Jump to content

Lenovo Vibe P1 Pro

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το πρόσεξα ότι δεν είναι ετοιμοπαραδοτο. Απλά εδώ αν χρειαστεί κατι, έχει την εγγύηση και την αμεσότητα λόγω ελλαδας και φυσικού καταστήματος. Αν πάθει οτιδήποτε από Κινα τρεχα γυρυε μετά....

Έχεις δίκιο για την αμεσότητα αλλά για εγγύηση δεν παίρνω και όρκο.

Είχε πάρει από Vodafone γνωστός παλιότερα το Galaxy S4 πανάκριβο όταν πρωτοβγήκε και μετά από μήνα δεν άναβε, το πήγε πίσω, το τσέκαραν στο σέρβις και του είπαν ότι είχε πάρει νερό η πλακέτα και ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση....

Κάνουν ότι απατεωνιά θες για να "βγουν" τα κινητά εκτός εγγύησης. Γι'αυτό και στα Public, κλπ σου λένε "αγοράστε με +50 ευρώ την εγγύηση που σας δίνουμε".

Όσον αφορά τα κινέζικα, αγοράζω από το 2007 και ελάχιστες φορές είχα κάποιο χαλασμένο για το οποίο βέβαια έπαιρνα πάντα πίσω τα λεφτά μου (με μια καθυστέρηση, γι'αυτό σου είπα ότι έχεις δίκιο για την αμεσότητα).

Πριν 1 χρόνο που είχα μια τελευταία εμπειρία με χαλασμένο κινητό, τους έστειλα σε βίντεο τι πρόβλημα εμφανίζει και

μου έδωσαν άμεσα πίσω το 80% των χρημάτων (το πήρα 115 και μου έδωσαν πίσω 90) και πούλησα το κινητό για ανταλλακτικά άλλα 30 ευρώ και όλα καλά.

Πλέον είναι πολύ αξιόπιστα τα καταστήματα όπως το vickmall. Όπως θα σου πουν και άλλοι εδώ, έχουν αγοράσει κινητά άψογα και με πολλά "έξτρα" δωράκια που κάνουν.

Edited by akisthegreat

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχεις δίκιο για την αμεσότητα αλλά για εγγύηση δεν παίρνω και όρκο.

Είχε πάρει από Vodafone γνωστός παλιότερα το Galaxy S4 πανάκριβο όταν πρωτοβγήκε και μετά από μήνα δεν άναβε, το πήγε πίσω, το τσέκαραν στο σέρβις και του είπαν ότι είχε πάρει νερό η πλακέτα και ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση....

Κάνουν ότι απατεωνιά θες για να "βγουν" τα κινητά εκτός εγγύησης. Γι'αυτό και στα Public, κλπ σου λένε "αγοράστε με +50 ευρώ την εγγύηση που σας δίνουμε".

Όσον αφορά τα κινέζικα, αγοράζω από το 2007 και ελάχιστες φορές είχα κάποιο χαλασμένο για το οποίο βέβαια έπαιρνα πάντα πίσω τα λεφτά μου (με μια καθυστέρηση, γι'αυτό σου είπα ότι έχεις δίκιο για την αμεσότητα).

Πριν 1 χρόνο που είχα μια τελευταία εμπειρία με χαλασμένο κινητό, τους έστειλα σε βίντεο τι πρόβλημα εμφανίζει και

μου έδωσαν άμεσα πίσω το 80% των χρημάτων (το πήρα 115 και μου έδωσαν πίσω 90) και πούλησα το κινητό για ανταλλακτικά άλλα 30 ευρώ και όλα καλά.

Πλέον είναι πολύ αξιόπιστα τα καταστήματα όπως το vickmall. Όπως θα σου πουν και άλλοι εδώ, έχουν αγοράσει κινητά άψογα και με πολλά "έξτρα" δωράκια που κάνουν.

Σωστός! Έχεις δίκιο σε όλα. Το θέμα της εγγύησης είναι πονεμένη ιστορία.... Κι όσο για το vickmall το ξέρω ότι είναι το πιο αξιόπιστο απλά εγώ ήθελα να αγοράσω αμεσα από δω κι ήθελα αν παθει κάτι να μπορώ να το πάω στο κατάστημα αμέσως για διόρθωση οποιουδήποτε προβλήματος. Νιώθω πιο ασφαλής έτσι.

Καλησπέρα σας παλικάρια και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και τα σχόλιά σας. Απλά απόφάσιασα να θυσιάσω τα χρήματα και να το αγοράσω από εδω διότι ειχα την γκαντεμιά 2 φορες από Κινα να παθω ζημιά. Η δεύτερη μάλιστα ηταν και για προιστάμενο και ενιωσα πολύ ασχημα όταν το κινητό εβγαλε μαυρη οθονη και OFF. Σεβαστές οι απόψεις σας και πολύ κατατοπιστικές. Είμαι καντέμης εχω μεινει χωρις κινητό και τπ P2 θα αργησει να ερθει Ελλάδα ...διότι όπως ειπα φοβαμαι την γρουσουζιά μου από Κινα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους ειλικρινά θα τα λεμε συχνα ανταλάζοντας αποψεις και γνώμες :happy: :happy: :happy:

Με τίποτα από Public! Το πληρώνεις πάνω από διπλάσια τιμή.

Εγώ με 260 ευρώ έχω πάρει 2, ένα για μένα κι ένα για την γυναίκα μου με 2GB RAM/16GB ROM.

Άσε που αν το πάρεις από vickmall, θα στο στείλουν έτοιμο με την international rom

που παίρνει όλα τα updates, και μαζί θα πάρεις θήκη σιλικόνης, tempered glass και screen protector.

Εμένα μου έκαναν και δώρο ακουστικά! Δεν αξίζει για κανένα λόγω από Public.

Εδώ το link για την έκδοση 2GB RAM / 16Gb ROM στα $140=130 ευρώ:

http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html

Κι εδώ το link για την έκδοση 3GB RAM / 16 GB ROM στα $183=170 ευρώ:

http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-pro-3gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html

Σε 2 εβδομάδες είναι στην πόρτα σου!!!

Φίλε μου αυτά που πωλούνται ελλαδα τα 2 giga 32 giga ram όλα έχουν μέσα αυτά που περιγραφεις και ακουστικά οποτε τι δώρο σου έκαναν εσένα δευτέρα ακουστικά;

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Φίλε μου αυτά που πωλούνται ελλαδα τα 2 giga 32 giga ram όλα έχουν μέσα αυτά που περιγραφεις και ακουστικά οποτε τι δώρο σου έκαναν εσένα δευτέρα ακουστικά;

Τσέκαρέ το να δεις ότι δεν έχουν ούτε ακουστικά, ούτε tempered glass, ούτε θήκη σιλικόνης.

Λένε μόνο : Φορτιστής, Καλώδιο USB, Οδηγίες Χρήσης. Πάρε τα link για να τα δεις :

http://www.public.gr/product/tilefonia/kinita-smartphones/smartphone-lenovo-vibe-p1-dual-sim-32gb-gkri/prod7940196pp/

http://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-lenovo-vibe-p1-silver

Και έστω κάποιος να βάζει τα ακουστικά, tempered glass και θήκη δεν δίνει κανένας!

Edited by akisthegreat

Ήρθε και σε εμένα, Πολύ ωραία συσκευή !

Ένα πράγμα που παρατήρησα είναι ότι στο μοντέλο αναφερθεί P1A42 , Πως έγινε αυτό; Η έκδοση είναι η 2/16 αγορασμένο από vickhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161103/8acdc69b5b402cd5e5f638f6bb549a26.jpg

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλησπέρα..Είμαι κάτοχος εδώ και περίπου μια εβδομάδα του κινητού 2/16 P1c58 με περασμένο το P1a42 από το κατάστημα (vickmal)..

Όλα τέλεια με το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό,το μόνο θέμα που έχω είναι με το bluetooth το οποίο δε βρίσκει καν το ακουστικό μου (jabra BT2045)

Γενικά το bluetooth δουλευει που το δοκιμασα στον υπολογιστή μου το έβρισκε..

Εχει κανείς αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα..Είμαι κάτοχος εδώ και περίπου μια εβδομάδα του κινητού 2/16 P1c58 με περασμένο το P1a42 από το κατάστημα (vickmal)..

Όλα τέλεια με το τηλέφωνο είναι πάρα πολύ καλό,το μόνο θέμα που έχω είναι με το bluetooth το οποίο δε βρίσκει καν το ακουστικό μου (jabra BT2045)

Γενικά το bluetooth δουλευει που το δοκιμασα στον υπολογιστή μου το έβρισκε..

Εχει κανείς αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Προφανως το μπλε δοντι δεν ειναι συμβατο με το τηλεφωνο

Αγόρασα από ebay αυτή την θήκη Etui Coque Silicone S-View Motif SC04 Universel XL pour Lenovo Vibe P1 Turbo ή οποία είναι λίγο μικρή για τι κινητό.τζαμπα τα λεφτά. Έχετε να μου προτείνει κανείς αντίστοιχες θήκες (με παραθυράκι αν γίνεται) αλλά που να κάνει για το κινητό;

Αγόρασα από ebay αυτή την θήκη Etui Coque Silicone S-View Motif SC04 Universel XL pour Lenovo Vibe P1 Turbo ή οποία είναι λίγο μικρή για τι κινητό.τζαμπα τα λεφτά. Έχετε να μου προτείνει κανείς αντίστοιχες θήκες (με παραθυράκι αν γίνεται) αλλά που να κάνει για το κινητό;

Μία πάρα πολύ καλή θήκη:

http://mobilecity.gr/el/lenovo-vibe-p1/5141-nillkin-sparkle-s-view-case-for-lenovo-p1

Φίλε taliban σου έχουν περάσει την oficial ευρωπαϊκή ρομ. Όλα καλά. Παρατηρησες να μη σου δουλεύει κάτι ή να έχεις θέματα? Αν όχι είσαι κομπλε!

