christos1 Δημοσιεύτηκε January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2005 Καλησπέρα παιδία και καλή χρονιά. Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοηθείας σας. Έχω ένα (APC BACK-UPS RS 800). Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι στης επιλογές ενέργειας στα WINXP HOME EDITION GR (SP2), στην επιλογή αδιάλειπτη παροχή ενέργειας (UPS), στης λεπτομέρειες, επιλογή, μου ανοίγει ένα παράθυρο για επιλογή κατασκευαστή. Ενώ στης επιλογές υπάρχει AMERICAN POWER CONVERSION μου βγάζει μια λίστα με τα μοντέλα αλλά δεν μπορώ να βρω το δικό μου μοντέλο, εκτός αυτού στης επιλογές θύρας μου βγάζει επιλογές COM1, COM2, COM3, ενώ το δικό μου UPS είναι συνδεδεμένο μέσω USB. Αν κάποιος έχει UPS η κάποιος γνωρίζει ποιο είναι το πρόβλημα ας μου απαντήσει τη πρέπει να κάνω για να αναγνωρίσει το δικό μου UPS . Ευχαριστώ. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. January 7, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christos1 ( 4 Ιαν. 2005 , 17:36) Καλησπέρα παιδία και καλή χρονιά. Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοηθείας σας. Έχω ένα (APC BACK-UPS RS 800). Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι στης επιλογές ενέργειας στα WINXP HOME EDITION GR (SP2), στην επιλογή αδιάλειπτη παροχή ενέργειας (UPS), στης λεπτομέρειες, επιλογή, μου ανοίγει ένα παράθυρο για επιλογή κατασκευαστή. Ενώ στης επιλογές υπάρχει AMERICAN POWER CONVERSION μου βγάζει μια λίστα με τα μοντέλα αλλά δεν μπορώ να βρω το δικό μου μοντέλο, εκτός αυτού στης επιλογές θύρας μου βγάζει επιλογές COM1, COM2, COM3, ενώ το δικό μου UPS είναι συνδεδεμένο μέσω USB. Αν κάποιος έχει UPS η κάποιος γνωρίζει ποιο είναι το πρόβλημα ας μου απαντήσει τη πρέπει να κάνω για να αναγνωρίσει το δικό μου UPS . Ευχαριστώ. Καλησπέρα στην παρέα! Κάποιος να βοηθήσει στο πρόβλημα.? Δεν έχει κανένας UPS που να συνδεόταν το UPS μέσω USB με WINXP HOME EDITION GR (SP2), που να είχε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα με εμένα και βρήκε την λύση?. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Να σου πω την αλήθεια δεν έκανα ποτέ τον κόπο να το συνδέσω στο pc... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christos1 ( 7 Ιαν. 2005 , 18:01) Καλησπέρα στην παρέα! Κάποιος να βοηθήσει στο πρόβλημα.? Δεν έχει κανένας UPS που να συνδεόταν το UPS μέσω USB με WINXP HOME EDITION GR (SP2), που να είχε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα με εμένα και βρήκε την λύση?. Με com σύνδεση που έκανα εγώ σε παλαιότερο μοντέλο της ίδιας εταιρείας από το cd του δεν δούλεψε. Οπότε καλύτερα να το αφήσεις όπως είναι. Ασε που αν κάποτε το καταφέρεις η υπηρεσία που πρέπει να ''σηκώσεις'' στα windows τις περισσότερες φορές βγάζει πρόβλημα κατά την εκκίνηση των windows. :) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Επίσης σου κλείνει το pc πολύ πριν τελειώσουν οι μπαταρίες... Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Γιατί δεν χρησιμοποιείς το Powerchute Personal που είναι μέσα στο cd από το UPS; Μόνο αυτό το πρόγραμμα αρκεί, δεν χρειάζεται να κάνεις καμία ρύθμιση από τις επιλογές ενέργειας!!! Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. January 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gwgw ( 7 Ιαν. 2005 , 23:31) Γιατί δεν χρησιμοποιείς το Powerchute Personal που είναι μέσα στο cd από το UPS; Μόνο αυτό το πρόγραμμα αρκεί, δεν χρειάζεται να κάνεις καμία ρύθμιση από τις επιλογές ενέργειας!!! Καλησπέρα! Το APC PowerChute Personal Edition το έχω εγκατεστημένο, αλλά στην επιλογή ενέργειας, στην επιλογή αδιάλειπτη παροχή ενέργειας (UPS), μου αναφέρει ότι η υπηρεσία UPS δεν λειτουργεί αυτήν την στιγμή, λόγω ότι δεν έχω επιλέξει κατασκευαστή και μοντέλο UPS. Κατά διαστήματα το UPS μου βγάζει ένα μήνυμα ότι δεν έχω επιλέξει την παραπάνω επιλογή και μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα κατά την ενεργοποίηση της συσκευής από την στιγμή που δεν υπάρχει εξωτερική παροχή ενέργειας και λειτουργήσει από την δικιά του παροχή ενέργειας. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts