Vox Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 7 ώρες πριν, strokt said: Καλησπέρα παιδιά. Έπεσε στα χέρια μου ξανα ενα τέτοιο κινητό σε άριστη κατάσταση και καινούργια μπαταρία.. Με επαναφορά ρυθμίσεων και ακόμα κάνει κόλπα. Έχουμε καμια αξιόπιστη ρομ να του περάσουμε; Γενικά είναι εύκολη διαδικασία; Θέλω να μπει κάποια χωρίς ελλείψεις. Δηλαδή να δουλεύει και Bluetooth και wifi. Αν γίνεται να δουλεύει και η καμερα. Υπάρχει τίποτα τέτοιο; Το έχω ψάξει και εγώ παλιότερα. Δεν κατάφερα κάτι. Οπότε μάλλον πάει στην ανακύκλωση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strokt Δημ. September 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2022 On 23/8/2022 at 6:18 ΠΜ, Vox said: Το έχω ψάξει και εγώ παλιότερα. Δεν κατάφερα κάτι. Οπότε μάλλον πάει στην ανακύκλωση. Κρίμα ο παλαιμαχος Παράθεση Θέλω το avatar μου πίσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts