Jump to content

Βοήθεια για XP

br492
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά την βοήθειά σας: έχω τις τελευταίες μέρες ένα πρόβλημα με τον κάδο ανακύκλωσης.Όταν σβήνω αρχεία χωρίς τον συνδυασμο shift + delete δηλαδή όταν θέλω να στείλω κάποια αρχεία στον κάδο αντί αυτά να κατευθυνθούν εκεί εξαφανίζονται τελείως.Και το χειρότερο όταν πηγαίνω στον Υπολογιστή μου στην χωρητικότητα δίσκου φαίνεται να μην έχει σβηστεί τίποτα.Φανταστείτε ότι έσβησα τα vob από δύο ταινίες και αυτά πίανουν κανονικά τον χώρο τους στον δίσκο.Να υποθέσω ότι είναι κανένας ιός που δεν έπιασε ο Norton?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Ίσως να τα "πιάνει" το Norton Protect (αν έχεις Norton Utilities). Ρίξε μια ματιά στα properties του Recycle Bin, και επέλεξε και Empty Norton Protected Files.

Δεν υπάρχει τίποτα στις ιδιότητες του κάδου και δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για απευθείας διαγραφη.Ακόμα ψάχνω.Ελπίζω να μην αναγκαστώ σε κανενα format επειδή θα φουλάρει ο δίσκος :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

απο το help των windows:

"To remove items permanently when you delete them

On the desktop, right-click Recycle Bin, and then click Properties.

Select the Do not move files to the Recycle Bin check box.

Important

If the Do not move files to the Recycle Bin check box is selected, you will not be able to recover any items that you delete. "

εσυ φυσικα θα κανεις το αντιθετο

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

Φίλε μου william blake σε ευχαριστω για την βοήθειά σου αλλά διάβασε σε παρακαλώ αυτό :Δεν υπάρχει τίποτα στις ιδιότητες του κάδου και δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για απευθείας διαγραφη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

Kαι κάτι ακόμα:πήγα στις ιδιότητες του σκληρού δίσκου- εκκαθάριση δίσκου βλέπω ότι ό κάδος έχει περί τα 7GB περιεχόμενο και όταν ζητώ την προβολή περιεχομένων δεν δείχνει τίποτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου

:!: Για τέτοια περίεργα θέματα πρώτα ψάχνεις στο knowledge base της microsoft έπειτα κάνεις system restore και αν δεν λειτουργήσει format.

Το συγκεκριμένο πρόβλημα πιθανόν να επιλυθεί αν απεγκαταστήσει τον Norton

Έκανα τα εξής και βρέθηκε 'λύση' :Χρησιμοποίησα το advanced uninstaller 6.01 το Νοrton 2004 μου βρήκε 3 ιούς που το Norton 2003 δεν τους έβρησκε μεγάλωσα το μέγεθος του κάδου ανακύκλωσης στο 40% και τελικά δέχτηκε να αδειάσει τον κάδο χωρίς να βλέπω τίποτα από τα περιεχόμενα του.Τελικά δουλεύει αλλά δεν ξέρω αν είναι η λύση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου