emm_stra Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Θα φέρω και 1 ακόμη. Πιστεύω να μην υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Χωραμεεεεεεε?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Δυστυχως μια εκτακτη αλλαγη στο προγραμμα μου,οδηγησε στο να μην καταφερω τελικα να ερθω. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 καλα ρε σεις, κανενας με wp δεν ηταν? ντροπη σας!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Εγω ημουν με wp. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 και που ησουν εσυ???? με τι συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 καλα ρε σεις, κανενας με wp δεν ηταν? ντροπη σας!!!!! Εγω ημουν με wp. Ε οχι βεβαια .... Εσυ μαλλον δεν ηρθες εκει που καναμε την δυνατη κουβεντα για Windows Phoone Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 που και ποτε?????? στο επομενο μη με ξεχασετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 και που ησουν εσυ???? με τι συσκευη? Έχω το 640 με windows 10. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε οχι βεβαια .... Εσυ μαλλον δεν ηρθες εκει που καναμε την δυνατη κουβεντα για Windows Phoone Ε, όχι να χάσω την κουβεντα για τα windows phone. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts