Jump to content

Redmi Note 3

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες, αυτό με την ειδοποίηση που δεν φεύγει μάλιστα από την αρχική οθόνη με τα πόσα μετάλλια έχουν στο ενεργητικό τους στους αγώνες στο Ρίο οι Κινέζοι, το έχετε κι εσείς;

Μαμίσια ρομ εδώ...

Ναι, και είναι και πολύ ενοχλητικό! Μα καλά νταβατζιλίκι σώνει και καλά να μπει στην αρχική οθόνη και να μην φευγει κι όλας; Θα βάλω άλλον launcher μέχρι να τελειώσουν οι αγώνες.. :mad:

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, και είναι και πολύ ενοχλητικό! Μα καλά νταβατζιλίκι σώνει και καλά να μπει στην αρχική οθόνη και να μην φευγει κι όλας; Θα βάλω άλλον launcher μέχρι να τελειώσουν οι αγώνες.. :mad:

Μην κωλώνεται κάντε pinch και κάτω δεξιά από το widget με τα μετάλια έχει ένα μικρό x πατήστε το και ησυχάστε. Σε μένα δούλεψε.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Edited by Savvikas
OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus.

Μην κωλώνεται κάντε pinch και κάτω δεξιά από το widget με τα μετάλια έχει ένα μικρό x πατήστε το και ησυχάστε. Σε μένα δούλεψε.

Χα! τόσο απλό ήταν! Έφυγε! Να είσαι καλά φίλε :rolleyes:

Με την τελευταία stable official πως σας φαίνεται η μπαταρία εγώ σήμερα έβαλα 6 ώρες και 13 λεπτά sot με 10 ώρες wifi ανοιχτο, βέβαια δεν άνοιξα καθόλου δεδομένα και έκανα μόνο τρεις κλίσεις που μιλήσα κάνα 10 λεπτό σύνολο

καλησπέρα συνφορουμήτες,

το φλεβαρη ειχα αγορασει ενα redmi note 3 με τα 3gb και απο προχθες στα ξαφνικα ουτε ανοιγει, ουτε φορτιζει, ουτε τπτ.

Κανενα σημαδι ζωης.

Τι προτινετε?

το κινητο το εχω αγορασει απο minideal.

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

Με την τελευταία stable official πως σας φαίνεται η μπαταρία εγώ σήμερα έβαλα 6 ώρες και 13 λεπτά sot με 10 ώρες wifi ανοιχτο, βέβαια δεν άνοιξα καθόλου δεδομένα και έκανα μόνο τρεις κλίσεις που μιλήσα κάνα 10 λεπτό σύνολο

Ε τόσο μου έβγαζε και με την 7.2.3. multi, γενικά δεν είδα και τρελή βελτίωση με την 7.5.1. Αναμένω μέσα Αυγούστου την stable miui 8 να δούμε και αυτή τι πουλιά πιάνει....

OnePlus Referral Program: https://oneplus.net/gr/invite#EKRHPVBXTCA68Q9 για 20€ έκπτωση σε accessories Oneplus.

καλησπέρα συνφορουμήτες,

το φλεβαρη ειχα αγορασει ενα redmi note 3 με τα 3gb και απο προχθες στα ξαφνικα ουτε ανοιγει, ουτε φορτιζει, ουτε τπτ.

Κανενα σημαδι ζωης.

Τι προτινετε?

Έτσι ξαφνικά; Από μόνο του;

καλησπέρα συνφορουμήτες,

Κανενα σημαδι ζωης.

Τι προτινετε?

Σε καλύπτει η εγγύηση; Αλλάξες ρομ και έχασες την εγγύηση; Μήπως να στείλει ένα e-mail στο mini deal;

εντελως ξαφνικα ναι...

ειναι μεσα στην εγγυηση δεν εχω πειραξει τπτ στο κινητο

Αναρωτιομουν τι μπορω να κανω για να αποφυγω τη διαδικασια να το στελνω πισω στην Κινα και ολο το στορυ.

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

καλησπέρα συνφορουμήτες,

Κανενα σημαδι ζωης.

Τι προτινετε?

Καρντάση άλλαξε φορτιστή και πρίζα άστο να πάρει τα πάνω του λίγο κανένα 20λεπτο, ερώτηση μήπως έπαιζες με το κινητό-rom και το μπρίκαρες ??

xiaomi Redmi Note 3 PRO

TV BOX CS918II

οχι καρνταση γτ ειναι της κοπελας μου που δεν εχει ιδεα ..

εχω δοκιμασει και με αλλους φορτιστες αλλα δεν αναβει κανενα λαμπακι ουτε καν σαν ενδειξη φορτισης

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

οχι καρνταση γτ ειναι της κοπελας μου που δεν εχει ιδεα ..

εχω δοκιμασει και με αλλους φορτιστες αλλα δεν αναβει κανενα λαμπακι ουτε καν σαν ενδειξη φορτισης

Αρχικά, το κινητό έχει μαμά ρομ, Αγγλοκινέζικη; Όταν έκλεισε πόση μπαταρία είχε; Από ένα googlαρισμα και άλλοι έχουν το πρόβλημα αυτό βλέπε: http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/help/redmi-note-3-wont-t3277830

Δοκίμασε αυτο με τον φορτιστής στο PC που λέει. Μην ανοίξεις-αποσυναρμολογήσεις το κινητό αφού έχεις εγγύηση. Απλά θα το στείλει στο κατάστημα που το αγόρασες. Το κακό είναι ότι θα αργήσει.

Edited by Savvikas

Root πως μπορώ να κάνω στην τελευταία αγγλοκινεζικη ρομ;

Στάλθηκε από...

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

Root πως μπορώ να κάνω στην τελευταία αγγλοκινεζικη ρομ;

Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά υποθέτω αν θες να συνεχίσεις να έχει OTA, θα πρέπει να περάσεις temporary TWRP μέσω ADB, και μετά να κάνεις install το superSU μέσω TWRP. Αλλά μία υπόθεση είναι μόνο..

Φοραω την Version: V7.2.5.0.LHNCNDA στο MTK. Ξέρει καποιος αν έχει update για αυτή την rom?

Το τελευταίο update φτάνει μέχρι Version: V7.5.1.0.LHNCNDE. Αν δεν παίρνει update η ρομ που χεις είναι πειραγμένη.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Guys με το βραχνά που λέγεται κατανάλωση μπαταρίας, μετά και τη τελευταία αναβάθμιση έχει να προτείνει κανείς κάτι ή είμαστε απλά στο περίμενε;

Αναφέρθηκε και πιο πάνω. Το τηλέφωνο έχει χάσει αρκετή από την αυτονομία του.

ΟΚ θα μου πει κάποιος, φλάσαρε πάλι σε 7.1.6 που ήταν τέλεια. Δεν είναι λύση αυτή όμως...

Ποιος κάθεται να ξαναστήσει τα πάντα;

Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος απο τη συμπεριφορά της συσκευής μου τελευταία..

Guys με το βραχνά που λέγεται κατανάλωση μπαταρίας, μετά και τη τελευταία αναβάθμιση έχει να προτείνει κανείς κάτι ή είμαστε απλά στο περίμενε;

Αναφέρθηκε και πιο πάνω. Το τηλέφωνο έχει χάσει αρκετή από την αυτονομία του.

ΟΚ θα μου πει κάποιος, φλάσαρε πάλι σε 7.1.6 που ήταν τέλεια. Δεν είναι λύση αυτή όμως...

Ποιος κάθεται να ξαναστήσει τα πάντα;

Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος απο τη συμπεριφορά της συσκευής μου τελευταία..

Γνώμη μου είναι να περιμένεις μέχρι 30-08-2016. Σύμφωνα με miui.com η stable miui 8 έβγαινε την 16-08-2016 πιθανον να βγει στις 23-08-2016. Δες όταν βγει αν είναι χάλια και τότε δράσε, ξεκλείδωμα τηλεφώνου και Rom από το miui.gr κλπ. Ελπίζω να ληθεί το πρόβλημα με το battery drain. Νομίζω ο ninjamoz είχε πει για καλυτέρευση μπαταρίας στην miui 8.

Το τελευταίο update φτάνει μέχρι Version: V7.5.1.0.LHNCNDE. Αν δεν παίρνει update η ρομ που χεις είναι πειραγμένη.

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οποτε αν κανω uodate αυτη τη ρομ με spflash αυτόματα θα επανέλθουν ολες οι ρυθμισεις μου… σωστα?

Αν flashαρεις με το sp tools την Fastboot Rom official Αγγλοκινέζικη 7.5.1, όπως περιγράφει ο οδηγός του ninjamoz στην πρώτη σελίδα του φόρουμ, το κινητό θα ναι όσον αφορά το λογισμικό με την επίσημη ρομ της εταιρίας και θα υποστηρίζει OTA updates. Γενικά έχεις Rom με Ελληνικά; Και τι εννοείς θα επιστρέψουν οι ρυθμίσεις μου; Τέλος αν Flashαρεις στο τηλέφωνο την official Rom παράκληση διάβασε την διαδικασία τουλάχιστον καμμιά δεκάρα φορές μην κάνεις καμμία πατάτα. Δες τους οδηγούς στην πρώτη σελίδα του νήματος είναι άριστοι... Edited by Savvikas

Οι 2 τελευταίες developer roms είναι άριστες από άποψη αυτονομίας, ένα θεματάκι με το σήμα υπάρχει αλλά μικρό..

Οποτε αν κανω uodate αυτη τη ρομ με spflash αυτόματα θα επανέλθουν ολες οι ρυθμισεις μου… σωστα?

Ανάλογα με το τι θέλεις να κάνεις και τι θα επιλέξεις στο spflashtool.

Για να επανέλθουν οι εφαρμογες, ρυθμισεις κλπ μπορείς είτε να πάρεις ένα local backup από τις ρυθμίσεις(και μετά το φλασάρισμα κάνεις restore). Είτε με το micloud.

Καλημέρα παιδιά Ξέρει κανείς να μου απαντήσει στην απορία που έχω?

Σκεφτομαι να πάρω xiaomi κινητο, έχω συνηθήσει σε όλες μου τις συσκευές να έχω αγγλικά τα μενού οπότε δεν χρειάζομαι να έχει Ελληνικά μέσα για τα μενού μόνο στο πληκτρολόγιο να έχω Ελληνικά και Αγγλικά.

1.Θα πρέπει να το πάρω με κάποια συγκεκριμένη rom?

2.Θα πρέπει να του φλασάρω άλλη ρομ όταν θα έρθει?

Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα παιδιά Ξέρει κανείς να μου απαντήσει στην απορία που έχω?

Σκεφτομαι να πάρω xiaomi κινητο, έχω συνηθήσει σε όλες μου τις συσκευές να έχω αγγλικά τα μενού οπότε δεν χρειάζομαι να έχει Ελληνικά μέσα για τα μενού μόνο στο πληκτρολόγιο να έχω Ελληνικά και Αγγλικά.

1.Θα πρέπει να το πάρω με κάποια συγκεκριμένη rom?

2.Θα πρέπει να του φλασάρω άλλη ρομ όταν θα έρθει?

Ευχαριστώ πολύ.

Αν δε θες να φλασάρεις άλλη ROM θα το πάρεις με Official και στο πληκτρολόγιο που θα κατεβάσεις θα βάλεις να έχεις Ελληνικά και Αγγλικά. Αλλιώς αν θες μπορείς να περάσεις και την Ελληνική ROM που είναι και μεταφρασμένη.