tansap Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Θα το παραγγειλω και εγω για την γυναικα μου (μολις φορτωσα το revolut) σε δυο-τρεις μερες. Το βρήμα εδω http://www.aliexpress.com/item/Original-Blackview-BV2000-BV2000S-3G-Android-5-1-Mobile-Phone-5-0-Inches-HD-MTK6580-Quad/32471510571.html?spm=2114.01020208.3.1.hgip4f&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_3_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62_61,searchweb201560_2,searchweb1451318400_6151 στα 53,50€ (μονο με 3G) ή με 62,72€ με 4G . Eδω δεν εχει ακομα 4G , λεω να παρω το φτηνο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Πάρε το 4G. Συνήθως έχουν καλύτερη ταχύτητα οι 4G συσκευές και στο 3G. Αν πιάνεις (3g πάντα) 5-6 mbps με το απλό, δεν αποκλείεται να βλέπεις τα διπλά με το 4g μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Θα το παραγγειλω και εγω για την γυναικα μου (μολις φορτωσα το revolut) σε δυο-τρεις μερες. Το βρήμα εδω http://www.aliexpress.com/item/Original-Blackview-BV2000-BV2000S-3G-Android-5-1-Mobile-Phone-5-0-Inches-HD-MTK6580-Quad/32471510571.html?spm=2114.01020208.3.1.hgip4f&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_3_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62_61,searchweb201560_2,searchweb1451318400_6151 στα 53,50€ (μονο με 3G) ή με 62,72€ με 4G . Eδω δεν εχει ακομα 4G , λεω να παρω το φτηνο.... 4g πάρε και γνώμη μου πάρτο από http://www.vickmall.com/original-blackview-bv2000-4g-android-5-1-smartphone-mtk6735-quad-core-1-0-ghz-1gb-ram-8gb-rom-5-0-inch-ips-hd.html 73$ μαζί με θήκη και tempered glass .Καλό μαγαζί και αν διαλέξεις shipping method sg post θα σου έρθει πολύ γρήγορα .(όχι στανταρ)Εγώ παρέλαβα σε 10 μέρες Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Θα το παραγγειλω και εγω για την γυναικα μου (μολις φορτωσα το revolut) σε δυο-τρεις μερες. Το βρήμα εδω http://www.aliexpress.com/item/Original-Blackview-BV2000-BV2000S-3G-Android-5-1-Mobile-Phone-5-0-Inches-HD-MTK6580-Quad/32471510571.html?spm=2114.01020208.3.1.hgip4f&ws_ab_test=searchweb201556_3,searchweb201644_3_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62_61,searchweb201560_2,searchweb1451318400_6151 στα 53,50€ (μονο με 3G) ή με 62,72€ με 4G . Eδω δεν εχει ακομα 4G , λεω να παρω το φτηνο.... Με τετοια βαθμολογια δεν θα αγορασα απο αυτον Πανε καλυτερα στο Βικμαλλ, τα εχει ολα και ειναι αξιοπιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 +1 για το 4g απο vickmall για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.Απο ότι φαίνεται λοιπόν απο τις πρώτες εντυπώσεις των κατόχων του κινητού έχουμε να κάνουμε με ένα εκπληκτικό vfm κινητό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες..φυσικά έπεσε παραγγελία από vick Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 +1 για το 4g απο vickmall για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου.Απο ότι φαίνεται λοιπόν απο τις πρώτες εντυπώσεις των κατόχων του κινητού έχουμε να κάνουμε με ένα εκπληκτικό vfm κινητό Και ξαναλέω καλύτερο από το χ5 αν είχε και 2gb ram θα μιλούσαμε για κορυφή για αυτήν την τιμή Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Ειναι το μόνο στο οποίο χάνει απο το x5 pro.Κατά τα άλλα δεν αμφιβάλλω ότι ειναι ανώτερο. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έψαχνα ένα τηλεφωνάκι για τον πατέρα μου.Εχω ένα Leagoo Elite 5,και ειμαι ευχαριστημένος και κοιτουσα το Leagoo Alfa 5. Με πείσατε όμως και μόλις εφυγε παραγγελία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Κάποια βοήθεια για το rootάρισμα υπάρχει; Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) Κάποια βοήθεια για το rootάρισμα υπάρχει; http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=700323&st=340#entry45678949 Για το root Κατεβάζεις την επισημη ρομ από δω https://mega.nz/#!EJJkRZCI!EqYwKCY6EdaQ5hQZtpdNXcMnTVOr4N7bG2kxV7dvEmI και από αυτή θα χρειαστείς το scatter file Κατεβάζεις το TWPR από το παραπάνω site και το περνάς με SP FLASHTOOLS Για να περαστει θα πρέπει πρώτα να παμε στο τηλέφωνο και ρυθμίσεις/επιλογές για προγραμματιστές/και επιλέγουμε να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader.Μετά μέσα από το ΤWPR εφόσον δεν είσαι ρουτ σε ρωτάει αν θες να εγκαταστήσει το SU Αν θελετε μπορείτε να βάλετε και xpozed .Θα χρειαστείτε τα xposed-v79-sdk22-arm64.zip XposedInstaller_3.0_alpha4.apk http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Edited January 8, 2016 by mplevris Διόρθωση site κατεβασματος Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Επανέρχομαι και εγώ μετά από λίγες μέρες χρήσης: το τηλ. δουλεύει άψογα λεπτό, ελαφρύ, στοιβαρή κατασκευή εγκατέστησα Hola Launcher που μου φαίνεται πιο ελαφρύς το 4G πηγαίνει σφαίρα πολύ καλή οθόνη λίγο χαμηλό το ακουστικό του αλλά το ξεπέρασα Το πρόβλημα για μένα παραμένει το μέγεθος (5'') το οποίο τελικά δε μπορώ να συνηθίσω Μάλλον θα επιστρέψω στο Jiayu (4.3'') και το BlackView θα πάρει το δρόμο της πώλησης (όπως έκανα και με το Χ5 pro) :confused: Μέσα στο ΣΚ θα αποφασίσω.... Edited January 8, 2016 by trainer Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εγώ πιστεύω πως συνηθίζεται εύκολα. Εκτός αν κάποιος το θέλει κυρίως για χρήση σαν απλό τηλέφωνο και όχι smartphone, όπου εκεί είναι λογικό να τον ξενίζει λιγάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Εγώ πιστεύω πως συνηθίζεται εύκολα. Εκτός αν κάποιος το θέλει κυρίως για χρήση σαν απλό τηλέφωνο και όχι smartphone, όπου εκεί είναι λογικό να τον ξενίζει λιγάκι. Η χρήση που κάνω είναι full κομπλέ, και πίστευα ότι θα το συνηθίσω αλλά ..... Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 μόλις έφυγε και από μένα μία παραγγελία για 2 τεμ γκρι χρώματος, από το Σελινάκι μέσω SG, για να δούμε......... :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalefk Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Επανέρχομαι και εγώ μετά από λίγες μέρες χρήσης: το τηλ. δουλεύει άψογα λεπτό, ελαφρύ, στοιβαρή κατασκευή εγκατέστησα Hola Launcher που μου φαίνεται πιο ελαφρύς το 4G πηγαίνει σφαίρα πολύ καλή οθόνη λίγο χαμηλό το ακουστικό του αλλά το ξεπέρασα Το πρόβλημα για μένα παραμένει το μέγεθος (5'') το οποίο τελικά δε μπορώ να συνηθίσω Μάλλον θα επιστρέψω στο Jiayu (4.3'') και το BlackView θα πάρει το δρόμο της πώλησης (όπως έκανα και με το Χ5 pro) :confused: Μέσα στο ΣΚ θα αποφασίσω.... Η μπαταρία πως τα πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Η μπαταρία πως τα πάει? 1 - 1.5 ημέρα ανάλογα τη χρήση Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=700323&st=340#entry45678949 Για το root Κατεβάζεις την επισημη ρομ από δω http://bbs.blackview.hk/viewtopic.php?f=122&t=1054 και από αυτή θα χρειαστείς το scatter file Κατεβάζεις το TWPR από το παραπάνω site και το περνάς με SP FLASHTOOLS Για να περαστει θα πρέπει πρώτα να παμε στο τηλέφωνο και ρυθμίσεις/επιλογές για προγραμματιστές/και επιλέγουμε να είναι ξεκλείδωτος ο bootloader.Μετά μέσα από το ΤWPR εφόσον δεν είσαι ρουτ σε ρωτάει αν θες να εγκαταστήσει το SU Αν θελετε μπορείτε να βάλετε και xpozed .Θα χρειαστείτε τα xposed-v79-sdk22-arm64.zip XposedInstaller_3.0_alpha4.apk http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 H εκδοση της rom 24112015 δημιουργει προβλημα στο κινητο, συγκεκριμενα στην καμερα και στην οθονη, εκτος αυτου, κανενα scatter file απο την rom που παραθετεις δεν περναει το checksum απο το flash tools. Ασε που δεν εχει μονο ενα scatter file. Καλυτερα να ενημερωθουν τα μελη πριν κανουν καμια αναβαθμιση. Και καλο ειναι αν δεν εχουμε το κινητο να μην προτεινουμε. Δεν σταματαμε εδω ομως, ακομη και στο επισημο site της εταιρειας η rom που εχει για το κινητο ειναι.....για αλλο κινητο και συγκεκριμενα για καποιο με cpu mt6592 προφανως ειναι για το arrow, βλεπουμε λοιπον οτι δεν ειναι και τοσο σοβαρη εταιρεια, ουτε στο needrom εχει καποιο firmware να κατεβασει κανεις, Εγω πηρα τρια, δυστυχως το ενα εχει θεμα με την rom 24112015, υπομονη για λυση απο τον πωλητη πλεον. update : η blackview εχει δικο της προγραμμα για να flashαρεις το κινητο, το flash tools δεν κανει, εν τω μεταξυ οι οδηγιες για την χρηση του δικου της προγραμματος ειναι μεταφραση "αυτοματη" απο κινεζικα σε αγγλικα οποτε καταλαβαινετε οτι ΔΕΝ βγαινει ακρη οσο και να διαβαζεις, blackview για μενα τελος, αθλια. Γυριζω σε doogee ξανα, τουλαχιστον εκει flashαρεις rom με τον παραδοσιακο τροπο. Edited January 8, 2016 by FIREBLADE1 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) H εκδοση της rom 24112015 δημιουργει προβλημα στο κινητο, συγκεκριμενα στην καμερα και στην οθονη, εκτος αυτου, κανενα scatter file απο την rom που παραθετεις δεν περναει το checksum απο το flash tools. Ασε που δεν εχει μονο ενα scatter file. Καλυτερα να ενημερωθουν τα μελη πριν κανουν καμια αναβαθμιση. Και καλο ειναι αν δεν εχουμε το κινητο να μην προτεινουμε. Δεν σταματαμε εδω ομως, ακομη και στο επισημο site της εταιρειας η rom που εχει για το κινητο ειναι.....για αλλο κινητο και συγκεκριμενα για καποιο με cpu mt6592 προφανως ειναι για το arrow, βλεπουμε λοιπον οτι δεν ειναι και τοσο σοβαρη εταιρεια, ουτε στο needrom εχει καποιο firmware να κατεβασει κανεις, Εγω πηρα τρια, δυστυχως το ενα εχει θεμα με την rom 24112015, υπομονη για λυση απο τον πωλητη πλεον. update : η blackview εχει δικο της προγραμμα για να flashαρεις το κινητο, το flash tools δεν κανει, εν τω μεταξυ οι οδηγιες για την χρηση του δικου της προγραμματος ειναι μεταφραση "αυτοματη" απο κινεζικα σε αγγλικα οποτε καταλαβαινετε οτι ΔΕΝ βγαινει ακρη οσο και να διαβαζεις, blackview για μενα τελος, αθλια. Γυριζω σε doogee ξανα, τουλαχιστον εκει flashαρεις rom με τον παραδοσιακο τροπο. Λοιπόν καταρχήν μια συγγνώμη γιατί όντως εδωσα λάθος site κατεβάσματος(το διόρθωσα ποιο πάνω ).Και γω είπα να χρησιμοποιήει όποιος θέλει μόνο το scatter file από εκεί και όχι να φλαάρει όλη τη ROM που εγώ προσωπικά δεν το δοκίμασα Update* τελικά μια χαρά ήταν και το προηγούμενο.Ήθελα μόνο να ήξερα που είδες τα πολλά scatter file Από κει και πέρα έχεις δίκιο είναι ότι η εταιρεία δεν είναι σοβαρή γιατί ισχύει αυτό που λες για το επισημο σαιτ της εταιρίας Ομως σε καμία περίπτωση δεν σου επιτρέπω να μου λες ότι δεν έχω το τηλέφωνο στην κατοχή μου και σαφώς δεν παραπλανώ κανένα Οσον αφορά το φλασάρισμα ναι λένε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις και καλά το SP MDT.exe(το οποίο δεν είναι πρόγραμμα από τη blackview) αλλά εγώ μια χαρά δουλειά έκανα και με SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1548.00.000 Edited January 8, 2016 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 (edited) Λοιπόν καταρχήν μια συγγνώμη γιατί όντως εδωσα λάθος site κατεβάσματος(το διόρθωσα ποιο πάνω ).Και γω είπα να χρησιμοποιήει όποιος θέλει μόνο το scatter file από εκεί και όχι να φλαάρει όλη τη ROM που εγώ προσωπικά δεν το δοκίμασα Update* τελικά μια χαρά ήταν και το προηγούμενο.Ήθελα μόνο να ήξερα που είδες τα πολλά scatter file Από κει και πέρα έχεις δίκιο είναι ότι η εταιρεία δεν είναι σοβαρή γιατί ισχύει αυτό που λες για το επισημο σαιτ της εταιρίας Ομως σε καμία περίπτωση δεν σου επιτρέπω να μου λες ότι δεν έχω το τηλέφωνο στην κατοχή μου και σαφώς δεν παραπλανώ κανένα Οσον αφορά το φλασάρισμα ναι λένε ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις και καλά το SP MDT.exe(το οποίο δεν είναι πρόγραμμα από τη blackview) αλλά εγώ μια χαρά δουλειά έκανα και με SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1548.00.000 με το SP MDT.exe εκανα πληρη εγκατασταση απο την αρχη, δυστυχως το προβλημα με την οθονη και την καμερα δεν διορθωθηκε, τωρα βλεπω οτι αυτο που εχει το θεμα ειναι με εκδοση rom 20151124 ενω τα αλλα δυο που εχω εχουν φορτωμενη την 20151211 ολα αυτα εχουν γινει με το μαμα OTA, εκτος οτι κανενα δεν root αρει , δεν μας λενε με ποιο προγραμμα τουλαχιστον, αλλα και με το SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1548.00.000 εγω τρωω στην μουρη ενα error κατα το φορτωμα του scatter MT6735M_Android_scatter.txt εκτος αν κανω κατι λαθος, εφοσον εχεις το κινητο " και κανενας δεν σε εθιξε" τοτε μπορεις να βοηθησεις, στειλε το link που κατεβασες το sp flash μηπως και κατεβαζω καποιο που εχει προβλημα. update : το βρηκα το προβλημα, ειναι το αρχειο checksum.ini στον φακελο της rom, διαγραφη ή μετονομασια λυνουν το προβλημα και το flashtools δουλευει μια χαρα. Εν τω μεταξυ αντι να δωσει σε ολους το sp flash tools να ξεμπερδευει ο κοσμος, μας βαζει στην διαδικασια να δουλεψουμε με το αθλιο SP MDT το οποιο θελει σεταρισμα χειροκινητα για να δει τις com port σωστα! ελεος! Edited January 8, 2016 by FIREBLADE1 Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 με το SP MDT.exe εκανα πληρη εγκατασταση απο την αρχη, δυστυχως το προβλημα με την οθονη και την καμερα δεν διορθωθηκε, τωρα βλεπω οτι αυτο που εχει το θεμα ειναι με εκδοση rom 20151124 ενω τα αλλα δυο που εχω εχουν φορτωμενη την 20151211 ολα αυτα εχουν γινει με το μαμα OTA, εκτος οτι κανενα δεν root αρει , δεν μας λενε με ποιο προγραμμα τουλαχιστον, αλλα και με το SP_Flash_Tool_exe_Windows_v5.1548.00.000 εγω τρωω στην μουρη ενα error κατα το φορτωμα του scatter MT6735M_Android_scatter.txt εκτος αν κανω κατι λαθος, εφοσον εχεις το κινητο " και κανενας δεν σε εθιξε" τοτε μπορεις να βοηθησεις, στειλε το link που κατεβασες το sp flash μηπως και κατεβαζω καποιο που εχει προβλημα. update : το βρηκα το προβλημα, ειναι το αρχειο checksum.ini στον φακελο της rom, διαγραφη ή μετονομασια λυνουν το προβλημα και το flashtools δουλευει μια χαρα. Εν τω μεταξυ αντι να δωσει σε ολους το sp flash tools να ξεμπερδευει ο κοσμος, μας βαζει στην διαδικασια να δουλεψουμε με το αθλιο SP MDT το οποιο θελει σεταρισμα χειροκινητα για να δει τις com port σωστα! ελεος! http://www.needrom.com/download/sp-flash-tool-v5-1424-00/ κατέβασε την έκδοση v5.1548.00.000 Σου ξαναλέω ότι εγώ δεν φλάσαρα όλη τη ΡΟΜ μια και το κινητό δεν είχε κάποιο θέμα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για αυτή,απλά χρησιμοποίησα το scatter file από αυτή για να φλασάρω το TWPR recovery Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Επιβεβαιώνω κι εγώ πως ακολουθώντας τα βήματα που παρέθεσε ο Μανώλης όλα πήγαν μια χαρά. Ευχαριστώ. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Επιβεβαιώνω κι εγώ πως ακολουθώντας τα βήματα που παρέθεσε ο Μανώλης όλα πήγαν μια χαρά. Ευχαριστώ. Εσύ είναι σίγουρο ότι έχεις το κινητό μην σου την πει κανένας εδώ μέσα; Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilikos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Καλησπέρα παιδια,επειδή σκέφτομαι να το πάρω (για την γυναικα και ανηψια),θα ήθελα να ρωτησω με 1gb ram που εχει λογκάρει καθολου,εαν βγάζει καλες φωτο για κινεζικο και μια γενικη εικόνα. Οχι τίποτα άλλο γιατί αν αρχίσει η γκρίνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Καλησπέρα παιδια,επειδή σκέφτομαι να το πάρω (για την γυναικα και ανηψια),θα ήθελα να ρωτησω με 1gb ram που εχει λογκάρει καθολου,εαν βγάζει καλες φωτο για κινεζικο και μια γενικη εικόνα. Οχι τίποτα άλλο γιατί αν αρχίσει η γκρίνια... Το κινητό έχει μια αξιοπρεπή κάμερα για τα λεφτά του.Σχετικα καλή φωτογραφία την μέρα καθόλου καλή στη νυχτερινή λήψη Η μπροστινή αρκετά καλή πάντα συγκρίνοντας τα χρήματα που δίνεις Λαγκάρισμα δεν είδα κάπου αλλά εγώ δεν κάνω τρελή χρήση εφαρμογών π.χ Facebook, email κτλ μπαίνω από το chrome Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts