Jump to content

Perastikos_19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Perastikos_19

  1. Διαθέτω ένα δίκαρτο Turbo X G-405,το οποίο σκέφτομαι να το κάνω εφεδρική συσκευή και να αγοράσω ένα άλλο δίκαρτο,γύρω στα 120 ευρώ. Μία επιλογή είναι το Samsung Galaxy Grand Neo Plus GT-I9060i ή το SONY Xperia E4 . Με ενδιαφέρει να υπάρχει το Google play ή έστω το αντίστοιχο του Turbo X για εφαρμογές.
  2. Γνωρίζει κάποιος πως λειτουργεί το gps στο συγκεκριμένο κινητό και αν μπορούν να βρεθούν drivers για σύνδεση μέσω usb χωρίς update των Windows?
  3. Το είδα και έκανα ήδη την παραγγελία. Αν συνεχιστεί η χρήση του εκτυπωτή μέχρι την αντικατάσταση είναι πιθανός ο κίνδυνος αχρήστευσης του εκτυπωτή;
  4. Έχω έναν εκτυπωτή Samsung Express 2625d Προσφάτως αντικατέστησα την κασέτα τόνερ αλλα μου βγάζει και μήνυμα για αντικατάσταση της μονάδας απεικόνισης. Υπάρχει μια ετικέτα που γράφει ότι αντικαθίσται με το ΜLT-R116 Το παρακάτω ουσιαστικά χρειάζεται; http://www.shop4u.gr/products.php?14441&cPath=130_149_231 Eπίσης θα ήθελα μια καλή πρόταση για ασπρόμαυρο laser εκτυπωτή ίσως πιο ακριβό απο τον παραπάνω αλλα που να κάνει μεγαλύτερη απόσβεση χρημάτων σε βάθος χρόνου εξαιτίας των αναλώσιμων.
  5. O ασπρόμαυρος αρκεί. Σκέφτομαι και τον Samsung ML-3710D ,κάποια γνώμη;
  6. Σκέφτομαι λόγω δουλειάς και εγώ για έναν εκτυπωτή αυτόματης διπλής όψης διότι θα μειώσει αρκετό χρόνο απο το να ανατοποθετώ με το χέρι τον μεγάλο όγκο χαρτιών. Γενικώς,σε σχετικώς φθηνά προϊόντα όπως το παρακάτω δουλεύει αξιόπιστα ο μηχανισμός; http://www.e-gate.gr/printing-devices/printers/laser-printers-el/samsung-ml-2955nd-mono-laser-printer.html
×
×
  • Create New...