georgeIII Δημοσιεύτηκε October 23, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 23, 2015 Μου αρεσει πολυ το S6 edge αλλα 800Ε δεν παιζουν για να το παρω και σκεφτομαι να παρω εναν κλωνο, τι γνωμη εχετε; Εχετε κανενα υποψην σας; Εγω ειδα αυτο http://www.honorsell.com/samsung-galaxy-s6-edge-mt6795-octa-core-25ghz-32gb-p-9007.html τι λετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 (edited) Πάρε το samsung j5 και θα είσαι super.....:up: :this: Τρελό vfm, από Ελλάδα σε χρόνο dt, εγγύηση 2 έτη και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, παρά να μπλέξεις με οποιαδήποτε :!:καρακινεζιά:!:, που δε ξέρεις πότε θα ρθει, αν δουλεύει, αν χρειαστεί να το στείλεις πίσω και κάνει 3μήνες να επιστρέψει διορθωμένο και αν και ιστορίες για αγρίους!! ;) Edited October 24, 2015 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. October 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Κινεζικο εχω και τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, απλα μου αρεσει το look του S6 edge για αυτο ρωταω. Βεβαια δεν θελω να δωσω 600-800 ευρω για ενα τηλεφωνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Κοιτα και ο κλωνος που λες να παρεις μια χαρα κινητακι φαινεται. Αλλα κι εγω θα απεφευγα να παω σε τοσα λεφτα για... κλωνο. Το J5 που φαινεται να προτεινουν ολοι δεν το συναγωνιζεται στα χαρακτηριστικα αλλα απο την αλλη εχεις το κεφαλι σου ησυχο μακρυα απο κακοτοπιες... ;) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. October 24, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Κοιτα και ο κλωνος που λες να παρεις μια χαρα κινητακι φαινεται. Αλλα κι εγω θα απεφευγα να παω σε τοσα λεφτα για... κλωνο. Το J5 που φαινεται να προτεινουν ολοι δεν το συναγωνιζεται στα χαρακτηριστικα αλλα απο την αλλη εχεις το κεφαλι σου ησυχο μακρυα απο κακοτοπιες... ;) το στυλ του edge μου αρεσει οποτε δεν με ενδιαφερει αλλη συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 το στυλ του edge μου αρεσει οποτε δεν με ενδιαφερει αλλη συσκευη... πολυ καλος ο κλωνος αλλα εχει 200-250 περιπου.τωρα εχει το s6 edge 550 στο skroutz.δεν περιμενεις μηπως βρει καμια αγγελια με κανα μτχ στα 450 να το τσιμπησεις?εγω αυτο θα εκανα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Eγώ θα σου πρότεινα σε κάθε περίπτωση να μείνεις μακριά από ... κλώνο... Οχι μακριά από Κινέζικα γενικά (και εγώ Κινέζικο έχω και είμαι υπερικανοποιημένος), αλλά μακριά από κλώνο... Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο, αλλά συνήθως οι κλώνοι έχουν κακή ποιότητα κατασκευής και δεν προέρχονται και απο σοβαρές κινέζικες εταιρίες... Μην κοιτάς μόνο τα specs, γιατί το συγκεκριμένο δεν το λες και φτηνό αν αναλογιστείς τι μπορείς να βρεις σε τέτοια τιμή από Κίνα... Δεκτό το να σου αρέσει το design του S6 (όντως είναι πανέμορφο), αλλά από τη στιγμή που δεν θες για τον Α ή Β λόγο να πάρεις το κανονικό, εγώ θα σου πρότεινα να μείνεις μακριά από αμβιβόλου ποιότητος κλώνους, που στα χαρτιά είναι κτήνη, αλλά κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί για την ποιότητά τους... Η επιλογή προφανώς δική σου είναι, απλά αν ήμουν στη θέση σου, θα κοιτούσα για κάτι εγγυημένο μιας και υπάρχουν αρκετές εξαιρετικές επιλογές σε αυτά τα χρήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Μακριά απο κινέζικο κλώνο.Κανείς δε σου εγγυάται ότι τα χαρακτηριστικά που βλέπεις είναι τα αληθινά.Τα θετικά ή αρνητικά (όπως θέλει το βλέπει ο καθένας) του android είναι ότι πολύ εύκολα κάνεις αλλαγές στο λειτουργικό ώστε άλλο να είναι και άλλο να δείχνει.Μπορεί λοιπόν αντί για octa και 32gb rom να είναι 4/8gb rom και άλλη χειρότερη cpu κτλ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Κινεζικο εχω και τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, απλα μου αρεσει το look του S6 edge για αυτο ρωταω. Βεβαια δεν θελω να δωσω 600-800 ευρω για ενα τηλεφωνο... Άλλο το κινέζικο κι άλλο ο κλώνος Και στην τελική υπάρχουν και φθηνότεροι κλώνοι,250 υπάρχουν τέλειες κινέζικες συσκευές κρίμα δεν είναι να τα σκάσεις για κάτι που απλά θα μοιάζει στο s6 edge και όλο και κάποιο πρόβλημα θα βγάλει σύντομα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. October 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 εχετε δικιο παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mick22 Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 στα 210 USD απο 420 λεει...:ninja: S6 Edge G9250 Clone Unlocked - Model: Goophone Galaxy S6 Edge http://www.17clone.com/product/samsung-galaxy-s6-edge-copy-clone-replica-for-sale.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts