Jump to content

Redmi Note 3

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αισίως 400σαρίζουμε στα μηνύματα αλλά δυστυχώς κανένα κινητό ακόμη δεν έχει ξεκινήσει από Σιγκαπούρη και επειδή μάλλον πριν τα Χριστούγεννα δεν βλέπω να το έχει κανείς μας στα χέρια μετά τα 1500 μνμ βλέπω να μιλάμε πραγματικά για το note3

----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καμια καλη θηκουλα εχουμε βρει;

Πήρα αυτή σε μαύρη

http://www.vickmall.com/hot-sale-xiaomi-redmi-note-3-colorful-hard-case.html

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι αλλά αν φλασάρεις άλλη ρομ, χανεις την εγγυηση. Απατεώνες!!!

Ρε παιδιά πείτε μου κάτι γιατί αγχωθηκα. Εγώ που τους είπα (vickmall) να βάλουν multilingual rom με play store έχω κάνει βλακεια ή είμαι οκ; Ρωτάω γιατί από ότι είδα δεν υπάρχει ευρωπαϊκή rom

Ρε παιδιά πείτε μου κάτι γιατί αγχωθηκα. Εγώ που τους είπα (vickmall) να βάλουν multilingual rom με play store έχω κάνει βλακεια ή είμαι οκ; Ρωτάω γιατί από ότι είδα δεν υπάρχει ευρωπαϊκή rom

Καλά τους είπες.. Βασικά έχουν στείλει τόσα πολλά στην Ελλάδα αυτές τις μέρες που και τίποτα να μην τους έλεγες τα ίδια θα έκαναν! Οπότε μην αγχώνεσαι!

Και όταν θα ξεκλειδώσουν τον bootloader και βγει και ευρωπαική/ελληνική θα μπορείς να του την περάσεις και αυτή!

Καλορίζικο!

Γιατί μήπως έχεις βρει τη κινέζικη;.. Στο site της miui ακόμα δεν έχουν ανεβάσει ουτε την επίσημη cn-en με την οποια βγαίνει απο το εργοστάσιο η συσκευή! κάνω λάθος;

http://en.miui.com/download.html

Άντε επιτέλους να ξεκλειδώσει ο bootloader. Το 2016 είναι χρονιά αλλαγής κινητού. Κάτοχος του πρώτου Note και περιμένω να δω με τι θα το αλλάξω.

Ναι αλλά αν φλασάρεις άλλη ρομ, χανεις την εγγυηση. Απατεώνες!!!

Δεν ειναι απατεωνες προφανως και ειναι εναντια στην πολιτικη η αλλαγη ρομ κλπ γιατι πολυ απλα ενας χρηστης που δεν ξερει τι του γινεται μπορει να του κανει χιλια δυο πραγματα και μετα να το στειλει ως χαλασμενο γιατι να παρει την ευθυνη το καταστημα?

Δεν ειναι απατεωνες προφανως και ειναι εναντια στην πολιτικη η αλλαγη ρομ κλπ γιατι πολυ απλα ενας χρηστης που δεν ξερει τι του γινεται μπορει να του κανει χιλια δυο πραγματα και μετα να το στειλει ως χαλασμενο γιατι να παρει την ευθυνη το καταστημα?

αυτά να τα πεις σε πελάτη που αγοράζει από κανά ελληνικό κατάστημα

σε "κινεζό" site πρώτη φορά το βλέπουμε , όλοι οι άλλοι πως παίρνουν την "ευθύνη" τόσα χρόνια ;

δεν βγάζει το ψωμί του το gearbest από τους κινέζους που απευθύνεται (επίσημα) η συσκευή αλλά από όλους τους υπόλοιπους

και για να είναι λειτουργική η συσκευή ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ (που θέλει να την πουλήσει) πρέπει να αλλαχθεί η "επίσημη" ρομ

οπότε ας αφήσουμε τις δικαιολογίες και απλά πάρτε το από αλλού

μιλάμε για κινητά που η ίδια η εταιρία βγάζει κιόλας rom που υπάρχει ροοτ εεε ;;

Edited by kodorevi8ulis

OK ευχαριστώ!

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλά τους είπες.. Βασικά έχουν στείλει τόσα πολλά στην Ελλάδα αυτές τις μέρες που και τίποτα να μην τους έλεγες τα ίδια θα έκαναν! Οπότε μην αγχώνεσαι!

Και όταν θα ξεκλειδώσουν τον bootloader και βγει και ευρωπαική/ελληνική θα μπορείς να του την περάσεις και αυτή!

Καλορίζικο!

ΟΚ ευχαριστώ

Καλορίζικο!

ισχύει,εγω παράγγειλα δίχως να πω τπτ και το στέλνουν(λένε)έτσι.

απο περιεργεια μπηκα να κοιταξω εννοειται κινηα δεν παιρνεις απο e bay ενω εχουν αγορασει πολλοι απο αξιοπιστα μαγαζια

Καλησπέρα σε όλους!

Έκανα και εγώ την κίνηση για αγορά (2 μαζί με θήκες) αλλά έμεινα πιστός στο Minideal.net. Αν και δεν ήταν το φτηνότερο τους έχω κάνει 7 παραγγελίες σε διάστημα 1,5 χρόνου με πληρωμένο EMS/DHL και κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Ελπίζω να κρατήσει το σερί!

Edited by Cyndre
λανθασμένη καταχώρηση

Η ems δεν είναι DHL. Ή ems χρησιμοποίησες ή DHL.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Η ems δεν είναι DHL. Ή ems χρησιμοποίησες ή DHL.

Σωστός! Αντί EMS/DHL έγραψα EMS(DHL). Το άγχος για τα κινητά φταίει!!! :)

(διορθώθηκε ήδη :p )

Από το Everbuying είναι αξιόπιστο να το πάρω? Επίσης δεν ειναι καλό να περάσουν οι πρώτες φουρνιες και μετά να γίνει ή παραγγελία?

Και δεύτερον γιατί το χρυσό χρώμα και το ασήμι είναι πιο ακριβά από το μαύρο ?

Καλησπέρα σε όλους!

Έκανα και εγώ την κίνηση για αγορά (2 μαζί με θήκες) αλλά έμεινα πιστός στο Minideal.net. Αν και δεν ήταν το φτηνότερο τους έχω κάνει 7 παραγγελίες σε διάστημα 1,5 χρόνου με πληρωμένο EMS/DHL και κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Ελπίζω να κρατήσει το σερί!

Από after sales service τι γινεται; Γιατί και εγω ψαχνομαι να το παρω και λεω απο βικμολ(από το οποιο πηρα το νοτε2) αλλα το εχει ακριβοτερα

Από after sales service τι γινεται; Γιατί και εγω ψαχνομαι να το παρω και λεω απο βικμολ(από το οποιο πηρα το νοτε2) αλλα το εχει ακριβοτερα

Να σου πω την αλήθεια δεν χρειάστηκα ποτέ. Στα μαιλ που τους έχω στείλει δεν είχα τις ταχύτερες απαντήσεις 2-4 μέρες στάνταρ και ήταν κυρίως διευκρινιστικά για την κάθε αγορά και όχι λόγο κάποιου θέματος συσκευής.

Που και τέτοιο είχα αλλά το ξεπέρασα μόνος μου χωρίς να μπλέκω μαζί τους γιατί ήξερα από την αρχή μόνο η αποστολή/επιστροφή θέλει 2 μήνες. πχ το πρώτο που πείρα από εκεί ένα THL 5000 είχε ένα κόλλημα και δεν έστελνε μηνύματα με την default εφαρμογή...εεε έβαλα το hangouts να τα στέλνει και τέλος.(ούτε αλλαγές σε rom, ούτε ιστορίες, το κινητό λειτουργεί ακόμα μια χαρά όπως μου το στείλανε χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι υπήρχαν εκεί έξω καλύτερες rom αν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς).

Προσωπικά δεν έχω απαιτήσεις από after sales service σε αγορές από Κίνα γιατί θεωρώ ότι δεν θα βγει εύκολα άκρη σε λογικό διάστημα χρόνου.

Οπότε ή ρισκάρεις γενικά ή πας στην τοπική (όπου και αν είναι αυτή) αγορά. Αν υπάρχει κιάλλη λύση πείτε μου γιατί την ψάχνω :p

Για αυτό το λόγο που σε προβληματίζει έβλεπα και εγώ το Leagoo Elite 1 που έχει και Ελληνική αντιπροσωπία (με τους οποίους έχα μιλήσει τηλεφωνικά και ήταν ευγενέστατοι) αλλά προτίμησα το Xiaomi τελικά και ας έχει ρίσκο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από το Everbuying είναι αξιόπιστο να το πάρω? Επίσης δεν ειναι καλό να περάσουν οι πρώτες φουρνιες και μετά να γίνει ή παραγγελία?

Και δεύτερον γιατί το χρυσό χρώμα και το ασήμι είναι πιο ακριβά από το μαύρο ?

Στο Minideal το χρυσό ήταν το πιο ακριβό. Το λευκό και το μαύρο είχαν ίδια τιμή. Νομίζω ο καθένας βάζει μια τιμολογιακή πολιτική και ότι βγει. Επίσης παίζει και τιμή βάσει πιθανών πωλήσεων. Αν περιμένουν να πουλήσουν κυρίως μαύρα ή τα παίρνουν πιο φθηνά από τη Xiaomi είναι λογικό να βάζουν λίγο τυράκι για να τσιμπήσει ο κόσμος.

Καλησπέρα σε όλους τους μελλοντικούς κατόχους... Το έκανα και εγώ το βήμα και ας έχει ρίσκο η κάπως πρόωρη αγορά, ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Με το tracking number πάντως δεν βγάζω άκρη δεν φαίνεται να έχει φύγει ακόμα από Κίνα, αν και έλαβα δύο φωτό από το vickmall με το πακετάκι μου σφραγισμένο και όλα τα στοιχεία αποστολής επάνω καθώς και μία πριν σφραγιστεί με όλα τα περιεχόμενα. Από τι φαίνεται θα παραλάβουμε όλοι μαζί...

Καλησπέρα, νέο μέλος στο φορουμ και έτοιμος για μετάβαση σε κινητο της xiaomi.

Ο λόγος που το κάνω είναι γιατί έχω γνωστό μου που σπουδάζει στην Κίνα και που έρχεται σε 3 βδομάδες στην Ελλάδα για χριστούγεννα, οπότε δεν μπλέκω εγώ με online αγορά.

Μου είπε πως η αγορά του είναι στα 1100 yuan για το 32αρι, κάπου στα 160+ ευρώ. Να φανταστώ σε αυτή τι τιμή δε το σκέφτομαι καν και το αγοράζω;

περίμενα τι θα γίνει με το bootloader πριν κάνω την αγορά.

Το κινητο λοιπόν αγοραστηκε (x2) και την πεμπτη θα το εχω στα χερια μου, αν το παραλάβω πριν από κάποιον άλλον θα γραψω εντυπώσεις.

δεν υπήρχε σε χρυσό που ήταν το χρώμα που ήθελα να δοκιμάσω για αλλαγή μια φορά.

http://s22.postimg.org/yxzqxuwkd/redmi_02.jpghttp://s15.postimg.org/yesbc4ih3/redmi.jpg

Με ενοχλει καπως το αυξημενο μαυρο περιγραμμα γυρω απο τη οθονη σε σχεση με τις αλλες συσκευες που ειναι μηδενικό

η ελάχιστο.

περίμενα τι θα γίνει με το bootloader πριν κάνω την αγορά.

Το κινητο λοιπόν αγοραστηκε (x2) και την πεμπτη θα το εχω στα χερια μου, αν το παραλάβω πριν από κάποιον άλλον θα γραψω εντυπώσεις.

δεν υπήρχε σε χρυσό που ήταν το χρώμα που ήθελα να δοκιμάσω για αλλαγή μια φορά.

http://s22.postimg.org/yxzqxuwkd/redmi_02.jpghttp://s15.postimg.org/yesbc4ih3/redmi.jpg

Από ποιο κατάστημα τα πήρες? Και με ποιο courrier θα έρθουν? Θα σου στοιχίσουν πολλά παραπάνω? Σ ευχαριστώ!

Με ενοχλει καπως το αυξημενο μαυρο περιγραμμα γυρω απο τη οθονη σε σχεση με τις αλλες συσκευες που ειναι μηδενικό

η ελάχιστο.

Φίλε μου δεν ξέρω ποιες συσκευές έχεις υπόψιν σου αλλά κοίτα στο παρακάτω βιντεάκι σε σχέση με παρόμοιες συσκευές αυτό δεν ισχύει.(π.χ. σε σχέση με το note2 το note 3 είναι λίγο πιο μικρό και μειωμένο μαύρο περίγραμμα).

Φίλε μου δεν ξέρω ποιες συσκευές έχεις υπόψιν σου αλλά κοίτα στο παρακάτω βιντεάκι σε σχέση με παρόμοιες συσκευές αυτό δεν ισχύει.(π.χ. σε σχέση με το note2 το note 3 είναι λίγο πιο μικρό και μειωμένο μαύρο περίγραμμα).

Πχ δες το Mi4 στα αριστερα και το redmi note 3 στα δεξια:

http://s7.postimg.org/6s95ipeuz/222.png

Μπορει να ειναι ετσι και στο redmi note 2 αλλα επειδη ειναι μαυρο απο μπροστα να μη φαινεται

αναρωτιόμουν γιατι εχει κολλήσει το δεμα μου,οποτε και ρώτησα και μου απάντησαν...

because of coming Christams,

Too many parcels were sent overseas in recently.

i checked many track number which shipped at same day,all of them showed the same information:

http://www.17track.net/en/track?nums=RF364546018SG,RF364549513SG,RF364552375SG,RF364546790SG,RF364933989SG,RF364940392SG,RF364940211SG,RF364936512SG,RF365067375SG,RF365349354SG,RF365057679SG,RF365027283SG,RF365059547SG,RF365037303SG,RF365053306SG&fc=0

and DHL parcels also were delayed,parcels stay at HongKong at least 5-7 days then can be processed and Sent overseas,

so we have contacted with to process all parcel asap,

hope you can wait a few days again

thanks

υπομονη λοιπον.