lazaros_nexus Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Κι εγώ το 3/16 χτύπησα στις 28/11 αλλά ακόμα περιμένω track no. Λογικά θα έχω και εγώ το track no μου μέσα στην εβδομάδα... Τί επιλογή έκανες SG post ή NL post ??? Εγώ προτίμησα SG post και ελπίζω να μην το μετανιώσω... παιζει και να το μετανιωσεις, εστειλα παραγγελια 22/11, πηρα τρακ sg σε λιγοτερο απο 24 ωρες, το πακετο εκανε το πρωτο χτυπημα οτι το παρελαβαν 24/11, ολα φυσιολογικα μεχρι εδω......... και απο τοτε εχει μεινει στασιμο και κολλημενο, εδω και μια εβδομαδα, εχουμε πολυ μελλον ακομα καθως φαινεται... Οχι δεν θα το μετανιωσεις......και εγω ειχα κανει παραγγελια στις 9/11 και το ειδα να ξεκινα απο SG στις 19/11.... Και σημερα παρελαβα .....Το απογευμα θα τα εχω στα χερια μου Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Οχι δεν θα το μετανιωσεις......και εγω ειχα κανει παραγγελια στις 9/11 και το ειδα να ξεκινα απο SG στις 19/11.... Και σημερα παρελαβα .....Το απογευμα θα τα εχω στα χερια μου να εισαι σιγουρος Λαζαρε οτι δεν θελουμε να το μετανοιωσουμε :lol: :lol: :lol: :p :p :p αντε με το καλο να παραλαβεις να μας πεις και εντυπωσεις Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 να εισαι σιγουρος Λαζαρε οτι δεν θελουμε να το μετανοιωσουμε :lol: :lol: :lol: :p :p :p αντε με το καλο να παραλαβεις να μας πεις και εντυπωσεις Να το παρω...να το στεισω οπως θελω ....να δω μηπως το κανω root και βλεπουμε τι ψαρια θα πιασει !!! Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την Lenovo. Ειχα το Ρ780 , τωρα εχω το Χ2 και απο σημερα το Ρ1 ενω στη γυναικα εχω ενα Α369 απλο αλλα εδω και 3+ χρονια ειναι μια χαρα. Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Hello dear friend, thank you for your message, really sorry for the delay, because of the black Friday, logistical postal company got a lots of parcels,so they need more time to process, the new information should update within 2-3 days, so hope you can understand and wait more days for it, thank you and have a nice day!! Best regards Vivian και αυτη ηταν η απαντηση απο την ευγενεστατη και ακρως συμπαθητικη κατα τα λοιπα κυρια απο το μαγαζι που αγοραστηκε η συσκευη... οποτε οπλιζομαστε με υπομονη και αναμενουμε μεχρι νεωτερας Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazaros_nexus Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Διαχειριση καρτας SIM που στον κορακα την εχει ???? Για να κανεις επιλογη σε πια καρτα θα εχει 4G Edit : Το κανει μονο του απο οτι ειδα μολις κανεις επιλογη απο πια καρτα θελεις δεδομενα !!!!! Edited December 1, 2016 by lazaros_nexus Παράθεση High End valve amplifiers..... ΝΟΚΙΑ Ν8 - ΝΟΚΙΑ 9 PureView Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apost_V Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 (edited) Πήρα tracking no. και η SG Post μου δείχνει "Information received" . Παίζει και να μην έχει ξεκινήσει ακόμα. Πάντως είναι μια κάποια πρόοδος... Να ευχαριστήσω και τον gerstavros2 για τον πολύ αναλυτικό οδηγό του, σχετικά με τις παραγγελίες από Κίνα στο παρακάτω thread : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Ευαγγέλιο για όσους έχουμε παραγγείλει πρώτη φορά από εκεί. Edited December 1, 2016 by apost_V Παράθεση People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Πήρα tracking no. και η SG Post μου δείχνει "Information received" . Παίζει και να μην έχει ξεκινήσει ακόμα. Πάντως είναι μια κάποια πρόοδος... Να ευχαριστήσω και τον gerstavros2 για τον πολύ αναλυτικό οδηγό του, σχετικά με τις παραγγελίες από Κίνα στο παρακάτω thread : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Ευαγγέλιο για όσους έχουμε παραγγείλει πρώτη φορά από εκεί. Κανε υπομονη, θα καθυστερησουν λιγακι, λογω black friday γινεται της κακομοιρας με τα πακετα. μην ανησυχεις, θα ερθουν...με το τελωνειο δεν ξερω τι θα γινει γιατι τωρα τελευταια ακουγονται διαφορα....υπομονη Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Που να μπλεκεις τωρα νουμερα ιχνους και κινες,θελει ενας φιλος και ειδα μια καλη περιπτωση στο ισομνια ελληνικο θα του το πω μηπως το προλαβει στην ουσια καινουργιο ειναι.Παντως παιδια εχει βγει πολυ καλο κινητο και σκυλι.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 (edited) Παίζει κάνα tempered glass από Ελλάδα γιατί μου ραγισε το nilkin και μέχρι να έρθει άλλο από Κίνα δεν έχω προστασία Το τζαμι του κινητου υποτιθεται ειναι gorilla οποτε μαλλον δεν εχει κινδυνο Ειχα παρει ενα απο ebay απο Βουλγαρια αλλα ηταν αρκετα χοντρο Εχετε να προτεινεται κανα αλλο να ειναι λεπτο και ωραιο σε αφη? Edited December 3, 2016 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Παίζει κάνα tempered glass από Ελλάδα γιατί μου ραγισε το nilkin και μέχρι να έρθει άλλο από Κίνα δεν έχω προστασία Το τζαμι του κινητου υποτιθεται ειναι gorilla οποτε μαλλον δεν εχει κινδυνο Ειχα παρει ενα απο ebay απο Βουλγαρια αλλα ηταν αρκετα χοντρο Εχετε να προτεινεται κανα αλλο να ειναι λεπτο και ωραιο σε αφη? Έχεις προσωπικό μήνυμα :D Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adwnis21 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 (edited) καλημέρα! Είχα πάρει το lenovo vibe p1 pro (p1c72 ) απο την κίνα! το είχα κάνει αναβάθμιση! το μανίσια Rom System: Android 5.1(Vibe UI 2.68)! μετα πέρασα την android 6.0 απο το OTA UPDATE και κολλησε η οθονη αναμμένη! Εχω τώρα την UI_2.8_1535_st_P1C72 rom που βρήκε στο ιντερνετ ο αδελφος μου και την περασε αυτος απο το internet αλλα με καλώδιο! και μου πετάει διαφιμήσεις συνέχεια! ( μάλλον ιος είναι ) Ψάχνω να βρω rom που να ειναι υγιεις! και παρεπιπτοντας δεν δουλευει το κουμπί ultra power safing mode! επίσης επικοινώνησα με το site απο κίνα που το παρήγγειλα και μου είπαν χάνω την εγγύηση επειδή το έκανα update! Edited December 4, 2016 by Adwnis21 Παράθεση b.t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6889877#post6889877 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 καλημέρα! Είχα πάρει το lenovo vibe p1 pro (p1c72 ) απο την κίνα! το είχα κάνει αναβάθμιση! το μανίσια Rom System: Android 5.1(Vibe UI 2.68)! μετα πέρασα την android 6.0 απο το OTA UPDATE και κολλησε η οθονη αναμμένη! Εχω τώρα την UI_2.8_1535_st_P1C72 rom που βρήκε στο ιντερνετ ο αδελφος μου και την περασε αυτος απο το internet αλλα με καλώδιο! και μου πετάει διαφιμήσεις συνέχεια! ( μάλλον ιος είναι ) Ψάχνω να βρω rom που να ειναι υγιεις! και παρεπιπτοντας δεν δουλευει το κουμπί ultra power safing mode! επίσης επικοινώνησα με το site απο κίνα που το παρήγγειλα και μου είπαν χάνω την εγγύηση επειδή το έκανα update! η vibe που αναφερεις δεν ειναι εργοστασιακη ρομ. η τελευταια της lenovo ειναι η s288! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Τι ρυθμίσεις έχετε γενικά ...η μπαταριά πάνω από 6 ώρες. ποτέ και με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Τι ρυθμίσεις έχετε γενικά ...η μπαταριά πάνω από 6 ώρες. ποτέ και με τιποτα Δες μήπως τρέχει κάτι από πίσω. Δεν δικαιολογεί τόσο λίγο να κρατά η μπαταρία. Εκτός αν παίζεις και το χρησιμοποιείς ασταμάτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Τι ρυθμίσεις έχετε γενικά ...η μπαταριά πάνω από 6 ώρες. ποτέ και με τιποτα Δες στην διαχείριση εφαρμογών στο παρασκήνιο μήπως είναι όλες ενεργές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Οχι έχω κλείσει πολλές εγώ να μην ανοίγουν αυτοματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Στην αναμονή μου τρώει 5% σε 7 ώρες χωρίς καθόλου να το πειράξω. Ιντερνέτ ανοικτό...λογικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Λογικότατο και μια χαρά κιόλας. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Στην αναμονή μου τρώει 5% σε 7 ώρες χωρίς καθόλου να το πειράξω. Ιντερνέτ ανοικτό...λογικό; Έχεις βάλει κάποιον launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Νοva έχω αλλά το έκανε και πριν το βάλω.εσένα ποσό σου τρώει στην αναμονή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Νοva έχω αλλά το έκανε και πριν το βάλω.εσένα ποσό σου τρώει στην αναμονή? 1% αλλά τα έχω όλα κλειστά. Πήγαινε στην ραμ και δες ποιες εφαρμογές εκτελούνται και όσες δεν χρειάζεσαι κλειστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 1% αλλά τα έχω όλα κλειστά. Πήγαινε στην ραμ και δες ποιες εφαρμογές εκτελούνται και όσες δεν χρειάζεσαι κλειστες. βαλτε greenify να ησυχασετε Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Το προβλημα με την ενοποιηση χωρου με την sd βλεπω να το εχουν κι αλλοι και γενικοτερα με Lenovo moto κλπ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 βαλτε greenify να ησυχασετε Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πρέπει η συσκευή να είναι ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts