Jump to content

Περίεργη διαφήμιση Forthnet εναντια σε ΟΤΕ

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ τέτοια διαφήμιση ενάντια σε συγκεκριμένο προιόν και ονομαστικά, δεν έχω ξαναδεί.... και δεν μου άρεσε καθόλου. Ειναι σωστό να βγαίνει κάποιος να διαφημίζει το προιόν του ενάντια σε ένα άλλο, με τετοιον τρόπο?

http://www.forthnet.gr/templates/corporateproductsdetails2.aspx?c=10007524

... άσε λοιπόν την άλλη διάσταση και μείνε στην πραγματικότητα! :p :lol: :lol: :lol:
http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Κοίταξε, δε λέει και ψέμματα η 4νετ.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά,σίγουρα δεν λέει ψέματα και φυσικά συνδέεται άμεσα με το παρακάτω.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=53896

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Γκρίζα διαφήμιση. Δεν πειράζει. Το χουν παρακάνει με τις πο*στιες οι διαφημιστές. Και τα κονομάνε από τον άσχετο κοσμάκη.

Πάρτε το κόκκινο χάπι :up:

Μετά τη μπιχτή της HOL προς τη Forthnet (Γιατί να σας περιορίζουν σε ένα κουτί; ), η Forthnet μάλλον ξεσπάει στον ΟΤΕ.Κατά τη γνώμη μου, έτσι πρέπει να είναι οι σωστές συγκρίσεις στην αγορά, πάντα ονομαστικά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iNCubO ( 2 Ιαν. 2005 , 18:32)

Μετά τη μπιχτή της HOL προς τη Forthnet (Γιατί να σας περιορίζουν σε ένα κουτί; ), η Forthnet μάλλον ξεσπάει στον ΟΤΕ.Κατά τη γνώμη μου, έτσι πρέπει να είναι οι σωστές συγκρίσεις στην αγορά, πάντα ονομαστικά.

Ακριβως ;) Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Αυτο δεν ειναι γκριζα διαφημηση φιλε Bayern7, απλη συκριση των τιμων κανει. Πολυ λολ αυτο με την αλλη διασταση :lol:

Καλά... Είπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα μου θυμίζει αυτό!

Από μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι για να φανεί παρα...φουσκωμένη η τιμή του Conn-x πέταξαν ένα 65,1€ ως ποσό συνδρομής, που θα το πληρώνει μόνο κάποιος που έκανε λάθος επιλογής συνδρομής!! Όπως εξηγεί κι από κάτω (στα ψιλά γράμματα) αυτό είναι το ποσόν που θα πληρώσει κάποιος που έχει επιλέξει συνδρομή με ογκοχρέωση αλλά έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα όρια των 1000 ή 3000MB... Η συνδρομή της Otenet στα 384 για "πρόσβαση χωρίς περιορισμούς χρόνου και όγκου" που λέει η Forthnet στοιχίζει 30,25€...

Εγώ ένα θα πω...Ολα αυτά είναι προς όφελος του καταναλωτή, οποότε αν μπορούν να βγάλουν τα μάτια τους προς όφελός μας, ας το κανουν....Η ενημέρωση γι αυτό, ποτε δεν μπορούσε να είναι κακό....

πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο!

η διαφημιση του οτε απαράδεκτη και παραπλανητική.

ούτε για την ογκοχρέωση λέει τίποτα, ούτε οτι ειναι προσφορά που λήγει, ούτε καν οτι οι τιμές ειναι χωρίς ΦΠΑ (στοιχειώδες που το λένε και οι πλέον κλέφτες)!

από την άλλη η φορθνετ καλά κάνει και τους χτυπάει αλλά θα έπρεπε να είναι κι αυτή πιο ξεκάθαρη στις δικές της διαφημίσεις.

Για παράδειγμα λέει οτι το κουτί τηςε κάνει 149 ευρώ και περιλαμβάνει ενεργοποίηση και μοντεμ. Αν διαβασεις πιο προσεκτικά βλέπεις οτι η τρίμηνη συνδρομή κάνει 24.90x3=74.70 και η γραμμή 19.90x3=59.70

Αθροισμα 134.40. Μέχρι τα ΄149 υπάρχει μια "κρυφή" χρέωση 14.60 ευρώ που δεν ξέρουμε γιατι την πληρώνει ο πελάτης...

ΥΓ.Αλήθεια γιατί η φορθνετ δίνει τη γραμμή 19.90 ακριβώς όσο ο ΟΤΕ; Δεν αγοράζει τις γραμμές πιο φθηνά σε χονδρική τιμή; Μας δουλεύουν;

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ας βγαλουν τα μάτια τους!

--> Mostly Harmless <--

καλή η τιμη της Forthnet αλλα σε σχεση με τις τιμες του ΟΤΕ.

ΔΕΝ ειναι η καλυτερη της αγορας. Υπαρχουν και ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ.

Οπότε αυτο το ''ADSL in-a-box η ευκολότερη η πληρέστερη & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ λυση'' που λέει στη δική της διαφήμηση ειναι....

και αφου θέλει συγκρισεις τιμων ας διαβασει παρακατω

τριμηνη τιμή Forthnet 149ε + ΦΠΑ = 175.82 ε

τριμηνη τιμη Telecomplus 135e + ΦΠΑ = 159.3ε +500λεπτά

δωρεαν ομιλιας στα αστικα τηλεφωνήματα

γιυτό ...ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΠΙ;

ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ή

μερικες φορες υπαρχουν περισσοτερες απο μια αληθειες.

-ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ και ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟ 2005 και με ακομα καλυτερες τιμες στο ADSL.

echo "hi!";

cout<<"hi!";

print "hi!";

writeline('hi!');

alert('hi!');

msgbox "hi!"

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tfan ( 3 Ιαν. 2005 , 00:29)

από την άλλη η φορθνετ καλά κάνει και τους χτυπάει αλλά θα έπρεπε να είναι κι αυτή πιο ξεκάθαρη στις δικές της διαφημίσεις.

Για παράδειγμα λέει οτι το κουτί τηςε κάνει 149 ευρώ και περιλαμβάνει ενεργοποίηση και μοντεμ. Αν διαβασεις πιο προσεκτικά βλέπεις οτι η τρίμηνη συνδρομή κάνει 24.90x3=74.70 και η γραμμή 19.90x3=59.70

Αθροισμα 134.40. Μέχρι τα ΄149 υπάρχει μια "κρυφή" χρέωση 14.60 ευρώ που δεν ξέρουμε γιατι την πληρώνει ο πελάτης...

Το κουτι περιλαμβανει επισης και το κοστος ενεργοποιησης (34,99) και το κοστος εξοπλισμου ενος Crypto ADSL Modem (περιπου 49,00). Μαλλον αυτα πληρωνεις με τα 14,60.

καόλου περίεργη η διαφήμιση.Καλά έκανε η Forthnet και υπάρχει μια διαφορά.Η οτενέτ με την διαφήμιση του Conn-x κοροϊδεύει τον κόσμο και η Forthnet με την διαφήμιση του adsl-in-a-box κοροϊδεύει την οτενέτ το οποίο ,νομιίζω , είναι προτιμότερο για εμάς :)
iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB