Jump to content

Ξεκλείδωμα τα windows

argis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως γινεται να ξεκλιδωσω με καποιο τροπο τον κωδικο που εχει βαλει καποιος στον υπολογιστη μου*? H αν οχι με καποιο τροπο να μπω στα αρχεια του.

*ΔΗΛ. τον κωδικο προσβασης στα windows.

Καταλαβαίνεις ελπίζω πως αν ο υπολογιστής δεν είναι δικός σου τότε αυτό που θέλεις να κάνεις είναι παράνομο.

Καλύτερα να μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις στο forum και να χρησιμοποιήσεις το Google για να βρείς τις απαντήσεις που θέλεις.

Το οτι ο υπολογιστης ειναι δικος μου αυτο στο διαβεβαιωνω. Την ερωτηση την εκανα γιατι ενας φιλος μου που τον φιλοξενω εβαλε κωδικο στον αλλο μου υπολογιστη και ηθελα αν μπορουσα να τον βγαλω ή εστω να μπω στα αρχεια του και να του διξω οτι μπορεσα να μπω στον υπολογιστη, και ετσι να τον εβαζα σε σκεψεις για το πως το εκανα. Καταλαβες? ;) ;)

LiveCD του Linux είναι.

http://www.knoppel.org (Το knoppel είναι Ελληνικό)

http://www.knoppix.org (Αγγλικό)

Το καθένα απο τα δύο είναι όσο περίπου ένα cd...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argis (26 Δεκ. 2004 , 13:30)

Τι ειναι αυτο?

Προγραμμα? κωδικος? εντολη? τι ειναι? θα μπορεσω να τον ξεκλιδωσω?

Είναι διανομή Linux, που τη γράφεις σε ένα cd, ρυθμίζεις απο το BIOS να ψάχνει για λειτουργικό μέσα απο cd (ονομάζεται live cd) και εκκινεί ένα λειτουγικό σύστημα, διαφορετικό των windows, και έτσι μπορείς πιθανών να δεις τα αρχεί του άλλου χρήστη!

Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

βγαλε τον δισκο απο το Η/Υ και βαλτο στον αλλο , αλλιως ψαξε να βρεις το ERD Commander να μπορεσεις να κανεις δουλεια
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Η φιλε μου ακου τι σκεφτηκα

Βάλε τον hard disk από τον παλιό PC σ'αυτό που χρησιμοποιείς όμως ως slave disk. Στο καλώδιο δεδομένων που συνδέεται στον σκληρό εκτός απο εκείνο υπάρχει και άλλο ένα όπου δεν ξερω για το δικό σου Η/Υ όμως στο δικό μου λέει SLAVE.

Μετά μπές στα WINDOWS και ανοιξέ τον Υπολογιστή μου. Θα δείς στην ομάδα που είναι ο σκληρός θα έχει άλλο ένα εικονίδιο το οποίο προφανώς θα λέει "Slave Disk :F". Μετά εκεί αν ανοιξεις να δεισ τα περιεχώμενα αυτού του drive θα τα δεις σίγουρα. Μόνο πρόσεξε να μην βαλεις τον disk του φίλου σου για Kanoniko Hard Disk

Και γιατι να μην *****arei απλα και ωραια το pass των windows ??

Τι λυσεις ειναι αυτες που λετε στο παιδι ωρε ???????

Μαλλον η ωρα φταιει.......

Αν ο φίλος του έβαλε κανένα 8ψήφιο κωδικό με αλφαριθμητικά ψηφία και σύμβολα θα πάρει ΠΟΛΥ καιρό. Να γιατί.

Τι ειπες να κανω HellasVagabond? Δεν καταλαβα γιατι εχει αστερακια το μηνημα σου. ξαναγραψτο με κενα.

Υ.Σ.Ελπιζω να ειναι καμια γρηγορη ληση γιατι σε 5 μερες θα φειγει ο φιλος μου και...

Αν έχει βάλει μεγάλο password ο φίλος σου τότε μόνο γρήγορη λύση δεν είναι.

Βρές απο κάπου το Knoppix ή το Knoppel και τελείωσε η υπόθεση.

Σπάσιμο του κωδικού με δοκιμή τυχαίων passwords μέχρι να βρεθεί το σωστό. Πολύ χρονοβόρο και ίσως αναποτελεσματικό.

Αν στο μηχανημα αυτό ο μονος χρήστης ειναι ο φίλος σου τότε μπές σε safe mode και στην οθόνη που επιλέγεις χρήστη επέλεξε aministrator ή πάτα 2 φορες Ctrl-Alt-Del και γραψε μόνος σου administrator. Μετα πολυ απλά μπές στο Control Panel στους χρήστες και άλλαξε το password του φίλου σου κατι που θα τον άνει να τρελαθεί.... Με τον ERD Commander μπορεις να πάρεις αρχεία απο τον φίλος σου αλλά αν ο φίλος σου είναι o administrator τοτε ψαξε στο google για password reset.

Καλή δουλειά....

Υπαρχουν προγραματα που δεν βαζουν τυχαιους αριθμους και λεξεις αλλα βρισκουν κατευθειαν τον κωδικο του χρηστη η πολυ απλα κανουν reset ενα κωδικο

οκ guys εκανα αυτο που μου ειπε ο digitals και πετιχε. Σας ευχαριστω ολους που μου δωσατε ειδεες. και...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :) :) :) :) :) :up: :up: :up: :up: