killing_you2 Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Αρχικό Μήνυμα από Trobocop® Παιδιά, δεν γίνεται... επικοινώνησα με το κτελ τρίπολης, τελευταίο δρομολόγιο από τρίπολη προς Πύργο είναι στις 6 και μησί. Με άλλα λόγια, μπορώ να έρθω, αλλά δεν θα μπορώ να φύγω... Δεν πειράζει,κάποια άλλη φορά. :) Αγιοργίτη ευχαριστώ, αλλά δεν θα χρειαστεί, έχω ξαναέρθει Τρίπολη :p Κίλλινγκ, από Ανδραβίδα είμαι. Παναγιώτη, πιστεύω αξίζει τον κόπο να έρθεις... :) Mporeis na pareis leoforio gia patra prepei na exei kai arga, alla mallon de tha se voleuei. Ektos ama kanonizame na sunantithoume prwi kata tis 11 kai na voleutoume oloi. ;) saki (videomix ;) ) polu tha'thela na mporouses na ertheis.Loipon michali les na to kanoume prwi; Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Emena proi me voleuei kata tis 11~12 ara ok apo emena. Oxi pio proi omos giati kathimerina mexri tis 10 kano ypnotherapeia... :D (pros Dimlou: Kai opos leei o Moxamet apo tin agapimeni sou tainia, "Me ti drosoula... , me ti drosoula...." :D :D :D ) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 ΧΑχααχαχχχαχα:) Κανονίσατε meeting στην Τρίπολη; Ρε μπράβο...Λοιπόν. Αν είμαι εδώ (παίζει ένα σενάριο να φύγω για Αθήνα τη Δευτέρα) θα έρθω :) Cu Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. January 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Παραπονιάρηδες... :p Λοιπόν, ξεκαθαρίζουμε: Το meeting αλλάζει ώρα και ως νέα ώρα ορίζεται 11 το πρωί! Η συνάντηση για μια ακόμη φορά θα γίνει μπροστά απο το κατάστημα της ΤΙΜ στον πεζόδρομο. Πιθανότερο σημείο να αράξουμε είναι η καφετέρια PUZZLE γιατί έτσι γουστάρω!... Πλάκα κάνω, έχω γνωστό εκεί και θα μας βολέψει με κανά τραπέζι αρκεί να ξέρω πόσοι θα έρθουμε!Γιαυτό μέχρι το βράδυ και ώρα 10 ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ! Για όσους θέλουν να έρθουν στην Τρίπολη και είναι απο εκτός υπάρχουν οι εξής λύσεις: Υπάρχουν δρομολόγια απο Πάτρα και Πύργο για Τρίπολη και πρωινά μάλιστα. Πληροφοριακά όλα τα δρομολόγια που ξεκινούν απο ΝΟΤΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ για Αθήνα σταματούν στην Τρίπολη! Περιμένω απαντήσεις για να σας γράψω στη λίστα :D Μέχρι στιγμής είμαστε οι: MiKe-Dee dimlou agiorgitis FANTOM19 Trobocop® Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 ΑΑΑΑ.....όλο αλλάζει η ώρα..... :wacko: ελπίζω αυτή να είναι η τελευταία φορά....πολύ πρωί το πήγαμε τώρα! (όπως λέει και ο φίλος agiorgitis κάνουμε υπνοθεραπεία.. :D ...)! agiorgitis δεν είναι μόνο δική μου αγαπημένη ταινία ......αλλά και δικιά σου... :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Παιδιά συγγνώμη για το μπέρδεμα. Τελικά βρέθηκε φόρμουλα. Έκανα κάποια τηλεφωνήματα και θα βρήκα τρόπο να έρθω και να φύγω... Βέβαια έφτασα σπίτι τώρα και βλέπω ότι άλλαξε η ώρα... :alien: Ακόμα καλύτερα, απλά δεν έχω τώρα το πρόβλημα μετακίνησης. Τέλος πάντων, 8:30 φεύγω από Πύργο (δεν υπαρχει άλλο δρομολόγιο)... Θα τα πούμε από κοντά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Ουπσ!!! 11 το πρωι.. Πως δεν το πηρα χαμπαρι εγκαιρα... Σορρυ παιδες σε λιγο ξεκιναω για Αθηνα και νομιζα πως επαιζε η παλια ωρα για το βραδυ... Anyway, ριχτε μας τις εντυπωσεις σας απο το μητινγκ! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. January 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Τελικά είμασταν αυτοί που περιμέναμε να είμαστε... 3 και ο κούκος! :) Σύνολο μαζευτήκαμε 6 άτομα, δηλαδή: MiKe-Dee dimlou agiorgitis Κώστας - Ο αδερφός του agiorgiti FANTOM19 Trobocop® Καθήσαμε στο ΖΑΚΟΥ τελικά, ήπιαμε το καφεδάκι μας, τα είπαμε, γελάσαμε μετά φύγαμε, σαβουρώσαμε λίγο γύρο και μετά σπάσαμεεε! Σύνολο το meeting κράτησε περίπου 6 ώρες, μαζί με τη μασαμπούκα! Το meeting βέβαια είχε χαρακτήρα series 60 αφού όλοι εκτος απο τον Trobocop® είχαμε ανάλογα κινητά (6260,3x6600,6670)!Προτείναμε βέβαια στον Αλέξη να πάρει ένα καινούργιο κινητό αλλά τελικά δεν θα σας αποκαλύψουμε τα σχέδια του!Σύντομα θα δείτε και φωτογραφίες στο mygallery για να δείτε και τις φάτσες μας μαζεμένες! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (2.39.15) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Αρχικό Μήνυμα από MiKe-Dee Τελικά είμασταν αυτοί που περιμέναμε να είμαστε... 3 και ο κούκος! :) Σύνολο μαζευτήκαμε 6 άτομα, δηλαδή: MiKe-Dee dimlou agiorgitis Κώστας - Ο αδερφός του agiorgiti FANTOM19 Trobocop® Καθήσαμε στο ΖΑΚΟΥ τελικά, ήπιαμε το καφεδάκι μας, τα είπαμε, γελάσαμε μετά φύγαμε, σαβουρώσαμε λίγο γύρο και μετά σπάσαμεεε! Σύνολο το meeting κράτησε περίπου 6 ώρες, μαζί με τη μασαμπούκα! Το meeting βέβαια είχε χαρακτήρα series 60 αφού όλοι εκτος απο τον Trobocop® είχαμε ανάλογα κινητά (6260,3x6600,6670)!Προτείναμε βέβαια στον Αλέξη να πάρει ένα καινούργιο κινητό αλλά τελικά δεν θα σας αποκαλύψουμε τα σχέδια του!Σύντομα θα δείτε και φωτογραφίες στο mygallery για να δείτε και τις φάτσες μας μαζεμένες! Distixws eleipe to 6630 mou! :o paidia sugnwmi pou de mporesa na erthw alla htan mia douleia pou eprepe na kanw oposdipote simera :( perimenw na dw fotografies :) Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Άψογο meeting. Πάντα τέτοια παιδια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Όντως πολύ καλό!! Ήταν μάλιστα αισθητή η παρουσία μας μέσα στην καφετέρεια... :) Ήταν πολύ ζεστό το κλίμα και αναλύσαμε πολλά και διάφορα. ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!! (Όσοι δεν ήρθατε... δικό σας πρόβλημα... ;) ) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αντε περιμενουμε με αγωνια τις περιφερειακες φωτογραφιες... αντε να αρχιζουμε να γνωριζομαστε!!! μπραβο παντως παιδια για τη συναντηση.. καλη ιδεα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jheremias Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Ax...Για κακή μου τύχη έφυγα από την Τρίπολη πολύ πρωί τη Δευτέρα:( Είμαι βέβαιος οτι θα περάσατε τέλεια :( agiorgitis και dimlou σας ξέρω από κοντά. Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω και τους άλλους όμως :( Καμιά φωτογραφία βγάλατε; :D Ζακού ρε σεις; :P Ποιος ξέρει από που βγήκε το όνομα του καταστήματος; (Ερώτηση μόνο για Τριπολιτσιώτες :P ) Παράθεση Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias ( 4 Ιαν. 2005 , 21:08) Ax...Για κακή μου τύχη έφυγα από την Τρίπολη πολύ πρωί τη Δευτέρα:( Είμαι βέβαιος οτι θα περάσατε τέλεια :( agiorgitis και dimlou σας ξέρω από κοντά. Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω και τους άλλους όμως :( Καμιά φωτογραφία βγάλατε; :D Ζακού ρε σεις; :P Ποιος ξέρει από που βγήκε το όνομα του καταστήματος; (Ερώτηση μόνο για Τριπολιτσιώτες :P ) jheremia θα τα πούμε από κοντά.....εμπειρίες κλπ.... :D Η ερωτησή σου θα έλεγα ότι είναι ακετά εύκολη.....βάλε κάτι πιο δύσκολο.... :p φιλικά dimlou Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias Ποιος ξέρει από που βγήκε το όνομα του καταστήματος; (Ερώτηση μόνο για Τριπολιτσιώτες :P ) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimlou Η ερωτησή σου θα έλεγα ότι είναι αρκετά εύκολη..... Έως παιδική... :D Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. January 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Έτοιμες και οι φωτογραφίες θα τις βρείτε ακριβώς απο κάτω... στην υπογραφή μου δηλαδή! Οι φωτογραφίες είναι αφιερωμένες στον dimlou, για τους έχοντες γνώση! Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agiorgitis Έως παιδική... Έως... γελοία... :p :p :p Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jheremias ( 4 Ιαν. 2005 , 21:08) Ζακού ρε σεις; :P Ποιος ξέρει από που βγήκε το όνομα του καταστήματος; (Ερώτηση μόνο για Τριπολιτσιώτες :P ) Αναρωτήσου πώς θα λέγεται το όνομα του καταστήματος των ΠΟΥλόπουλου - ΤΣΑρουχά :whistle: :whistle: :whistle: :D :D :D Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. January 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 . . Εδώ μπορείτε να δείτε το καλύτερο παιδί, τον dimlou Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 ...... χαχα καλό Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος agiorgitis ( 5 Ιαν. 2005 , 14:58) Αναρωτήσου πώς θα λέγεται το όνομα του καταστήματος των ΠΟΥλόπουλου - ΤΣΑρουχά :whistle: :whistle: :whistle: :D :D :D ....Τα είπε όλα..... :D :X Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Mιχάλη δεν βλέπω πουθενά την... παντοφλοειδή φωτογραφία... Τι έγινε; Λογοκρισία; :D Φοβάσαι την κατακραυγή της κοινωνίας; :p Εγώ δεν φοβάμαι. Shoot to kill! :boom: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2005 Σε σαμποτάρουν τα κυκλώματα του Series60.....!!! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pz3ro Δημ. January 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2005 Καλα, ποσο μ@λ@κ@ς μπορω να ειμαι.... :blink: ΕΓΙΝΕ MEETING ΤΟΥ MYPHONE ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ!!! Anyway, παιδες παααρα πολυ καλη ιδεα και μακαρι να το καθιερωσουμε. Στο επομενο meeting παντως θα ειμαι STANDAR! Να'ναι καλα κιολας ο Μιχαλης που μου το ειπε γιατι ακομα το στραβαδι δεν θα το ειχα δει :cool: . Α! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Παράθεση life's the moments that take your breath away... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. February 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 Τελικά οι ιδέες για το meeting τα Χριστούγεννα δεν στέριωσαν οπότε πάμε για Πάσχα, τι λέτε την εβδομάδα μετά το Πάσχα να κάνουμε ένα meeting?:D Γιάννη, Λούη κανένας άλλος είναι μέσα;:confused: Α! Η πρόσκληση ισχύει και για τους εκτός Τρίπολης χρήστες του myphone που θέλουν να απολαύσουν ένα καφέ μαζί μας! :) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. February 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2006 έχουμε καιρό μέχρι τοτε, αν δε δουλέυω το πάσχα τότε σίγουρα θα είμαι! Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts