skatzivas Δημοσιεύτηκε January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 3, 2005 kalimera kai xronia polla.kali xronia.to provlima mou einai oti enw sto spiti yparxei fragi diethnwn klisevn kai ton kwdiko den ton exei spasei kaneis mas,irthan ston logariasmo 11 evrw kliseis.pigame ston ote(patra) kai den vrika akri apo tous amorfwtous kai ageneis aneidikeftous ypallilous tou dimosioy.thelw na diamartyrithw stin ethniki epitropi tilepikoinwniwn.pite moyu parakalw ti skata na kanw me ton k.l0ote.exei ksanaginei afto. 2.milisa me telepassport kai mou eipan oti mporw na valw sdsl 128 kai na katargithei entelws i grammi tou ote.me 40 evrw pagio ola afta kai meta oti til kaneis.to thema einai 40 to mina i to dimino;den to rwtisa.pws mporw na apallagw entelws apo ton ote; efxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Για την ΕΕΤΤ θα βρεις ότι θες να μάθεις στο http://www.eett.gr. 40€ το μήνα είναι η Telepassport. Θα σου πρότεινα να σκεφτείς και τη Vivodi που με 50€ το μήνα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) σου δίνει ADSL 256/128, 2 γραμμές τηλεφώνου, και 150 λεπτά δωρεάν αστικές/υπεραστικές κλήαεις το μήνα, ενώ μέχρι τέλος Φλεβάρη είναι δωρεάν ΟΛΕΣ οι αστικές και οι υπεραστικές κλήσεις. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Πάντως πρέπει να γνωρίζεις οτι εαν έχεις φραγή και πατήσεις 4-ψήφιο εναλλακτικού π.χ 1787 η κλήση θα γίνει κανονικά!! Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αφού λέει ότι στο λογαριασμό του ΟΤΕ έγινε η χρέωση. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 3 Ιαν. 2005 , 23:05) Αφού λέει ότι στο λογαριασμό του ΟΤΕ έγινε η χρέωση. Ωχ ναι... έχεις δίκιο. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joe Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Καλή Χρονιά σε όλους Το πιο πιθανό είναι να μην είχες ενεργοποιήσει την φραγή για τα διεθνή από το τηλέφωνό σου, ή να νόμιζες ότι την είχες ενεργοποιήσει. Αυτό μπορούν να στο επιβεβαιώσουν και από το κατάστημα της περιοχής σου. Μήπως οι κλήσεις ήταν σε Παπούα, κ.τ.λ. και έγιναν μετά από κλήσεις στο Διαδίκτυο: Υπάρχει περϊπτωση τέτoιου είδους κλήσεις να είναι κλήσεις δεδομένων και να χρειάζεται ειδική φραγή που να μπλοκάρει και τα data. ;) ;) Joe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αυτό το τελευταίο δεν ισχύει. Οταν υπάρχει φραγή διεθνών κλήσεων δε μπορεί να σε χρεώσει για κλήση που έγινε σε διεθνή αριθμό (π.χ. 00675, 00683) έστω και αν ήταν data......Εξάλλου για τον ΟΤΕ δεν έχει διαφορά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Μήπως υπάρχει περίπτωση να ήταν εισερχόμενες κλήσεις με αντεστραμμένη χρέωση ή μέσω τηλεφωνήτριας; Αυτές οι κλήσεις δεν αποκλείονται ακόμα και αν υπάρχει φραγή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αυτό το θεωρώ κάπως απίθανο. Η χρέωση προυποθέτει τη συναίνεση του καλούμενου. Λίγο δύσκολο να σε καλέσει κάποιος από Νησιά Παπούα Νεα Γουινέα (00675)........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 tipota paidia.malakies tou ote.enas gnwstos toy patera mou elege oti pairnoun tilefvna apo mesa.prwtogonoi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDeeMeR Δημ. January 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2005 se periptwsi pou exeis isdn grammi o tropos fragis allazi epomenws an exeis isdn kai xrisimopoieis to modem tou OTE tin exeis bapsei.O tropos fragis einai diaforetikos mou fainetai kapou sto site tou Ote to leei 3imamai otan douleba sto 134 kraksimo pou trwgame apo tous kaimenous tous sindromites pou enw eixane kanei fragi eixane die3neis kleiseis.Kali tixi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2005 πάντως αν έχεις ενεργοποίημενη φραγή στην γραμμή σου θα αναγράφεται η αντίστοιχη χρέωση στον λογαριασμό σου (στην 2η σελίδα)... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Εγώ τι να πώ?? Που ενώ δεν έχω φραγή κλήσεων, όταν πάω να πάρω διεθνής κλήση ή 9011 μου λεει μια κυριούλα: "Σας υπενθυμίζουμε, ότι έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή για ορισμένες κατηγορίες κλήσεων" !!!!!!! :X :X Και ούτε η εντολή #34*pass# δουλεύει γιατί με το που πατάω το 4 κάνει το τηλέφωνο τ-τ-τ-τ-τ-τ-τ-τ!! Και το 134 λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία και στον λογαρισμό δεν χρεώνομαι τα 6euro!! Τι άλλο να πω?? ΈΛΕΟΣ!!! (Αλλά δεν πειράζει!! Έχω και δωρεάν φραγές!! :rolleyes: :rolleyes: :D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Εγώ τι να πώ?? Που ενώ δεν έχω φραγή κλήσεων, όταν πάω να πάρω διεθνής κλήση ή 9011 μου λεει μια κυριούλα: "Σας υπενθυμίζουμε, ότι έχετε ενεργοποιήσει τη φραγή για ορισμένες κατηγορίες κλήσεων" !!!!!!! :X :X Και ούτε η εντολή #34*pass# δουλεύει γιατί με το που πατάω το 4 κάνει το τηλέφωνο τ-τ-τ-τ-τ-τ-τ-τ!! Και το 134 λέει ότι δεν είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία και στον λογαρισμό δεν χρεώνομαι τα 6euro!! Τι άλλο να πω?? ΈΛΕΟΣ!!! (Αλλά δεν πειράζει!! Έχω και δωρεάν φραγές!! :rolleyes: :rolleyes: :D ) δωρεάν φραγές=?? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. January 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2005 Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βρούμε στο εμπόριο (εντός ή εκτός Ελλάδας) τους μετρητές μονάδων που έχουν τα περίπτερα ? Παράθεση "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts