felixxx Δημοσιεύτηκε January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 4, 2005 Προσπαθω να βαλω αγγελια και δεν μπορω, ο λογος, επειδη δεν εχω αρκετα μυνηματα στο forum. Μπραβο σας πολυ εξυπνο μετρο, ειμαι σιγουρος οτι ετσι θα αντιμετωπισετε ολα εκεινα τα κακοποια στοιχεια και τους απατεωνες που λεγονται περιστασιακοι χρηστες, η εκεινους τους ανθρωπους που δεν καταναλωνονται γραφοντας μυνηματα του τυπου¨ WOW με αυτο το κινητο θα ψαρωσουν ολοι στην καφετερια, Αλλα προσπαθουν να βρισκουν λυση στο προβλημα τους διαβαζοντας προσεκτικα τα forum, και πιστεψτε με εγω τις περισοτερες φορες που εχω χρειαστει βοηθεια τα ηδη γραφωμενα με εχουν καλυψει χωρις να χρειαστει να ρωτησω κατι! Εξαλλου αυτο το μετρο δεν ειναι λυση γιατι εγω υποθετικα αν ειμαι απατεωνας και θελω να κοροιδεψω καποιον μπαινω σε ολα τα forum γραφω απο μια χαζομαρα και υπερκαλυπτω τον αριθμο μυνηματων που χρειαζονται! Αυτα με ολο το σεβας προς τους ανθρωπους που μοιραζομαστε την ιδια τρελα και προς θεου χωρις να θελω να προσβαλω καποιον! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Με μία σύντομη ματιά στον Σχολιασμό, θα δεις πως το θέμα έχει ήδη συζητηθεί και αναλυθεί όσο δεν παίρνει. Please, πριν ποστάρουμε κάτι, ας κοιτάζουμε λίγο και τα υπόλοιπα θέματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felixxx Δημ. January 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Το εχω ηδη κοιταξει, οπως εχω δει οτι δεν εχει δωθει ικανοποιητικη απαντηση η οποια να μπορει να με καλυψει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Είτε σε καλύπτει είτε όχι, ο Admin έδωσε μια απάντηση. Εάν δεν εσένα δεν σου αρκεί, δεν σημαίνει πως πρέπει να ανοίξεις και άλλο θέμα ώστε να "απαιτήσεις" εξηγήσεις. Εκτός του ότι δεν πρόκειται να μάθεις κάτι καινούργιο πέραν αυτών που έχουν ήδη ειπωθεί, δεν πρόκειται να κερδίσεις κάτι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felixxx Δημ. January 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Μα πως να μην ανοιξω αφου ολα τα παλιοτερα θεματα τα κλειδωνετε! Τελος παντων καταλαβα, θα προσπαθησω να γινω πιο κοινωνικος ωστε να συμπληρωσω τα μυνηματα που χρεαζονται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ranger Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος felixxx ( 4 Ιαν. 2005 , 16:27) Τελος παντων καταλαβα, θα προσπαθησω να γινω πιο κοινωνικος ωστε να συμπληρωσω τα μυνηματα που χρεαζονται! Μάλλον δεν κατάλαβες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felixxx Δημ. January 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Η οπως λεει ο Ranger δεν καταλαβα ουτε θα ξανασχοληθω να καταλαβω! Anyway μαζεψα καμποσα μυνηματα μεχρι αυριο μπορει να βαλω τελικα την αγγελια μου χα χα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος felixxx ( 4 Ιαν. 2005 , 17:06) Η οπως λεει ο Ranger δεν καταλαβα ουτε θα ξανασχοληθω να καταλαβω! Anyway μαζεψα καμποσα μυνηματα μεχρι αυριο μπορει να βαλω τελικα την αγγελια μου χα χα :lol: Παντως αμα βιαζεσαι τοσο πολυ να βαλεις την αγγελια σου μπορεις να το κανεις στο http://www.fleamarket.gr οπου θα μπει την ιδια στιγμη. :whistle: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felixxx Δημ. January 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Το θεμα φιλε μου δεν ειναι το που και ποτε αλλα το γιατι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος felixxx ( 4 Ιαν. 2005 , 17:25) Το θεμα φιλε μου δεν ειναι το που και ποτε αλλα το γιατι! Αν οπως λες εχεις διαβασει τα ηδη κλειδωμενα threads εδω στο σχολιασμο τοτε θα καταλαβεις το γιατι και ποιοι ηταν οι λογοι της υλοποιησης αυτου του μετρου. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felixxx Δημ. January 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Βεβαιως και καταλαβαινω αλλα δεν ειναι λυση αυτη! Με αυτο τον τροπο δεν αποτρεπετε καποιον που θα θελησει να κοροιδεψει κοσμο αλλα ταλαιπωρειται χρηστες οι οποιοι χρησιμοποιουν το site πιο ενημερωτικα και πιο παρατηρητικα θα ελεγα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 ε καλά λέει ο admin ότι η μόνη λύση είναι να κλείσει το b&s... αφού ειναι τόσο δύσκολο πια να καταλάβετε. :_ouf_: :tired: [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris79 Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Πολυ φοβαμαι πως ο Φελιξ εχει καποιο δικιο εδω. Βαζοντας ενα ορο σαν αυτον (5 μηνυματα για να βαλεις μια αγγελια) δεν κερδιζεις τιποτα. Θα ήταν ποιο λογικο να εχεις περισσοτερες επιλογες για τον πωλητη να δηλωσει στοιχεια για τον εαυτο του, όπως Ονοματεπωνυμο, διευθυνση, τηλεφωνο (κινητο κατα προτιμηση). Βασικα στοιχεια τα οποια δεν θα μπορει να παραποιηση. Αν π.χ. εγω θελω να πουλησω το κινητο μου 50 ευρω παραδειγμα γιατι να δωσω ψευδη στοιχεια και να χασω και τα 50 ευρουδακια μου. Σωστη δεν ειναι η σκεψη μου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος felixxx ( 4 Ιαν. 2005 , 17:06) Η οπως λεει ο Ranger δεν καταλαβα ουτε θα ξανασχοληθω να καταλαβω! Anyway μαζεψα καμποσα μυνηματα μεχρι αυριο μπορει να βαλω τελικα την αγγελια μου χα χα :lol: felixxx όλες οι απoρίες σου έχουν απαντηθεί στα θέματα που όπως είπες... "Κλειδώσαμε". :) Αποτελούν ειλημμένες αποφάσεις του Admin, οι οποίες έγιναν για κάποιο λόγο. Ο συγκεκριμένος λόγος καθημερινά συνεχίζει να επιβεβαιώνεται, οπότε καλό είναι να προσαρμοστείς εσύ στις αλλαγές, και όχι να ζητάς από ένα forum να αλλάξει για να βολέψει εσένα... :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felixxx Δημ. January 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Ok δεν εχω καποιο προβλημα με το site, ισα ισα που με εχει βοηθησει παρα πολυ οσο καιρο το παρακολουθω απλα αυτο με τα μυνηματα μου φαινεται λιγο τραβηγμενο :( Αnyway θα προσαρμοστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 4 Ιαν. 2005 , 18:01) ε καλά λέει ο admin ότι η μόνη λύση είναι να κλείσει το b&s... αφού ειναι τόσο δύσκολο πια να καταλάβετε. :_ouf_: :tired: κλείστε το καμιά βδομάδα με μια τεράστια ταμπέλα που να λέει το λόγο, να δεις πώς θα ησυχάσουν αμέσως τ' @@ σας.... :mad: ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΡΕΕΕΕ! http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felixxx Δημ. January 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Lemanis εκεινο το samsung τελικα το πουλησες στο b&s η το εβαλες τελικα στην χρυση ευκαιρια μια και που απο οτι βλεπω της εχεις μια προτιμηση, αλλα δεν νομιζω να σε χαλαει και η εξειδικευση του site στα κινητα μια που σε βοηθαει περιισσοτερο στο να ξεφορτωθεις το παλιο σου κινητο! :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος felixxx ( 5 Ιαν. 2005 , 21:02) Lemanis εκεινο το samsung τελικα το πουλησες στο b&s η το εβαλες τελικα στην χρυση ευκαιρια μια και που απο οτι βλεπω της εχεις μια προτιμηση, αλλα δεν νομιζω να σε χαλαει και η εξειδικευση του site στα κινητα μια που σε βοηθαει περιισσοτερο στο να ξεφορτωθεις το παλιο σου κινητο! :whistle: το πούλησα φίλτατε, αλλά η διαφορά είναι ότι δεν γράφτηκα εδώ για να πουλήσω, ζαλίζοντας χρήστες και moderators με ανούσια ποστς και τόπικς διαμαρτυρίας στο σχολιασμό. Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός ;) http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felixxx Δημ. January 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 το πούλησα φίλτατε, αλλά η διαφορά είναι ότι δεν γράφτηκα εδώ για να πουλήσω, ζαλίζοντας χρήστες και moderators με ανούσια ποστς και τόπικς διαμαρτυρίας στο σχολιασμό. Ελπίζω να γίνομαι αντιληπτός Καλα, κρινοντας και απο τα δικα σου posts που ειναι μεσα στην ποιοτητα, αυτο αστο να το σχολιασει κανενας αλλος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felixxx Δημ. January 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Στο κατω κατω αφου βρισκεις τα γραφωμενα μου ανουσια γιατι μπαινεις στον κοπο και ασχολεισαι μαζι μου και σχολιαζεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος felixxx ( 6 Ιαν. 2005 , 12:05) Καλα, κρινοντας και απο τα δικα σου posts που ειναι μεσα στην ποιοτητα, αυτο αστο να το σχολιασει κανενας αλλος! /blacklisted. Να θυμίσω ότι δεν είναι καλό να επιτίθεσαι προσωπικά σε άλλους χρήστες εδώ μέσα. Keep γαμω-posting και καλοπούλητο ότι κι αν έχεις να πουλήσεις. Συγνώμη mods από μέρους μου για το επίπεδο, για ακόμη μια φορά :mad: http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felixxx Δημ. January 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Ελα Αλεκο, Ποιος επιτιθεται προσωπικα? χαχαχαχαχα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Χαλαρωστε παιδια :rolleyes: , δεν υπαρχει λογος να περνατε σε προσωπικες επιθεσεις ,μην συνεχιστει :worry: :!: [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felixxx Δημ. January 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 ok εδω σταματαει αυτο! Sorry σε ολους και στον lemanis αλλα δεν αντεξα να μην του απαντησω γιατι τα σχολια του ηταν πολυ εριστικα ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 OMG [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts