Jump to content

Θα εκτιμουσα τη βοηθεια

overmind7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα,

Θα παω για αγορα νεου κινητου αφου το samsung galaxy s advance μας αφησε χρονους.

Διαθετω 300 μεχρι μαξ 330 ευρω για κινητο.Θελω να εχει αδιαπραγματευτα 3 gb ram και 5+ οθονη

εχετε καμια προταση?

Edited by overmind7

και εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου αλλα ειδα ενα συγκριτικο βιντεακι στο youtube με το zenfone 2 το οποιο με λιγα λογια το "παταγε" οσο αναφορα στις επιδοσεις,βεβαια το lg ειναι κομματακι πιο ομορφο...

Αναμφισβήτητα το zenfone είναι πολύ καλή συσκευή και η Asus έχεις κάνει αξιέπαινη δουλειά, αλλά παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο στην επιλογή.

Οι διαστάσεις και το βάρος είναι κάποιοι απ' αυτούς....;)

Μπορεί να μην είναι φοβερές και τρομερές οι διαφορές, αλλά.....είναι.....:lol: :wacko:

LG G3:

146.3 x 74.6 x 8.9

149 gr

ASUS ZENFONE 2

152.5 x 77.2 x 10.9 mm

170 gr

Τζίζους κράιστ σούπερ σταρ.

Το Nexus 6, ενδεικτικά:

159.3 x 83 x 10.1 mm

184 gr

Επίσης, επειδή παίζουν πολλές εκδόσεις του Zenfone 2, να φροντίσεις να ελέγχεις τιμές για το σωστό combo CPU+RAM.

Γι' αυτό θέλω Link από το βιντεάκι που λες.

Α, δοκιμάζει τις εκδόσεις με 2gb και για τα δυο τηλέφωνα. Seems legit.

Δεν ξέρω, εγώ θα πήγαινα για το LG G3 λόγω κάμερας και μόνο.

απλα εμενα παει παντα το ματι μου στην τιμη χωρις φπα και το μονο που σκεφτομαι με αυτον τον επεξεργαστη ειναι το moto play που κανει καμια 100αρα παραπανω περιπου. αυτο που μου αρεσε σε αυτο ειναι οτι θα εχει πολυ καλη υποστηριξη και εγγυηση expansys... ωπου ειναι απαιχτη.

δεν λεω οτι ειναι το καλυτερο στα λεφτα του , απλα το βλεπω και αυτο σαν μια ενναλακτικη.

Ναι αλλά το Play έχει και την καμερούλα την 21mp και είναι και Motorola. Ήτοι Marshmallow 100%

Έχοντας περάσει από G3 νομίζω είναι πολύ υποκειμενική η άποψή μου.

Στα 270 ακόμα και το 2gb G3 είναι ακόμα πιο δελεαστικό και από το Wileyfox και από το Play.