andreas28 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ρε παιδεια εχετε να μου προτεινετε καποι mp3 που να εχει radio αλλλα βασικα να εχει και bluetooth που να λειτουργει και σαν hansfree; Παράθεση ποτε δεν ειναι αργα,αμα δεν ειναι και νωρις!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 ρε παιδεια εχετε να μου προτεινετε καποι mp3 που να εχει radio αλλλα βασικα να εχει και bluetooth που να λειτουργει και σαν hansfree; Το μονο mp3 που μου ερχετε στο μυαλο ειναι τα νεα κινητα walkman της sony ericsson. κανονικο mp3 δεν ξερω αν θα βρεις με αυτα τα χαρακτηρηστικα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tok4cell Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Δες αυτό εδώ. Δεν έχει όμως και μεγάλη αυτονομία, ενώ για να λειτουργεί το ράδιο ίσως χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο το ενσύρματο ακουστικό για να λειτουργεί σαν κεραία. Θα βρεις τιμές στο skroutz.gr ( χτύπα teac 500) . Είναι ακριβούτσικο στο 1gb. Στα 4gb νομίζω συμφέρει περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 maresei poly kai to neo ipod nano 3rg generation.einai poly omorfo! alla eida times amerikh kai times ellada.ksefeugoun para poly...:( an kserei kapoios pou mporw na brw kapoio fthno as mou pei.....h estw an prokeite na kanei paraggelia apo px kapoio aksiologo xrhsth sto ebay(an kai sixainomai na agorazw me ebay)..... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKELAS Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Καλημερα σε ολους θα ηθελα να κανω μια ερωτηση γιατι μεχρι στιγμης δεν εχω βρει απαντηση στα μαγαζια εδω στη κερκυρα ζητω συγνωμη εαν επαναλαμβανω μια ερωτηση αλλα στην αναζητηση δε βρηκα κατι εδω και καιρο εχω αγορασει το Ipod video και με το που ειδα το Nike+ ξετρελαθηκα ηθελα να το αγορασω αμεσως και μαζι ολα τα αξεσουαρ αλλα ειδα οτι ειναι μονο για Ipod nano η μηπως υπαρχει και εκδοση για το video η το υπαρχον ταιριαζει και στο δικο μου σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 To Nike+ είναι εκπληκτικό, παίζει όμως μόνο με nano (οποιασδήποτε γενιάς nano όμως). Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το κάνεις να δουλέψει με άλλα iPods ή το iPhone. Στη θέση σου θα έψαχνα να βρω κανά φθηνό nano (τα πρώτης γενιάς 1 γίγα μεταχειρισμένα τα βρίσκεις και με 50 ε πλέον). Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 κανα νεο για το πότε να περιμένουμε το ipod touch στα μαγαζιά Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKELAS Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 δε παιζω stereo θελουμε και εμεις οι υπολοιποι να να εχουμε nike+ καλη ιδεα σου αλλα αμα ειναι ετσι σε λιγο θα αλλαξω το ονομα στο κουδουνι και θα το κανω multirama με τοσα gadgets στο σπιτι ευχαριστω παντως για τη βοηθεια και ελπιζω να γινει κατι στο μελλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 κανα νεο για το πότε να περιμένουμε το ipod touch στα μαγαζιά ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ πάντα, μέσα Νοέμβρη Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Συμφωνώ με τον stereo. Εγώ με το Touch σπάνια το έχω στο τέρμα ενώ με το Nano μου το είχα κολλημένο σε full volume. Χαίρομαι που ακούω για αύξηση της έντασης, γιατί το προηγούμενα ipod κατά την γνώμη μου είχαν χαμηλή ένταση, ακόμα και στο full Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Χαίρομαι που ακούω για αύξηση της έντασης, γιατί το προηγούμενα ipod κατά την γνώμη μου είχαν χαμηλή ένταση, ακόμα και στο full Ναι, ήταν τραγικό στα προηγούμενα, σχεδόν δεν άκουγες σε μερικές περιπτώσεις (πχ Μετρό). Ευτυχώς το βελτίωσαν!! Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 apo apopsh poiothtas poia einai ta kalitera mp3 players? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 apo apopsh poiothtas poia einai ta kalitera mp3 players? Apple,creative & Sony.στην κυριολεξια τα !@#$&*( και δεν παθαινουν τιποτα.:music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 apo apopsh poiothtas poia einai ta kalitera mp3 players? Από άποψη ποιότητας ήχου δεν υπάρχουν καλύτερα από τα Sony άκουσα και έπαθα την πλάκα μου, απίστευτος ήχος τόσο σε ένταση όσο και σε ποιότητα. Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Από άποψη ποιότητας ήχου δεν υπάρχουν καλύτερα από τα Sony άκουσα και έπαθα την πλάκα μου, απίστευτος ήχος τόσο σε ένταση όσο και σε ποιότητα. Συμφωνώ απόλυτα...τουλάχιστον το nw-a808 που διαθέτω έχει απίστευτο ήχο :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Παιδια ειμαι μεταξυ 2 mp3. Το Zen της creative 4gb ή το ipod naon 4gb 3g. Εχουν πανομοιοτυπα χαρακτηριστικα με +1 το ραδιοφωνο στο zen.Ποιο να προτιμησω Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 προτιμησε το creative για το ραδιοφωνο και την ευκολια.φανταζομαι οτι θα ειναι και πιο φθηνο :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 προτιμησε το creative για το ραδιοφωνο και την ευκολια.φανταζομαι οτι θα ειναι και πιο φθηνο :) Oχι ειναι ελαχιστα πιο ακριβο 2-3 ευρω.:p Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 υπαρχει περιπτωση, να βρω μπαταρια για iRiver H320 για ενα φιλο; η και πληρες Η320;.. ΤΗΝΧ in advance.. υγ: IMO το fiat μου, ειναι καλυτερο απο Porsche, εχει 5 καθισματα.. Funny Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Oχι ειναι ελαχιστα πιο ακριβο 2-3 ευρω.:p Και μονο την ευκολια..να αντιγραφεις τα τραγουδια στο mp3! φτανει! παρε creative! εγω ipod εχω..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Και μονο την ευκολια..να αντιγραφεις τα τραγουδια στο mp3! φτανει! παρε creative! εγω ipod εχω..:) Εγω εχω το creative και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouyias Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 +1 gia creative Παράθεση PROUD ARSENAL FAN http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Θα ηθελα ακομα κατι ξερετε eshops με mp3 playerw που να στελνουν και Κυπρο εκτος του pixmania kai expansys ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας. Θα ηθελα ακομα κατι ξερετε eshops με mp3 playerw που να στελνουν και Κυπρο εκτος του pixmania kai expansys ? e-shop plaisio ειναι σιγουρα! αλλα γιατι δεν το αγοραζεις απο εκει?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 iriver X20 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts