mobilemaniac Δημοσιεύτηκε January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2005 Καλη χρονια με γεματο υγεια.Ζητω μια βοηθεια για το παιχνιδι PoP2.Δεν ξερω αν το εχετε παιξει αλλα εχω κολλησει στην πιστα CLOCKWORKS AND GEARS στο σημειο που νικαω το δευτερο πετρινο τερας και ανοιγει μια πορτα που φτανει στο δωματιο που μεταφερεσε στο χρονο.Απο εκει και περα μολις φτανω στο σημειο που ειχα κερδισει το τερας και εχει αλλαξει ο χρονος τον χωρο δεν ξερω που να πιαστω για να προχωρισω. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Εδώ θα βρείς πολλούς οδηγούς για το παιχνίδι http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/919989.html Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. January 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kyramas ( 4 Ιαν. 2005 , 00:32) Εδώ θα βρείς πολλούς οδηγούς για το παιχνίδι http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/919989.html Φιλε Σε Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exosceleton Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 Αν ποσταρω κατι που δεν πρεπει σας παρακαλω οι admins μην το κλεισετε...Εχω κολλησει στο Prince Of Persia Warrior Within.Ειμαι στο σημειο που με κυνηγαει ο Dahaka,αφου σκωτονει την μουμια και με πεταει στον τοιχο,και ολες οι κινησεις πρεπει αν ειναι μετριμενες.Εφτασα μεχρι το σημειο που υπαρχει μια μεγαλη πλακα στον τοιχο που πρεπει να πατησω,αφου καταστρεψω την ξυλινη θηκη με τα σπαθια.Αφου το πατησω,τι κανω?Δεν προλαβενω καν να κανω κατι γιατι ο βρομιαρης Dahaka με σκoτωνει...Σας παρακαλω βοηθειστε με γιατι τα εχω παρει αγρια...Περιτο να πω πως αυτο το σημειο με τον dahaka,δεν περνιετε αν δεν υπαρχουν και τα 3 dagger times,για να το κανω slow-motion... Παράθεση blah.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AkisAgelis Δημ. May 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2005 ελα φιλε το εχω περασει το σημειο που λες δεν ειναι και απο τα πιο δυσκολα εγω κολησ πιο κατω γιατι εχω μικρη καρτα γραφικων και σβηνει ο υπολ. λοιπον περπατας στον τοιχο και κατεβαινεις την σκαλα μετα πηδας απο κολονα σε κολονα (2 ειναι) κατεβαινεις και περπατας στον τοιχο μπαινοντας μεσα στο καστρο μετα θα φτασεις σς ενα σημειο οπου πεφτουν κατι νερα και τελειωσες.Μην σταματας πουθενα ουτε για σπαθια ουτε για τιποτε.Ξερεις αν εχι βγει το patch. Παράθεση Akis.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exosceleton Δημ. May 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2005 Γιατι,θα βγει και patch?Εχει καποιες σημαντικες αλλαγες η τιποτε το σπουδαιο? Παράθεση blah.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Συγνώμη για την εντελώς άσχετη ερώτηση αλλά τι είναι το patch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. May 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2005 Einai ena programmataki pou anabathmizei tin ekdosi tou paixnidiou, diorthwnei bugs pou eixe to paixnidi stin prwti ekdosi kai alles diafores leitourgies. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2005 πάντως παιδιά σας συμβουλεύω αν έχετε ps2 να το παίξετε εκεί,εγώ το τελειωσα μια χαρά εκεί και ούτε αργεί ούτε χρειάζεται patch και δείχνει και μαματά :) Το παιχνίδι είναι πολύ super πάντως.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exosceleton Δημ. May 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2005 Το τελειωσα το game και ειναι μαματο!!!Τωρα θελω να το τελειωσω ξανα με ολα τα 9 Life Upgrades για να δω το alternate ending με final boss τον DAHAKA!!!Πρεπει να ειναι τεζα... Παράθεση blah.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 παιδια ξερετε ποιες ειναι οι απαιτησεις του παιχνιδιου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. January 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2006 παιδια ξερετε ποιες ειναι οι απαιτησεις του παιχνιδιου; System Requirements: Supported OS: Windows 98SE/2000/XP (only) Processor: Pentium III 1 GHz or AMD Athlon™ 1 GHz RAM: 256 MB Video Card: DirectX 9-compliant graphics card (see supported list*) Sound Card: DirectX 8-compliant sound card DirectX Version: 9.0c (included on disc) CD-ROM: 16X CD-ROM or 4X DVD-ROM Hard Drive Space: 2 GB *Supported Video Cards at Time of Release NVIDIA GeForce™ 3/4/FX series (including 4MX) ATI Radeon™ 7500/8500/9000 families or newer Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inioxos Δημ. February 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2006 geia sas alaniarides.exw ftasei se kapoio simio pou skotonw thn gkomena me ta kokina kai afou ksanaksekinaei to game kai apofebgw ton pou---h ton DAHAKA ksipnaw se mia mehalh ai8ousa pou exei ena mnimio sthn mesh.ekei me kinigaei pali o dahaka kai sto seimio pou bgenw me ta nera den kserw ti na kanw kai pros ta pou na paw.kserei kapoios na boh8hshhhhhh plssssssss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. February 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2006 Μόνο στο 6630 έχω παίξει το Prince Of Persia Warrior Within. Είναι το καλύτερο παιχνίδι περιπέτειας που έχω παίξει στο κινητό μου τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2006 pou na deis kai to prince of persia 3 (the 2 thrones) Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 exw ftasei sto thye towers mechanical towers past. ekei m bgainei enas gigantas ti prepei na kanw g na sunexisw;;; anamenw apanthsh. euxaristw ek twn proterwn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts