Jump to content

ΕΩΣ 300€ ΤΙ?

koloko
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδια και από εμένα . Λόγω δουλειας εχω καταφερει να δω τα ελαχιστα για το καινουργιο κινητό μου. Μετά από τις αποτυχίες μεσα σε 6 μήνες alcatel one touch idol x+ (σαν κινητό πολυ καλό σαν κατασκευή αίσχος) και thl t12 ( τι να λεμε μόνο επεξεργατή καλό έχει) τα οποία αγόρασα φθηνά για να έχω το dual sim μιας και είχα το υπερτατο νοκια 808 το οποίο ακόμα είναι τέλειο για εμένα που είμαι μανιακός με τις φωτογραφίες και το έχω ρίξει και από μπαλκόνι και δεν γρατζουνίστηκε καν!!θα ήθελα τα φώτα σας για ένα κινητό με τιμή κοντά στα 300€ το οποίο

με σειρά συμαντικότητας να έχει 1 γερή κατασκευή(να μην σπαει!!!) 2 να είναι γρήγορο με βάση τον επεξεργαστή και όχι τα θεωρητικά σπεκς, ,3 αξιόλογη καμερα, 4 με καλή οθόνη 5 μπαταρία. αααα και dual sim!!

Μου λενε αρκετοί γιατο meizu note 2 αλλά έχει 200 € και δεν θελω να ρισκαρω με κατι που από ότι διαβασα εδω έχει τα θεματάκια του. μαρκα δεν με νοιάζει .

Σας ευχαριστώ πολύ.

Edited by koloko
αλλαγή στα χαρακτηριστικά

Αυτή είναι η πρώτη, και σωστή ερώτηση.

300Ε, αγορά απο Ελλάδα, ή απο εξωτερικό??? Αλλο πράγμα 300Ε απο Ελλάδα, και άλλο 300Ε απο εξωτερικό!

Εχεις πολλές.... και καλές επιλογές.

Για εμένα σε αυτά τα λεφτά παίζουνε οι παρακάτω επιλογές.... :

(δεν είναι με σειρά προτίμησης)

1. ASUS Zenfone 2 (ZE551ML) - 32GB / 4GB Ram - 319E

2. Letv Le 1 X600 - 269E

3. Huawei G8 - 338Ε

4. Xiaomi Redmi Note 2 - 249E (αν δεν βιάζεσαι, περίμενε να δούμε σε τι τιμή θα φέρουνε το Note3 τα σκρουτζομάγαζα)

και σαν μια πιο οικονομική επιλογή, εγώ θα σου έβαζα και το Lenovo K3 Note - 219Ε (μπορεί πολλοί να μην συμφωνούνε, αλλά το κινητό τα σπάει απο επιδόσεις)

Νομίζω ότι πάνω κάτω αυτές θα είναι οι επιλογές σου.

Οσο αφορά το να μην σπάει... καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά τα κινητά....στην ίδια κατηγορία "θραύσης" ανήκουν, εκτός αν πας σε κανένα ειδικής κατασκευής.

ειχα συνηθισει απο το 808 που πραγματικα δεν σπαει με τιποτα . δεν του ειχα ποτε θηκη και δεν νοιαζομουν και μεσα σε 3 μηνες εσπασα 2 κινητα με την πρωτη!!! πτωση ! απο εξωτερικο απο πιο καταστημα μπορω να παρω πραγματα και να εχουν και κανονικη εγγυηση? ειναι και τηλεφωνο δουλειας και δεν μπορω να τρεχω....

ειχα συνηθισει απο το 808 που πραγματικα δεν σπαει με τιποτα . δεν του ειχα ποτε θηκη και δεν νοιαζομουν και μεσα σε 3 μηνες εσπασα 2 κινητα με την πρωτη!!! πτωση ! απο εξωτερικο απο πιο καταστημα μπορω να παρω πραγματα και να εχουν και κανονικη εγγυηση? ειναι και τηλεφωνο δουλειας και δεν μπορω να τρεχω....

Σαφώς υπάρχουνε λύσεις, αλλά μειώνεις πολύ της απαιτήσεις σου σε Hardware.

Π.χ.

https://dikarto.gr/21-rugged-anthektika

http://www.bestprice.gr/cat/806/mobile-phones.html?q=%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF

Αν απλά το κάνεις απο φόβο.... μην πάρεις κάποιο τέτοιο. Βάλε μια καλή θήκη, και θα είσαι κομπλέ.

Αν η δουλειά σου όμως είναι τέτοια.... ίσως να πρέπει να δείς ένα κινητό ειδικής κατασκευής, απλά για να κάνεις την δουλειά σου.

Εξαιρετικότατο και ετοιμοπαραδότατο!!!

http://www.katanou.gr/huawei/huawei-ascend-g8-32gb-dual-gold-en.html

Όντως

Κορυφή στα 300€

In the down down of the writing we became robes...

6 ιντσες δεν θελω απο επεξεργαστη το g8 ειναι καινουργιος και καλος?αν ναι να παω σε αυτο. Μπαταρια???το redmi note 3 τι λετε???

Απο Vick mall ειδα σε αλλο υεμα το Redmi note 3 209$ τι λετε αξιζει και μπορω να παρω απο εκει χωρις προβληματα?

Μπλεκω απο τα κινέζικα μαγαζιά παραγγελιών με Ρομ και ρουταρισματα η μπορω να τα πάρω κατευθείαν με ελληνικά??

Το χ800 το βρισκεις ακομα και στα 250 νομιζω. Παρα πολυ καλο κινητο. Απο θεμα ROM ειναι μπλεξιμο καθως αμα εχει την δικια του εχει μονο αγγλικα και κινεζικα απο την αλλη αν εχει καποια πολυγλωσση ROM δεν ξερεις πως θα ειναι.

Στα 250 απο ali? Με μεταφορικά ανεβαινει. Το εψαξα και το παρήγγειλα προχθές απο βικ, στα 285 τελικά. Ζήτησα να μου περάσουν και μια stable rom που προτείνουν τα παιδια και μπορει να μη ξανασχοληθώ.

Λογο των ρομ παμε απο σκρουτζομαγαζα και με βαση τα κατω και την εμπειρια σας διαλεγω η μου λετε αν θα βγει καποιο μεχρι 15 γεναρη μαξ για να περιμενω

Meiji mx5

One plus oone

Aleph one be touch 2

Let x600

Asus zen fone 2 laser με 8 πυρινες( εχουν διαφορα αυτα με 4)

Huaway G8.

Camera βλεπω το mx5 καλυτερο.ποιο γρηγορο απο αυτα?

Ποιο αξιοπιστο? Αυτο με την καλυτερη προστασια οθονης?

σε αυτη την τιμη υπαρχει αντιπαλος??

MEIZU MX5 Grey Ελληνικής Αντιπροσωπείας

ΚΩΔ.:PRD-000000669

Γράψτε τη δική σας αξιολόγηση

359,99 σε 6 ατοκες