Ntouris3 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 ακομα ενα βιντεο του απλου X6 αν και οι περισσοτεροι μαλλον ενδιαφερονται για την εκδοση pro Εγώ ενδιαφέρομαι για το πως θα ρουταρω το απλό!!! ;) :P :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Και πάλι όμως οι 4 ώρες μου φαίνονται λίγες για 3000mah μπαταρία. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Και πάλι όμως οι 4 ώρες μου φαίνονται λίγες για 3000mah μπαταρία. Πιθανολογω οτι δεν εχουν γινει οι κυκλοι φορτυσεων για να εχει την μεγιστη αποδοση η μπαταρια. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Και πάλι όμως οι 4 ώρες μου φαίνονται λίγες για 3000mah μπαταρία. Κοίταξε, είναι σίγουρο πως η μπαταρία είναι λιγότερο από 3000mah αλλά εγώ το έβγαλα από τη μπρίζα χτες στις 2 το μεσημέρι , όλη τη μέρα παίζω (εκτός από χτες το βράδυ γιατί ήμουν έξω) και μου έσβησε σήμερα στις 1. Εμένα μου βγαίνουν παραπάνω από τέσσερις ώρες οθόνης! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostsiak Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 otg υποστηριζει τελικά το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 otg υποστηριζει τελικά το τηλεφωνο? Δεν ξερω γιατί δοκίμασα να το συνδέσω με ένα otg καλώδιο που έχω αλλά το βίσμα του δεν εκανε καλή επαφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Αντε τυχεροι θα πατε για 6.0 Android οπως φαίνεται. Αντε να δούμε και εμείς με το f3 pro. Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Αντε τυχεροι θα πατε για 6.0 Android οπως φαίνεται. Αντε να δούμε και εμείς με το f3 pro. Δεν είναι σίγουρο όμως :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 είναι κανείς που να χρησιμοποιεί δεδομένα συχνά?να μου πει πως πάει με μπαταρία? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Χθες, χρησιμοιησα την πλοηγηση με το ΗΕΡΕ. Αψογο, οπως και το Χ5 (απλο και προ).:) Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 είναι κανείς που να χρησιμοποιεί δεδομένα συχνά?να μου πει πως πάει με μπαταρία? Ένα θα σου πω και βγάλε συμπέρασμα: Το έβαλα να φορτίσει το πρωϊ, το έβγαλα από τη μπρίζα κατά τις 2, το δεν το παράτησα από τότε, έκανα 40 λεπτά κλήση μέσω ίντερνετ και από 100% πήγε 65%. Ο προτεινόμενος χρόνος μου λέει πως έχω περίπου 6 ώρες ακόμη... Για εμένα είναι τέλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Κατάφερα να το ροοτάρω!!! ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένα θα σου πω και βγάλε συμπέρασμα: Το έβαλα να φορτίσει το πρωϊ, το έβγαλα από τη μπρίζα κατά τις 2, το δεν το παράτησα από τότε, έκανα 40 λεπτά κλήση μέσω ίντερνετ και από 100% πήγε 65%. Ο προτεινόμενος χρόνος μου λέει πως έχω περίπου 6 ώρες ακόμη... Για εμένα είναι τέλια! Συγνώμη δεν πρόσεξα πως είπες με ανοιχτά δεδομένα! Αν και νομίζω πως 4 ώρες θα βγάζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonkanaris Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Κατάφερα να το ροοτάρω!!! Με ποια διαδικασία ;;; Επίσης μήπως ξέρετε με ποια εφαρμογή μπορώ να σώσω επαφές και sms στο PC μου ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Με ποια διαδικασία ;;; Επίσης μήπως ξέρετε με ποια εφαρμογή μπορώ να σώσω επαφές και sms στο PC μου ;; Δυστιχώς όχι, αν και νομίζω πως μπορεις να κάνεις αντίγραφο ασφαλείας στην κάρτα μνήμης. Όσο για το ροοτ, πρώτα εγκαθιστάς την twrp από το needrom (πρέπει πρώτα όμως να ξέρεις ποιο λογισμικό έχεις, του Δεκεμβρίου ή του Ιανουαρίου, εγώ έχω το δεύτερο), μετά κατεβάζεις το superuser 2.46 (θα βάλω λινκ σε λίγο) του χ5, το εγκαθιστάς με την twrp και είσαι έτοιμος! ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με ποια διαδικασία ;;; Επίσης μήπως ξέρετε με ποια εφαρμογή μπορώ να σώσω επαφές και sms στο PC μου ;; Να και το λίνκ! https://www.dropbox.com/s/sezljtov78ds3iq/05-SuperSU-v2.46.zip?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Το ανανεωμένο nexus-samsung style x6 μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos0b Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Παιδες , παρελαβα χθες για τον αδερφο μου το x6 το απλο. Πολυ ωραια εμφανησιακα , το βαρος παλευεται ,δεν ειχα παραπονο. Τωρα ομως εχω ενα θεμα , το πηρα απο everbuying , παρατηρησα 2-3 "φουσκαλιτσες" στην οθονη , λες και εχει περαστει καποιο φιλμ/tempered και δεν εχει κατσει καλα , αλλα δεν ζητησα κατι τετοιο ουτε φενεται να εχει περαστει οντως τιποτα απο πανω , οποτε αρχιζςω και ανυσηχω μην ειναι κατι μονιμο και πρεπει να ζητησω αντικατασταση. Εχει τυχει σε κανεναν ? Edited January 23, 2016 by Christos0b Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Υπάρχει προεγκατεστημένη προοστασία οθόνης.. Μήπως είναι αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Πάντως Χ6 Pro δεν είδα κανέναν να έχει πάρει .......:confused: Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Όντως :P... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos0b Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Υπάρχει προεγκατεστημένη προοστασία οθόνης.. Μήπως είναι αυτό;;; Αυτο δεν το ηξερα , τοτε οκ , βγαινει δλδ και αλλαζει , δεν ειναι κατι μονιμο ετσι ? Γιατι τρομαξα λιγο , αμα μπλεξεις με επιστροφες κλπ τωρα που εχουν γιορτες αυτοι ... αστα να πανε , παντως , για την τιμη του , δειχνει υπερτιμιο. Πάντως Χ6 Pro δεν είδα κανέναν να έχει πάρει .......:confused: Για το χ5προ η χ6προ πηγαινα και επεσε ι τιμη το redmi note 2 και τσιμπησα αυτο ... :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Αυτο δεν το ηξερα , τοτε οκ , βγαινει δλδ και αλλαζει , δεν ειναι κατι μονιμο ετσι ? Γιατι τρομαξα λιγο , αμα μπλεξεις με επιστροφες κλπ τωρα που εχουν γιορτες αυτοι ... αστα να πανε , παντως , για την τιμη του , δειχνει υπερτιμιο. Για το χ5προ η χ6προ πηγαινα και επεσε ι τιμη το redmi note 2 και τσιμπησα αυτο ... :P Όχι δεν είναι μόνιμο... Δηλαδή απ'ότι κατάλαβα πήρες το xiaomi redmi note 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Αυτο δεν το ηξερα , τοτε οκ , βγαινει δλδ και αλλαζει , δεν ειναι κατι μονιμο ετσι ? Γιατι τρομαξα λιγο , αμα μπλεξεις με επιστροφες κλπ τωρα που εχουν γιορτες αυτοι ... αστα να πανε , παντως , για την τιμη του , δειχνει υπερτιμιο. Για το χ5προ η χ6προ πηγαινα και επεσε ι τιμη το redmi note 2 και τσιμπησα αυτο ... :P Εχει διαφορα η τιμη στα κντ που αναφερεις,δεν ειναι στο ιδιο ευρος,ειδικα το Χ5.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Εχει διαφορα η τιμη στα κντ που αναφερεις,δεν ειναι στο ιδιο ευρος,ειδικα το Χ5.....:) Κανενα απο αυτα δεν ειναι στην κατηγορια του Redmi Note 2 .... Δηλ πανω απο 150$....... Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Κανενα απο αυτα δεν ειναι στην κατηγορια του Redmi Note 2 .... Δηλ πανω απο 150$....... Και υπερταιρεί σε πολλά το redmi note 2; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανενα απο αυτα δεν ειναι στην κατηγορια του Redmi Note 2 .... Δηλ πανω απο 150$....... Τερατάκι το redmi note 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Why so silence good memsieurs??? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts