Jump to content

Αγορά - Παραγγελίες LeTv Le 1s (X500)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 93
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το έχει παραγγείλει κάποιος από το forum;

Μάλλον όχι ακόμα... λογικά όλοι περιμένουμε να βγεί καμία custom...!!!

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

11 εκ. προπαραγγελίες ε; 1,91δις δολλάρια ε;

Τότε σύμφωνα με τα λόγια του CEO της LeTV (ότι δηλαδή μπαίνουν μέσα στο συγκεκριμένο μοντέλο), θα κλείσει η εταιρεία! :p

Πολύ εντυπωσιακό το νούμερο πάντως!

Π.Α.Ο.Κ. 1926

Το δείχνει διαθέσιμο για αγορα !

http://www.honorbuy.com/567-letv-1s-3gb-ram-32gb-rom-smartphone-gold.html

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θέμα είναι να το έχει κάποιο σοβαρό μαγαζί, μη κλαίει ο υποψήφιος αγοραστής. :cry:

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Το θέμα είναι να το έχει κάποιο σοβαρό μαγαζί, μη κλαίει ο υποψήφιος αγοραστής. :cry:

Δεν ειναι και το ποιο φτηνό μαγαζί ειναι ομως πολύ αξιόπιστο και το έχει και στην ευρωπαϊκή αποθήκη του .

http://www.honorbuy.com/93-letv-1s

giphy.gif

Με θέμα εγγύησης όντως τι παίζει ; Το στέλνεις έξω και στο επιστρέφουν ; Στη φθηνότερη δηλαδή να σου βγει καμιά 30άρα τα μεταφορικά ακόμα και αν η βλάβη εμπίπτει στην εγγύηση.

Επίσης με τα capital πώς θα κινηθείς ; Περνάει μία απλή debit Πειραιώς ή θέλει ματσακουλιές με εμβάσματα στο paypal ;

Της τελευταίες 3 αγορές που έκανα... 2 απο Honorbuy και 1 απο vickmall της έκανα κανονικά με το paypal χωρίς balance, με κάρτα αναλήψεων της Πειραιώς .

giphy.gif

Δεν ειναι και το ποιο φτηνό μαγαζί ειναι ομως πολύ αξιόπιστο και το έχει και στην ευρωπαϊκή αποθήκη του .

http://www.honorbuy.com/93-letv-1s

Χάρη στις 12/11 θα το έχουν στην ευρωπαϊκή αποθήκη. Αν βάλεις και τα μεταφορικά πάει 255 περίπου, σε αυτά τα επίπεδα τιμής καλύτερα να παει καποιος για το προ, συμφωνείς;

Χάρη στις 12/11 θα το έχουν στην ευρωπαϊκή αποθήκη. Αν βάλεις και τα μεταφορικά πάει 255 περίπου, σε αυτά τα επίπεδα τιμής καλύτερα να παει καποιος για το προ, συμφωνείς;

Απο χαρακτηριστικά ναι... δεν υπάρχει σύγκριση, αλλα Βαγγέλη πας απο 80 ως 100 ευρω απάνω... δεν ειναι λιγα .

Απο εκει και περα εδω ειναι η ονείρωξη - http://www.vickmall.com/original-letv-max-4g-fdd-lte-64bit-qualcomm-801-octa-core-2-0ghz-6-33inch-4gb-ram-32gb-rom-21-0mp-smart-cell-phone.html

Edited by ampelift
giphy.gif

Όντως. το έβαλα και εγώ το κουπόνι και το βγάζει στα 169 δολάρια. Πολύ χαμηλή δεν είναι η τιμή ρε παιδιά; μήπως παίζει τίποτα ύποπτο;

Εγώ έκανα την αγορά.πληρωσα με PayPal δεν φοβάμαι. Μια ερώτηση για να μου το στείλουν έτοιμο ρουταρισμενο με ελληνικα και Play store πρέπει να τους στείλω μνμ και κάπου αλλού εκτός από την σελίδα τους ??

Εγώ έκανα την αγορά.πληρωσα με PayPal δεν φοβάμαι. Μια ερώτηση για να μου το στείλουν έτοιμο ρουταρισμενο με ελληνικα και Play store πρέπει να τους στείλω μνμ και κάπου αλλού εκτός από την σελίδα τους ??

Δεν το έχουν σε στοκ. Μόλις ρώτησα στο chat

Δεν το έχουν σε στοκ. Μόλις ρώτησα στο chat

Σε πληροφόρησαν ποτέ θα είναι σε στοκ φίλε ; Επίσης γνωρίζεις αν το κουπόνι αυτό μέχρι ποτε θα ισχύει ;

Σε πληροφόρησαν ποτέ θα είναι σε στοκ φίλε ; Επίσης γνωρίζεις αν το κουπόνι αυτό μέχρι ποτε θα ισχύει ;

Όχι δεν ήξερε. Επίσης δεν μου είπε ούτε για το κουπόνι που τη ρώτησα

Παιδιά το τσίμπισα :) 160 ευρώ χθες από το banggood :D

Περιττό να πώ οτι είμαι ενθουσιασμένος από την τιμή...

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

ενημερωτικά να αναφέρω οτι το εχω παραγγείλει απο τις 9/11 απο το Geekbuying στα 199 ευρώ κρίμα που το ειχα ήδη παραγγείλει αλλιώς θα το παράγγελνα απο το Banggood στα 169 που ειναι φοβερή τιμή γιαυτό το τηλέφωνο και εχω ξεναψωνίσει απο το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς πρόβλημα. Βέβαια σύμφωνα με το Geekbuying το έχει presale εως 25/11 οπότε λογικά οι αποστολές θα αρχίσουν απο 25 του μήνα και μετά ....λογικά νομίζω ότι και το Banggood Θα αρχίσει και αυτό να κάνει αποστολές μετα τις 25/11 στην καλύτερη των περιπτώσεων .... Επίσης να αναφέρω ότι ήδη έχω το Xiaomi redmi note 2 prime το οποίο ειναι πολύ καλό τηλέφωνο με τον ίδιο επεξεργαστή αλλα 2 gb RAM και μοναδικός λόγος που το πάιρνω ειναι η εμφάνιση του που μου αρέσει πολύ ....με το καλό να το δεκτούμε όσοι το παραγγείλαμε λοιπόν !!!!!

ενημερωτικά να αναφέρω οτι το εχω παραγγείλει απο τις 9/11 απο το Geekbuying στα 199 ευρώ κρίμα που το ειχα ήδη παραγγείλει αλλιώς θα το παράγγελνα απο το Banggood στα 169 που ειναι φοβερή τιμή γιαυτό το τηλέφωνο και εχω ξεναψωνίσει απο το συγκεκριμένο κατάστημα χωρίς πρόβλημα. Βέβαια σύμφωνα με το Geekbuying το έχει presale εως 25/11 οπότε λογικά οι αποστολές θα αρχίσουν απο 25 του μήνα και μετά ....λογικά νομίζω ότι και το Banggood Θα αρχίσει και αυτό να κάνει αποστολές μετα τις 25/11 στην καλύτερη των περιπτώσεων .... Επίσης να αναφέρω ότι ήδη έχω το Xiaomi redmi note 2 prime το οποίο ειναι πολύ καλό τηλέφωνο με τον ίδιο επεξεργαστή αλλα 2 gb RAM και μοναδικός λόγος που το πάιρνω ειναι η εμφάνιση του που μου αρέσει πολύ ....με το καλό να το δεκτούμε όσοι το παραγγείλαμε λοιπόν !!!!!

212,43 το εχει το banggood!! που το ειδες 169?

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

To 1s έχει εγκατεστημένο το play store δε χρειάζεται να το ζητήσουμε. Απ'το banggood έχω ψωνίσει κανονικά χωρίς πρόβλημα! Υπέροχο τηλέφωνο

δεν το εχει, αυτοι το βαζουν

170 δολάρια έβγαινε με το κουπόνι απο bangood αλλα δεν το έχουν σε στοκ. Αρα άγνωστο πότε θα το στείλουν

Θα παραλάβουν στοκ στις 20/11 μου έστειλαν email :)

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320