Jump to content

Πόσο τελικά αξίζει να ασχοληθείς με κινεζική συσκευή;

ALXGS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, ειλικρινά αναρωτιέμαι πόσο αξίζει τελικά να ασχοληθεί κανείς με τις κινέζικες συσκευές. Και το λέω αυτό διότι εδώ και πολύ καιρό είμαι σε διαδικασία αλλαγής της επίσης κινεζικής συσκευής μου,,προσπαθώντας αυτή τη φορά να πάω σε κάτι πολύ καλύτερο, αλλά παρόλο που διαβάζω ατελείωτα ποστ και εδώ αλλά και στο εξωτερικό, άκρη δε βγάζω.

Ναι... ΟΚ τηλεφωναρα το redmi note 2 και το Meizu mx4 και 5 (διαφορετικού κόστους βεβαια) αλλά αυτά που διαβάζω με απογοήτευουν . Δεν μπορώ δηλαδή να αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι Rom για να δουλέψει καλύτερα ή έστω χωρίς πολλά προβλήματα.!

Γιατί, μόνο για προβλήματα διαβάζω. Δεν δουλεύει αυτό δεν δουλεύει εκείνο, υπομονή να φτιάξουν καλύτερη ρομ για να μην τελειώνει γρήγορα η μπαταρία κτλ. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι!

Αξίζει να τραβιεσαι έτσι για να πάρεις κάτι καλύτερο υποτίθεται σε hardware και λίγο φθηνότερο; Με 3 κατοσταρικα παίρνεις προηγούμενες ναυαρχίδες της Samsung της LG της Sony κτλ που δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με το software (όχι άμεσα τουλαχιστον)

Είναι ή δεν είναι έτσι;

Πχ... έχω κοιτάξει τα πάντα από Κίνα μεριά, αλλά για κάποιο λόγο καταλήγω στο S5 (ή στο S5 neo) για να μην έχω τέτοια τραβηγματα . Δηλαδή, τόσο καλύτερο είναι το ΜΧ5 πχ και πρέπει να υποστω όλο αυτό το πράγμα με τα ελληνικά, με λειτουργίες διάφορες κτλ που έχουν θέματα οι κινεζικες και διεθνής ρομ ;

Και στο Lenovo που έχω... Μια χαρά δούλευε με την ρομ που είχε έρθει και απλά του έβαλα μετά από καιρό μια νεότερη και δεν ξανασχοληθηκα. Το κινητό είναι μια χαρά. Έτσι ναι, αλλά όχι να αλλάζω 5 ρομ και πάλι να έχω θέματα!

Αξίζει λοιπόν να τραβιεσαι έτσι; Να υπήρχε κάποιο από αυτά που out of the box να μη σε προβληματιζει όπως το S660 που έχω, , να το πάρω, αλλά με αυτά που διαβάζω, μάλλον λέω δεν αξίζει να ασχοληθώ πια και να κάνω τη κίνηση μου με το Samsung.

Edited by ALXGS
Oneplus5 8/128 Android 10

Θα σου πω την άποψη μου για το Xiaomi Redmi Note 2, που είναι η πρώτη Κινέζικη συσκευή που είχα ποτέ. Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ο. Για τα δικά μου δεδομένα και πιστεύω για τα δεδομένα των περισσότερων εδώ μέσα, η συσκευή είναι εξαιρετική.

Το να του περάσεις Ελληνικά ή να του αλλάξεις ROM είναι πραγματικά αστεία διαδικασία. Ένα 10χρονο να έβαζα και να του έλεγα κάνε αυτό και αυτό, θα το κατάφερνε, να είσαι σίγουρος. Ακόμη και αν δεν θες εσύ να ασχοληθείς με αυτά, λες στο κατάστημα να σου περάσουν τη ROM που έχει μέσα Ελληνικά και είσαι άρχοντας. Μετά απλά κάνεις τις αναβαθμίσεις, όπως στις υπόλοιπες συσκευές. Δεν έχει bugs, δεν έχεις κολλήματα και φυσικά κάθε φορά είναι όλο και πιο βελτιωμένη η συσκευή.

Και για να απαντήσω στο ερώτημά σου, αυτή τη στιγμή βρίσκεις το Redmi Note 2 στα 150+ Ευρώ (το απλό). Αξίζει 10000% να «τραβιέσαι» για αυτή τη συσκευή σε αυτά τα χρήματα, αν και κατά τη γνώμη μου δεν είναι τράβηγμα αυτό. :)

Ναι αλλά αυτό που λένε όλοι για την κακή μπαταρία του αναλογικά με τα Mac που δινει; Τι να το κάνω άμα με σκληρή χρήση δεν βγάζει καν τη μέρα. Υπόψιν, η μόνη σκληρή χρήση που κάνω είναι ΜΌΝΟ Web serving. Δεν παίζω παιχνίδια κτλ. Θέλω να κρατάει η μπαταρία του με πολλές ώρες αναμμένο οθόνης. Αντέχει; Εκεί είναι το μεγαλύτερο μου κόλλημα αλλά και με τα notification Led που δεν δουλεύουν νομίζω σε κάποιες ρομ. Ούτε καν έχω καταλάβει ποια ρομ είναι η καλύτερη από όλες που έχουν βγει!

Το θέμα της μπαταρίας βελτιώνεται συνεχώς. Μιλάμε για μια συσκευή που ανακοινώθηκε πριν από 2 μήνες και έφτασε στους πρώτους χρήστες πριν 1,5 μήνα. Είναι λογικό να έχει θέματα ακόμη η μπαταρία. Πάντως, με την τελευταία ενημέρωση έχει βελτιωθεί αρκετά και πιστεύω με Android 6 θα τελειοποιηθεί. Προσωπικά, έχω βγάλει μέχρι 3 ώρες οθόνη και μπήκε για φόρτιση στο 10%. Όχι όμως με την τελευταία αναβάθμιση της ROM, αλλά με προηγούμενη έκδοση. Πιστεύω τώρα θα είναι ακόμη καλύτερα.

Notification LED λειτουργεί άριστα. Οι ROMS που έχουν βγει προς το παρόν για το Redmi Note 2 είναι:

Stable Κινέζικη (MIUI 6)

Developer Multilanguage (MIUI 7) που περιέχει Ελληνικά

Developer Ελληνική (MIUI 7)

και μια AOSP. Αυτές είναι όλες κι όλες προς το παρόν.

Μου αρέσει που αναφέρεις ότι μόνο τα κινέζικα έχουν προβλήματα και θέλουν φτιάξιμο. ξέρεις γιατί το βλέπεις αυτό στα ανάλογα θέματα? γιατί τα κινέζικα σου δίνουν την δυνατότητα να ψαχτείς να αλλάξεις ρομ για να κάνεις το κινητό σου καλύτερο. Οι ναυαρχίδες που λες δεν σου δίνουν αυτή την δυνατότητα. όπως είναι έτσι και θα μείνει και τις περισσότερες φορές έχουν αρκετά θέματα αλλά δεν συζητιούνται γιατί αφενός δεν μπορείς να κάνεις κάτι χωρίς να χάσεις την εγγύηση και αφετέρου όταν έχεις δώσει τόσα λεφτά δεν θες να δεις το πρόβλημα.

η αλλαγη rom στα xiaomi ειναι πολυ ευκολη. Οπως σου ειπαν και προιγουμενως, ζητας απο το καταστημα να σου περασουν Developer Multilanguage και δεν χρειαζεται να ασχοληθεις καθολου. Το προβλημα με τις προιγουμενες ναυαρχιδες ειναι οτι και να θες να ασχοληθεις με το software δεν μπορεις. Οι βελτιωσεις που προσφερει η xiaomi ειναι ακριβως αυτο. Βελτιωσεις. Θα προτιμουσες να εμενες με το ιδιο software που θα σου διορθωναν bugs μια φορα το 6μηνο και αν; Και οχι δεν ειναι bug free οι "ναυαρχιδες"
[sIGPIC][/sIGPIC]

3 ώρες οθόνη είναι αστεία διάρκεια και δεν θα αγόραζα ένα τέτοιο κινητό ούτε γι αστείο!

Τι να το κάνω αν κάθε λίγο και λιγάκι ψάχνω για πρίζα;

Δες λίγο εδώ το δικό μου αυτή τη στιγμή που το έχω σκίσει από χτες.

Έτσι ναι... να την κάνω την κίνηση.

Screenshot_2015-10-13-14-24-50.pngScreenshot_2015-10-13-14-25-10.png

Όσο για τα άλλα που λένε οι φίλοι, οκ τα δέχομαι γιατί όντως έτσι είναι με τις ναυαρχιδες αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν τόσα προβλήματα όσο τα κινέζικα.

Επίσης, αυτό που σκέφτομαι είναι πως όσο και καλή να είναι μια επόμενη ρομ, δεν θα βελτιώσει δραματικά την διάρκεια της μπαταρίας. Εγώ ψάχνω για διάρκεια αντίστοιχη αυτής που σας έδειξα, όχι κάτι τόσο λιγότερο! Με 27% που έχω ακόμη, μιλάμε για τουλάχιστον άλλες 2 ώρες οθόνης!,Τι να λέμε τώρα;! :happy:

Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πιαστηκαμε μόνο στο redmi. Τα meizu mx5 που όντως λένε ότι έχουν καλή μπαταρία; Εκείνα τα σκέφτομαι περισσότερο αλλά διαβάζω για πολλά προβλήματα και κολλάω.

Υπόψιν, είναι το τρίτο κινέζικο τηλ που έχω. Δεν είμαι εναντίον δηλαδή, μη το σκέφτεστε έτσι, απλά αναρωτιέμαι αν αξίζει για όλους μας.

Edited by ALXGS

Υπάρχουν πάρα πολλοί που αναρωτιούνται το ίδιο με εσένα και εδώ στο forum αλλά και σε διάφορες παρέες. Αυτό που απαντάει στην απορία κυρίως, όπως έχω ξαναπεί, είναι το οικονομικό το οποίο απ'ότι μπορώ να καταλάβω τελικά λίγους απασχολεί. Αν μπορούσαν όλοι να δώσουν 700, 800, 900 ευρώ για μια συσκευή δεν θα ασχολούμασταν τόσο με την κινέζικη αγορά. Μιλώντας προσωπικά για παράδειγμα, επειδή μου αρέσει να έχω μια πολύ δυνατή συσκευή στα χέρια μου γιατί έχω την τρέλα μου με την τεχνολογία και όχι γιατί πραγματικά χρειάζομαι δυνατές συσκευές, αγοράζω κινέζικο γιατί δεν μπορώ να δώσω παραπάνω χρήματα σε samsung, lg, sony κτλ. Για εμένα αυτό είναι ο βασικότερος λόγος ενασχόλησής μου με αυτή την αγορά. Ειδικά τα τελευταία χρόνια έχουν αξιολογότατες και οικονομικές συσκευές.

Όσο για τα άλλα που λένε οι φίλοι, οκ τα δέχομαι γιατί όντως έτσι είναι με τις ναυαρχιδες αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν τόσα προβλήματα όσο τα κινέζικα.

Επίσης, αυτό που σκέφτομαι είναι πως όσο και καλή να είναι μια επόμενη ρομ, δεν θα βελτιώσει δραματικά την διάρκεια της μπαταρίας. Εγώ ψάχνω για διάρκεια αντίστοιχη αυτής που σας έδειξα, όχι κάτι τόσο λιγότερο! Με 27% που έχω ακόμη, μιλάμε για τουλάχιστον άλλες 2 ώρες οθόνης!,Τι να λέμε τώρα;! :happy:

Έχουν και παραέχουν,απλά δεν ακούγονται τις περισσότερες φορές.

Άλλες φορές ακούγονται αλλά επειδή και πάλι έχει την μάρκα που έχει δεν το κάνουν τρελό θέμα.

Δεν είχε και έχει θέμα στην αυτονομία του το galaxy s6 που είναι ναυαρχίδα της sammy? τρελό θέμα αλλά έλα που αλίμονο αν δεις 2-3 άτομα στα 100 να το σχολιάζουν κάθε τρεις και λίγο.

Τα xperia z δεν βγάζαν τόσο καιρό πιο χάλια φωτογραφία και απο κινέζικο των 200 ευρώ?βγαζαν.Έλα όμως που απ'τους χρήστες στα θέματα των forums τσιμουδιά ή αν λέγαν κάτι θα έλεγα νταξει θα μπορούσε καλύτερα και αυτό ήταν όλο.

Δεν είχαν υπερθέρμανση οι συσκευές με τον 810 φέτος? μόνο για τα κινέζικα ακούσαμε πολλά σχόλια ,οι υπόλοιποι ( επώνυμοι ) τάχα μου τα έλυσαν ( τσέκαρε μια ναυαρχίδα με τον 810 κι αν δεν τηγανίσεις αυγό να μην με λένε Άγγελο :p )

Στα κινέζικα όπως το xiaomi που είπες βάζεις μια ρομ ( την ελληνική π.χ ) και μετά έχεις μόνο να κάνεις αναβαθμίσεις ( οκ αυτό στα επώνυμα μπορεί να σου είναι άγνωστη λέξη μιας και στα επώνυμα ακόμα και τα bugs απο τις ''παιδικές ασθένειες'' κάνει κανα δίμηνο κι αν να στις διορθώσει η εταιρία. ) .

απλά αναρωτιέμαι αν αξίζει για όλους μας.

Αξίζει για όποιον θέλει χωρίς να χάσει ένα μηνιάτικο ( για κάποιους 2 και 3 μηνιάτικά ) , να έχει μια αξιοπρεπέστατη συσκευή ( πολλές φορές ισάξιο κι άλλες και καλύτερο με τις εγχώριες ναυαρχίδες ) για τις ανάγκες του.

Εαν θες και την γκλαμουριά κι όλας,όχι δεν αξίζει. ( άλλο να λες έχω samsung κι άλλο xiaomi στην ελλάδα )

Το να του περάσεις Ελληνικά ή να του αλλάξεις ROM είναι πραγματικά αστεία διαδικασία. Ένα 10χρονο να έβαζα και να του έλεγα κάνε αυτό και αυτό, θα το κατάφερνε, να είσαι σίγουρος.

μου κάνεις τη χάρη να μου στείλεις ένα πμ με το πώς ακριβώς θα έλεγες στο δεκάχρονο να περάσει την ελληνική ρομ;; :p

σοβαρά αν έχεις την καλοσύνη δείξε μου έναν αναλυτικό οδηγο βημα-βήμα πώς θα το κάνω γιατι ενδιαφέρομαι για το redmi note 2 και το μόνο που με κρατάει πίσω είναι το άγχος για το πώς και αν θα καταφέρω να περάσω ελληνική ρομ αν δεν το κάνει το μαγαζί

:luck:

μου κάνεις τη χάρη να μου στείλεις ένα πμ με το πώς ακριβώς θα έλεγες στο δεκάχρονο να περάσει την ελληνική ρομ;; :p

σοβαρά αν έχεις την καλοσύνη δείξε μου έναν αναλυτικό οδηγο βημα-βήμα πώς θα το κάνω γιατι ενδιαφέρομαι για το redmi note 2 και το μόνο που με κρατάει πίσω είναι το άγχος για το πώς και αν θα καταφέρω να περάσω ελληνική ρομ αν δεν το κάνει το μαγαζί

Xiaomi Redmi Note 2.

Μπαίνεις στο επίσημο θέμα και κοιτάς το 1ο ποστ. Αν αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία ή δεν καταλαβαίνεις κάτι από τους 2 οδηγούς που έχουμε βάλει, στείλε μου ένα ΠΜ και θα σε βοηθήσω. :)

Xiaomi Redmi Note 2.

Μπαίνεις στο επίσημο θέμα και κοιτάς το 1ο ποστ. Αν αντιμετωπίσει κάποια δυσκολία ή δεν καταλαβαίνεις κάτι από τους 2 οδηγούς που έχουμε βάλει, στείλε μου ένα ΠΜ και θα σε βοηθήσω. :)

Θα τα κοιτάξω αργότερα που θα μπορώ και να είσαι σίγουρος οτι θα σε ενοχλήσω!Μιας και για μένα ισχύει οτι αξίζει να αγοράσεις μια κινητάρα απο Κίνα παρά να σκάσεις 2 μισθούς για κινητό στην Ελλάδα όσο άσχετος και να είσαι με τεχνολογία.Θα μάθουμε,πού θα πάει :p Ευχαριστώ!

:luck:

Δεν αντιλεγω. Όπως είπα εξάλλου είναι το τρίτο κινητό από Κίνα που έχω και σε όλα έχω κάνει αλλαγές Ρομ. Άρα είμαι κι εγώ της άποψης ότι παίρνεις κινεζικό γιατί δεν μπορείς να τα σκασεις σε επώνυμες ναυαρχίδες. Αλλά όπως είπα , βασική προϋπόθεση για μένα είναι να έχει μπαταρία που να κρατάει πολύ, κι αυτή τη στιγμή δε βρίσκω κάτι από Κίνα που να με καλύπτει σε αυτό χωρίς να πρέπει να τραβηχτώ με διάφορες Ρομ ή να πρέπει να συμβιβαστω με κάποια προβλήματα που δεν θα λυθούν ποτέ ίσως. Κοιτούσα και το lenovo k3 που εχει μεγαλη μπαταρια, αλλά κι αυτό έχει τα θεματακια του και σταμάτησαν να το κοιτάζω.

Επισης κοιτουσα (και κοιταζω ακομα) τα ακριβα κινεζικα οπως τα meizu mx5 το oneplus 1 ή 2 αλλα κι εκει πολλα προβληματα ή δυνατοτητες που δεν εχουν και τις θελω. Γι αυτο είμαι σχεδόν ψημενος για το S5 aπλα δεν ξέρω ποιο από τα δύο να πάρω. Το κανονικό ή το neo? Αφήστε που προστέθηκε όπως είδα και s5 new edition που είναι ένα βελτιωμένο s5 neo . Απ ότι είδα αυτά δεν έχουν ιδιαίτερα θέματα και μόλις βγουν από εγγύηση υπαρχουν και custom roms αν θέλησω να ανανεωθώ. :p

Δεν αντιλεγω. Όπως είπα εξάλλου είναι το τρίτο κινητό από Κίνα που έχω και σε όλα έχω κάνει αλλαγές Ρομ. Άρα είμαι κι εγώ της άποψης ότι παίρνεις κινεζικό γιατί δεν μπορείς να τα σκασεις σε επώνυμες ναυαρχίδες. Αλλά όπως είπα , βασική προϋπόθεση για μένα είναι να έχει μπαταρία που να κρατάει πολύ, κι αυτή τη στιγμή δε βρίσκω κάτι από Κίνα που να με καλύπτει σε αυτό χωρίς να πρέπει να τραβηχτώ με διάφορες Ρομ ή να πρέπει να συμβιβαστω με κάποια προβλήματα που δεν θα λυθούν ποτέ ίσως. Κοιτούσα και το lenovo k3 που εχει μεγαλη μπαταρια, αλλά κι αυτό έχει τα θεματακια του και σταμάτησαν να το κοιτάζω.

Επισης κοιτουσα (και κοιταζω ακομα) τα ακριβα κινεζικα οπως τα meizu mx5 το oneplus 1 ή 2 αλλα κι εκει πολλα προβληματα ή δυνατοτητες που δεν εχουν και τις θελω. Γι αυτο είμαι σχεδόν ψημενος για το S5 aπλα δεν ξέρω ποιο από τα δύο να πάρω. Το κανονικό ή το neo? Αφήστε που προστέθηκε όπως είδα και s5 new edition που είναι ένα βελτιωμένο s5 neo . Απ ότι είδα αυτά δεν έχουν ιδιαίτερα θέματα και μόλις βγουν από εγγύηση υπαρχουν και custom roms αν θέλησω να ανανεωθώ. :p

το lenovo k3 απο κινα, εχει κινεζικη rom και καλυτερα να μην μπλεχτεις με lenovo αν δεν εισαι γνωστης, αλλα τι εχει παραπανω το s5 που δεν εχει το oneplus 2 ??????

With great power, comes great responsibility...

Έχω lenovo και είναι μια χαρά, απλά θελω να φύγω από τα midrange κινητά και να πάω σε πιο highend.

Όσο για το oneplus2 εχει ενα πολυ σημαντικο μειονεκτημα. Δεν έχει microsd και οι εκδόσεις του μόνο 16gb που δε ζου φτάνει με την καμία ο χώρος και την 64gb που είναι πανάκριβο!

Δηλαδή ποσό μυαλό θέλει να βγαλεις και μια 32αρα εκδοση με πιο καλή τιμή;

Μου κάνει επίσης εντύπωση που δεν έχει βίντεο στα 1080... αλλά ή 2160 ή 720. Ή ίδια βλακεία με τον αποθηκευτικό χώρο.

Νομίζω επίσης δεν έχει και NFC που θα το ηθελα.

Περισσότερο απ όλα με χαλάει ή έλειψη microsd ομως και το 16αρι δεν μου κάνει. Άρα ανεβαίνω πολύ σε χρήμα και δε λέει.

Edited by ALXGS

Το θέμα είναι τι ζητάς από το πιο highend ALXGS

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς, π.χ. λες το θες για browsing αλλά δε φαίνεται να σε νοιάζει να έχει 5.5"+ οθόνη (που θα ήταν λογικό για browsing) προτιμάς να πας στις 5.1" του S5

Επίσης OLED οθόνες και browsing δεν τα πάνε πολύ καλά ως γνωστό. Δεν ξέρω γενικά πόση ώρα οθόνη περιμένεις να σου βγάζει το S5

8 ώρες που σου βγάζει τo S660 σίγουρα όχι

Επί της ευκαιρίας μας δείχνεις screenshots από το κινητό σου που έχει οθόνη 4.7" 540x960 και 3000mah μπαταρία

Και μας λες ότι θες κάτι αντίστοιχο σε διάρκεια μπαταρίας.. σε ναυαρχίδα :rolleyes: :p

2 χρόνια εγγύηση, στον τόπο σου.

Αλλά η επισκευή διαρκεί λες και το σέρβις είναι στο φεγγάρι..:-P

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω lenovo και είναι μια χαρά, απλά θελω να φύγω από τα midrange κινητά και να πάω σε πιο highend.

Όσο για το oneplus2 εχει ενα πολυ σημαντικο μειονεκτημα. Δεν έχει microsd και οι εκδόσεις του μόνο 16gb που δε ζου φτάνει με την καμία ο χώρος και την 64gb που είναι πανάκριβο!

Δηλαδή ποσό μυαλό θέλει να βγαλεις και μια 32αρα εκδοση με πιο καλή τιμή;

Μου κάνει επίσης εντύπωση που δεν έχει βίντεο στα 1080... αλλά ή 2160 ή 720. Ή ίδια βλακεία με τον αποθηκευτικό χώρο.

Νομίζω επίσης δεν έχει και NFC που θα το ηθελα.

Περισσότερο απ όλα με χαλάει ή έλειψη microsd ομως και το 16αρι δεν μου κάνει. Άρα ανεβαίνω πολύ σε χρήμα και δε λέει.

Το oneplus one, είναι φθηνό με τα 64gb..Από αυτά που ψάχνεις, δεν έχει μόνο sd..

Έχω αλλάξει 5 κινέζικα.

Μετά πήρα Lg G2 (μεταχειρισμένο 200 euro) εντός εγγύησης το δούλεψα ένα χρόνο το ''πείραξα'' απίστευτα και το έκανα δώρο στη γυναίκα.

Τώρα έχω Note 2 (μεταχειρισμένο 130 euro) εκτός εγγύησης το οποίο το έχω modιφάρει απίστευτα

Εγώ λοιπόν προτείνω επώνυμο brand.

Αν μπορεί κάποιος να πάρει και ''καλό μεταχειρισμένο'' μπορεί να βρει πολλές ευκαιρίες με πολύ ψάξιμο όμως...

1) Για την εγγύηση

2) Για την υποστήριξη σε αξεσουάρ - μπαταρίες κ.λ.π

3) Για την υποστήριξη σε custom rom

εδώ είσαι λιγάκι λάθος σχεδόν μα σχεδόν όλα τα κινητά (με εξαίρεση κάποια Huawei και μερικά Windows Phone) έχουν θέματα και χρήστες τους απλά περιμένουν να λυθούν... τι s6 τι note 4 τι z4 κλπ αν κάτσεις και δεις χάος παντού

Αλλά η επισκευή διαρκεί λες και το σέρβις είναι στο φεγγάρι..:-P

Δεν θα το έλεγα...πόσο μάλλον όταν στην περίπτωση των κινέζικων έχεις να υπολογίσεις την επικοινωνία με αυτούς. Αν δεχθούν, περιμένεις μέχρι να φτάσει το προϊόν και μετά πότε θα το παραλάβεις. Το λιγότερο ένα μήνα θα πάρει αυτό το πήγαινε έλα. Και μιλάμε για 1 χρόνο εγγύηση με 2 εδώ.

Επί της ευκαιρίας μας δείχνεις screenshots από το κινητό σου που έχει οθόνη 4.7" 540x960 και 3000mah μπαταρία

Και μας λες ότι θες κάτι αντίστοιχο σε διάρκεια μπαταρίας.. σε ναυαρχίδα :rolleyes: :p

+1 Oι μόνες συσκευές που θα βγάλουν τέτοια αυτονομία και ακόμα μεγαλύτερη και ειναι πιο δυνατές σε απόδοση απο το s660 ειναι πάλι κινέζικες.

Το θέμα είναι τι ζητάς από το πιο highend ALXGS

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς, π.χ. λες το θες για browsing αλλά δε φαίνεται να σε νοιάζει να έχει 5.5"+ οθόνη (που θα ήταν λογικό για browsing) προτιμάς να πας στις 5.1" του S5

Επίσης OLED οθόνες και browsing δεν τα πάνε πολύ καλά ως γνωστό. Δεν ξέρω γενικά πόση ώρα οθόνη περιμένεις να σου βγάζει το S5

5μισάρι δε λέω όχι, αλλά από 5 και πάνω οκ μου είναι. Για τις amoled δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο που λες! Γιατί δηλαδή.. αυτοί που έχουν τις ναυαρχίδες της samsung έχουν πρόβλημα στο browsing? Δεν βλέπουν καλά/καθαρά κτλ;

Το s5 περιμένω ένα 6ωρο τουλάχιστον αν το σκίσω σε μια μέρα. Σε 2ημερο σίγουρα λιγότερο. Κάνα 4ωρο.

Κατανοώ ότι οι μεγάλοι επεξεργαστές και οι μεγάλες οθόνες με μεγάλη ανάλυση δεν μπορούν να φάνε λίγη μπαταρία, αλλά δεν θέλω σε 3 ώρες να μένω από μπαταρία όπως τα redmi note 2!

Βάσει των τεστ στο gsmarena,το s5 δεν έχει κακή μπαταρία. Λογικά το περιμένω λίγο χειρότερο από το δικό μου

5μισάρι δε λέω όχι, αλλά από 5 και πάνω οκ μου είναι. Για τις amoled δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο που λες! Γιατί δηλαδή.. αυτοί που έχουν τις ναυαρχίδες της samsung έχουν πρόβλημα στο browsing? Δεν βλέπουν καλά/καθαρά κτλ;

Το s5 περιμένω ένα 6ωρο τουλάχιστον αν το σκίσω σε μια μέρα. Σε 2ημερο σίγουρα λιγότερο. Κάνα 4ωρο.

Κατανοώ ότι οι μεγάλοι επεξεργαστές και οι μεγάλες οθόνες με μεγάλη ανάλυση δεν μπορούν να φάνε λίγη μπαταρία, αλλά δεν θέλω σε 3 ώρες να μένω από μπαταρία όπως τα redmi note 2!

Βάσει των τεστ στο gsmarena,το s5 δεν έχει κακή μπαταρία. Λογικά το περιμένω λίγο χειρότερο από το δικό μου

Οι amoled δεν καίνε όταν είναι μαύρο το backround. Σε browsing όμως που είναι λευκό έχουν αυξημένη κατανάλωση.