα εδώ: http://www.thewincentral.com/ πόσες νέες εφαρμογές βγαίνουν ως universal apps για windows 10. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Αγόρασα το 640 διαβάζοντας τα θετικά των wp εδώ. Προερχομουν από s4 mini που μου είχε σπάσει τα νεύρα λόγω λαγκ και μου έκανε την χάρη μια μέρα όμως να σπάσει :p. Δεν είμαι τύπος που ξεσκίζει το κινητό σε εφαρμογές , οπότε με προσέλκυαν τα θετικά που διάβασα για σφαίρα το κινητό κλπ. Σορυ αλλά τρίχες ήταν. Μονίμως loading..... Loading.... Και παρόλο που υπήρχαν οι βασικές εφαρμογές στο στορ, ήταν δραματικά υποδεέστερες! Το μετάνιωσα φουλ. Ευτυχώς τα οικονομικά ήρθαν έτσι που μπόρεσα πρόσφατα να παρω το σ6. Να ξεκαθαρίσω ότι το vfm όντως το χαρακτηρίζει. Καλή κάμερα, θεϊκό GPS που είναι σημαντικότατο για μένα. Ο browser μαύρο χάλι όμως. Δεν καταλαβαίνω πως τον βρίσκει κανείς καλό. Και οι "εναλλακτικοί" (βλ maxthon, uc κλπ) είχαν πάντα από διαφορετικό κόλλημα. Είναι καλό κινητό αλλά σκέψου το καλά... Οι εναλλακτικές σε αυτά τα λεφτά είναι πρακτικά τα κινέζικα με ο,τι αυτό συνεπάγεται για εγγύηση κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Μήπως είχες περάσει τις εφαρμογές στην SD, η οποία ήταν καμιά απλή Class 10? Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Είχα κάνει και ερώτημα στο αντίστοιχο φόρουμ. Κάποιες ήταν σε Samsung evo class 10 ναι. Αλλά δεν φάνηκε να είναι αυτό το πρόβλημα. Τεσπα δεν θέλω να ξεφεύγει το θέμα. Απλώς είπα την εμπειρία μου καθότι βρέθηκα σε παρόμοια θέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Κοίτα, σαφώς και υπάρχουν εφαρμογές που θέλουν βελτίωση. Από την άλλη άμα δουλέψεις την facebook beta των win10mobile θα διαπιστώσεις ότι δεν έχει καμία σχέση από πλευράς ταχύτητας σε σχέση με το fb των 8.1. Αν καθυστερεί κάπου είναι μόνο για λόγους ταχύτητας δικτύου και όχι για λόγους εφαρμογής. Τα ίδια και με τον edge, καμία σχέση με τον iexplorer. Τώρα, όσον αφορά την εγκατάσταση των εφαρμογών σε sd έχω βάλει sd με 90mb/s read & 25-30mb/s write. Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πόσο πιο γρήγορα ανοίγουν έναντι μιας απλής class 10. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. December 19, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 Αγόρασα το 640 διαβάζοντας τα θετικά των wp εδώ. Προερχομουν από s4 mini που μου είχε σπάσει τα νεύρα λόγω λαγκ και μου έκανε την χάρη μια μέρα όμως να σπάσει :p. Δεν είμαι τύπος που ξεσκίζει το κινητό σε εφαρμογές , οπότε με προσέλκυαν τα θετικά που διάβασα για σφαίρα το κινητό κλπ. Σορυ αλλά τρίχες ήταν. Μονίμως loading..... Loading.... Και παρόλο που υπήρχαν οι βασικές εφαρμογές στο στορ, ήταν δραματικά υποδεέστερες! Το μετάνιωσα φουλ. Ευτυχώς τα οικονομικά ήρθαν έτσι που μπόρεσα πρόσφατα να παρω το σ6. Να ξεκαθαρίσω ότι το vfm όντως το χαρακτηρίζει. Καλή κάμερα, θεϊκό GPS που είναι σημαντικότατο για μένα. Ο browser μαύρο χάλι όμως. Δεν καταλαβαίνω πως τον βρίσκει κανείς καλό. Και οι "εναλλακτικοί" (βλ maxthon, uc κλπ) είχαν πάντα από διαφορετικό κόλλημα. Είναι καλό κινητό αλλά σκέψου το καλά... Οι εναλλακτικές σε αυτά τα λεφτά είναι πρακτικά τα κινέζικα με ο,τι αυτό συνεπάγεται για εγγύηση κλπ. Μιλάς για το 640 το απλό, έτσι δεν ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sneakysneaky Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Μιλάς για το 640 το απλό, έτσι δεν ειναι; Ναι. Περιμενα περισσότερα. Ισως στρώσει το θέμα με τα 10. Οοοοοοοταν τα πάρει. Όπως και να έχει θα το ευχαριστηθει ο πατέρας μου από δω και πέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts