Ntouris3 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Υπαρχει καποια ρυθμιση για τα μηνυματα στο x6pro και unroot, ετσι ωστε μετα τους 70 χαρακτηρες να μην χρεωνομαι 2 sms; Ή πρεπει να κατεβασω καποια αλλη εφαρμογη; Νομίζω σε αυτό φταίει η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 πάντως είναι αστεία τα πράματα . το ακουστικό παίζει χαμηλόφωνα . έβαλα την 5.1-20160107 το ίδιο πράμα . αν είσαι έξω από το σπίτι ακούς παρά μα παρά πολύ χαμηλά τον άλλων . το έστειλα service ήρθε μετά από 8 μέρες για να μου πουν στο χαρτί πάνω στις παρατηρήσεις "Έγινε έλεγχος και το ακουστικό έχει ισχύ εξόδου 72.9db το οποίο κρίνετε ικανοποιητικό" μέχρι και η η υπεύθυνη στην κινητή από το κατάστημα που το πήρα της έδωσα να κάνουμε μια κλήση για να δει μην με περνάει για χαζό και μου είπε πως όντως είναι χαμηλόφωνα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 πάντως είναι αστεία τα πράματα . το ακουστικό παίζει χαμηλόφωνα . έβαλα την 5.1-20160107 το ίδιο πράμα . αν είσαι έξω από το σπίτι ακούς παρά μα παρά πολύ χαμηλά τον άλλων . το έστειλα service ήρθε μετά από 8 μέρες για να μου πουν στο χαρτί πάνω στις παρατηρήσεις "Έγινε έλεγχος και το ακουστικό έχει ισχύ εξόδου 72.9db το οποίο κρίνετε ικανοποιητικό" μέχρι και η η υπεύθυνη στην κινητή από το κατάστημα που το πήρα της έδωσα να κάνουμε μια κλήση για να δει μην με περνάει για χαζό και μου είπε πως όντως είναι χαμηλόφωνα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο Δοκίμασες το mtk engineering mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δοκίμασες το mtk engineering mode? το άνοιξα απλά επειδη δεν ξέρω τι πρέπει να αλλάξω το έκλεισα χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 το άνοιξα απλά επειδη δεν ξέρω τι πρέπει να αλλάξω το έκλεισα χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή Πρέπει να έχουβ τη λύση στην doogee ... Πρέπει να την έχω δει αλλά θα ψάξω αύριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Πρέπει να έχουβ τη λύση στην doogee ... Πρέπει να την έχω δει αλλά θα ψάξω αύριο oκ όταν μπορέσεις πόσταρε . ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Aγόρασα το τηλ. χθες άλλα δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ με 3G.Πηρα και στον πάροχο να μου στείλει τις ρυθμίσεις άλλα πάλι δεν έγινε τίποτα υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Aγόρασα το τηλ. χθες άλλα δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ με 3G.Πηρα και στον πάροχο να μου στείλει τις ρυθμίσεις άλλα πάλι δεν έγινε τίποτα υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 factory reset ευχαριστώ άλλα πως γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 ευχαριστώ άλλα πως γίνεται αυτό; Μπορείς να μπεις στο recovery ή να το κάνεις απτις ρυθμήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 το έκανα άλλα δεν έγινε τίποτα υπάρχει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 το έκανα άλλα δεν έγινε τίποτα υπάρχει κάτι άλλο; Την κάρτα σιμ σε ποιά υποδοχή την έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SISWHS Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 στην θέση σιμ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 στην θέση σιμ 1 Ρώτησες στην υποστήριξη της doogee? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Πρέπει να έχουβ τη λύση στην doogee ... Πρέπει να την έχω δει αλλά θα ψάξω αύριο oκ όταν μπορέσεις πόσταρε . ευχαριστώ για την βοήθεια μήπως βρήκες τίποτα ? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 στην θέση σιμ1 Φτιαξε το Apn εσυ.Βλεπω εισαι Vodafone,καλυτερα ρωτα εκει γιατι ειναι θεμα δικτυου το προβλημα σου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 μήπως βρήκες τίποτα ? :) Μμμ δες εδώ http://www.doogeemobile.com/doogee-x6.html βρες την μεγαλύτερη απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) έβαλα την έκδοση 4/12/15 και επιτέλους ησύχασα και το παρέδωσα το κινητό όπως πρέπει να δουλεύει . ο ήχος στο ακουστικό και ο συνομιλητής πλέον είναι comble . απορώ και με τα αχρηστα service που υπάρχουν στην ελλάδα . απλά για κανένα λόγο δεν θα το ξανά κάνω αναβάθμιση γιατί με το που γίνει χαλάει και μειώνετε δραματικά ο ήχος θα το είχα κάνει ποιο πριν άμα δεν είχα κάνει λάθος με της ημερομηνίες έκδοσης της ρομ όταν με είπε ο Ntouris3 να το flasharo αλλά από λάθος μου είχα βάλει την 02/25/2016 που και αυτή είχε το ίδιο πρόβλημα Edited June 17, 2016 by Sniaf Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 έβαλα την έκδοση 4/12/15 και επιτέλους ησύχασα και το παρέδωσα το κινητό όπως πρέπει να δουλεύει . ο ήχος στο ακουστικό και ο συνομιλητής πλέον είναι comble . απορώ και με τα αχρηστα service που υπάρχουν στην ελλάδα . απλά για κανένα λόγο δεν θα το ξανά κάνω αναβάθμιση γιατί με το που γίνει χαλάει και μειώνετε δραματικά ο ήχος θα το είχα κάνει ποιο πριν άμα δεν είχα κάνει λάθος με της ημερομηνίες έκδοσης της ρομ όταν με είπε ο Ntouris3 να το flasharo αλλά από λάθος μου είχα βάλει την 02/25/2016 που και αυτή είχε το ίδιο πρόβλημα Λολ... Ελπίζω να σε βοήθησα :) προσπαθώ να portaρω roms πχ. Cm12.1 ή android 6.0 αλλά όλο με αποτυχία :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 βγήκε μια ενημέρωση στις 19/6 στο X6 αλλά δεν την κάνω για να μην μου βγάλει κανένα bug σαν της προηγούμενες με το χαμηλό ήχο στο ακουστικό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_vl Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Εχει κανει κανεις root στο android 6.0; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Εχει κανει κανεις root στο android 6.0; Lol για το pro μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_vl Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Lol για το pro μιλάς; Ναι. Root για android 6.0 σε x6 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. June 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2016 Ναι. Root για android 6.0 σε x6 pro. Μπαα δεν νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Κάποιος κάτοχος να μας πληροφορήσει για την αντοχή της μπαταρίας.Ειμαι ανάμεσα στο X6 Pro και X5 Pro.Χρισημοποιώ αρκετά δεδομένα και Wifi Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts