bagit Δημοσιεύτηκε November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2015 Τι λετε αξιζει να δωσω το mate 7 για s6; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Εγώ δεν θα το έδινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 κοιταξε αν δεν σε ενδιαφερει το ραδιοφωνο και η καρτα μνημης και η μεταβαση απο 6 ιντες σε 5.1 δεν το συζητω καθολου φιλε ....αξιζει σε ολα και σε θεμα οθονης και σε θεμα καμερας και σε θεματα χαρακτηριστικων γενικα.... Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. November 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 κοιταξε αν δεν σε ενδιαφερει το ραδιοφωνο και η καρτα μνημης και η μεταβαση απο 6 ιντες σε 5.1 δεν το συζητω καθολου φιλε ....αξιζει σε ολα και σε θεμα οθονης και σε θεμα καμερας και σε θεματα χαρακτηριστικων γενικα.... ραδιοφωνο δεν ακουγα ποτε δεν με νοιαζει καν η οθονη οκ ρε συ ειναι αλλο πραγμα να χει μεγαλη οθονη σε κινητο αλλα στο mate μερικες φορες με κανει να αλλαζω παντελονι γτ δεν χωραει σε τσεπη η sd με πειραζει αρκετα αλλα ποτε δεν εχω κατορθωσει να χρησιμοποιησω περισσοτερα απο 15-18gb οποτε πιστευω με βγαζει κομπλε για sd φοβαμαι Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Προσωπικά δεν θα το άλλαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 (edited) Καλα του λέτε να μην το δωσει αλλα έτσι δεν βοηθάτε να λέτε και το γιατί...φίλε καλο και χρυσό το mate Αλλά πιστεύω ότι αξίζει η συγκεκριμένη ανταλλαγή αν δεν σε ενοχλούν όσα προανέφερα Γιατί κατα τ'άλλα δεν υπάρχει συγκριση. Εγώ προσωπικά αν ημουν στην θεση θα το επερνα....και δεν είναι κολλημένο μυαλό πραγματικά g4 z5 s6 για εμένα αξίζει η αλλαγή με χίλια.και χωρις σκέψη αρκει η συσκευή που θα πάρεις να είναι σε.εγγυηση και οχι προβληματική..Κα Τι ακόμα ποιο mate έχεις το 16 με 2gb μνήμη η το 32? Edited November 28, 2015 by GDoakos Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. November 28, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Καλα του λέτε να μην το δωσει αλλα έτσι δεν βοηθάτε να λέτε και το γιατί...φίλε καλο και χρυσό το mate Αλλά πιστεύω ότι αξίζει η συγκεκριμένη ανταλλαγή αν δεν σε ενοχλούν όσα προανέφερα Γιατί κατα τ'άλλα δεν υπάρχει συγκριση. Εγώ προσωπικά αν ημουν στην θεση θα το επερνα....και δεν είναι κολλημένο μυαλό πραγματικά g4 z5 s6 για εμένα αξίζει η αλλαγή με χίλια.και χωρις σκέψη αρκει η συσκευή που θα πάρεις να είναι σε.εγγυηση και οχι προβληματική..Κα Τι ακόμα ποιο mate έχεις το 16 με 2gb μνήμη η το 32? το 16αρι εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος εκτος απο την καμερα που εννοειται οτι το s6 ειναι μιλια μπροστα... Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 το 16αρι εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος εκτος απο την καμερα που εννοειται οτι το s6 ειναι μιλια μπροστα... Κοίταξε Εγώ που δεν χρησιμοποιώ ποτέ ραδιοφωνο δεν με ενδιέφερε και ποτε Οπως Επίσης δεν μπορώ καθόλου και τα κινητά πανω απο 5.5 δεν μου είναι εύχρηστα καθόλου.....το μονο που με χαλεγε ήταν η καρτα μνημης αλλα το ξεπέρασα γρήγορα μπορώ νΑ πω ....Σε γενίκες γραμμές τα κινητά δν συγκρίνονται γι'αυτό και εξαρχής σου είπα αν δεν σε ενοχλεί η Αλλαγή μεγέθους το ραδιόφωνο και η κάρτα μνήμης χτύπα το ...αααα και κάτι βασικό ακόμα υπολόγισε 4-5 ώρες οθόνη ανάλογα την χρήση βγάζει εύκολα ημέρα και εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά αλλα αν τι χρησιμοποιείς παραπάνω το power bank χρειάζεται με πλήρης φωτεινότητα και ανοιχτά δεδομένα την καταπίνει πολύ γρήγορα την μπαταρια....αν δεν σε ενοχλούν αυ τα που λέω μην το σκεφτέσαι αξίζει. Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Καλα του λέτε να μην το δωσει αλλα έτσι δεν βοηθάτε να λέτε και το γιατί Το πιο σημαντικό απ'όλα, θα πρέπει να χει υπόψην την μειωμένη κατά πάρα πολύ αυτονομία που χει στο mate 7. Όταν φεύγεις απο τέτοια θηρία δύσκολα συμβιβάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. November 29, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 Το πιο σημαντικό απ'όλα, θα πρέπει να χει υπόψην την μειωμένη κατά πάρα πολύ αυτονομία που χει στο mate 7. Όταν φεύγεις απο τέτοια θηρία δύσκολα συμβιβάζεσαι. εχω ερωτευτει την καμερα του ομως ρε φιλε... βασικα 1 ημερα θα με βγαζει; αν ναι ειμαι κομπλε.. τωρα αν στις 2-3 το μεσημερι ψαχνω μπριζα τι να πω... Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. November 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2015 εχω ερωτευτει την καμερα του ομως ρε φιλε... βασικα 1 ημερα θα με βγαζει; αν ναι ειμαι κομπλε.. τωρα αν στις 2-3 το μεσημερι ψαχνω μπριζα τι να πω... Με νορμαλ χρήση ναι, αν το ζορίσεις πολύ όχι. Έχει και τα καλά του και τα κακά του, αλλά η μπαταρία θα σου φανεί κάπως μετά απο mate 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 (edited) αναλογα την χρηση ...εγω θα σου φερω ενα παραδειγμα για μια δικια μου ζορικη μερα ποσο κραταει η μπαταρια και θα κρινεις...αν αρχισω την μερα μου 9 το πρωι και κατα την διαρκεια κανω χρηση περιπου 2-3 ωρες τσατ( whats app , messenger sms viber) 5-6 τηλεφωνα συνολικης διαρκειας μιση ωρα + κανα 20λεπτο youtube και καμια ωρα να χαζεψω instagram και διαφορα νεα στο ιντερνετ καποιες φορες και 3g 4g χωρις να κλεισει καθολου το wifi και χωρις εξοικονομηση ενεργειας αλλα με φωτεινοτητα συνηθως στο αυτοματο γυρω στις 4-5 παω για φορτιση με 15-20% μπαταρια και περιπου 4+ ωρες οθονη αν κανω ποιο χαλαρη χρηση και δεν ειμαι συνεχεια στο πιτσι πιτσι με το κινητο, ενολιγης δεν ειμαι συνεχεια με ενα κινητο στο χερι βγαζει ανετα μερα μην σου πω και μεχρι την επομενη το πρωι με τις ιδιες ωρες οθονη πανω κατω .απλα οταν το χρησιμοποιεις συνεχομενα ρουφαει φουλ....ειδικα αν εχεις φουλ φωτεινοτητα....στην μπαταρια θα δεις σιγουρα διαφορα . Edited November 30, 2015 by GDoakos Παράθεση Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts