b744pilot Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 άκουσε κρεμμύδια..:shock::shock::lol::lol::lol: Και την φάγατε??συνδυάστηκε η σοκολάτα με τα κρεμμύδια?? Αν είναι να δοκιμάσω:lol: Είχα βάλει διάφορα τυριά,φέτα, διάφορες κροκέτες, τηγανιά:X, πουρέ:X και δεν συμμαζεύεται:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Εννοείται πως όχι!!!!Πας καλάάάάά???!!!!:lol: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Εγώ θα δοκίμαζα μια μπουκίτσα!! :p Με πιάνουν κάτι τέτοια ανώμαλα μερικές φορές! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Εγώ θα δοκίμαζα μια μπουκίτσα!! :p Με πιάνουν κάτι τέτοια ανώμαλα μερικές φορές! Και γώ! Μην σου πω πώς η επόμενη μου κρέπα θα είναι με μερέντα και κρεμμύδια!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydi13 Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Και γώ! Μην σου πω πώς η επόμενη μου κρέπα θα είναι με μερέντα και κρεμμύδια!:lol: Οk then!!! Περιμένω να μου πείτε εντυπώσεις :wacko: Παράθεση iN seArch of a brAin... http://img215.imageshack.us/img215/9290/maltesedogsmallyr6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 (edited) Υπάρχει ένα μαγαζί το Crepa-Crepa στη Νέα Σμύρνη, έξω από το οποίο δημιουργούνται ουρές. Διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία αλμυρών και γλυκών υλικών. Οι κρέπες του είναι νοστιμότατες. Edited January 8, 2022 by DENIOR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Οk then!!! Περιμένω να μου πείτε εντυπώσεις :wacko: Ε όχι κι έτσι! Σιγα να μη παραγγείλω τετοια κρέπα! Απλά αν είχε κάνει λάθος όπως στην περίπτωση σου θα τη δοκίμαζα πρώτα κ μετά θα του έλεγα να κάνει τη σωστή!! :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 pia kreperi protinete gia anatoliki thessaloniki(touba-xarilaou) pou na kanei delivery kai na exei kanei kai kales krepes? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 Η γέμιση στην κρέπα είναι μια μάγκες... Χαβιάρι, πατάτες, φύκια:lol: Καλά έλιοσα στο γέλιο όταν άκουσα τον κολλητό μου να το ζητάει πριν κανα 2μηνο. (για πλάκα!) Εγώ συνήθως παίρνω ζαμπόν, κασέρι, πιπεριά, ντομάτα, μαγιονέζα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeCoMAY Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 pia kreperi protinete gia anatoliki thessaloniki(touba-xarilaou) pou na kanei delivery kai na exei kanei kai kales krepes? Απογοήτευση.Μόνο λίγο το zapping.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 pia kreperi protinete gia anatoliki thessaloniki(touba-xarilaou) pou na kanei delivery kai na exei kanei kai kales krepes? mr submarine στην μποτσαρη στο υψος του Αγ.Θεραποντα manja στην παπαφη(πριν την μποτσαρη οπως ερχεσαι απο κεντρο) trocadero(απεναντι σχεδον απο το mr submarine) αν και οι σπιτικες δεν συγκρινονται! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Αν και κανω νοστιμες* κρεπες ...νομιζω οτι η εξω μη σπιτικες κρεπες ειναι διαφορετικες..πιο ωραιες. Ειναι γιατι σκαμε τα φραγκα; *μονο εγω εχω δοκιμασει και η κοπελια μου Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 γλυκια:ασπρομαυρη με ή χωρις μπισκοτο αλμυρη:σχεδον απο ολα μεσα εκτος ντοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Οι καλύτερες αλμυρές κρέπες φτιάχνονται στην Γαλλία και λέγονται γαλέτες.Χρησιμοποιούνε άλλο είδος αλευριού. Στις γλυκές επίσης κάνουν μια κορυφαία με σοκολάτα μάυρη και grand marnie και την βάζουν φωτία μπροστά σου. Άλλα επίπεδα τι να λέμε τώρα.. VIVA LA FRANCE! Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nino Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Η ωραιοτερη κρεπα που εχω φαει ηταν στο Ηρακλειο! Γλυκια, με φρεσκα φρουτα φραουλας και μπανανας, τριμμενο μπισκοτο και νουτελα !!!! Μιλαμε για τελειως αφροδισιακο εδεσμα !!! :lol::lol::lol::lol: Οποιος παει ποτε στην πλατεια με τα λιονταρια, ας δοκιμασει και μετα ας μας πει την εμπειρια του...! ;);););););) Παράθεση ...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:) Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT-BULL Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Απ τις καλυτερες κρεπες που εχω φαει ειναι στο Κορυδαλλο...στην Πλατεια Ελευθεριας...Εγκομιο λεγετε το (μαγαζακι)!!! Παράθεση Don't Talk To Me... I'm Dieting! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Εγω οταν λεω κρεπα εχω παντα στο μυαλο μου το γλυκο της υποθεσης ...Απο μικρος αυτο... Αργοτερα εμαθα για την αλμυρη πλευρα της κρεπας ... Εγω δεν πειραματιζομαι , παντα σοκολατα (μερεντα-νουτελα , ποικιλει αυτο) αντε και λιγο μπισκοτο :) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Απ τις καλυτερες κρεπες που εχω φαει ειναι στο Κορυδαλλο...στην Πλατεια Ελευθεριας...Εγκομιο λεγετε το (μαγαζακι)!!! +10000000000 Τέλεια... !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Αλμυρή : Ζαμπόν Μπέικον Ουγγαρέζα Κασέρι Κοτόπουλο Γλυκιά : Σοκολάτα Μπισκότο. Αγαπημένοι συνδυασμοί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olgaatthedisco Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 :happy: OI KREPES DN PAXAINOUN KATHOLU RE PAIDIA...!!! be happy :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 :happy: OI KREPES DN PAXAINOUN KATHOLU RE PAIDIA...!!! be happy :) ε οχι και δεν παχαίνουν καθολου!!:blink: αν ηταν ετσι θα τις τρωγαμε και για πρωινο..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 :happy: OI KREPES DN PAXAINOUN KATHOLU RE PAIDIA...!!! be happy :) ε οχι και δεν παχαίνουν καθολου!!:blink: αν ηταν ετσι θα τις τρωγαμε και για πρωινο..:p Δεν παχαίνουν?! Κάτσε να πάω να χτυπήσω καμιά δεκαριά! :ninja: Συμφωνω με την olgaatthedisco (οτι οι κρεπες δεν παχαινουν)λόγω των αποδείξεων και της υψηλής επιχειρηματολογίας,κάντε το ίδιο.With love antichrist:rtfm: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marpl Δημ. April 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2008 Όσοι περάσουν από το Ηράκλειο Κρήτης να επισκευτούν τη κρεπερί Haris, πίσω από την Αστόρια.. Δεν θα χάσουν!!! Παράθεση http://www.fyletikesmaxes.gr/46137.html Join now! http://maroulita8.mybrute.com :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 γιατι εγω οταν θελω να κανω 3-4 μεχρι να κανω την τελευταια η πρωτη εχει κιολας..........κρυωσει;!!!! Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2008 γιατι εγω οταν θελω να κανω 3-4 μεχρι να κανω την τελευταια η πρωτη εχει κιολας..........κρυωσει;!!!! Γιατι εφαρμοζεις λαθος τακτικη,,,,, πρεπει να πηγαινεις απο την παραγωγη κατευθειαν στην καταναλωση;) ετσι πρεπει,,,κανεις συνεχως επαναληψεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts