svizi Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Πήρα και εγώ τη συσκευή και η πρώτη εντύπωση είναι δυστυχώς κακή λόγω του wi-fi. Έχω 2,4Ghz Router και η ταχύτητα είναι απελπιστική. Μιλάμε για πολύ αργή. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Πήρα και εγώ τη συσκευή και η πρώτη εντύπωση είναι δυστυχώς κακή λόγω του wi-fi. Έχω 2,4Ghz Router και η ταχύτητα είναι απελπιστική. Μιλάμε για πολύ αργή. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Μήπως χρειάζεται αναβάθμιση το λογισμικό του ρούτερ; Το λέω γιατί κάτι τέτοιο συνέβη και σε εμένα και μετά την αναβάθμιση πάει σφαίρα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπερβολες νομιζω Μπορεί και να είμαι υπερβολικός. Ωστόσο είναι ακριβώς αυτό που νοιώθω. Τι να κάνω; Να μην το πω. Το 6αρι ήταν πιο αργό στο άνοιγμα των σελίδων στον chrome και είχε αδύναμο σήμα wifi, πολύ καλύτερα ηχεία. Αν μου χάριζαν τόσο το 6αρι όσο και το 5x θα διάλεγα το 5x. Υποκειμενικό βέβαια, αλλά νομίζω πως την άποψή μας εκφράζουμε εδώ. http://www.doctorandroid.gr/2016/02/phonebuzz-review-nexus-5x-google.html Τέλος φαίνεται πως υπάρχουν κι άλλοι που συμφωνούν με την άποψή μου: http://www.doctorandroid.gr/2016/02/nexus-5x-mini-review.html Edited February 24, 2016 by dalailama1 Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Τελικά παίδες ή κάμερα είναι ίδια με του 6P? Γιατί κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν είναι "ακριβώς" ίδιες λόγω κόστους... Από μπαταρία πως πάει? Βγάζει κάνα 5ωρο Sot σε WiFi μόνο με τα βασικά δλδ Facebook Twitter YouTube Viber και browsing? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Σε εμένα τόσο βγάζει περίπου. Χωρίς data. Τώρα δοκιμαζω και με το metal τι θα βγάλει αν και δεν μου αρεσει πολύ σαν εφαρμογή. Το σκέφτομαι αρκετά αν θα πάω στην paid version για δοκιμή πάντα. Δεν έχει κανένα τρελό κόστος αλλά ή free δεν μ αρεσει καθόλου Σχετικά με την κάμερα σύμφωνα με το ifixit που τα ξεκοιλιαζουν έχουν και τα δύο αυτόν εδώ τον αισθητήρα Edited February 24, 2016 by megawatt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drg1974 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Εμένα γύρω στο 2 Ώρο βγάζει χωρίς fb,twitter.Κάποια εφαρμογή μάλλον κάνει battery drain αλλά ακόμα ειμαι στοκ γιατι δεν έχω βρει χρόνο ούτε για Ρουτ ούτε για ψάξιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ελπίζω να είναι αυτό και να μην έχεις θέμα με την μπαταρία. Εμένα και γενικά εδώ το 4ωρο το έχει άνετα το τηλέφωνο sot. Το μέταλ πάντως το πετάξα. Δεν μ άρεσε ντιπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Επίσης και από εδώ 4ωρο σε wifi με 12-16 ώρες σύνολο χρήσης. Όλα ανοιχτά, Google Now, location reporting, 2 mail, 4 cloud sync, viber, whatsapp, hangouts, telegram,Skype, g+, Facebook, messenger. Edited February 24, 2016 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Επίσης και από εδώ 4ωρο σε wifi με 12-16 ώρες σύνολο χρήσης. Όλα ανοιχτά, Google Now, location reporting, 2 mail, 4 cloud sync, viber, whatsapp, hangouts, telegram,Skype, g+, Facebook, messenger. Ακριβώς τα ίδια κάνω και εγώ οπότε με κάλυψες. Να φανταστώ ότι με custom kernel και κάνα δύο mods φτιάχνει και άλλο έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Εντάξει μην φανταστεις τρέλα πράγματα με elemental x και Jolla που έχω τώρα επάνω φτάνει 4:30 ώρες βαριά Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drg1974 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Έτσι θέλω να πιστεύω και εγώ.πως μπορώ να τεστάρω την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Να δεις στατιστικα κατανάλωσης ή την μπαταρία σαν hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 θα η΄θελα να ρωτησω τους κατόχους αν το "θεμα" με τις κιτρινες οθονες διορθωνεται καπως ή αν η lg προσφερει αντικατασταση συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Δεν εχω θέμα με την οθόνη αλλά με μια μάτια που έχω ρίξει ο kernel Jolla έχει ρύθμιση που διορθώνει το θέμα σε όσους το έχουν Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) θα η΄θελα να ρωτησω τους κατόχους αν το "θεμα" με τις κιτρινες οθονες διορθωνεται καπως ή αν η lg προσφερει αντικατασταση συσκευης? Εγώ πάντως που είχα Nexus 5 κίτρινο εμφανώς, μου το άλλαξαν. Οπότε γιατί όχι και αυτό. Επίσης άσχετο αλλά έχω και γω ένα θέμα το οποίο δεν επηρεάζει λειτουργικά το τηλέφωνο. Όταν το κουνάω κάνει στο ύψος της κάμερας σαν κουδουνιστρα. Είναι το vibration motor; είναι κάτι από την κάμερα; πάντως δεν έχει λειτουργικό θέμα. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Edited February 25, 2016 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Man85 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Καλησπέρα παιδιά και από εμένα Εχω το nexus εδώ και τρεις μέρες , δεν έχω κάνει ακόμη την αναβάθμιση σε 6.0.1 καθώς άκουσα ότι μετά καταναλώνετε πολύ γρήγορα η μπαταρία. Όσοι έχετε κάνει την αναβάθμιση, ισχύει κάτι τέτοιο?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Καλησπέρα παιδιά και από εμένα Εχω το nexus εδώ και τρεις μέρες , δεν έχω κάνει ακόμη την αναβάθμιση σε 6.0.1 καθώς άκουσα ότι μετά καταναλώνετε πολύ γρήγορα η μπαταρία. Όσοι έχετε κάνει την αναβάθμιση, ισχύει κάτι τέτοιο?? Ευχαριστώ Από πλευράς μου δεν ισχύει σίγουρα. Αν είναι μην κάνεις καμία αναβάθμιση αλλά αν ήταν έτσι γιατί να πάρεις Nexus; Αυτά είναι φήμες που διαδίδονται μεταξύ μας όταν κάτι φταίει που δεν το έχουμε καταλάβει κατά 90 %. Ανάλογα με το τι και πως τα χρησιμοποιείς πέφτει και η μπαταρία. Τίποτα αφυσικο. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Kαποιος που δεν ασχολειται με αλλαγη roms kernel και αλλα τετοια πως τα λετε :p και δεν σκοπευει κιολας να ασχοληθει πιστευετε οτι αξιζει να αγορασει το 5Χ η καλυτερα να παει σε κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drg1974 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 να παει με 1000:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dertelous Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 να παει με 1000:) Που να παει σε κατι αλλο;:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drg1974 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Που να παει σε κατι αλλο;:p:lol: με 1000 στο νεξους εννοω:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Kαποιος που δεν ασχολειται με αλλαγη roms kernel και αλλα τετοια πως τα λετε :p και δεν σκοπευει κιολας να ασχοληθει πιστευετε οτι αξιζει να αγορασει το 5Χ η καλυτερα να παει σε κατι αλλο; Πάρε g4 που το είδα και λίγο πιο φθηνό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Kαποιος που δεν ασχολειται με αλλαγη roms kernel και αλλα τετοια πως τα λετε :p και δεν σκοπευει κιολας να ασχοληθει πιστευετε οτι αξιζει να αγορασει το 5Χ η καλυτερα να παει σε κατι αλλο; lg g4 τοτε εννοειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 5 ώρες και 1 λεπτό sot μετά από 8 φορτίσεις μου βγάζει με υπόλοιπο μπαταρίας 5%. Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Χθες είδα 5 κ 15 με λίγο παραπάνω υπόλοιπο αλλά μια μέρα μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 με τι φωτεινοτητα παιδια;οχι τερμα φανταζομαι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts