Komis Drakulas Δημοσιεύτηκε November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 15, 2015 Στο σημερινο crazysundays το LG G FLEX 2 στα 299.90Ε. Εδω οι τιμες στο Skroutz και στο Best Price .;) Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 δεν το λες κ τρελη προσφορα αλλα αν ειναι ελληνικο κατι λεει Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 ο Γερμανός νομίζω το είχε βγάλει στα 200 ευρώ πριν λίγο καιρό..... αυτό ήταν προσφορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 ο Γερμανός νομίζω το είχε βγάλει στα 200 ευρώ πριν λίγο καιρό..... αυτό ήταν προσφορά! Δεν νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Στο σημερινο crazysundays το LG G FLEX 2 στα 299.90Ε. Τώρα --> 288 !!! (για όσους ενδιαφέρονται :D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 δεν το λες κ τρελη προσφορα αλλα αν ειναι ελληνικο κατι λεει ειχα παρει ενα πριν τις γιορτες, γερμανικο ηταν. Παιδια το κινητο φυσαει αλλα εχει και σοβαρα μειονεκτηματα. 1. μηδενικη υποστηριξη απο την κοινοτητα 2.αγνωστο αν θα παρει την αναβαθμιση σε 6.0, καποιοες σελιδες εχουν γραψει κατι αλλα επισημα τιποτα. Αν παρει το UI4 θα πεταει παντως. 3.Οι οθονες σε αρκετα εχουν θεματα με ομοιομορφιες και κιτρινιλες, εχω δει δυο μεχρι στιγμης ετσι απο διαφορετικα μαγαζια. Οπως και να εχει στα 288 νομιζω ειναι απο τις αριστες αγορες πλην κινεζων Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Ναι αλλά να δώσεις 300 ευρώ σχεδόν και να μην πάρεις Android 6 ρε παιδιά; Το ρισκάρετε; Παράθεση Lenovo Vibe Z2 Pro / LG G3 32gb / Huawei Ascend Mate 7 / Sony Xperia Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AccountSaver Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Τώρα --> 288 !!! (για όσους ενδιαφέρονται :D) http://hedy.gr/index.php?route=product/product&product_id=258&ref=bestprice.gr 274€ Παράθεση “In the name of god. Impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts