AMSTERDONIS Δημοσιεύτηκε October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 12, 2015 θα ήθελα να ανταλλάξουμε απόψεις ,με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις μας, για τους παρόχους e-mails που χρησιμοποιούμε, gmail, hotmail, Yahoo, κλπ χωρίς προκαταλήψεις και εμμονές. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος φίλος χρησιμοποιεί το outlook και γενικά ως προς τις ειδοποιήσεις μέσω ημερολογίου τι προτιμούμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Φαντάζομαι ότι θες τη γνώμη μας πέρα από τα βασικά τους χαρακτηριστικά που μπορείς να τα βρεις εύκολα στο Wikipedia. Σε ότι αφορά λοιπόν το Yahoo! που χρησιμοποιώ ως βασικό email, θα σου πω τα εξής: +Έχει πολύ ελαφρύ και intuitive interface, ειδικά στην Classic έκδοση που μου αρέσει εμένα, χωρίς AJAX και λοιπές facebookοειδείς τεχνολογίες που έχουν τα άλλα δύο. Μεγάλο ατού για εμένα. +Έχει πάρα πολύ μεγάλο χώρο (1ΤΒ αν και παλιά ήταν απεριόριστος). +Οι διαφημίσεις του δεν είναι ενοχλητικές. +Υποστηρίζει POP3, IMAP κλπ χρόνια τώρα. -Έχει περιόδους downtime. -Υποκειμενικά μιλώντας, δεν παρέχει κύρος μια διεύθυνση yahoo.com -Δυστυχώς τα attachment του έχουν μέγιστο μέγεθος 25MB/mail που μερικές φορές δε φτάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 θα ήθελα να ανταλλάξουμε απόψεις ,με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις μας, για τους παρόχους e-mails που χρησιμοποιούμε, gmail, hotmail, Yahoo, κλπ χωρίς προκαταλήψεις και εμμονές. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος φίλος χρησιμοποιεί το outlook και γενικά ως προς τις ειδοποιήσεις μέσω ημερολογίου τι προτιμούμε. :) Διευκρίνηση. Τώρα πια δεν υπάρχει Hotmail αλλά μόνο Outlook, εκτός και αν αναφέρεται στο Outlook την εφαρμογή των Windows. Έχω 2 λογαριασμούς Outlook (αν βάλω και τον εταιρικό 3) και ένα Gmail. Το Gmail το είχα κάνει απλά για να υπάρχει αλλά με το Android τώρα πια το χρησιμοποιώ για ότι έχει κάνει με αυτό και λόγω των άλλων εφαρμογών της Google αρχίζω να το χρησιμοποιώ σταδιακά σε κάποια mail. Οπότε το μόνο καλό που μπορώ να σου πω είναι ότι το Outlook πατάει πάνω στα χνάρια του Gmail μιας και είχε μείνει πίσω αρκετό διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. December 30, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 καμια νεώτερη άποψη επί του θέματος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts