Angeldust Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Καλά, τα γραφικά είναι απίστευτα.. να δούμε τι μηχάνημα θα θέλει για να τρέξει... Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Πάντως όχι το δικό μου!!!Γι'αυτό είμαι σίγουρος! Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Να ένας καλός λόγος να αναβαθμίσω τον κομπουταδόρα μου... :p Το ΑΟΕ2 το είχα τερματίσει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο... Η αγαπημένη μου πίστα ήταν νησιά εναντίον 7 αντιπάλων, στο hardest φυσικά. Αλλά κατάντησε υπερβολικά βαρετό, νίκαγα υπερβολικά εύκολα... Η πιο γελοία πίστα πάλι ήταν με τον Βασιλιά Χένρι που ήθελα 80 δευτερόλεπτα με το ρολόι για να την τερματίσω, εντελώς νόμιμα φυσικά... :X :w00t: Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση για τις απαιτήσεις το ΑΟΕ3? Εδώ δεν βρήκα κάτι σχετικό... http://www.ageofempires3.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 αν ειμαι τυχερος θα τρεχει με την 9600 xt που εχω αλλιως θα το γυρισουμε στο mythology παλι Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. June 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2005 Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελπίζουμε πως θα είναι λογικές οι απαιτήσεις του συστήματος. Πάντως διάβαζα σ' ένα site τα σχόλια ενός δοκιμαστή που το είχε παίξει και έλεγε πως είναι δύσκολο και θέλει να παίξεις πολλά παιχνίδια για να το αφομοιώσεις. Επίσης έλεγε όσον αφορά τις εποχές ότι η αναβάθμιση στην τελευταία εποχή είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί αλλά προσφέρει τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts