Rocket_Raccoon Δημοσιεύτηκε November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 13, 2015 ποιο απο τα 2 πιστευετε οτι ειναι καλυτερο? το P8 μου αρεσει σαν design, και εχει φοβερη καμερα, αλλα δεν υπαρχει customisation (custom roms κλπ) τεινω προς το G3(κυριως λογω customisation), αλλα θελω και μια δευτερη γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 ποιο απο τα 2 πιστευετε οτι ειναι καλυτερο? το P8 μου αρεσει σαν design, και εχει φοβερη καμερα, αλλα δεν υπαρχει customisation (custom roms κλπ) τεινω προς το G3(κυριως λογω customisation), αλλα θελω και μια δευτερη γνωμη κανενα απο τα δυο θα ελεγα ,αλλα αν δεν εχεις θεμα με το sar παρε το p8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Καλύτερα το G3 για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Αμα δεν κολλας στα 30 ευρω τοτε κοιτα και το 32αρι g3 με την 3 gb ram.εγω προσωπικα αυτο εχω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος προς το παρων σε ολους τους τομεις ασχετος με το τι γραφεται περι αυτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Εφόσον γουστάρεις σκάλισμα θα πας στο g3 αλλα θα δωσεις τα 30 ευρώ και θα πάρεις το 32αρι. Και το g3 μια χαρά καμερα έχει. Αξιοπρεπεστατη! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Αξιοπρεπέστατη απλά;;; Από τις περισσότερες συσκευές που έχω δει είναι πολύ καλύτερη, τουλάχιστον η πίσω... Δεν έχω δει βέβαια του p8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 (edited) Ναι δεν αμφιβαλω οτι είναι καλή. Απλα πλέον εχει ξεπεραστεί απο τις νέες συσκευές (σε ναυαρχίδες αναφέρομαι) και ειναι λογικό αυτό. Το θεμα είναι οτι θα πρέπει να ειναι προετοιμασμενος ο φιλος μας για την πιθανότητα να αντιμετωπίσει τα θεματακια του g3 για τα οποια δυστυχώς η LG δεν έχει δώσει οριστικές λύσεις παρά μόνον επαναλαμβανομενη αντικατασταση. Τες πα. Ολα εχουν τα υπέρ και τα κατα τους. Το Ρ8 δεν εχει τα προβλήματα αυτά αλλα δεν εχει υποστήριξη απο την κοινότητα. Διαλέγουμε, κάνουμε καποιες υποχωρήσεις και παίρνουμε. Edited November 14, 2015 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Ναι δεν αμφιβαλω οτι είναι καλή. Απλα πλέον εχει ξεπεραστεί απο τις νέες συσκευές (σε ναυαρχίδες αναφέρομαι) και ειναι λογικό αυτό. Το θεμα είναι οτι θα πρέπει να ειναι προετοιμασμενος ο φιλος μας για την πιθανότητα να αντιμετωπίσει τα θεματακια του g3 για τα οποια δυστυχώς η LG δεν έχει δώσει οριστικές λύσεις παρά μόνον επαναλαμβανομενη αντικατασταση. Τες πα. Ολα εχουν τα υπέρ και τα κατα τους. Το Ρ8 δεν εχει τα προβλήματα αυτά αλλα δεν εχει υποστήριξη απο την κοινότητα. Διαλέγουμε, κάνουμε καποιες υποχωρήσεις και παίρνουμε. Για ποια προβληματα αναφερεσαι;γιατι το δικο μου προσωπικα δεν εχει κανενα προβλημα.δεν ειναι ολες οι συσκευες το ιδιο.οπως και για το p8 δεν μπορεις να πεις με σιγουρια οτι δεν θα βγαλει καποιο προβλημα.οπως εχουμε ξαναπει κανενα κινητο δεν ειναι τελειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Για ποια προβληματα αναφερεσαι;γιατι το δικο μου προσωπικα δεν εχει κανενα προβλημα.δεν ειναι ολες οι συσκευες το ιδιο.οπως και για το p8 δεν μπορεις να πεις με σιγουρια οτι δεν θα βγαλει καποιο προβλημα.