eccentric Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Έχω την εντύπωση πως το ακουστικό του είναι λίγο χαμηλό σε ένταση;;; Σε εξωτερικούς χώρους ακούγεται με δυσκολία!Η ένταση είναι στο 5 και δεν ξέρω τι να κάνω!!! Eγώ έχω το αντίθετο πρόβλημα.... :w00t: ....Στις περισσότερες κλήσεις βάζω την ένταση στο ένα και πάλι ακούγεται πολύ δυνατά και αναγκάζομαι να κρατώ το ακουστικό κάπως πιό μακρυα, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους..... :w00t: :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Μπορούμε να αλλάξουμε λογισμικό με κάποιον τρόπο!!! Επίσης συγχρονισμός με PC με ποιο πρόγραμμα γίνεται;;; Πάντως είναι πολύ μούρη!!! Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Μπορούμε να αλλάξουμε λογισμικό με κάποιον τρόπο!!! Επίσης συγχρονισμός με PC με ποιο πρόγραμμα γίνεται;;; Πάντως είναι πολύ μούρη!!! Aκόμα καλά καλά δεν έχει κυκλοφορήσει....Υπομονή....Κι εγώ θέλω να βάλω το ελληνικό F/W, γιατί αυτό που έχω έχει προβλήματα στην συμβατότητα με τα ελληνικά που υποστηρίζει..... :worry: Για τα προγράμματα υποστήριξης δες εδώ ;) Tέλος δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω πως πρόκειται για το απόλυτα μουράτο κινητό, που δεν εχει καμιά σχεση με το ασχημόπαπο Ε-730.... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Τα προγράμματα υποστήριξης τα είχα βρεί, και τα έχω κατεβάσει ήδη!!! Τι είναι το ελληνικό F/W;;;Αυτό που έχει τι είναι;;;Εγώ το πήρα από το Πλαίσιο και αύριο θα το πάω πίσω γιατί μικροφωνίζει και δεν ακούγεται καλά το ακουστικό!!! Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Τα προγράμματα υποστήριξης τα είχα βρεί, και τα έχω κατεβάσει ήδη!!! Τι είναι το ελληνικό F/W;;;Αυτό που έχει τι είναι;;;Εγώ το πήρα από το Πλαίσιο και αύριο θα το πάω πίσω γιατί μικροφωνίζει και δεν ακούγεται καλά το ακουστικό!!! Eγώ το πήρα από e-shop της Γαλλίας, υποστηρίζει ελληνικά, αλλά όχι έτσι όπως όταν η ελληνική γλώσσα είναι η κύρια....Αυτό σημαίνει πως η ανίχνευση ονομάτων στις επαφές γίνεται με βλαση λατινικούς χαρακτήρες και κατά δεύτερον στα sms kai sto multi tap έχει πρώτα τους λατινικούς χαρακτήρες, μετά τους αριθμούς και στο τέλος τους ελληνικούς χαρακτήρες.....Προφανώς πρέπει να περαστεί το αμιγώς ελληνικό λογισμικό.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Βασικά απογοητεύτικά από την αντι-επαγγελματική σημπεριφορά στο Πλαίσιο!!!Γιατί;;;; Όταν είσαι στο δρόμο και περπατάς και σε ππάρουν τηλέφωνο δεν μπορείς να ακούσεις καθόλου αυτόν που σου μιλάει!Ελάχιστα! Αυτό το τηλέφωνο λοιπόν το πήγα πίσω και μέσα στο Πλαίσιο όπως ήταν λογικό ακούγονταν,αλλά χαμηλά!!!Μου είπαν λοιπόν, ότι αυτή η χαμηλή ένταση του ακουστικού είναι η maximum που έχει το τηλέφωνο!Ακόμα να μην το συγκρίνω με άλλα τηλεφωνα της Samsung όπως το D500 μιας και έχει 75€ παράπανω και είναι κορυφή!!! Τελικά δεν μου το άλλαξαν, βγάζοντας εμένα και 3 φίλους μου κουφούς και με έστειλαν στην αντιπροσωπεία της Samsung για οτιδήποτε άλλο!!!Παρόλο που υπήρχε διαθεσημότητα στο μαγαζί!!!Δεν είχαν καν δεύτερη ανοιχτή συσκευή για να ακούσω αν όντως έχει τόσο χαμηλή ένταση ακουστικού!!! Υ.Γ.Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι η επικοινωνία του κινητού με τον υπολογιστή μέσω Bluetooth και του Samsung PC Suite II.Γρήγορη,απρόσκοπτη και πολύ λειτουργική!!! Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Υ.Γ.Αυτό που μου άρεσε πολύ είναι η επικοινωνία του κινητού με τον υπολογιστή μέσω Bluetooth και του Samsung PC Suite II.Γρήγορη,απρόσκοπτη και πολύ λειτουργική!!! Aν θέλεις και υπάρχει δώσε ένα λινκ για download του Samsung PC Suite II..., μιας και σαν PC suite γνωρίζω μόνο τα προγράμματα της ΝΟΚΙΑ....(εκτός αν εννοείς κατι άλλο....) :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Τα προγράμματα και το λογισμικό τα κατέβασα από εδώ Πρέπει να τα κατεβάσεις όλα.Να εγκαταστήσεις πρώτα το PC Link software και μετά τα άλλα είναι ουσιαστικά plugin σε αυτό!!! Eccentric μια ερώτηση; Το δίκο σου E720 είναι ok από πλευρά ακουστικού;;; Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Eccentric μια ερώτηση; Το δίκο σου E720 είναι ok από πλευρά ακουστικού;;; Eγώ, όπως έχω ξαναπει, έχω το αντίθετο πρόβλημα....Είναι πολύ δυνατό, ακόμα και στην χαμηλότερη ένταση του ήχου...Έχω ακούσει πάντως πως στο σέρβις η ενταση με κάποιο τρόπο μπορεί να αυξομειωθεί....οπότε βάζοντας το ελληνικό λογισμικό θα κοιτάξω και αυτό.... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Eδώ βρίσκεται και το ελληνικό manuel για όσους το χρειάζονται.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Eγώ, όπως έχω ξαναπει, έχω το αντίθετο πρόβλημα....Είναι πολύ δυνατό, ακόμα και στην χαμηλότερη ένταση του ήχου...Έχω ακούσει πάντως πως στο σέρβις η ενταση με κάποιο τρόπο μπορεί να αυξομειωθεί....οπότε βάζοντας το ελληνικό λογισμικό θα κοιτάξω και αυτό.... :O Το λογισμικό θα το βάλεις μόνος σου ή στην επίσημη αντιπροσωπεία;;; Για να το βάλεις μόνος θέλεις καλώδιο και φυσικά το λογισμικό!!! Εσύ καλώδιο πήρες και αν,ναι από που και πόσο;;; Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Το λογισμικό θα το βάλεις μόνος σου ή στην επίσημη αντιπροσωπεία;;; Για να το βάλεις μόνος θέλεις καλώδιο και φυσικά το λογισμικό!!! Εσύ καλώδιο πήρες και αν,ναι από που και πόσο;;; Kαλώδιο δεν πήρα (άλλωστε το γνήσιο samsung είναι μόνο σειριακό και αυτό δεν μου κάνει) αλλα χρησιμοποιώ την bt σύνδεση... Την αναβάθμιση όμως μάλλον δεν πρόκειται να την κάνω ο ίδιος αλλά κάποιο εξουσιοδοτημένο κέντρο και κατα προτίμηση στο 9volto, όταν με το καλό λάβουν το υποστηρικτικό s/w του μοντέλου.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εγώ τώρα το πρωί θα το πάω στη Samsung να δώ τι μπορούν να κάνουν για να ακούγεται και σε εξωτερικούς χώρους!!! Ελπίζω με το καινούριο software (αν υπάρχει) να στρώσει!!! Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourtziG Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εγώ τώρα το πρωί θα το πάω στη Samsung να δώ τι μπορούν να κάνουν για να ακούγεται και σε εξωτερικούς χώρους!!! Ελπίζω με το καινούριο software (αν υπάρχει) να στρώσει!!! Θα ήθελα πάρα πολύ να το πάρω, αλλά κωλύομαι λόγω της ακουστικής του που από ό,τι διάβασα έχει προβλήματα. Ένημέρωσέ μας σε παρακαλώ πως πήγε η "επιχείρηση". Εχει κάποιος άλλος που να έχει αγοράσει την συσκευή στην Ελλάδα κάποιο θετικό σχόλιο για την ακουστική του δυνατότητα? Εχω θορυβηθεί από τα αρνητικά που ακούω για να είμαι ειλικρινής. Ευχαριστώ παιδιά για την βοήθειά σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Το πήγα πριν από λίγο και θα το πάρω αύριο! Δεν ήξεραν αν είχαν καινούριο software μιας και το τηλέφωνο είναι ολοκαίνουριο! Θα το πάρω αύριο ελπίζω τέλειο! Κατά τα άλλα εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!!! Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourtziG Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Το πήγα πριν από λίγο και θα το πάρω αύριο! Δεν ήξεραν αν είχαν καινούριο software μιας και το τηλέφωνο είναι ολοκαίνουριο! Θα το πάρω αύριο ελπίζω τέλειο! Κατά τα άλλα εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!!! Θα περιμένω με ανυπομονησία τις παρατηρήσεις σου. Σε ευχαριστώ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Κατά τα άλλα εγώ είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!!!! Μάλλον αύριο θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος, γιατί μάλλον είναι νωρίς να είσαι από τώρα.... :rolleyes: Πες μας πού το πήγες και αν το αγόρασες από Ελλάδα ή από εξωτερικό..... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Μάλλον αύριο θα πρέπει να είσαι ευχαριστημένος, γιατί μάλλον είναι νωρίς να είσαι από τώρα.... :rolleyes: Πες μας πού το πήγες και αν το αγόρασες από Ελλάδα ή από εξωτερικό..... :blink: Το αγόρασα από το Πλαίσιο στη Θεσσαλονίκη με επιδότηση! Βαρέθηκα να περιμένω άλλες δέκα μέρες για το Κ750(περασαν σχεδόν και δύο μήνες από τότε που πούθησα το 7610) ήθελα και clamshell οπότε είπα να το πάρω και από Οκτώβρη βλέπουμε!!! Το πήγα στην επίσημη αντιπροσωπία service της Samsung, στην οποία πρώτη φορά βλέπανε το κινητό μιας και είναι ολοκαίνουριο στην Ελλάδα όπως μου είπανε έκπλοηκτοι!!! Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχει νεώτερη έκδοση software για τα ελληνικά τηλέφωνα!!!Άυριο κατά το μεσημέρι μου είπαν θα είναι έτοιμο!Θα φάνει λέω εγώ... Πάντως το λογισμικό έχει κάτι παιδικές ασθένεις.Πχ: -στους ήχους πλήκτρων όποιον και αν επιλέξεις κάνει τον ίδιο ήχο "μπιπ" και δεν αλλάζει. -στα sms μπερδέυει συχνά τα κεφαλαία με τα ελληνικά και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι. Μήπως είμαι πολύ ελαστικός και θα έπρεπε μάλλον να είμαι δυσαρεστημένος με το τηλεφωνάκι!!! Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos123 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Παιδια μια ερωτηση που προσπαθωντας να βγαλω συμπερασμα απο τα ηδη υποθεντα δε καταλαβα... Οταν γραφεις με multitap και αποθηκευεις ενα ονομα εχει τελικο ΕΛΛΗΝΙΚΟ σιγμα η οχι οπως στα SonyEricsson και οταν γραφεις παλι με το ιδιο συστημα και οχι με το Τ9 μηνυμα μειονωνται οι χαρακτηρες του μηνυματος... Διαβασα παραπανω καπου οτι εχει να επιλεξεις Unicode χαρακτηρες αλλα δε λεει αν μειωνονται κατι που ειναι πολι σημαντικο για μενα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Παιδια μια ερωτηση που προσπαθωντας να βγαλω συμπερασμα απο τα ηδη υποθεντα δε καταλαβα... Οταν γραφεις με multitap και αποθηκευεις ενα ονομα εχει τελικο ΕΛΛΗΝΙΚΟ σιγμα η οχι οπως στα SonyEricsson και οταν γραφεις παλι με το ιδιο συστημα και οχι με το Τ9 μηνυμα μειονωνται οι χαρακτηρες του μηνυματος... Διαβασα παραπανω καπου οτι εχει να επιλεξεις Unicode χαρακτηρες αλλα δε λεει αν μειωνονται κατι που ειναι πολι σημαντικο για μενα ... Φίλε μου όταν γράφεις με μικρά γράμματα ενεργοποιούνται αυτόματα οι χαρακτήρες unicode, οπότε και μειώνονται στο μισό οι διαθέσιμοι χαρακτήρες του μηνύματος...Ασφαλώς στα μικρά έχει και τελικό σίγμα (δεν είναι άλλωστε SE!!!) Όμως δεν υπάρχει λόγος να γράφεις με μικρά, όταν τα περισσότερα κινητά θα το δεχτουν με κεφαλαία.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oneiropolos Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Παιδια,ξέρει κσνεις ποτε θα ειναι διαθεσιμο απο τα καταστήματα της ΤΙΜ? Πολλά ζηταω,ε? ;) Αν μπορεσει να μαθει κανεις, ας μου πει. Και κάτι τελευταίο: για το πρόβλημα του ακουστικού, υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης από την ΤΙΜ? Ρωτάω γενικα, όχι μόνο για το Ε720. Γίνεται αυτο γενικότερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Βασικά δυνατότητα αντικατάστασης υπάρχει!Και στο Πλαίσιο τις πρώτες 7 μέρες είχα κάρτα αλλαγής σε περίπτωση προβληματικής συσκευής.Μέσα στο μαγαζί όμως ακούγονταν κανονικά και δύο υπάλληλοι που το άκουσαν αποφάνθηκαν πως αυτή είναι η ένταση του ακουστικού!!!Δεν μπορούσα να κάνω και πολλά και πήρα τον π$@$ο!!! Ελπίζω μόνο να στρώσει το τηλεφωνάκι από αύριο!!! Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oneiropolos Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Razier, otan to paralaveis apo thn antiproswpia, pes mas an veltiwthike to akoustiko,ok?Egw molis vgei sthn TIM tha paw na to parw,alla tha toys proeidopoihsw: an mou emfanisei provlima,tha tous to gyrisw pisw kai tha to pane aytoi sth Samsung h' tha mou dwsoun allo! Den leei na toys skas tosa lefta kai na mhn exeis ayto pou theleis! :mad: Asxeto: kserei kaneis an ta Service ths Samsung kai ths Siemens einai pleon mazi? Kati tetoio akousa. Tha me voleye poly an isxyei kati tetoio giati dipla sxedon sthn TIM (pou einai konta sto spiti mou) einai to service ths Siemens! :p :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Λοιπόν το πήρα το τηλέφωνο σήμερα!!! Ισχυρίστηκαν όταν τους πήρα τηλ για να ρωτήσω αν είναι έτοιμο ότι δεν είχε τίποτα και ήτανε εντάξει και ότι αυτή ήταν η ακουστική του τηλεφώνου. Μετά ρώτησα τη έκδοση λογισμικού φορούσε;Μου είπανε την F1.00g που είναι η πρώτη και μοναδική που υπάρχει για το κινητό στα ελληνικά. Ζήτησα να μου ξαναπεράσουν το λογισμικό και όταν πήγα και το πήρα το μεσημέρι πραγματοποίησα πάνω από δέκα κλήσεις σε φίλους μου και τους άκουγα όλους!!!!! :shifty: Αν και ο τεχνικός που μίλησα μου είπε ότι και πριν δεν είχε τίποτα!!! Τώρα όλα oK!!! Ξαναπέρασα και κατάλογο και όλα εντάξει!!! Επίσης η Samsung και η Siemens είναι μάλλον μαζί, μιας και εκεί που το πήγα κι εγώ για service ήταν service center και για Siemens. Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oneiropolos Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Mpravo vre sy Raziel! :D Opote na mhn polyagxwnomai otan me to kalo to parw kai egw,e? Apo thn TIM "tsoup" sto service tha paw (makari na mhn exei provlima,vevaia). Kata ta alla,entypwseis? Exeis dei tpt perierges leitourgies? (Ektos apo ayto me ton mh sygxronismo donhshs kai hxou klhshs). Poso sou krataei h mpataria kai me ti xrhsh? Ta MP3,akougontai kala? Anypomonw na to parw! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts