Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ερωτηση....sony nwz-x1050 σε μαγαζι 120 ευρω.....τι λετε...να το χτυπησω? αξιζει σαν Mp3 player?
Η τιμη που το βρηκες ειναι φανταστικη. Στο ebay οι τιμες για αυτο το μοντελο ειναι καπως απαγορευτικες για μπ3 πλειερ που ουτε καν ειναι σαν το ipod touch αλλα στηριζεται στον ηχο μονο.Για αυτο το λογο λοιπον ΝΑΙ:) Πρωτα η εμφανιση ειναι ολα τα λεφτα και το πισω μερος θυμιζει λιγο τη πλατη του μηλου...

Το μενου θα σου φανει λιγο ξενερωτο μιας και δεν ειναι σμαρτ μπ3 πλειερ σαν το itouch αλλα εχει ενσωματωμενο youtube player για να βλεπεις το βιντεο του καλιτεχνη οταν ακους ενα κομματι στη συσκευη και με ενα search το βλεπεις εκεινη την ωρα . .

Η οθονη αφης ειναι πολυ ανταποκρισιμη και το cover flow εντυπωσιακο..Επισης εχει noice cancelation για να ακους τη μουσικη σου χωρις θορυβους απο εξωτερικο χωρο.

Δυστηχως αυτη η λειτουργια λειτουργει μονο με τα ακουστηκα της σονυ που ναι στο κουτι καθως με αλλα ακουστηκα δεν εχεις αυτη την δυνατοτητά.

Η οθονη αν και μικρη εναι ολεντ, αλλα δεν δεχεται ολα τα αρχεια βιντεο για να παιξει και πρεπει να κανεις μετατροπη διαρκως με καπιο προγ.αν και τα βιντεο φενονται πολυ ωραια σαν blue ray δηλ.

Ο ηχος τωρα τα σπαει.Δηλ αυτη η συσκευη φτιαχτηκε για αυτους που θελουν να εχουν το καλυτερο στα γουοκμαν.εκτος απο το eq που εχει με super clear bass προστιθονται τα sound echanse vpt souround clear stereo kai dynamic normaliser και με καλες ρυθμισεις και με 320 θα βρισκεσαι στον παραδεισο:)

Αλλες λειτουργιες ειναι τα podcasts fm radio photos και ενας web explorer που ναι ομως για μαπα:lol: απλα μονο και μονο για να δεις κατι στα γρηγορα Η μπαταρια κρατει 2 μερες περιπου.Γενικα ειναι μια ομορφη συσκευη με τελειο ηχο τελεια οθονηκαι touch screen ....Αρα αξιζει..Ειναι κριμα που η σονυ δεν την προωθησε τη συσκευη πολυ .ανταγωνιζεται ανετα αλλα μπ3 πλειερ

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η τιμη που το βρηκες ειναι φανταστικη. Στο ebay οι τιμες για αυτο το μοντελο ειναι καπως απαγορευτικες για μπ3 πλειερ που ουτε καν ειναι σαν το ipod touch αλλα στηριζεται στον ηχο μονο.Για αυτο το λογο λοιπον ΝΑΙ:) Πρωτα η εμφανιση ειναι ολα τα λεφτα και το πισω μερος θυμιζει λιγο τη πλατη του μηλου...

Το μενου θα σου φανει λιγο ξενερωτο μιας και δεν ειναι σμαρτ μπ3 πλειερ σαν το itouch αλλα εχει ενσωματωμενο youtube player για να βλεπεις το βιντεο του καλιτεχνη οταν ακους ενα κομματι στη συσκευη και με ενα search το βλεπεις εκεινη την ωρα . .

Η οθονη αφης ειναι πολυ ανταποκρισιμη και το cover flow εντυπωσιακο..Επισης εχει noice cancelation για να ακους τη μουσικη σου χωρις θορυβους απο εξωτερικο χωρο.

Δυστηχως αυτη η λειτουργια λειτουργει μονο με τα ακουστηκα της σονυ που ναι στο κουτι καθως με αλλα ακουστηκα δεν εχεις αυτη την δυνατοτητά.

Η οθονη αν και μικρη εναι ολεντ, αλλα δεν δεχεται ολα τα αρχεια βιντεο για να παιξει και πρεπει να κανεις μετατροπη διαρκως με καπιο προγ.αν και τα βιντεο φενονται πολυ ωραια σαν blue ray δηλ.

Ο ηχος τωρα τα σπαει.Δηλ αυτη η συσκευη φτιαχτηκε για αυτους που θελουν να εχουν το καλυτερο στα γουοκμαν.εκτος απο το eq που εχει με super clear bass προστιθονται τα sound echanse vpt souround clear stereo kai dynamic normaliser και με καλες ρυθμισεις και με 320 θα βρισκεσαι στον παραδεισο:)

Αλλες λειτουργιες ειναι τα podcasts fm radio photos και ενας web explorer που ναι ομως για μαπα:lol: απλα μονο και μονο για να δεις κατι στα γρηγορα Η μπαταρια κρατει 2 μερες περιπου.Γενικα ειναι μια ομορφη συσκευη με τελειο ηχο τελεια οθονηκαι touch screen ....Αρα αξιζει..Ειναι κριμα που η σονυ δεν την προωθησε τη συσκευη πολυ .ανταγωνιζεται ανετα αλλα μπ3 πλειερ

ευχαριστω.τελικα το πηρα πριν καν δω την απαντηση σου.:lol:

Τα ακουστικα που εχει μεσα δεν τα εχω χρησιμοποιησει ακομα διοτι εχω και τα shure e2c και τα sennheiser cx300 με τα οποια 2 ζευγαρια εχω αρχισει να κανω τις δοκιμες μου...

τα shure στο μαξιμουμ (30) δεν κουφαινουν μεν αλλα μενουν πεντακαθαρα,απο την αλλη τα sennheiser απο το 22 και μετα αρχιζουν και κουφαινουν αλλα παραλληλα παραμορφωνουν κιολας

Βρε παιδια πως βαζουμε φωτογραφιες για τα αλμπουμ μουσικης??

Edited by bujinkan

Εγώ πάντως, ΜΟΝΟ Sony είχα πριν πάρω το τωρινό Cowon J3 μου...

...Απλά ΔΕΝ υπάρχει σύγκριση. Τα Sony είναι RX7... και το Cowon J3 είναι Porche.

• 2 weeks later...

Τι εχετε να πειτε για το SanDisk Sansa Clip Zip?

Ψαχνω ενα καλο, φτηνο σχετικα (κατω απο 100ευρω) mp3 player...Δεν θελω φωτο, βιντεο κτλ...

Με ενδιαφερει το ραδιοφωνο και 2-3 πραγματα.

1ο. Να μπορω να κανω FF στα τραγουδια

2ο. Να ανοιγει γρηγορα (εχω ενα gogear και κανει παραααα πολυ ωρα να ανοιξει)

και 3ο. Να μπορω να δημιουργησω φακελους για τα τραγουδια μου (οχι δηλαδη σαν το shuffle).

Οποιος εχει καμια προταση....Thanks!:)

Ψαχνω ενα καλο, φτηνο σχετικα (κατω απο 100ευρω) mp3 player...Δεν θελω φωτο, βιντεο κτλ...

και 3ο. Να μπορω να δημιουργησω φακελους για τα τραγουδια μου (οχι δηλαδη σαν το shuffle).

Μια χαρά είναι!

αγορασε το αξιζει..γενικα ολα τα sansa αξιζουν

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Ρίξε και καμιά ματιά στο TEAC MP-550 8GB. ;)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

θέλω mp3 player με ράδιο(απαραίτητο) το οποίο να έχει κλιψάκι ;) όπως το ipod shufle. μνήμη 4gb είναι καλά πιστεύω :)

δεν έχω πολλές απαιτήσεις, καθώς το θέλω όταν κάνω ποδήλατο.

να ειναι αρκετά φθηνό, μικρές διαστάσεις, και κλιψάκι :lol: μάρκα ότι να ναι.

εδιτ: να πάρω όποιο φθηνό βρω;;;

θέλω mp3 player με ράδιο(απαραίτητο) το οποίο να έχει κλιψάκι ;) όπως το ipod shufle. μνήμη 4gb είναι καλά πιστεύω :)

δεν έχω πολλές απαιτήσεις, καθώς το θέλω όταν κάνω ποδήλατο.

να ειναι αρκετά φθηνό, μικρές διαστάσεις, και κλιψάκι :lol: μάρκα ότι να ναι.

εδιτ: να πάρω όποιο φθηνό βρω;;;

Sansa clip+

http://www.skroutz.gr/c/568/mp3-kai-media-players.html?keyphrase=sansa+clip

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

καλό φαίνεται! αν και θα προτιμούσα και κάτι φθηνότερο, αν υπάρχει :)

(για καλό mp3 player έχω το zen x-fi, οπότε για 2ο θέλω κάτι πολύ απλό)

καλό φαίνεται! αν και θα προτιμούσα και κάτι φθηνότερο, αν υπάρχει :)

(για καλό mp3 player έχω το zen x-fi, οπότε για 2ο θέλω κάτι πολύ απλό)

Για... 2ο;;; Αναρωτιέμαι γιατί να χρειάζεσαι 2ο, όταν έχεις ήδη ένα κι είσαι κι ευχαριστημένος. Δεν είναι... κινητό τηλέφωνο, player είναι.

δε με βολεύει το ζεν όταν ποδηλατώ. θέλω ένα απλό μικρό με κλιπ να το πιάνω στο γιακά της μπλούζας ας πούμε. αυτό που έχω είναι "μεγάλο" σε διαστάσεις. έχω δοκιμάσει να το βάλω στην τσέπη, σε τσαντάκι/μπανάνα, σε θήκη κρεμαστή από το λαιμό αλλά ΔΕΝ... πιστεύω το κλιπ θα είναι ότι πρέπει

δε με βολεύει το ζεν όταν ποδηλατώ. θέλω ένα απλό μικρό με κλιπ να το πιάνω στο γιακά της μπλούζας ας πούμε. αυτό που έχω είναι "μεγάλο" σε διαστάσεις. έχω δοκιμάσει να το βάλω στην τσέπη, σε τσαντάκι/μπανάνα, σε θήκη κρεμαστή από το λαιμό αλλά ΔΕΝ... πιστεύω το κλιπ θα είναι ότι πρέπει

Το καλυτερο για ποδηλατο ειναι ενα κινητο με ακουστικα stereo bluetooth.

Το κινητο πισω στην τσαντα και το bt πανω σου (με κλιπακι) και κοντο καλωδιο.

Ολα τα αλλα για εμενα ειναι καπως επικινδυνα. Μπορει να μπλεχτεις με τα καλωδια!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δυστυχως το sansa clip zip δεν εχει ερθει ακομα Ευρωπη...

Ουτε amazon ουτε ebay και εκλεισε και η sandisk εκλεισε το online καταστημα στην Ευρωπη...

Σκεφτομουν να παρω το clip+ αλλα ρε γμτ αφου εβγαλε καινουργιο γιατι να παρω το παλιο μοντελο...:(

Το καλυτερο για ποδηλατο ειναι ενα κινητο με ακουστικα stereo bluetooth.

Το κινητο πισω στην τσαντα και το bt πανω σου (με κλιπακι) και κοντο καλωδιο.

Ολα τα αλλα για εμενα ειναι καπως επικινδυνα. Μπορει να μπλεχτεις με τα καλωδια!

καλά όλα αυτά, αλλά με το ράδιο τι κάνεις ;:worry:

καλά όλα αυτά, αλλά με το ράδιο τι κάνεις ;:worry:

To motorola s605 stereo bt έχει και ενσωματωμένο ράδιο:p:p

http://www.skroutz.gr/s/62190/Motorola-MotoROKR-S605.html

Μη σε ξεγαλάει η τιμή του, έχει καλή απόδοση!!:!:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• 4 weeks later...
http://www.sony.gr/product/nws-s-series/nwz-s616f

τι εχετε να πειτε γι αυτο το μαραφετι?το εχει/ειχε κανεις?

καλησπερα :)

εχει κανεις γνωμη για το παραπανω?το εχω βρει κοντα στο 40ρικο..ειναι καλη τιμη?:worry:

Vamos Aris

Διαβάζοντας αρκετές σελίδες με εντυπώσεις χρηστών, δε κατάφερα να βρω κάτι σχετικό με τις δικές μου ανάγκες...

Ψάχνω να αγοράσω κάτι οικονομικό (μέχρι 40€), να μπορεί να αναπαράγει video κ να έχει μια σχετικά καλή αυτονομία...

Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ποιότητα ήχου κ λοιπά χαρακτηριστικά, αφού θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από παιδί 8 ετών, που μάλλον δε θα εκτιμήσει κάτι καλύτερο. Αυτός είναι κ ο λόγος που δεν επιθυμώ να αγοράσω κάτι πιο ακριβό.

Τέλος, σε περίπτωση που δε βρω κάτι τέτοιο, θα ήθελα εντυπώσεις από κάποιον που έχει χρησιμοποιήσει το philips gogear sa3mxx02k.

Thank's anyway για τις προτάσεις που πιθανόν προκύψουν...

Edited by nadware

σοροί για τα γκρίκλις πριν....καλησπέρα..είμαι λίγο άσχετος ξέρει κανένας να μου απάντηση σε αυτό..έχω το JVC KD G111 στερεοφωνικό αυτοκινητου και δεν πεζή mp3 σε τι μορφή πρέπει να είναι το τραγούδι για να το διάβαση?

• 4 weeks later...
το ipod nano 2gen πόσα mah μπαταρία φοράει;

πουλιεται ακομα...εγω που εχω την 3η γενια...αντεχει αρκετα..και δεν νομιζω να λεει ποσα mah ειναι

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Στο support της Apple δεν αναφέρει χωρητικότητα μπαταρίας σε mAh, παρά μόνο τις ώρες αυτονομίας

http://support.apple.com/kb/sp25

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

ναι, το ψαξα στο site της apple.

πρέπει να αλλάξω μπαταρία γιατί δεν κρατάει αρκετά πλέον.

στο ebay εχω δει, οι οποίες είναι στα 400mah

υπάρχει μεγαλύτερης χωρητικότητας;