SuRfeRCy Δημ. October 9, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Spyros86 Όλα αυτά περί μαντίας τα πηστεύετε? Εγώ πάντος όχι. Όυτε τον καφε, τα χαρτιά και κάθε άλο αντιέίμενο. ;) ετσι οπως καταντησε αυτο το πραμα στις μερες μας μονο "κατινιο" μπορει να χαρακτηριστει... :D να βγαινει ο καθενας σε ραδια και τηλεορασεις και να λεει "ξερω να λεω την τυχη σας, το μελλον σας, για τα εροτικα και οικονομικα σας..." Αυτο το πραγμα η εκκλησια απ' οτι ξερω το απαγορευει και εξαλλου ειναι καπως λογικο αφου ολοι αυτοι που τα κανουν επικαλουνται καπιους, θεους να το πω?, δεν ξερω, και αυτο ειναι ειδολολατρικο.. και απο την αλλη πιος εισαι εσυ κυριε μου που θα μου πεις εμενα το μελλον μου ΕΓΩ καθοριζω το μελλον μου και κανενας αλλος :!: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. October 9, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SuRfeRCy ετσι οπως καταντησε αυτο το πραμα στις μερες μας μονο "κατινιο" μπορει να χαρακτηριστει... :D να βγαινει ο καθενας σε ραδια και τηλεορασεις και να λεει "ξερω να λεω την τυχη σας, το μελλον σας, για τα εροτικα και οικονομικα σας..." Αυτο το πραγμα η εκκλησια απ' οτι ξερω το απαγορευει και εξαλλου ειναι καπως λογικο αφου ολοι αυτοι που τα κανουν επικαλουνται καπιους, θεους να το πω?, δεν ξερω, και αυτο ειναι ειδολολατρικο.. και απο την αλλη πιος εισαι εσυ κυριε μου που θα μου πεις εμενα το μελλον μου ΕΓΩ καθοριζω το μελλον μου και κανενας αλλος :!: Το άκρως κουφό είναι ότι μερικές φωρές μγαίνουν στις ειδίσεις και λένε ότι έποιασαν κάποιον κομπογιανήτη και απατεώνα που έλεγε τέτοιες πί...πες. Και όλοι αυτοί οι... που βγαίνουν στην τηλεώραση...? Τί κάνουν? Μίπως τα λένε σωστά? :alien: :wacko: Ότι θέλουν κάνουν. Δεν βοηθάνε λίγο την κατάσταση, και έχουν αφίσει τους "αμόφοτους" στο έλεως των ταρό και κάθε άλου κλεύτη. :whistle: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Εκανα αυτο το θεμα γιατι ειμαι σιγουρος πως εκτος απο τους υπολογιστες και τα κινητα λογικα θα πρεπει να εχουμε και αλλα ενδιαφεροντα αλλιως στο τελος θα γινουμε και εμεις ''μηχανηματα και ανθρωποσυσκευες!'' Με ενδιαφερουν τα θεματα μεταφυσικης-ανεξηγητων φαινομενων-θεωριες συνομοσιων-UFO και αλλα σχετικα Ειδατε ενα ονειρο και σας επηρεασε?Ειδατε Α.Τ.Ι.Α στον ουρανο?Εγινε κατι πολυ παραξενο και ''αχωνευτο''?Νιωσατε ενα ονειρο πολυ ''ζωντανο'' Αυτα και αλλα πολλα μπορουμε να τα συζητησουμε εδω περα και να απαντησουμε σε διαφορες αλυτες και μυστηριες ερωτησεις Θα μπορουσα να πω οτι δεν ''κολαει και πολυ με την κατηγορια fun & chat'' αλλα που αλλου να το εβαζα Καλη αρχη στο thread :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Εκανα αυτο το θεμα γιατι ειμαι σιγουρος πως εκτος απο τους υπολογιστες και τα κινητα λογικα θα πρεπει να εχουμε και αλλα ενδιαφεροντα αλλιως στο τελος θα γινουμε και εμεις ''μηχανηματα και ανθρωποσυσκευες!'' Με ενδιαφερουν τα θεματα μεταφυσικης-ανεξηγητων φαινομενων-θεωριες συνομοσιων-UFO και αλλα σχετικα Ειδατε ενα ονειρο και σας επηρεασε?Ειδατε Α.Τ.Ι.Α στον ουρανο?Εγινε κατι πολυ παραξενο και ''αχωνευτο''?Νιωσατε ενα ονειρο πολυ ''ζωντανο'' Αυτα και αλλα πολλα μπορουμε να τα συζητησουμε εδω περα και να απαντησουμε σε διαφορες αλυτες και μυστηριες ερωτησεις Θα μπορουσα να πω οτι δεν ''κολαει και πολυ με την κατηγορια fun & chat'' αλλα που αλλου να το εβαζα Καλη αρχη στο thread :D Η αληθεια ειναι πως εμενα ολα αυτα με τρομαζουν και δεν θελω να ασχολουμε και πολυ γιατι σιγουρα θα χασω τον υπνο μου :cry: :cry: :cry: Παρολαυτα αν καποιος εχει βιωσει μια αναλογη εμπειρια ας μας την περιγραψει θα εχει ενδιαφερον! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 φιλε μου βρες απο καπου γαληνητη και θα σου πω μετα τι να κανεις και αν δεν χεστεις απο τον φοβο σου να φαω ban (επαγωγη μαζι με μπαρουτι και ολα αυτα να κανουν μια ωραια τρυπα στον αερα...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 ξέρεται το περιοδικό strange ετσι?? ασχολήται με τέτια θέματα εδώ και καιρώ.. ακόμη ενα καλό site με ανεξήγειτα φαινόμενα ειναι το http://www.metafysiko.gr/ Παράθεση Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 και το www.esoterica.gr!Τελειο αλλα λαgarei (αργει να φορτωσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Με τι καθεστε κ ασχολειστε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elen82 Δημ. December 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2005 Πάντως εγώ δε μπορώ να αμφισβητήσω εντελώς οποιαδήποτε ύπαρξη μεταφυσικών φαινομένων στη ζωή μας. Απλα γιατί πολλές φορές μου έχουν συμβεί διαφορα. Κυρίως όνειρα που κάτι σημαίνουν αλλά και άλλα, ιδιαίτερα διαισθήσεις. Συχνά μου΄χει τύχει να νοιώθω οτι θα δω κάποιον δικό μου και χωρίς να υπάρχει λόγος να αλλάξω εντελως το δρόμο μου και να πέσω πάνω του. Ξέρω πως κάποιοι θα πουν σύμππτωση αλλά ίσως δεν είναι. Απ' τα πιο κραυγαλέα που μου έχει συμβει πάντως είναι το εξής:Είμαι με την κολλητή μου σινεμά σε κάπποια φάση που κι οι 2 μας είμασταν πολύ δεμένες με ένα άτομο. Βλέπουμε λοιπόν τα τρέιλερ και δίχνει έναν τύπο σε ενα αμαξι να οδηγεί. Χωρίς να καταλάβω το γιατί γυρνάω στην κολλητή μου και λέω "ρε συ, μου φάνηκε οτι ήταν στο αμάξι ο Νίκος και έτρεχε. είναι καλό αυτό τώρα?" Ούτε καταλαβα κι εγώ γιατί το είπα κι όπως ήταν αναμενόμενο γύρισε κι η κολλητή μου και μου είπε κάτι του στυλ "πας καλά?τι λες?"Τίποτα. Απλά όταν γυρίσαμε σπίτι εκείνη τον πήρε τηλέφωνο και μετά πήρε εμένα για να μου πει "Ο Νίκος είχε πριν ένα τρακάρισμα με το αυτοκίνητο γιατί έτρεχε πολύ..." Τα σχόλια δικά σας... :O Παράθεση H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής... Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Το θέμα του φίλου Stefa με τίτλο "Μεταφυσική" ήρθε εδώ... :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Ολα αυτα σιγουρα υπαρχουν.Γνωστο φαινομενο ειναι η αστρικη προβολη. Για παραδειγμα η τηλεκινηση ειναι δυνατη απλα απαιτει πολυ μεγαλη χρονοβορα προσπαθεια ,επιμονη και πιστη.Καποιο το προσπαθουν αλλα μετα απο λιγο καιρο λενε πως ειναι μουφα γιατι δεν πιστεψαν οσο επρεπε και δεν προσπαθησαν οσο επρεπε.Περιεργα φαινομενα τυχαινουν στους Σαββατογενημενους οπως και εγω.Ενα φαινομενο που μου παριουσιαζεται μερικες φορες ειναι τα προμυνηματα.Για παραδειγμα 6 φορες στο σχολειο ηξερα λιγο πριν μας μοιρασει τα τεστ τι θα επαιρνα.Ειπα σε ενα συμμαθητη μου:Μαθηματικα 14,5 και ιστορια 16!Και ετσι πραγματι ηταν!Αλλα δεν ειναι μονο αυτο!Μου συμβαινουν παρα πολλα τα οποια προσπαθω να εξηγησω Μου συμβαινουν υπερβολικα πολλες συμπτωσεις!Αν ειναι δυνατο...Η μοιρα μας ειναι γραμμενη για ολη τη ζωη και δεν μπορουμε να την αλλαξουμε Να κοιτατε ''οι πυλες του ανεξηγητου''καθε σαββατο μετα τις 23:00 στο ALTER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Σας συμβαινουν προφητικα ονειρα?Εμενα αρκετες φορες...Η αναζητηση του ανεξηγητου θα ειναι παντοτινη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Για παραδειγμα 6 φορες στο σχολειο ηξερα λιγο πριν μας μοιρασει τα τεστ τι θα επαιρνα.Ειπα σε ενα συμμαθητη μου:Μαθηματικα 14,5 και ιστορια 16!Και ετσι πραγματι ηταν! Σωπα,ρε μεγαλε!Καταφερες και μαντεψες τους βαθμους σου?Αυτο χρειζει επιστημονικης ερευνας! Εχεις μεγαλο χαρισμα,να το καλλιεργησεις,κριμα να παει χαμενο.. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Καλα αυτο συμβαινει και στους συμμαθητες μου. Μου λενε πως θα παρω 20 και παιρνω 20. Παραξενο ε; :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2005 Ενταξει ,αυτο ηταν κατι που μου συμβαινει αρκετες φορες και σοβαρολογω.Εχω,πως να το πω,νιωθω αυτο που θα συμβει στο κοντικο μελλον.Μια περιεργη διαισθηση για αυτο που προκειται να συμβει.Δεν μπορω να εξηγησω ακριβως πως το καταλαβαινω Πιστευω πως ειναι καποιο χαρισμα.Εχει κανει κανεις σας Αστρικη Προβολη?? Και οχι πολλες ειρωνιες εδω μεσα :-} Και εσυ αν εισαι μαθητης του 20 ειναι πασιγνωστο οτι θα παρεις 20.Οπως και ενας SUPER Φυτακλας μεσα στην ταξη που παιρνει παντα ,μα παντα 20 σε καθε διαγωνισμα. Αν και εσυ εισαι φυτακλας , με το συμπαθειο , δεν εχεις κανα χαρισαμ για να προφητευεις το 20 που θα παρεις!Για να σοβαρευτουμε λιγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Ειναι ωραιο να αναζητει κανεις περα απο αυτα που μεχρι τωρα του φαινονται δυνατα αρκει να μην τρελαθει τελειως με την ολη προσπαθεια κ αναζητηση!!! Επισης ειναι τρελο κ οχι σταση νοημονος ανθρωπου αυτη που λεει να μην ασχοληθεις με τπτ τετοιο κ να βολευτεις στη σκεψη μεχρι εκει που ξερεις ως τωρα... :shifty: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Εγω εχω ακουσει οτι ειναι πολυ πιθανο η "χαμενη Ατλαντιδα" να ειναι το κομματι τις Σαντορινης που εχει βυθιστει λογο του ηφαιστιου... (Δλδ η Σαντορινη ισος να ηταν, αλλα βυθυστικε και μετα εμεινε /ξαναεμφανιστηκε ενα μικρο κομματι της κι ετσι νομιζαν οτι ειναι αλλο νησι... Βεβαια ολα ειναι υποθεσεις ) Επισεις επιδει αναφερατε κατι για τριγωνα Πεντελες και συναφη, καπου διαβασα οτι τα "Τριγωνα*" φυμιζονται για υπερφυσικες ιδιοτιτες, και οτι η Πεντελη ειναι ενα τετοιο "Τριγωνο" και εκτως απο τα γνωστα, σεχτιζεται ακομα και με την μεταφορα των μαρμαρων στον Παρθενωνα!! :eek: *Τριγωνα: Λεγεται οτι ειναι 12 σε ολο τον κοσμο με το γνωστοτερο ολων το τριγωνο των Βερμουδων... Αποιρες οι ιστοριες του! Μην ξεχνατε ποσες αποποιρες εχουν κανει οι Στρατοι (κυριως των ΗΠΑ για την εξερευνιση τους και παντα μενουν στη μεση... Το ιδιο ΚΑΙ για την Πεντελη... Αυτοι που μενουν Πεντελη τι εχουν να πουν;; :eek: :blink: :p μουφα τρελη παρα μονο οτι μπορουσαν να εχουν σημα υπογειως και φυσικα οι γνωστη μπαλωμενη τρυπα στην βαση του ρανταρ εκει ψηλα εχει σχημα μεγαλης πορτας και λενε οτι εχει πολυ πραμα εκει μεσα τεσπα η πεντελη ειναι ενα βουωου με πετρωματα και τιποτα αλλο εγω δυστηχως η ευτηχως ειμαι μισος βραζιλιανος και μισος ελληνας οι συγγενεις απο βραζιλια εχουν ενα κακο μπορουν να δουν στο ονειρο τους μια καταστροφη και να γινει μετα απο λιγες μερες αν δουν σεισμο ξερουν οτι καπου γενικα στον κοσμο θα γινει τρελος σεισμος η γιαγια μου δε μικρη ελεγε οτι εβλεπε συνεχεια μαυρους με ασπρα ρουχα στο σπιτι της να καθονται διπλα της :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 O Υμητος θεωριτε κοματι του "τριγωνου" της Πεντελης, το οποιο ειναι μεγαλυτερο απο οτι φανταζομαστε... ;) Τωρα για το κεντρο του και τις γωνιες του μη με ρωτατε :o :p Αλλα πολλα ακουγοντε και για τον ιδιο τον Παρθενωνα (οτι ισος ειναι μια γωνια)... (Η μεταφορα των μαρμαρων που λεγαμε!! ) :eek: :confused: :whistle: Και μετα ολοι απορουν οι ξενοι πως ζουμε και τρωμε ετσι και παλι ειμαστε απο τους μακροβιωτερους!!! Κατι ξεραν οι Αρχαιοι και "στησαν" την Ελλαδα εδω :p :p πανω απο την ακροπολη δεν πετανε πουλια ουτε και στην πεντελη πανω απο την πρωην βαση ουτε και απο την βαση του ναυτικου... :confused: μαγνητικα πεδια γαρ για αυτο δεν ξερς αν ειδατε οταν οι red arrows περασαν απο την ακροπολη δεν περασαν ακριβως απο πανω εκανα μια ελαφρα δεξια στροφη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 http://img.pathfinder.gr/Pathfinder/News/articles/65/5515965.jpg Το φάντασμα του Σοβιετικού πολιτικού "κατοικεί" στο Μουσείο Λένιν στην πόλη Σαμάρα, ισχυρίζεται η διευθύντριά του Επιστροφή στα… πάτρια εδάφη έκανε ο πρώην ηγέτης της ΕΣΣΔ, Βλαντιμίρ Λένιν, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται η διευθύντρια του Μουσείου Λένιν, στην πόλη Σαμάρα. Όπως δήλωσε η Μάζα Ομπράζοβα, το φάντασμα του Λένιν έχει στοιχειώσει το Μουσείο, που βρίσκεται στο σπίτι όπου διέμενε ο Σοβιετικός πολιτικός ενώ σπούδαζε Νομική από το 1887 έως το 1891 και το προσωπικό ακούει συχνά - πυκνά τα βήματά του, βλέπει τα έπιπλα να μετακινούνται και άλλα ανεξήγητα φαινόμενα. "Περπατούσαμε στο κυρίως υπνοδωμάτιο ένα πρωί και παρατηρήσαμε πως κάποιος είχε κοιμηθεί στο κρεβάτι, αν και η πόρτα ήταν κλειδωμένη όλο το βράδυ", δήλωσε μεταξύ άλλων η κ. Ομπράζοβα, προσθέτοντας πως, αρκετά συχνά, μια μυρωδιά από κέικ μήλου, το αγαπημένο του Λένιν, "πλημμυρίζει" το σπίτι, αν και δεν υπάρχει κάποιος φούρνος ή ζαχαροπλαστείο σε κοντινή απόσταση. Η ιστορία του "φαντάσματος" ξεκίνησε από μια ομάδα μαθητών που επισκέφθηκε το Μουσείο και μύρισε φρέσκο καφέ την ώρα που παρατηρούσε την καφετιέρα του Λένιν, η οποία συγκαταλέγεται μεταξύ των εκθεμάτων. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα λεγόμενα της κ. Ομπράζοβα προκάλεσαν αντιδράσεις και σκωπτικά σχόλια, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που την κατηγόρησαν για προσπάθεια να αυξήσει την επισκεψιμότητα του Μουσείου. Επίσης, κάποιοι βρήκαν αφορμή για να επαναφέρουν στο προσκήνιο το αίτημα για ταφή του Σοβιετικού πολιτικού, το σώμα του οποίου εκτίθεται στην Κόκκινη Πλατεία και "βυθίζεται" σε χημικά περίπου κάθε 18 μήνες για να συντηρείται. :blink: :confused: να κυβερνουσε κιολας καλα θα ηταν :w00t: (οσοι καταλαβαν καταλαβαν...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Δεν ξερω αν ειδατε μια εκπομπη στην ΤV αλλα ελεγε για τις ιδιαιτερες ικανοτητες των Ελληνοπουλων που γεννηθηκαν τον ''Απριλιο του 1983''. Μιλαμε τρομερο! ξερετε κατι παραπάνω; Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. December 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Σαββατογεννημένος είμαι κι εγώ, αλλά δυστυχώς δεν έχω κάνει τίποτα παράξενο. Μόνο στον ύπνο μου για τηλεκίνηση και με το που ξυπνάω μου φαίνεται παράξενο στιγμιαία ότι δεν μπορώ να το κάνω. :p Το νέο το ακούσατε που είπαν και στις ειδήσεις? Ότι όσοι είναι γεννημένοι Απρίλιο 1983 έχουν κάποιες περίεργες υπερφυσικές ιδιότητες? Το έλεγαν και σήμερα στις ειδήσεις και έδειχνε και κάποιες συνεντεύξεις. Το μελετάει η επιστήμη λέει για εκείνο συγκεκριμένα τον μήνα και γίνονται κάποια τεστ σε αυτούς συχνά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Tο ειχε χτες στο χαρδαβελα. Γενικα ειναι μια ερευνα στα παιδια που γενηθηκαν τον απριλιο του 1983 στην ελλαδα και τους εδωσαν κατι ερωτηματολογια που εχουν κατι παραξενες ερωτησεις του στυλ: νιωθετε να υπαρχουν αλλοι γυρω σας και να μην τους βλεπετε; και αλλα πολλα. Και αρκετα απο αυτα τα παιδια εχουν τετοιες εμπειριες! Κατι ...υπαρχει εδω!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 To ειδα και εγω αυτο με το χαρδαβελα.Πολυ ενδιαφερουσα εκπομπη.Δε χανω επεισοδιο!Ειναι παρα πολυ περιεργο με αυτα τα παιδια.Δε μπορω να το εξηγησω οπως επισης και το σωμα μου δεν αντεχει ξυπνιο μετα τις 12:30! Eπειδη ποτε δεν καταφερνω να δω την εκπομπη μεχρι το τελος,ο χαρδαβελας βγαζει κανα συμπερασμα απο το θεμα του? Γενηθηκε κανεις απο σας το '83???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polakias Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Εγώ γεννήθηκα το 83 γιατί???? Έγινε κάτι τότε? Παράθεση http://www.vwpoloclub.gr VW Polo 9N 16V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2005 Συγκεκριμενα,για αυτους που γεννηθηκαν απριλιο.Εμφανιζουν ιδιαιτερα χαρακτηριστικα και ξεχωριζουν απο τους αλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts