Jump to content

ADSL_tellas_η_forthnet?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΤΙΜΕΣ & ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΤΗΝ PSTN ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΦ ΟΣΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που μου προσφέρει η forthnet.Άν όμως δεν έχεις εγκαταστήσει ακόμα στο σπίτι σου γραμμή adsl και δεν έχεις αγοράσει εξοπλισμό(σπλίτερ,μόντεμ κτλ) τότε η Τελλάς με το πρόγραμμα http://www.tellas.gr/_images/homepage-images/3products/izi.gif

Είναι η οικονομικότερη λύση αφού σου προσφέρει δωρεάν τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι και έχει το χαμηλότερο πάγιο της αγοράς,αλλά και την αξιοπιστία της τελλάς.Το - στην υπόθεση είναι οτί για να τα έχεις όλα αυτά απαιτείται ενός έτους δέσμευση με συμβόλαιο.Συνήθως οι μεγάλες εταιρίες βγάζουν νέες προσφορές κάθε τόσο και τα μεγάλα συμβόλαια δεν είναι η καλύτερη επιλογή.Η πρόταση της Τελλάς όμως αποτελέι δέλεαρ για τον χρήστη που δεν έχει βάλει ακόμα adsl στο σπίτι του.

Εσύ διαλέγεις :)

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Προσωπικά προτείνω να μη βάλεις το izi ή οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο πακέτο γιατί δεσμεύεσαι με μια εταιρία. Αν αποφασίσεις να αλλάξεις πρέπει να καταργήσεις το ADSL και να κάνεις εκ νέου αίτηση στον ΟΤΕ.

Μεταξύ Τellas/Forthnet προτείνω σαφώς Tellas. Είναι πιο οικονομική, έχουν εξίσου καλό δίκτυο και οι 2, έχει καλύτερη τηλεφωνική υποστήριξη, είναι λιγότερο γραφειοκρατική και δε στέλνει e-mails που να σε προειδοποιεί ότι κατεβάζεις παράνομα πράγματα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σημερα ειδα οτι επιτελους υπαρχει και παλι διαθεσημοτητα ADSL στην περιοχη μου(κρητη) και λεω να το προχωρησω το θεμα γιατι ΕΠΑΚ και ISDN δεν αντεχεται πλεον.

το izi αν και φαινεται ενδιαφερον με χαλαει που σε δεσμευει σε μια εταιρεια. επισης δεν ειδα προσφορες για 3μηνες, 6μηνες συνδρομες κτλ για μειωση του κοστους. ειναι οντως ετσι? στα θετικα του πακετου ειναι βεβαια και τα δωρεαν λεπτα αστικων τηλεφωνηματων, ομως τα συνολικο κοστος των τηλεφωνηματων μου ανα 2μηνο δεν ξεπερνα τα 6-7€.(ολα τα υπολοιπα ειναι ΕΠΑΚ)

απο την αλλη εχουμε το forthnet adsl in a bοχ. δειχνει απλο. δεινεις 176€ και καθαριζεις για 3 μηνες. και απο κει περα εισαι ελευθερος να αποφασισεις για τον provider και το ειδος της συνδρομης σου.

τι λετε? ειναι σωστα αυτα που σκεφτομαι? να προχωρησω με forthnet και βλεπουμε? τελικα ειναι πιο φτηνο απο το conn-x?

καθε γνωμη και βοηθεια ευπροσδεκτη....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill ( 3 Ιαν. 2005 , 20:36)

σημερα ειδα οτι επιτελους υπαρχει και παλι διαθεσημοτητα ADSL στην περιοχη μου(κρητη) και λεω να το προχωρησω το θεμα γιατι ΕΠΑΚ και ISDN δεν αντεχεται πλεον.

το izi αν και φαινεται ενδιαφερον με χαλαει που σε δεσμευει σε μια εταιρεια. επισης δεν ειδα προσφορες για 3μηνες, 6μηνες συνδρομες κτλ για μειωση του κοστους. ειναι οντως ετσι? στα θετικα του πακετου ειναι βεβαια και τα δωρεαν λεπτα αστικων τηλεφωνηματων, ομως τα συνολικο κοστος των τηλεφωνηματων μου ανα 2μηνο δεν ξεπερνα τα 6-7€.(ολα τα υπολοιπα ειναι ΕΠΑΚ)

απο την αλλη εχουμε το forthnet adsl in a bοχ. δειχνει απλο. δεινεις 176€ και καθαριζεις για 3 μηνες. και απο κει περα εισαι ελευθερος να αποφασισεις για τον provider και το ειδος της συνδρομης σου.

τι λετε? ειναι σωστα αυτα που σκεφτομαι? να προχωρησω με forthnet και βλεπουμε? τελικα ειναι πιο φτηνο απο το conn-x?

καθε γνωμη και βοηθεια ευπροσδεκτη....

Πρέπει οπωσδήποτε να μπλέξεις με κάποιο πακέτο;

Πιο απλά άντε στον ΟΤΕ, κάνε αίτηση για ADSL πρόσβαση ΧΩΡΙΣ connex και ΧΩΡΙΣ συνδρομή ΟΤΕΝΕΤ (γιατί προσπαθούν ακόμα και με πλάγιο τρόπο να σου πουλήσουν συνδρομή) και μετά ψάξε βρες ISP.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

symfwnw me ton lewton.

min parete kouti. dialekste modem kai etairia apo monoi sas kai diatiriste to dikaiwma tis epilogis.

oso metaksy twn dyo, egw tha protimousa forthnet apla kai mono giati i tellas en gemei sta proionta tis prospathei na paraplanei ton kosmo kai pisteyw oti den prepei na entharynoume tetoies praktikes.

bebaia, an den kanw lathos, i tellas einai fthinoteri. gia to helpdesk kai to diltyo sygkritika me forthnet den kserw, alla apo ti forthnet eimai eyharistimenos kai me ti syndesi mou, kai otan hreiastika boitheia apo to helpdesk, prin ginw akoma pelatis, stis 1 i wra to brady to palikari kathotan kai me boithouse bima bima na egkatastisw to modem me aperioristi ypomoni. an einai oloi etsi, den kserw poso kalytero helpdesk tha mporouse na ehei i tellas..

Dulce et decorum est pro sciencia mori.

----------------------------------------------

milan - kountera : 1 - 0

Συνφωνώ με τον Lewton στο οτί δεν πρέπει να μπλέξεις με κάποιο πακέτο..Το καλύτερο πράγμα,εφόσον έχεις τα χρήματα είναι να επιλέξεις κάθε τί ξεχωριστά.

Επίσης συμφωνώ με τον Θάνερ,9 μήνες τώρα στη Forthnet έχω πάρει αρκετές φορές στο helpdesk.Να μην λέμε και ψέμματα,υπάρχουν ειδών και ειδών άτομα εκει μέσα να σε βοηθήσουν.Κάποιες φορές ήμουν τυχερός και ξεμπέρδευα μια ώρα αρχήτερα αλλά και τις φορές που δεν ήμουν,ο/η τεχνικός πάντα προσπαθούσε να με βοηθήσει με ότι ήξερε και ποτέ δεν έδειχνε δείγμα αντι-επαγγελματισμού ή "δες τι ώρα παίρνουν τηλ για οδηγίες ρε.." (βλέπε ΟΤΕ)

@Lewton : Με τρόμαξες που είπες οτί η Forthnet στέλνει τέτοια email.Βασικά εγώ δεν έχω πάρει κανένα..Είναι επιβεβαιωμένο ; Με ποιο δικαίωμα δηλαδή;

Νομικά επιτρέπεται να το κάνει αυτό ;

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 3 Ιαν. 2005 , 20:10)

Μεταξύ Τellas/Forthnet προτείνω σαφώς Tellas. Είναι πιο οικονομική, έχουν εξίσου καλό δίκτυο και οι 2, έχει καλύτερη τηλεφωνική υποστήριξη, είναι λιγότερο γραφειοκρατική και δε στέλνει e-mails που να σε προειδοποιεί ότι κατεβάζεις παράνομα πράγματα .

Μηπως μπερδευτηκες? Η Τελλας στελνει τετοια email και οχι η Forthnet.

Δεν μπορω να σου προτεινω καποια απο τις 2. Ζητα ντεμο, δες ποια ειναι η πιο γρηγορη,αν ειναι ισαξιες διαλεξε τη φθηνοτερη. Απο DSLAM σε DSLAM παιζουν πολυ οι ταχυτητες στον καθε ISP.

Η εταιρεία που δουλεύει ο άντρας μου είναι συνεργάτες της forthnet.Την Παρασκευή πήγε στον ΟΤΕ και έκανε αίτηση για dsl γραμμή η οποία τη Δευτέρα το πρωί είχε ενεργοποιηθεί. Στις 15:30 έκανε αίτηση στη forthnet σαν απλός πελάτης για μία 256άρα απεριόριστη και μία ώρα μετά είχαν ενεργοποιήσει τους κωδικούς και τον είχαν πάρει τηλέφωνο στο κινητό να τον ενημερώσουν. Εκείνος είχε πάρει από τον ΟΤΕ το ΤOMSON 530i και το είχε ήδη σετάρει και τον καθοδήγησαν πώς να ρυθμίσει το dsl.Κατεβάζει με 28kb σταθερά από καλό site.Βασικά ούτε δύο εργάσιμες μέρες υπόθεση ήταν!!Και το αστείο είναι ότι στη 6μηνη σύνδεση έχει και 4 δώρο με 20 ευρώ πάγιο.

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Την καρδουλα ρωτησα.

Να μας το διευκρινησει διοτι στην Ελλαδα βρισκομαστε οπου γινονται θαυματα. Να δω μηπως και μπορεσω να κανω την 384 γραμμη μου σε 512.

Ωραία περίμενε την kardoula. Λες και χρειάζεται να έχεις διδακτορικό για να γνωρίζεις μερικά πράγματα.

Τι σχέση έχει η ερώτηση που έκανες (αν δίνει 256 γραμμή ο ΟΤΕ) με το ότι θέλεις να κάνεις την γραμμή σου απο 384, 512; :wacko:

Bayern7, αστο. Μην το πασπατευεις.

Μπορει η καρδουλα να εχει διδακτορικο πανω στις τηλεπικοινωνιες. Να μας το εξηγηση καλυτερα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 4 Ιαν. 2005 , 15:57)

whatever.

ου μπλέξεις με μερικούς από εδώ μέσα.... :stupid:

Πες το ψέμματα! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris79 ( 4 Ιαν. 2005 , 15:51)

Bayern7, αστο. Μην το πασπατευεις.

Μπορει η καρδουλα να εχει διδακτορικο πανω στις τηλεπικοινωνιες. Να μας το εξηγηση καλυτερα.

Μικρά κι ανόητα αγοράκια που το παίζετε μάγκες σε ένα κοριτσάκι.

Μην μπερδεύετε ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ με ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.Η μικρότερη γραμμή που προσφέρει ο ΟΤΕ και η FORTHNET είναι 384 με περίπου 20 ευρώ πάγιο και οι δύο εταιρείες.Όσο αναφορά τους κωδικούς το μικρότερο που έχει η FORTHNET είναι 256 flat με 20 ευρώ πάγιο συν φπα ενώ του ΟΤΕ είναι 384 flat με περίπου στα 35ευρώ πάγιο.(αν δεν κάνω λάθος).Αυτάαα....Γειααααα σας :)

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

http://www.youtube.com/irinifitness

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kardoula ( 4 Ιαν. 2005 , 20:59)

Μικρά κι ανόητα αγοράκια που το παίζετε μάγκες σε ένα κοριτσάκι.

Μην μπερδεύετε ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ με ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ.Η μικρότερη γραμμή που προσφέρει ο ΟΤΕ και η FORTHNET είναι 384 με περίπου 20 ευρώ πάγιο και οι δύο εταιρείες.Όσο αναφορά τους κωδικούς το μικρότερο που έχει η FORTHNET είναι 256 flat με 20 ευρώ πάγιο συν φπα ενώ του ΟΤΕ είναι 384 flat με περίπου στα 35ευρώ πάγιο.(αν δεν κάνω λάθος).Αυτάαα....Γειααααα σας :)

Μια χαρά τα λες Καρδούλα, αλλά το "μικρά και ανόητα αγοράκια" είναι άδικο, ένα είναι το μικρό, ανόητο κλπ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλα το κάνατε προσωπικό...

απαντήθηκε το ερώτημα, κλειδώνεται.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...