maximos Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Εγώ σε αυτό που πήρα την μητέρα μου καθαρά και για τεστ μόνο αναμονή με ανοιχτό WiFi και 1 κάρτα sim είναι 30% από τις 20 του μήνα 9 μέρες. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 (edited) Εγώ σε αυτό που πήρα την μητέρα μου καθαρά και για τεστ μόνο αναμονή με ανοιχτό WiFi και 1 κάρτα sim είναι 30% από τις 20 του μήνα 9 μέρες. αλήθεια??? αχαχαχαχαχα τέλεια έ? την ακτινοβολία τη αισθάνεσαι όταν μιλάς? Edited January 29, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Όχι δεν ακούγεται. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 αλήθεια??? αχαχαχαχαχα τέλεια έ? την ακτινοβολία τη αισθάνεσαι όταν μιλάς? ουτε στα Iphone που η ακτινοβολια ειναι στα υψη δεν την αισθανεσαι, εκτος και αν εισαι φτιαγμενος απο φιλμ ακτινογραφιας. Γενικα οι ΜΤΚ επεξεργαστες εχουν πολυ κατω απο τον μεσο ορο ακτινοβολια, και δεν πρεπει να σε ανυσηχει ουτε στο ελαχιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 ουτε στα Iphone που η ακτινοβολια ειναι στα υψη δεν την αισθανεσαι, εκτος και αν εισαι φτιαγμενος απο φιλμ ακτινογραφιας. Γενικα οι ΜΤΚ επεξεργαστες εχουν πολυ κατω απο τον μεσο ορο ακτινοβολια, και δεν πρεπει να σε ανυσηχει ουτε στο ελαχιστο. οκ σε ευχαριστώ δεν το ήξερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Το περιμένω και εγώ από coolicool (έχω είδη U8 πάλη από coolicool και είμαι πολύ ευχαριστημένος) άντε να δούμε αν αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 άμα πάω για δεύτερο να προτιμήσω pro ή το απλό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 άμα πάω για δεύτερο να προτιμήσω pro ή το απλό? Αν έχει μικρή διαφορά στην τιμή πάνε για προ Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 οκ θα πάω στο pro είδα ότι θα αναβαθμιστεί σε android 6 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Το περιμένω και εγώ από coolicool (έχω είδη U8 πάλη από coolicool και είμαι πολύ ευχαριστημένος) άντε να δούμε αν αξίζει τα λεφτά του. παρέλαβες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Όχι ακόμα περιμένω να φτάσει Ελλάδα.Μου το έστειλαν με ολλανδικό ταχυδρομείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) και μένα από tiny? ναι από tinydeal.de Edited February 6, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Απο Ευρωπαϊκή αποθήκη του tinydeal γενικά πάντως δεν είναι και πολυ αξιόπιστο κατάστημα απο ότι διαβάζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Απο Ευρωπαϊκή αποθήκη του tinydeal γενικά πάντως δεν είναι και πολυ αξιόπιστο κατάστημα απο ότι διαβάζω. και εγώ από κει αλλά αφού πληρώσαμε με paypal δεν χρειάζεται να φοβόμαστε εμένα είναι ολλάνδία. το pro παρήγγειλες? εγώ το απλό ελπίζω να πάρει και αυτό αναβάθμιση σε 6 android. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Εγώ απο coolicool το παρήγγειλα Κίνα όχι Ευρώπη και πήρα το απλό όχι το pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω 1.μονο το συγκεκριμένο μοντέλο της εταιρίας είναι ανθεκτικό η και κάποια άλλα μοντέλα της? 2.Είναι αδιάβροχο καθόλου? 3.Επίσης εδώ http://www.vickmall.com/original-oukitel-k4000-4g-lte-mtk6735-quad-core-2gb16gb-5-inch-hd-ips-4000mah-big-battery-android-5-1-smartphone.html αναφέρει για κηλίδες , ισχύει αυτό και κατά πόσο φαίνονται? Edited February 8, 2016 by boltsis Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. February 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Δεν έχω πρόβλημα με κηλίδες. Ίσως να είναι καμιά κηλίδα από screen protector που δεν έχει εφαρμόσει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Θα ήθελα να ρωτήσω 1.μονο το συγκεκριμένο μοντέλο της εταιρίας είναι ανθεκτικό η και κάποια άλλα μοντέλα της? 2.Είναι αδιάβροχο καθόλου? 3.Επίσης εδώ http://www.vickmall.com/original-oukitel-k4000-4g-lte-mtk6735-quad-core-2gb16gb-5-inch-hd-ips-4000mah-big-battery-android-5-1-smartphone.html αναφέρει για κηλίδες , ισχύει αυτό και κατά πόσο φαίνονται? 1. πηρα το U2 το μικροτερο μοντελο της εταιριας, αρκετα στιβαρο με αλουμινενιο φινιρισιμα. Δεν περιμενα να ηταν τοσο καλο 2.Για το 4000 δεν το δοκιμασα, και δεν θα το τολμησω. 3. Το πηρα λιγο πριν βγαλουν την ανακοινωση. Ηρθε στα χερια μου χτες. Γεμματο, πολυ καλη κατασκευη, συμπαγες. Δεν παρατηρησα τιποτα, και εκανα αρκετα τεστ να σιγουρευτω οτι η οθονη ειναι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 λοιπόν παρέλαβα!! καλό κινητό η μπαταρία μια χαρά δεν τελειώνει γρήγορα περισσότερα μετά από 2 μέρες να το λειτουργήσω πρώτα. τείνω προς το xiaomi redmi 3 το νέο μοντέλο αλλά δεν είναι dual sim όταν έχεις microsd οπότε είμαι ανάμεσα σε oukitel 4000 pro στο xiaomi. για τον λόγο που το αγόρασα (μπαταρία)φαίνεται να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου. περισσότερα σε 2 μέρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Το άφησα με ανοικτή οθόνη μέχρι να αδειάσει από μπαταρία και να σβήσει. Έχει ένα "κόλλημα" όταν φτάνει στο 15% και στο 1%, σε αυτά τα δύο ποσοστά η μπαταρία κρατάει και δεν αδειάζει <με τίποτα> Το έβαλα κλειστό να το φορτίσω και τι πρωί είδα τον μετρητή ότι έγραφε 3970mAh Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) Το άφησα με ανοικτή οθόνη μέχρι να αδειάσει από μπαταρία και να σβήσει. Έχει ένα "κόλλημα" όταν φτάνει στο 15% και στο 1%, σε αυτά τα δύο ποσοστά η μπαταρία κρατάει και δεν αδειάζει <με τίποτα> Το έβαλα κλειστό να το φορτίσω και τι πρωί είδα τον μετρητή ότι έγραφε 3970mAh θα το τσεκάρω αν γίνεται και σε μένα!! δηλαδή όντως είναι αληθινά τα mah? με ποιο update είστε?εγώ με v6 δεν μου εμφανίζει άλλη ενημέρωση και σε σεις μέχρι v6 είστε? Edited February 12, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Mολις το ανοιξα ειχε αριθμο εκδοσης V3.0_20151120 και μολις συνδεθηκα σε wifi μου εβγαλε update και ηρθε η V6.0_20160114 Εκανα και ενα Unboxing για οποιον ενδιαφερεται Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Παντός δεν το λες φθηνό κινητό, αλλά για αυτά που προσφέρει και εάν όντος είναι τόσο σκληρό όσο το δείχνουν στα βίντεο και εάν κρατήσει και 2 χρόνια τότε αξίζει. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 (edited) θα ανεβάσω στατιστικά από gsam με full χρήση να δείτε λεπτομερώς την διάρκεια της μπαταρίας. κοιτά είναι καλό κιν αλλά από κάμερα μη περιμένεις πολλά.δεν είναι όμως και άσχημη. το xiaomi redmi 3 με πείθει πιο πολύ αλλά είπα γιατί το απορρίπτω. να προτιμήσετε το pro όσοι προβείτε σε αγορά λένε θα πάει σε android 6. σε 2 μέρες θα ανεβάσω screen shot από gsam θα τσεκάρω και τι λέει και κάτω από τον ήλιο. αν νομίζω και έχει ειπωθεί ότι μπορείς να δείς καλά. και εμένα τα updates έτσι ήρθανε θα ανεβάσω και φοτό από κάμερα να δείτε. επίσης η ρομ χωρίς bugs Edited February 12, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Η μπατιαρια ειναι πραγματικα 4000mah αρκει να την δεις και να την "ζυγισεις" στο χερι και καταλαβαινεις οτι ειναι 4000mah. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts