Jump to content

Doogee Homtom HT7

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε οχι και δεν ενδιαφερει πολυ κοσμο εκτος αν λιγοι ακουν μουσικη απο το κινητο τους εγω δεν ξερω κανεναν απο τον κυκλο συναναστροφων μου που να μην ακουει

Επισης εστειλα μυνημα στο litb που το πηρα και δεν ξερουν τιποτε

μαλιστα μου εστειλαν μηνυμα οτι ο προμηθευτης δεν εχει απαντήσει ακομη και ζητουν συγνωμη

Τωρα αν η homtom εφτιαξε κινητο που απευθυνεται σε βυσματα 16mm και οχι στα εκατομμυρια συνηθισμενα και δεν το θεωρειτε λαθος και μάλιστα μεγαλο υποκλινομαι

Edited by vaggelis11

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε οχι και δεν ενδιαφερει πολυ κοσμο εκτος αν λιγοι ακουν μουσικη απο το κινητο τους εγω δεν ξερω κανεναν απο τον κυκλο συναναστροφων μου που να μην ακουει

Το καλο ειναι οτι το ζητας(εαν δεν το εχουν στειλει ηδη στο πακετο)απο το καταστημα αγορας και στο στελνουν αμεσα.

Αυτο τουλαχιστον εγινε σε εμενα σε 3 συσκευες.:)

Και ναι εννοειται οτι ειναι ενα χαρακτιριστικο που το θελει ο εκαστοτε αγοραστης στις συσκευες του.

Αλλο τωρα,σε ενα που ειχα παρει γαι φιλο,καναμε εχθες μια διαδρομη 2 ωρων περιπου,οποτε και με την ευκαιρια αυτη δοκιμασαμε το gps,δεν εχασε σημα πουθενα,ακομα και μεσα στο κεντρο στην Αθηνα αναμεσα σε ψηλα κτιρια και σε στενα δρομακια.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Το καλο ειναι οτι το ζητας(εαν δεν το εχουν στειλει ηδη στο πακετο)απο το καταστημα αγορας και στο στελνουν αμεσα.

Αυτο τουλαχιστον εγινε σε εμενα σε 3 συσκευες.:)

Και ναι εννοειται οτι ειναι ενα χαρακτιριστικο που το θελει ο εκαστοτε αγοραστης στις συσκευες του.

Αλλο τωρα,σε ενα που ειχα παρει γαι φιλο,καναμε εχθες μια διαδρομη 2 ωρων περιπου,οποτε και με την ευκαιρια αυτη δοκιμασαμε το gps,δεν εχασε σημα πουθενα,ακομα και μεσα στο κεντρο στην Αθηνα αναμεσα σε ψηλα κτιρια και σε στενα δρομακια.

Απο θεμα gps,wifi αλλα και τηλεφωνια σκοτωνη. Απο θεμα μπαταριας ισως θελη καποιο update.

Απο θεμα gps,wifi αλλα και τηλεφωνια σκοτωνη. Απο θεμα μπαταριας ισως θελη καποιο update.

Ποσο σου βγαζει η μπαταρια?Με τι χρηση?

Ποσο σου βγαζει η μπαταρια?Με τι χρηση?

Αν δεν βαλω καμια εφαρμογη, φωτησμος στο 0% κανω σερφαρισμα μεσω wifi περιπου 7-8 ωρες.

Αν δεν βαλω καμια εφαρμογη, φωτησμος στο 0% κανω σερφαρισμα μεσω wifi περιπου 7-8 ωρες.

Με τοσες ωρες οθονη δεν θα το ελεγα και ασχημα,μην ξεχνας και τι μεγεθος της οθονης.

Με τοσες ωρες οθονη δεν θα το ελεγα και ασχημα,μην ξεχνας και τι μεγεθος της οθονης.

Σιγουρα αλλα φωτησμος στο 0 και χωρις καμια εφαρμογη μεσα. ισως αργοτερα με κανενα επισημο update να στρωση και να μπορεσουμε να το ρουταρουμε και να του βαλω αρκετες εφαρμογες και xposed-grenify να μου κλεινη της εφαρμογες που τρεχουν.

Σιγουρα αλλα φωτησμος στο 0 και χωρις καμια εφαρμογη μεσα. ισως αργοτερα με κανενα επισημο update να στρωση και να μπορεσουμε να το ρουταρουμε και να του βαλω αρκετες εφαρμογες και xposed-grenify να μου κλεινη της εφαρμογες που τρεχουν.

Κοιτα ρεαλιστικα και με νορμαλ χρηση θα βγαλεις ανετα την 1-1,5 ημερα,οποτε καλα το βλεπω,βεβαια το ακομα καλυτερο ειναι ευπροσδεκτο.....:)

Κοιτα ρεαλιστικα και με νορμαλ χρηση θα βγαλεις ανετα την 1-1,5 ημερα,οποτε καλα το βλεπω,βεβαια το ακομα καλυτερο ειναι ευπροσδεκτο.....:)

Μακαρι να βγαζη τοσο αλλα εχω παρατηρηση οτι αμα βαλης αρκετες εφαρμογες ρουφαη την μπαταρια αερα. Ισως ειναι bug του συστηματος και αργοτερα θα φτιαχτη.Σε γενικες γραμμες ειναι τιμιο για τα λεφτα του και το μελλον θα δειξη πως θα παη.

θελω ενα κηνιτο στο 50αρικο να παρω HOMTOM HT7 η το HOMTOM HT3 που εχει 5αρα οθονη θα καιει και ποιο λιγο μπαταρια

απο ακουστικη ειναι καλο η εχει θεματα?

λαμπακι εχει κλησεις?

ευχαριστω:)

θελω ενα κηνιτο στο 50αρικο να παρω HOMTOM HT7 η το HOMTOM HT3 που εχει 5αρα οθονη θα καιει και ποιο λιγο μπαταρια

απο ακουστικη ειναι καλο η εχει θεματα?

λαμπακι εχει κλησεις?

ευχαριστω:)

Αδελφε εισαι στο νιμα του ht7 ειναι μικρο σε σελιδες διαβασε να δεις αν εχει θεματα.να σου πω λιγο τα δικα μου.vfm μεχρι δακρυων,παει μπαλα gps 3g wifi.αρκετα ωραια οθονη κανενα προβλημα.διαχειρηση ram επιδοσεις μπαταρια ολα οκ.ΑΛΛΑ βλεπω ζαχαρωνεις κ μικροτερο οποτε να σου πω ισως σου κατσει λιγο μεγαλο οπως επισης ειναι βαρυ.(πχ το note 3 ειναι αρκετα πιο ελαφρυ).σκεψου τι μεγεθος θες κ απο μενα προχωρα δειχνουν καλα τηλεφωνα.

το θελω για δευτερο θεμα με της 5.5 ιντσες δεν εχω γιατι εχω και lg g4.το μονο που με νοιαζει ειναι να δουλευει σωστα.οποτε κλεινω στο HOMTOM HT7

Αδελφε εισαι στο νιμα του ht7 ειναι μικρο σε σελιδες διαβασε να δεις αν εχει θεματα.να σου πω λιγο τα δικα μου.vfm μεχρι δακρυων,παει μπαλα gps 3g wifi.αρκετα ωραια οθονη κανενα προβλημα.διαχειρηση ram επιδοσεις μπαταρια ολα οκ.ΑΛΛΑ βλεπω ζαχαρωνεις κ μικροτερο οποτε να σου πω ισως σου κατσει λιγο μεγαλο οπως επισης ειναι βαρυ.(πχ το note 3 ειναι αρκετα πιο ελαφρυ).σκεψου τι μεγεθος θες κ απο μενα προχωρα δειχνουν καλα τηλεφωνα.

Παντως η τιμη που παιζη τωρα ειναι στα 60$ και οχι 40$ που το πηραμε.το αλλο εχει προσφορα και ειναι καλη φαση.ενα κριτηρειο και για τα δυο ειναι το μεγεθος που πρεπει να κοιταξης σιγουρα. κατα τα αλλα ιδια σε ολα.

Οριστε η απαντηση του light inthebox

Dear Customer,

After checking, what you have is M14 earphone, you need to use M16 earphone for this phone

So sorry we don't have adapter.

Sincerely,

Coruncanius

LightInTheBox Customer Service

Οι αλλοι που το παραγειλατε απο εκει τι κανατε με το θεμα του ανταπτορα;

Καλο το φτηνο αυτοκινητο αλλα να εχει φρενα

Οριστε η απαντηση του light inthebox

Dear Customer,

After checking, what you have is M14 earphone, you need to use M16 earphone for this phone

So sorry we don't have adapter.

Sincerely,

Coruncanius

LightInTheBox Customer Service

Οι αλλοι που το παραγειλατε απο εκει τι κανατε με το θεμα του ανταπτορα;

Καλο το φτηνο αυτοκινητο αλλα να εχει φρενα

Kαλα ειπαμε.....

Εισαι κομματακι υπερβολικος νομιζω......:)

Προφανως εσυ πηρες ανταπτορα ή χρησιμοποεις bluetooth

ή εχεις κανει μοναχος και δεν εκνευριζεσαι ευκολα αλλιως δεν εξηγειται η

ανετη σταση σου/σας στο θεμα

Προφανως εσυ πηρες ανταπτορα ή χρησιμοποεις bluetooth

ή εχεις κανει μοναχος και δεν εκνευριζεσαι ευκολα αλλιως δεν εξηγειται η

ανετη σταση σου/σας στο θεμα

Φιλε μου το εγραψα το σχολιο παραπανω σχετικα με τα φρενα,οκ δεν ειναι και τοσο τραγικα τα πραματα.

Δεν μπορεις να πεις δηλαδη οτι η συσκευη δεν ειναι λειτουργικη.γιατι αμαξι χωρις φρενα δεν......

Ναι σε αυτα που εφερα εγω εννοειται οτι εχει τον ανταπτορα στην συσκευασια.

Το πολυ πολυ να φερω ενα ανταπτορα,δεν θα σκασω για αυτα,καθως σαν συσκευη ειναι εξαιρετικη σε ολα τα επιπεδα.

Εστειλα ενα μηνυμα στο feedback τους αλλα καμια απαντηση βεβαια και να στειλουν καλο πασχα στο περιμενε

Υπαρχει κανενα link?

Στο light intb παντως ειναι τελειως ασχετοι μου ειπαν αν εχεις 14 mm ακουστικα εισαι ενταξει

Εστειλα ενα μηνυμα στο feedback τους αλλα καμια απαντηση βεβαια και να στειλουν καλο πασχα στο περιμενε

Υπαρχει κανενα link?

Στο light intb παντως ειναι τελειως ασχετοι μου ειπαν αν εχεις 14 mm ακουστικα εισαι ενταξει

εγω εστειλα στο email τους και μου απαντησαν αμεσως και μου ειπαν θα το στειλουν

Θα παρακαλούσα πρώτα να διαβάζουμε πιο προσεκτικά, τι λέει κάποιος συμφορουμίτης, για αποφυγή παρεξηγήσεων

Καταρχήν είπα "μπορεί"..., έχει διαφορά.

Τώρα, αν είσαι 18 χρονών ίσως τους ενδιαφέρει όλους, σε μεγαλύτερες ηλικίες πχ 40+ δεν χρησιμοποιεί κανένας καλώδιο, μόνο bluetooth και αν.

Τωρα αν η homtom εφτιαξε κινητο που απευθυνεται σε βυσματα 16mm και οχι στα εκατομμυρια συνηθισμενα και δεν το θεωρειτε λαθος και μάλιστα μεγαλο υποκλινομαι

Είπα από την αρχή ότι πρόκειται για κατασκευαστικό πρόβλημα, αν με πρόσεχες

Τώρα, σε περίπτωση που κάποιος χάσει τον αντάπτορα που θα του στείλουν ή χαλάσει, να ενημερώσω ότι συμβατό βύσμα είναι το 4πολικό 3.5mm σε 3 RCA (left, right, video), τα είχαν οι βιντεοκάμερες miniDV, φυσικά με κόψιμο του καλωδίου και τοποθέτηση θηλυκού 3.5mm αντί των 3 RCA

σαν αυτό

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB10wxCIXXXXXbUXFXXq6xXFXXXT/3-5mm-4-pole-plug-Male-To-3-RCA-plug-Female-A-V-Composite-video-Cable.jpg_640x640.jpg

Στο 4pda που έδωσα λινκ δεν μπήκε κανείς που το έχει, να δει πως να αλλάξει recovery και να γίνει root?

Αν υπάρχει δυσκολία, να μαζέψω τις οδηγίες και να τις ποστάρω εδώ

Καταρχήν είπα "μπορεί"..., έχει διαφορά.

Τώρα, αν είσαι 18 χρονών ίσως τους ενδιαφέρει όλους, σε μεγαλύτερες ηλικίες πχ 40+ δεν χρησιμοποιεί κανένας καλώδιο, μόνο bluetooth και αν.

Κοντα εισαι 30 χρονια επεσες εξω κι εσυ εισαι απολυτος

Ε οχι και δε χρησιμοποιει κανεις καλωδιο σε μεγαλυτερη ηλικια ειδικα αν εχει καλα ακουστικα

αλλα και παλι μονος σου το λες για τους μικρους ειναι ελαττωμα

Απο προσωπικη πειρα το λεω ο γιος μου το πεταξε μολις ειδε οτι δεν μπορει να ακουσει με ακουστικα

Καλό θα ήταν να αναφέρεται στα site ότι υπάρχει αυτή η διαφορά εν συγκρισει με τα υπόλοιπα κινητά, εγώ το έμαθα εκ των υστέρων, και θα χρειαστώ αντάπτορα αν δεν στείλουν, από κει και πέρα, το κόστος του τηλεφώνου δικαιολογεί κάποια μικρά... Σφάλματα
Android uber alles