Edited by Athens16

Σωστός! Έχεις δίκιο σε όλα. Το θέμα της εγγύησης είναι πονεμένη ιστορία.... Κι όσο για το vickmall το ξέρω ότι είναι το πιο αξιόπιστο απλά εγώ ήθελα να αγοράσω αμεσα από δω κι ήθελα αν παθει κάτι να μπορώ να το πάω στο κατάστημα αμέσως για διόρθωση οποιουδήποτε προβλήματος. Νιώθω πιο ασφαλής έτσι.

σιγα την αξιοπιστια του vickmall.

7 μερες dispute εχω κανει και δεν εχει απαντησει

σιγα την αξιοπιστια του vickmall.

7 μερες dispute εχω κανει και δεν εχει απαντησει

αντε καλε....ολα τελεια ειναι και αθωα ..... στα μαγαζακια αυτα... τελος παντων..καλα ξεμπερδεματα...και να μας πεις την εμπειρια σου οταν τελειωσεις-για να μαθαινουμε και την άλλη πλευρα....τη σκοτεινη....οχι μονο τις χαμηλες τιμες...

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

κανείς δεν λέει ότι είναι τέλειοι , είναι όμως αξιόπιστοι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Το θέμα είναι να μας πει και ο φίλος tzotzotzo τον λόγο του dispute

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γενικά πάντως, όσο αφορά το vickmall, ενώ τα στέλνουν σφεντονα δεν απαντάνε, δεν στέλνουν κάποιο mail τίποτα. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στο μαγαζί αλλά είναι πλέον πολύ αρνητικο όλο αυτό. Σε παραγγελία που έκανα πρόσφατα tracking κατάφερα και πήρα από τον FIREBLADE1 που συνεργάζεται μαζί τους. Ελπίζω να φτιάξει όλο αυτό σύντομα

Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα πράγμα που παρατήρησα είναι ότι στο μοντέλο αναφερθεί P1A42 , Πως έγινε αυτό; Η έκδοση είναι η 2/16 αγορασμένο από vick.

Εχει nfc?

Ένα πράγμα που παρατήρησα είναι ότι στο μοντέλο αναφερθεί P1A42 , Πως έγινε αυτό; Η έκδοση είναι η 2/16 αγορασμένο από vick.

Εχει nfc?

το ανέφερα και εγώ πριν από λίγες ημέρες.

Ας απαντήσει κάποιος που έχει φλασάρει ρομ αν άλλαξε και ο κωδικός του μοντέλου μετά το φλασάρισμα της ρομ

το ανέφερα και εγώ πριν από λίγες ημέρες.

Ας απαντήσει κάποιος που έχει φλασάρει ρομ αν άλλαξε και ο κωδικός του μοντέλου μετά το φλασάρισμα της ρομ

Έχει ήδη απαντηθεί.

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει nfc?

Έχει ήδη απαντηθεί.

Ρε παιδια οταν πηγαινω τελευταια σελιδα σε ολα τα φορουμ μου εμφανιζει μικρα τα γραμματα και δεν προσαρμοζεται αυτοματα στην οθονη τι εχω κανει;ψαχνω ρυθμισεις του google δε βρισκω κατι οταν γυρισω πισω σελιδα ωωωπ βλεπω κανονικα τι γινεται;το εχω και σε αλλο τηλεφωνο το ιδιο θεμα φταιει ο λογαριασμος μου τι να κανω;

Σχετικα με τη θεαση Νova go

Δοκιμασα να στειλω εικονα στην Samsung με screen mirroring

Αν ενεργοποιησεις το mirroring και μετα πας να ανοιξεις καναλι εκει παει να παιξει αλλα δεν αρχιζει

Αν ανοιξεις πρωτα στο κινητο στο novago και βαλεις να παιζει ενα καναλι και μετα ενεργοποιησεις απο την tv και το κινητο το mirroring παιζει κανονικα :)

αντε καλε....ολα τελεια ειναι και αθωα ..... στα μαγαζακια αυτα... τελος παντων..καλα ξεμπερδεματα...και να μας πεις την εμπειρια σου οταν τελειωσεις-για να μαθαινουμε και την άλλη πλευρα....τη σκοτεινη....οχι μονο τις χαμηλες τιμες...

καλα με paypal πληρωσα οποτε δεν χανω τα λεφτα μου, δες λιγες σελιδες πιο πισω. στην αρχη ηταν χαλασμενα τα πληκτρα της εντασης. μετα εκλεισε και δεν ξανανοιξε

Ξαφνικα που παρουσιασηκε προβλημα

Τα xiaomi ακουστικα βλεπω οτι δεν κουμπωνουν μεχρι μεσα μεσα αν δεν τα πιεσεις πολυ

Στεκονται λιγο πιο εξω και δεν παιζει το ραδιοφωνο

4G να φανταστώ έχουν και οι δύο sim slots?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161107/1fdea60dd02a82dfd596cfb9be0801c3.jpg

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50