jog Δημοσιεύτηκε December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 23, 2004 Παιδιά επειδή θα βάλω τα xp home greek θέλω την βοήθεια σας Το λειτουργικό που έχω είναι τα 98 se. Πως γίνεται η διαδικασία της εγκατάστασης?Τι πρέπει να προσέξω ώστε να μην τα πατήσω? Δεν θέλω να χάσω κανένα αρχείο από τον σκληρό μου(θα πρέπει αυτά τα 4gb να τα κάνω data cd με τον nero?) Σας ευχαριστώ πολύ! Καλές γιορτές! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Καλές γιορτές και σε σένα αγαπητέ!!!! Θες να σου πω τι να προσέξεις για να μην την πατήσεις???? Πρώτον. Γράψε τα 4GB σε δισκάκια. Αν βαριέσαι να το κάνεις αυτό (και σιγά και το μέγεθος εδώ που τα λέμε) καλύτερα να μην σκέφτεσαι καν αναβαθμίσεις. Καλύτερα να σε τσατίσω λίγο τώρα, παρά να σου πω τα επόμενα βήματα και αύριο να με βρίζεις εμένα και άλλους δέκα γιατί έχασες τα αρχεία σου. Μόλις γράψεις τα πράγματά σου συνεχίζουμε... Τι λες και εσύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
william blake Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 καποια στιγμη στην εγκατασταση θα σου βγαλει τις εξης επιλογες: -στο περιπου στα γραφω και οχι απαραιτητα με τη σωστη σειρα- format ntfs format ntgs (γρηγορο) να παραμεινει οπως ειναι μετροπη σε ntfs αν επιλεξεις τα 2 τελευταια δεν χανεις τιποτα, αλλα κανε ενα backup για καλο και για κακο Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Κάνε αναβάθμιση (upgrade) όταν σε ρωτήσει το πρόγραμμα εγκατάστασης και είσαι έτοιμος. Το πρόβλημά σου ποιο ακριβώς είναι; Παράθεση http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Εγώ πάντως θα σου πρότεινα να κάνεις ένα backup των αρχείων που θέλεις να κρατήσεις και να κάνεις ένα format στον δίσκο ώστε να βάλεις το λειτουργικό. Δες κι αυτό το post που τα έχω γράψει αναλυτικά: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=348570#post348570 Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Παιδιά τα xp μου είναι απαραίτητα,γιατί τα 98 se δεν μου τρέχουν πολλά progs! στο backup εκτός από μπ3 και τα έγγραφα του πατέρα μου,τι άλλο θα πρέπει να βάλω? :o To backup θα γίνει με data cd από τις επιλογές του νέρο?(ώστε να τα περάσω μετά με ένα απλό copy paste)? Θενξ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Φίλε μου καλύτερα να πάρεις αντίγραφα από όλα τα αρχεία που εσύ κρίνεις απαραίτητα (πχ docs, pictures, mp3 κτλ) και να κάνεις ενα καλό φορματ στον δίσκο ώστε να "κάτσει" σωστά το λειτουργικό. Καλύτερα με copy&paste γιατι τα αρχεία back up δεν διαβάζονται απ'ευθείας, μόνο μέσα απο το πρόγραμμα που τα έγραψε. Κάνε directories με μεγεθος 630ΜΒ στον σκληρό, βάζε αρχεία μέχρι να γεμίσουν και όταν τελειώσεις θα ξέρεις πόσα cd θα χρειαστείς. Κατά τα άλλα οι οδηγίες το mcde είναι απόλυτα κατατοπιστικές, ακολούθησέ τις και θα είσαι ΟΚ. Ξαναπόσταρε για ότι θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PP6210 (24 Δεκ. 2004 , 10:54) Φίλε μου καλύτερα να πάρεις αντίγραφα από όλα τα αρχεία που εσύ κρίνεις απαραίτητα (πχ docs, pictures, mp3 κτλ) και να κάνεις ενα καλό φορματ στον δίσκο ώστε να "κάτσει" σωστά το λειτουργικό. Καλύτερα με copy&paste γιατι τα αρχεία back up δεν διαβάζονται απ'ευθείας, μόνο μέσα απο το πρόγραμμα που τα έγραψε. Κάνε directories με μεγεθος 630ΜΒ στον σκληρό, βάζε αρχεία μέχρι να γεμίσουν και όταν τελειώσεις θα ξέρεις πόσα cd θα χρειαστείς. Κατά τα άλλα οι οδηγίες το mcde είναι απόλυτα κατατοπιστικές, ακολούθησέ τις και θα είσαι ΟΚ. Ξαναπόσταρε για ότι θες φίλε οι drivers της κάρτας γραφικών τα αρχεία συστήματος δεν χρείαζονται backup?Θα κάνω data cd 10 CD(ή μήπως υπάρχει καλύτερος τρόπος για αντιγραφή σε cd?) είμαι άσχετος σε αυτά παιδιά :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (24 Δεκ. 2004 , 11:36) φίλε οι drivers της κάρτας γραφικών τα αρχεία συστήματος δεν χρείαζονται backup?Θα κάνω data cd 10 CD(ή μήπως υπάρχει καλύτερος τρόπος για αντιγραφή σε cd?) είμαι άσχετος σε αυτά παιδιά :o Τους drivers της καρτας δεν μπορεις να τους κανεις bckup (εκτος αν εχεις το αρχειο .exe- το setup δηλαδη). Τα αρχεια σου συστηματος δεν χρειαζονται backup. Θα τα κανεις data cd. Δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Viper (24 Δεκ. 2004 , 11:51) Τους drivers της καρτας δεν μπορεις να τους κανεις bckup (εκτος αν εχεις το αρχειο .exe- το setup δηλαδη). Τα αρχεια σου συστηματος δεν χρειαζονται backup. Θα τα κανεις data cd. Δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος. Δηλαδή data cd ότι ΘΕΛΩ ΕΓΩ(τραγούδια,αρχεία εικόνες,)και drivers? :o Ευχαριστώ πάρα πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (24 Δεκ. 2004 , 12:55) Δηλαδή data cd ότι ΘΕΛΩ ΕΓΩ(τραγούδια,αρχεία εικόνες,)και drivers? :o Ευχαριστώ πάρα πολύ! Ναι. Τραγούδια, αρχεία, εικόνες κλπ κλπ Πάντως χαίρομαι που τελικά θα ξεκινήσεις από το backup. Θα δεις μετά πως ό,τι και να σου συμβεί δε θα σε ανησυχήσει καθόλου. Καλή συνέχεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terorist_arseni Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 Loipon 1on)Na exeis ta cd ton drivers giati merika hardware ylika den diabazontai p.X. H karta hxou 2on)Kane ena dataCd apo to Nero kai dhmioyrghse ekei sto datacd fakelous analoga me to ti theleis p.X. Egrafa, Tragoudia, Saves, K.A 3on)Otan kaneis format tha prepei na pathseis tis entoles prin anoixoun ta windows. Dhl pata del otan deixnei tin proti othoni kai meta pata CMOS setup. Ystera Tha pathseis BOOT from CD kai meta F10 kai yes Afou kaneito restart tote tha kanei to boot apo to cd kai meta arxizei h egkatastash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts