SakisPlayer Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Πήγα στο VALEΝΤINO στην πλατεία Ναυαρίνου στην Θεσσαλονίκη. Σας το συνιστώ. Και μην ξεχάσετε τις οδηγίες χρήσεως στην χαρτοπετσέτα. "1.ΠΑΤΑΣ 2 ΡΟΥΦΑΣ 3. ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ...ΛΕΡΩΝΕΙΣ!! Ακολουθείστε τις διοτι ειναι τεράστιες και ζουμερές. Κύνδινος να λερωθείτε, άμεσσος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Η καλύτερη κρεπα που εχω φαει ήταν στο manja στην Ηλιουπολη Θεσ/νικης αφρατη νοστιμη φρεσκα υλικα.... Παντα και μονο εκει τρωω..... και μονο αλμυρη..... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 εγω την καλυτερη κρεπα την εφαγα στην πολιχνη παντως! τελεια τελεια οπως λεει και η βικτωρια :p αλλα και εγω φτιαχνω κρεπες! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 LA creperie Danis και Χρήστος στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Εκεί τρως κρέπα.Κι ούτε βλεπεις τον άλλο να φτιάχνει την κρέπα με τα χέρια του. Τύλιγμα,γυρισμα και τα λοιπά όλα γίνονται με τα μαχαίρια. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 kai sth xartopetseta me to maxairi th bazoun? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Βάζει το μαχαίρι κατω απ την κρεπα και όντως τοποθετέι την κρέπα στο χαρτάκι για να μη λερώνεσαι μόνο με το μαχαίρι. Το κασέρι δε το πιάνει με το χερι.Έχει κυβάκια έτοιμα τα πιάνει με τη λαβίδα και τα βάζει στο μηχάνημα που τρίβει το κασέρι. Και όλα αυτά δε πέρνουν χρόνο.Ειναι σβέλτα τα παιδιά.Την μπανάνα επίσης δεν την κοβει κομματάκια πάνω στην μερέντα αλλα σ ενα ξύλινο πράμα κι ετσι δε λερώνει το μαχαίρι με σοκολάτες. Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Λοιπόν...σόκο-μπίσκο-μπά...ανεπιφύλακτα! Όσο για μέρος..."Παραμύθι" στη Γλυφάδα...αξίζει! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 to paramithi stin glifada pou akrivos einai??i krepes me tin leuki sokolata kai tin merenta to mono kako pou exoun einai oti i leuki sokolata se ligonei para poli:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 to paramithi stin glifada pou akrivos einai??i krepes me tin leuki sokolata kai tin merenta to mono kako pou exoun einai oti i leuki sokolata se ligonei para poli:) Μα και η μαύρη σοκολάτα/μερέντα σε λιγώνει... :p Για να μη σε λιγώσει πρέπει να βάλεις από τις σοκολάτες υγείας. Τουλάχιστον εγώ έτσι έχω ακούσει. Δεν ξέρω κατα πόσο αληθεύει αυτό. :rolleyes: Αποποιούμαι των ευθυνών μου... :lol: :ninja: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 ego pali gia na spaei to mpoukoma/ligoura bazo mesa indokarydo... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Εγώ θέλω να φάω τώρα κρέπα όμως... Κανένα delivery έχουμε? Να μας το φέρουν στην δουλειά :p Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Μόλις έφαγα μία κλασσική σοκολάτα-μπανάνα-μπισκότο!! Ωραία είναι και με λευκή σοκολάτα-μπισκότο και μπέιλις! Αποποιούμαι και εγώ των ευθυνών :):) Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Με παρέα πηγαίνουμε συχνά στην Crepexarheia που είναι ακριβώς πάνω στην πλατεία Εξαρχείων. Καλά είναι και έχει πλάκα να κάθεσαι στα τραπεζάκια ακόμα και το χειμώνα. Εννοείται my all time best σοκολάτα-μπισκότο. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Εγώ θέλω να φάω τώρα κρέπα όμως... Κανένα delivery έχουμε? Να μας το φέρουν στην δουλειά :p Crepes and the City, στη Θησέως στην Καλλιθέα.Τηλ. δεν έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostsour Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 Εγκώμιο, Πλ. Ελευθερίας Κορυδαλλός - 24 ώρες :) Παράθεση http://www.userbars.com/ub1976008.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 ξερει κανεις που μπορω να βρω ασπρη σοκολατα σαν αυτη που βαζουν στις κρεπερι για να φτιαχνω μονος μου κρεπες :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Σε κάθε supermarket :worry: ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 εισαι σιγουρος γιατι το μονο που βρισκω ειναι η μερεντα η κλασσικη και οχι ασπρη :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Σε ζαχαροπλαστείο Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Wirelessly posted (SAGEM-myV-55/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.6.d.3 (GUI) MMP/1.0) Traba se ena super market dia h lidl na to vreis poio f8hno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Θες σκληρή σοκολάτα ή σε υγρή μορφή(σαν μερέντα)?? Πάντως αν πάρεις μια κραντσ άσπρη και με ελάχιστό νερό βάλεις μερικά κομμάτια σοκολάτας στο μπρίκι και τα ζεστάνεις θα γίνει το ίδιο πράγμα;) ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angski86 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Θες σκληρή σοκολάτα ή σε υγρή μορφή(σαν μερέντα)?? Πάντως αν πάρεις μια κραντσ άσπρη και με ελάχιστό νερό βάλεις μερικά κομμάτια σοκολάτας στο μπρίκι και τα ζεστάνεις θα γίνει το ίδιο πράγμα;) ! σαν μερεντα τη θελω.το εχω σκεφτει αυτο που μου λες αλλα δεν ξερω αν θα γινει και τοσο ωραιο οπως μια μερεντα δε νομιζω να γινει ετσι ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 se megala super market exei 1000% Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Κάποια περίοδο στην κρέπα έβαζα κ "μερένντα" κ λευκή σοκολάτα... Ώσπου είχα βρει ένα βαζάκι με κ τα δύο μέσα (ίσως lidl).. Δεν μπορώ να πω, πως με ενθουσίασε... (Ίσως να φτάιει κ η παρέα που έχεις συνήθως στην crepery :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Εμένα μου αρέσει η κρέπα με μερέντα, άσπρη σοκολάτα και μπανάνα!!! επίσης βάζω κι παγατό καμιά φορά... Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts