Jump to content

Redmi Note 3

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ioannoukon said:
Καλησπερα! εχω στα χερια μου το RN3 με global rom η οπως αλλιως λεγεται.. οπως το πηρα δηλαδη απο το κινεζομαγαζο to2c.. το τηλεφωνο σημερα μ εκανε ενα παιχνιδι με τη φωτεινοτητα, δεν ανοιγε απο τη μεση και πανω.. δηλαδη τι στη μεση τι στο φουλ ηταν το ιδιο.. εφτιαξε μετα απο λιγο.. ενα φιλο που ρωτησα μου λεει να περασω μια ρομ αλλη.. το τηλεφωνο πολυ πολυ λιγο ψιλολαγκαρει σε καποιες εφαρμογες στο πρωτο δευτερολεπτο και μετα παει νερακι.. επειδη ειμαι ψιλοασχετος οποιος μπορει ας βοηθησει!τις πρωτες μερες δεν λαγκαρε καθολου καθολου ομως..

Τι επεξεργαστή έχει; Αν έχει οκταπύρηνο Mediatek και έχει Ελληνικά είναι πειραγμένη Rom. Αν έχει επεξεργαστή εξαπύρηνο Snapdragon είσαι σε λάθος μέρος.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θυμιστε μου pls, πώς κλειδωνουμε μια εφαρμογή....

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Savvikas said:
Τι επεξεργαστή έχει; Αν έχει οκταπύρηνο Mediatek και έχει Ελληνικά είναι πειραγμένη Rom. Αν έχει επεξεργαστή εξαπύρηνο Snapdragon είσαι σε λάθος μέρος.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

MTK οκταπυρηνο.. τωρα πως αλλαζω τη ρομ?? ειναι μπλεξιμο για μενα που ειμαι ασχετος

Γειά σας και πάλι.. Σήμερα έχω θέμα με το ηχείο του κινητού δεν παράγει ήχο καθόλου.. Τι να πω έχω μείνει έκπληκτος με όλα αυτά που συμβαίνουν στη συσκευή.. Ελπίζω κ αυτό να φτιάξει μόνο του

ioannoukon said:
το διαβασα φιλε μου! μια τρυπα στο νερο! για μενα

Πρέπει πρώτα να πάρεις άδεια να ξεκλειδώσεις τον bootloader. Ακολουθείς αυτόν τον οδηγό. Σε ενδιαφέρει το ΣΕΝΑΡΙΟ 2. (αν έχεις ήδη άδεια ξεκλειδώματος τότε προσπερασέ το).

Μετά πρέπει να αποφασίσεις να θες να κάνεις μία πεντακάθαρη εγκατάσταση με fastboot ή μια απλά μία αλλαγή σε ROM. (συνιστάτε το πρώτο αν δεν το έχεις ξανακάνει).

Αν θες να κάνεις πεντακάθαρη εγκατάσταση με fastboot, ακολουθείς αυτόν τον οδηγό και στο βήμα 4) επιλέγεις την China Developer ώστε να μπορέσεις μετά να ξεκλειδώσεις.

Είτε έκανες εγκατάσταση fastboot είτε όχι, ακουλουθείς αυτόν τον οδηγό για να ξεκλειδώσεις. Αν δεν έκανες το fastboot ξεκινάς από το βήμα 1 αλλιώς το έκανες ξεκινάς από το βήμα 2.

Μετά πας σε αυτόν τον οδηγό και ακολουθείς το "3ος Τρόπος εγκατάστασης"

Μετά πρέπει να επιλέξεις ποια ROM θες να περάσεις. Οι επιλογές σου είναι οι εξής:΅

GTV Stable

GTV developer

gkalen Stable

gkalen developer

Official

Γνώμη είναι εφόσον απ' ότι καταλαβαίνω δε θες να πειράζεις πολύ το κινητό, να κατεβάσεις μία Stable και συγκεκριμένα του gkalen. Μπορείς να την βρεις εδώ. Για να την εγκαταστήσεις θα ακουλουθήσεις τις οδηγίες που έχει.

Σημείωση: Για να μπεις TWRP υπάρχουν δύο τρόποι

1) Αν έχεις ενεργοποιημένο το κινητό, πας στην εφαρμογή Update (Αναβάθμοση), πατάς στις τρεις τελίτσες πάνω δεξία και μετά επιλέγεις "Reboot Recovery".

2) Αν έχεις απενεργοποιημένο το κινητό, πατάς τον συνδιασμό πλήκτρων power και volume + μέχρι το κινητό να ανοίξει και να δεις στην οθόνη σου να γράφει "Team Win Recovery Project".

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13535-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-Flash-Rom-Unbrick-%CE%B1%CF%80%CF%8C-Unofficial-%CF%83%CE%B5-Official-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Red/

κατεβαζω να εγκαταστησω αυτη τη ρομ! official ch-en.. ντιβελοπερ ομως.. και λεω να την αφησω μετα οπως ειναι να μην την πειραξω.. θα εχει mi apps? να κατεβασω τα google?

θα εχει.

ελληνικά δε θα δεις ομως :)

μονο κινέζικα και αγγλικά. μιλαω για γλωσσα συστήματος

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Έχει κανείς ιδέα γιατί το gmail και κατ επέκταση τα google contacts, συγχρονίζουν μόνο αν κάνω το τηλέφωνο reboot?

Σε νορμαλ συνθήκες δεν συγχρονίζει με τίποτα. Στο gmail app, βγάζει μήνυμα No connection - RETRY.

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς ή σε μένα μόνο συμβαίνουν όλα;

Παιδιά για να περάσω άλλη rom πρέπει να ξεκλειδώσω τον bootloader? Γιατί ένας φίλος μου άλλαξε rom χωρίς να ξεκλειδώσει τον bootloader

dynamic4 said:
Παιδιά για να περάσω άλλη rom πρέπει να ξεκλειδώσω τον bootloader? Γιατί ένας φίλος μου άλλαξε rom χωρίς να ξεκλειδώσει τον bootloader

Ο φίλος σου μπορεί να έβαλε official ROM.

Αν θες να βάλεις κι εσύ Official δε χρειάζεται να ξεκλειδώσεις. Αν θες custom πρέπει να ξεκλειδώσεις και μετά το φλασάρισμα θα ξανατσεκάρεις αν κλείδωσε. Αν κλείδωσε, θα τον ξεκλειδώσεις.

Λοιπόν παλικάρια μου ήρθε σε μήνυμα ο κωδικός για unlock bootloader. Λοιπόν για να μην κάνω καμία χαζόμάρα ' την developer την κατέβασα από τον υπολογιστή και την πέρασα στο κινητό σε φάκελο ' τους drivers έχω από το jiayu που είχα κάνει η πρέπει να κατέβασω άλλους,? Σωστά μέχρι εδώ

Καλησπερα στη παρεα τλευταια το κινητο αρχισε να κολλαει και με προβληματιζει γτ αυτον δεν κολλουσε ποτε εχω το 32 αρι με multi language.... αν μπορειτε βοηθηστε ευχαριστω

μηπως καποια εφαρμογη κάνει την ζημια?

διεγραψε τις τελευταιες που κατεβάσες.

αν συνεχιστεί, hard reset

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

sakaross said:
Μπα φιλε δεν κατέβασα τελευταία τιποτα....hard reset = εργοστασιακή ρυθμίσεις?

Τι ειδους κολλημα και που στο κανει ;

sakaross said:
Όταν σερφαρω κολλάει μαυρίζει η οθόνη και όταν πατάω κεντρικό κουμπί τότε ξεκολλαει....και μετά αργεί πολύ κολλάει

Μονο στη πλοηγηση η σε ολα ; πχ στο swipe δεξια αριστερα ;

Στο σερφαρισμα αν κάνει πως κολλάει μετά κολλάει γενικά και στην αφή και σε όλα και από ότι παρατηρώ μπορεί να φταίει και Chrome

sakaross said:
Στο σερφαρισμα αν κάνει πως κολλάει μετά κολλάει γενικά και στην αφή και σε όλα και από ότι παρατηρώ μπορεί να φταίει και Chrome

Ειχα θεμα στο Mi4 για αυτο σε ρωταω... σερνοταν κανονικα και μετα ξαφνικα μετα απο μπουνιες... (χαχαχα) η μονο του...

σε ακυρες χρονικες στιγμες ξεκολλουσε για λιγο. Πηγαινε με 5 FPS το δευτερολεπτο.

Μηπως ειχες επεισοδιο με νερακι / υγρασια ;