οπως εχουμε ξαναπει κανενα κινητο δεν ειναι τελειο. Κοιτα, αλλο το ένα αλλο το αλλο. Δεν ειπα οτι δεν μπορεί να παρουσιασει προβλημα το Ρ8 αλλα μην κάνεις κιολας τον έκπληκτο οταν ακούς για προβλήματα στο g3! Οι ρωγμές στο πλαστικό πλαίσιο του τηλεφώνου ειναι ψωμοτύρι για τους χρήστες του. Οι κιτρινίλες στις οθόνες άρχισαν να εμφανίζονται με ανωδικους ρυθμούς. Η υπερθέρμανση του τηλεφώνου χωρις ιδιαίτερη προσπάθεια και το κατέβασμα της φωτεινότητας της οθόνης ήταν καθημερινή συνήθεια το καλοκαίρι που περάσαμε. Αυτα είναι καποια θεματακια που το αλουμινένιο Ρ8 δεν τα έχει. Μπορει να παρουσιάσει άλλα πράγματα. Δεν το ξέρω, ομως στο νήμα του, τουλάχιστον εως τώρα, δεν εχει γραφτεί κάτι ανάλογο. Για το μέλλον δεν γνωρίζω... Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Κοιτα, αλλο το ένα αλλο το αλλο. Δεν ειπα οτι δεν μπορεί να παρουσιασει προβλημα το Ρ8 αλλα μην κάνεις κιολας τον έκπληκτο οταν ακούς για προβλήματα στο g3! Οι ρωγμές στο πλαστικό πλαίσιο του τηλεφώνου ειναι ψωμοτύρι για τους χρήστες του. Οι κιτρινίλες στις οθόνες άρχισαν να εμφανίζονται με ανωδικους ρυθμούς. Η υπερθέρμανση του τηλεφώνου χωρις ιδιαίτερη προσπάθεια και το κατέβασμα της φωτεινότητας της οθόνης ήταν καθημερινή συνήθεια το καλοκαίρι που περάσαμε. Αυτα είναι καποια θεματακια που το αλουμινένιο Ρ8 δεν τα έχει. Μπορει να παρουσιάσει άλλα πράγματα. Δεν το ξέρω, ομως στο νήμα του, τουλάχιστον εως τώρα, δεν εχει γραφτεί κάτι ανάλογο. Για το μέλλον δεν γνωρίζω... Δεν αντιλεγω φιλε μου απλα θελω να πω πως τα πιο προσφατα κινητα με πιο προσφατο release date να μην παρουσιαζουν τα προβληματα π παρουσιασαν οι πρωτες παρτιδες κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δεν αντιλεγω φιλε μου απλα θελω να πω πως τα πιο προσφατα κινητα με πιο προσφατο release date να μην παρουσιαζουν τα προβληματα π παρουσιασαν οι πρωτες παρτιδες κτλπ. Καλημέρα! Δεν το γνωρίζω αυτό φίλε μου, γι' αυτό και έβαλα το "για την πιθανότητα να αντιμετωπίσει τα θεματακια ...." Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Αν και κάποιοι αναφέρουν για επανεμφάνιση των ρωγμών σε ήδη αλλαγμένο πλαίσιο. δηλαδή για δεύτερη φορά σπασίματα! Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω προσωπικά για το G3, παρακολουθώ το νήμα του εδώ και πολύ καιρό και γράφω αυτά που διαβάζω εκεί. Για το Ρ8 έχω προσωπική αποψη. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris556 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Καλημέρα! Δεν το γνωρίζω αυτό φίλε μου, γι' αυτό και έβαλα το "για την πιθανότητα να αντιμετωπίσει τα θεματακια ...." Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Αν και κάποιοι αναφέρουν για επανεμφάνιση των ρωγμών σε ήδη αλλαγμένο πλαίσιο. δηλαδή για δεύτερη φορά σπασίματα! Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω προσωπικά για το G3, παρακολουθώ το νήμα του εδώ και πολύ καιρό και γράφω αυτά που διαβάζω εκεί. Για το Ρ8 έχω προσωπική αποψη. Και πολυ καλα κανεις και γραφεις την αποψη σου οπως και ο καθενας εδω μεσα.γνωμη μου ειναι πως θα χειριστεις την συσκευη που εχεις ποσο θα την προσεξεις και με τι θα την φορτωσεις..το αν θα την πειραξεις ή εαν την αφησεις μανησια οπως λεμε..προσωπικα ποτε δεν πειραζω την συσκευη που θα παρω χωρις βεβαια να θειξω αυτους που το κανουν με αποτελεσμα να μην μου παρουσιαζοντα προβληματα..τωρα οσο αφορα τις ρογμες δεν μπορω να καταλαβω πως προερχονται και τι ευθυνεται μιας και δεν εχω δοσει τοσο βαση στο θεμα γιατι δεν εχω δει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης και ελπιζω να μην χρειαστει..φιλου g3 οπως εχω αναφερει το εχει 1 χρονο απειραχτο,εννοοντας root κτλπ,και το μονο θεμα π εχει ειναι το οτι του laggarei καποιες φορες οταν μπαινει στο wifi απο τις ρυθμισεις..all in all για μενα το παν ειναι το ποσο προσεχεις την συσκευη που εχεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts