jabaman Δημοσιεύτηκε November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2015 Το έχει παραγγείλει κάποιος από το forum; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Το έχει παραγγείλει κάποιος από το forum; Μάλλον όχι ακόμα... λογικά όλοι περιμένουμε να βγεί καμία custom...!!! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Τι custom ρε παιδιά. Presale είναι ακόμα. Σε καμία εβδομάδα αναμένεται να είναι διαθέσιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Παράκρουση!!!! http://m.gsmarena.com/letv_receives_11_million_le_1s_preorders_in_a_week-news-14800.php 11 εκ. προπαραγγελίες ε; 1,91δις δολλάρια ε; Τότε σύμφωνα με τα λόγια του CEO της LeTV (ότι δηλαδή μπαίνουν μέσα στο συγκεκριμένο μοντέλο), θα κλείσει η εταιρεία! :p Πολύ εντυπωσιακό το νούμερο πάντως! Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Το δείχνει διαθέσιμο για αγορα ! http://www.honorbuy.com/567-letv-1s-3gb-ram-32gb-rom-smartphone-gold.html Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 (edited) http://www.spemall.com/Letv-1S-4G-LTE-Smartphone-with-MediaTek-helio-X10-Turbo-Octa-Core-Bluetooth-5-5-Inch-1920-x-1080-pixels-IPS-Screen-3GB-RAM-32GB-ROM_g.html http://www.1949deal.com/letv-1s-mediatek-helio-x10-mt6795-octa-core-2-2ghz-android-lollipop-5-1-1-smartphone-3gb-ram-32gb-rom-5-5-inch-ips-screen-phone-gold.html http://www.coolicool.com/letv-le1s-helio-x10-turbo-mtk6795-22ghz-octa-core-55-inch-in-cell-fhd-screen-android-50-4g-lte-sm-g-42268 Edited November 6, 2015 by GEONISED Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Το θέμα είναι να το έχει κάποιο σοβαρό μαγαζί, μη κλαίει ο υποψήφιος αγοραστής. :cry: Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Το θέμα είναι να το έχει κάποιο σοβαρό μαγαζί, μη κλαίει ο υποψήφιος αγοραστής. :cry: Δεν ειναι και το ποιο φτηνό μαγαζί ειναι ομως πολύ αξιόπιστο και το έχει και στην ευρωπαϊκή αποθήκη του . http://www.honorbuy.com/93-letv-1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Με θέμα εγγύησης όντως τι παίζει ; Το στέλνεις έξω και στο επιστρέφουν ; Στη φθηνότερη δηλαδή να σου βγει καμιά 30άρα τα μεταφορικά ακόμα και αν η βλάβη εμπίπτει στην εγγύηση. Επίσης με τα capital πώς θα κινηθείς ; Περνάει μία απλή debit Πειραιώς ή θέλει ματσακουλιές με εμβάσματα στο paypal ; Της τελευταίες 3 αγορές που έκανα... 2 απο Honorbuy και 1 απο vickmall της έκανα κανονικά με το paypal χωρίς balance, με κάρτα αναλήψεων της Πειραιώς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Δεν ειναι και το ποιο φτηνό μαγαζί ειναι ομως πολύ αξιόπιστο και το έχει και στην ευρωπαϊκή αποθήκη του . http://www.honorbuy.com/93-letv-1s Χάρη στις 12/11 θα το έχουν στην ευρωπαϊκή αποθήκη. Αν βάλεις και τα μεταφορικά πάει 255 περίπου, σε αυτά τα επίπεδα τιμής καλύτερα να παει καποιος για το προ, συμφωνείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 (edited) Χάρη στις 12/11 θα το έχουν στην ευρωπαϊκή αποθήκη. Αν βάλεις και τα μεταφορικά πάει 255 περίπου, σε αυτά τα επίπεδα τιμής καλύτερα να παει καποιος για το προ, συμφωνείς; Απο χαρακτηριστικά ναι... δεν υπάρχει σύγκριση, αλλα Βαγγέλη πας απο 80 ως 100 ευρω απάνω... δεν ειναι λιγα . Απο εκει και περα εδω ειναι η ονείρωξη - http://www.vickmall.com/original-letv-max-4g-fdd-lte-64bit-qualcomm-801-octa-core-2-0ghz-6-33inch-4gb-ram-32gb-rom-21-0mp-smart-cell-phone.html Edited November 8, 2015 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 225 λέει . Θέλει κουπόνι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Όντως. το έβαλα και εγώ το κουπόνι και το βγάζει στα 169 δολάρια. Πολύ χαμηλή δεν είναι η τιμή ρε παιδιά; μήπως παίζει τίποτα ύποπτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Εγώ έκανα την αγορά.πληρωσα με PayPal δεν φοβάμαι. Μια ερώτηση για να μου το στείλουν έτοιμο ρουταρισμενο με ελληνικα και Play store πρέπει να τους στείλω μνμ και κάπου αλλού εκτός από την σελίδα τους ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Εγώ έκανα την αγορά.πληρωσα με PayPal δεν φοβάμαι. Μια ερώτηση για να μου το στείλουν έτοιμο ρουταρισμενο με ελληνικα και Play store πρέπει να τους στείλω μνμ και κάπου αλλού εκτός από την σελίδα τους ?? Δεν το έχουν σε στοκ. Μόλις ρώτησα στο chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox4 Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Δεν το έχουν σε στοκ. Μόλις ρώτησα στο chat Σε πληροφόρησαν ποτέ θα είναι σε στοκ φίλε ; Επίσης γνωρίζεις αν το κουπόνι αυτό μέχρι ποτε θα ισχύει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Σε πληροφόρησαν ποτέ θα είναι σε στοκ φίλε ; Επίσης γνωρίζεις αν το κουπόνι αυτό μέχρι ποτε θα ισχύει ; Όχι δεν ήξερε. Επίσης δεν μου είπε ούτε για το κουπόνι που τη ρώτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Έχει κανένας πρότερη εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Παιδιά το τσίμπισα :) 160 ευρώ χθες από το banggood :D Περιττό να πώ οτι είμαι ενθουσιασμένος από την τιμή... Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 ενημερωτικά να αναφέρω οτι το εχω παραγγείλει απο τις 9/11 απο το Geekbuying στα 199 ευρώ κρίμα που το ειχα ήδη παραγγείλει αλλιώς θα το παράγγελνα απο το Banggood στα 169 που ειναι φοβερή τιμή γιαυτό το τηλέφωνο και εχω ξεναψωνίσει απο το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς πρόβλημα. Βέβαια σύμφωνα με το Geekbuying το έχει presale εως 25/11 οπότε λογικά οι αποστολές θα αρχίσουν απο 25 του μήνα και μετά ....λογικά νομίζω ότι και το Banggood Θα αρχίσει και αυτό να κάνει αποστολές μετα τις 25/11 στην καλύτερη των περιπτώσεων .... Επίσης να αναφέρω ότι ήδη έχω το Xiaomi redmi note 2 prime το οποίο ειναι πολύ καλό τηλέφωνο με τον ίδιο επεξεργαστή αλλα 2 gb RAM και μοναδικός λόγος που το πάιρνω ειναι η εμφάνιση του που μου αρέσει πολύ ....με το καλό να το δεκτούμε όσοι το παραγγείλαμε λοιπόν !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgra Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 ενημερωτικά να αναφέρω οτι το εχω παραγγείλει απο τις 9/11 απο το Geekbuying στα 199 ευρώ κρίμα που το ειχα ήδη παραγγείλει αλλιώς θα το παράγγελνα απο το Banggood στα 169 που ειναι φοβερή τιμή γιαυτό το τηλέφωνο και εχω ξεναψωνίσει απο το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς πρόβλημα. Βέβαια σύμφωνα με το Geekbuying το έχει presale εως 25/11 οπότε λογικά οι αποστολές θα αρχίσουν απο 25 του μήνα και μετά ....λογικά νομίζω ότι και το Banggood Θα αρχίσει και αυτό να κάνει αποστολές μετα τις 25/11 στην καλύτερη των περιπτώσεων .... Επίσης να αναφέρω ότι ήδη έχω το Xiaomi redmi note 2 prime το οποίο ειναι πολύ καλό τηλέφωνο με τον ίδιο επεξεργαστή αλλα 2 gb RAM και μοναδικός λόγος που το πάιρνω ειναι η εμφάνιση του που μου αρέσει πολύ ....με το καλό να το δεκτούμε όσοι το παραγγείλαμε λοιπόν !!!!! 212,43 το εχει το banggood!! που το ειδες 169? ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To 1s έχει εγκατεστημένο το play store δε χρειάζεται να το ζητήσουμε. Απ'το banggood έχω ψωνίσει κανονικά χωρίς πρόβλημα! Υπέροχο τηλέφωνο δεν το εχει, αυτοι το βαζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ffox4 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Χτες το είχε με ένα κουπόνι έκπτωσης... Κάποιοι το αγόρασαν σε αυτή την τιμή δες τα πιο πάνω ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Δυστυχώς το χάσαμε το χρυσό κουπόνι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrelosEisai Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Εγω το παράγγειλα απο vickmall τωρα απλα περιμενω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billator Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 170 δολάρια έβγαινε με το κουπόνι απο bangood αλλα δεν το έχουν σε στοκ. Αρα άγνωστο πότε θα το στείλουν Θα παραλάβουν στοκ στις 20/11 μου έστειλαν email :) Παράθεση ~~ Oneplus 5T ~~ ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts