Jump to content

Τούμπανο Dual SIM ή όχι ;

zerow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή τη στιγμή κυκλοφορώ με ένα Flex2 από το οποίο είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Σύντομα όμως θα χρειαστεί να έχω πάνω μου 2ο νούμερο εταιρικό.

Μου προσφέρεται μία επιδότηση για μια αξιοπρεπή συσκευή (τύπου Samsung J5 ή A3) την οποία σκέφτομαι αν αξίζει να κρατήσω ή να διώξω και τα δύο κινητά και να πάρω ένα τούμπανο dual sim (>5.5' ιδανικά).

Θα ήθελα κάτι έως 400 ευρώ το οποίο να μην υπολείπεται του Flex2 σε ταχύτητα και δύναμη και ει δυνατόν από Ελλάδα.

Έχετε να προτείνεται κάτι ή να κουβαλάω και τις δύο συσκευές

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από Ελλάδα dual sim τούμπανο, δύσκολο το κόβω.

Το πιο "ολοκληρωμένο" ή έστω καλό mid-range δίκαρτο είναι το Lumia 640 XL 4g Dual SIM, στο οποίο θα πήγαινα προσωπικά αν ντε και καλά έπρεπε να έχω ένα δίκαρτο.

Παρ' όλα αυτά απ' ότι βλέπω υπάρχουν τα:

1. Moto X Play dual sim στα 370 ευρώ

2. Asus ZenFone 2 (ZE551ML) στα 350

Δεν βλέπω κάτι αξιόλογο μέχρι τα 400 ευρώ... (ίσως το Asus το παραπάνω, με τα 64gb αντί τα 32gb στα 400 ευρώ ακριβώς να είναι καλύτερο deal.)

Η καμεράρα του Flex2 όμως (που είναι ίδια με αυτή του LG G3) θα σου λείψει...

Xμ δε ξερω. Ψιλογομάρια τα βλέπω και τα δύο και είναι και ερωτηματικό η εγγύησή τους :S

Απελπίζομαι και εγώ. Με βλέπω με μια + μια στο τέλος.

Πράγμα αρκούντως σπαστικό νομίζω.

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως το 64άρι Asus είναι και γ@μώ.

Μπορεί να μην φαίνεται από τον τρόπο που το γράφω παραπάνω γιατί το είδα στα αποτελέσματα αφού είχα συντάξει όλο το post και ήταν κρίμα να το σβήσω για να αλλάξω το feeling :P

Εγώ θα την έκανα τη μετάβαση...

Γνώμη μου να πάρεις το honor 6 η αν θες όπως λες οθόνη 5,5 το honor 6 plus.δικαρτο dual active για να μην χάνεις καμια κλήση και απο δυνατότητες..εκπληκτικές!με πανω απο 150 εφαρμογές και 3 συγχρονισμός mail δεν λαγκαρει ουτε για αστειο.αψογο σήμα και ακαριαίο gps.και πλεον το βρίσκεις και ελλαδα.ψαξτο λίγο και δεν θα χάσεις..;)

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γνώμη μου να πάρεις το honor 6 η αν θες όπως λες οθόνη 5,5 το honor 6 plus.δικαρτο dual active για να μην χάνεις καμια κλήση και απο δυνατότητες..εκπληκτικές!με πανω απο 150 εφαρμογές και 3 συγχρονισμός mail δεν λαγκαρει ουτε για αστειο.αψογο σήμα και ακαριαίο gps.και πλεον το βρίσκεις και ελλαδα.ψαξτο λίγο και δεν θα χάσεις..;)

Το honor plus τσίμπησε.το απλό honor πάντως το βρίσκεις σε εξαιρετική τιμη

Δες και το Huawei g8 εξαιρετικό κινητό το εχω εδω και μια εβδομάδα και ειναι άψογο . Το πουλανε στα Skroutzo μαγαζιά στα 385.
Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot

Παιδιά ευχαριστώ για τις προτάσεις τις huawei. Δεν την είχα πολύ στα υπόψιν μου.

Σήμερα είχα πάει στα mediamarkt και είχε το Mate S και έπαθα την πλάκα μου.

Αυτό υπάρχει σε δίκαρτο ;

Το G8 φαίνεται στα μάτια μου πιο ωραίο από το Honor 6 ;

Ειναι μεταλλικό ; Από ταχύτητα σε σχέση με flex2 ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παίζει και το Lenovo P1 Pro σε λίγες ημέρες στην Ελλάδα σε έκδοση 2GB RAM / 32 GB ROM. 2 SIM + 1 MicroSD Και 5000 mah Μπαταρία

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Το g8 εξωτερικα μοιάζει πολυ με το ματε s που ειδες , ειναι ολο μεταλλικό πανέμορφο. Παει πολυ καλα χωρίς καθόλου lags. Έχει 2 κεραίες πανω κατω με αποτελεσμα.να εχει απίστευτο σημα , μιλανε πιάνει παντου. Η μπαταρία του κραταει περιπου 1,5 μερα. Γενικα μετα το mate s ειναι το καλύτερο κινητό της Huawei.
Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot

Ωραίος, ευχαριστώ για το feedback.

Τώρα βλέπω και σε διπλανό topic για το Le1 pro και φαίνεται και αυτό πολύ δυνατό

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορω να σου πω οτι το honor 6 βγάζει περιπου 4+ ώρες οθόνης ενω έχει την δυνατότητα να κατεβάσει την ανάλυση της οθονης απο 1080 σε 720!!μπορεί να είναι ενος έτους τηλέφωνο αλλά πίστεψε με σαν επαγγελματικό εργαλείο που το χρειαζεσαι θα σε βγάλει άσπρο πρόσωπο.και έχει και μια αίσθηση πολυτελειας άνω του μεσου ορου

Διαθέτω ένα δίκαρτο Turbo X G-405,το οποίο σκέφτομαι να το κάνω εφεδρική συσκευή και να αγοράσω ένα άλλο δίκαρτο,γύρω στα 120 ευρώ.

Μία επιλογή είναι το Samsung Galaxy Grand Neo Plus GT-I9060i ή το SONY Xperia E4 .

Με ενδιαφέρει να υπάρχει το Google play ή έστω το αντίστοιχο του Turbo X για εφαρμογές.

Edited by Perastikos_19

Xperia E4 λένε για μπαταρία μυθικών διαστάσεων. 4 μέρες και δε συμμαζεύεται.

Αλλά η οθόνη και οι κάμερες είναι λίγο ότι 'να ναι (αν και στο samsung είναι χειρότερες :P ).

Λοιπόν το flex2 έφυγε και για εταιρικό παράγγειλα huawei p8 lite.

Επειδή δε ξέρω αν θα με ικανοποιήσει στο μέγεθος της οθόνης υπάρχει κάτι που αν πουλήσω το P8 +/- 20ε να είναι καλύτερο με 5.5 οθόνη και ει δυνατόν μεταλλικό + καλή οθόνη ;

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]