ovelix5 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Επειδή πέρασαν και τα 2 από τα χέρια μου (2 και 3 (turdo)) η διαφορά είναι μεγάλη!! Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Δηλαδή ρε παιδια να το πάρω ή όχι ;δεν παίζω παιχνίδια θα με βολέψει για απλό κινητό ή θα έχω προβλήματα με κολληματα κλπ θα παίρνει το καινούργιο android γιατί κάπου διάβασα ότι υπάρχει θέμα αν αξίζει σαν κινητό στην τιμή αυτη και επειδή είναι από κωτσοβολο αν θα έχει περίεργες κινεζιες μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Φίλτατε είναι ανάλογα τι χρήση του κάνεις... Εγώ πχ του βρήκα κάποια λαγκ... Πχ. Από Tapatalk σε viber και επιστροφή σε Crome άστα.... Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Δηλαδή ρε παιδια να το πάρω ή όχι ;δεν παίζω παιχνίδια θα με βολέψει για απλό κινητό ή θα έχω προβλήματα με κολληματα κλπ θα παίρνει το καινούργιο android γιατί κάπου διάβασα ότι υπάρχει θέμα αν αξίζει σαν κινητό στην τιμή αυτη και επειδή είναι από κωτσοβολο αν θα έχει περίεργες κινεζιες μεσα AΦΟΥ δεν παιζεις παιχνιδια σαν απλο κινητο θα σε καραβολεψει η τιμη ειναι εξαιρετικη, και κινεζιες απο κοτσοβωλο δεν εχει και εγω απο κει το πηρα 2 φορες μια στα 299 εθρω και μια στα 269 ευρω κολληματα εγω δεν εχω αντιμετωπισει γιατι βεβαια εχω καμμια 12αρια εφαρμογες μεσα,τωρα αμα βαλεις 250 σαν καποιους αλλους πχ δεν ξερω τι θα κανει.Ηδιαχειριση της ραμ ειναι εξαιρετικη και μπαταρια ατελειωτη.:) ΥΓ θα εχει την 5.1.1 και αμεσως θα σου ερθει αναβαθμιση η 6.0.1 και απο μαρτιο θα παρει οπως λενε καποια ξενα σαιτ νουγκατ ολες οτα εγγυηση. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 παιδια εχει αλλαξει κανενας στις επιλογες προγραμματιστη τις ρυθμισεις οσον αφορα τις κλιμακες κινησης μεταβασης-διαρ.animator-κινησης παραθυρου?απο το 1 το εβαλα στο 0.5 και βλεπω μεγαλες διαφορες στην ταχυτητα!σε ολα τα παλια μου κινητα ηταν παντα στο 0.5 γι αυτο και το κοιταξα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 φωτο απο τη τελευταια χρηση για τους απιστους της διαρκειας της μπαταριας [ATTACH][ATTACH]66286[/ATTACH][/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valantisle Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 παιδια εχει αλλαξει κανενας στις επιλογες προγραμματιστη τις ρυθμισεις οσον αφορα τις κλιμακες κινησης μεταβασης-διαρ.animator-κινησης παραθυρου?απο το 1 το εβαλα στο 0.5 και βλεπω μεγαλες διαφορες στην ταχυτητα!σε ολα τα παλια μου κινητα ηταν παντα στο 0.5 γι αυτο και το κοιταξα! Πως τι έκανες ακριβώς αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Απο το μενού:επιλογές προγραμματιστή κ συνεχίζει στα υπόλοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valantisle Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Απο το μενού:επιλογές προγραμματιστή κ συνεχίζει στα υπόλοιπα Δεν το βρίσκω στις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Δεν το βρίσκω στις ρυθμίσεις Μήπως θέλει πάτημα παρατεταμένα το " γραναζι " (κατεβάζοντας τη μπάρα δεξιά που μπαίνεις στις γενικές ρυθμίσεις) για να πάρεις "δικαιώματα πριγραμματιστη; Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Στις πληροφορίες συσκευης παρά συνεχώς τον αριθμό έκδοσης κ γίνεσαι προγραμματιστης ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις πληροφορίες συσκευης πατά συνεχώς τον αριθμό έκδοσης κ γίνεσαι προγραμματιστης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εμένα γιατί τόσο χαλιά δηλαδή;...κινητό 2 ημερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valantisle Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Και εφόσον τι κάνω αυτό και γίνω προγραμματιστής μετά τι κάνω. Που οφελει αυτο; Υπάρχει περίπτωση να αλλαξει κάτι που δεν διορθώνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Εμένα γιατί τόσο χαλιά δηλαδή;...κινητό 2 ημερων Πρώτα από όλα επειδή είναι κινητό 2 μερών που σημαίνει ότι δεν έχεις κάνει ακόμα 2-3 φορτίσεις στην μπαταρία.Επίσης βάλε την φωτεινότητα στο αυτόματο,έτσι έκανα εγώ με βάση αυτά που έγραψαν κάποια παιδιά μερικά ποστ πιο πίσω και ενώ δεν είχα δει ποτέ οθόνη πάνω από 6 ώρες και 40 λεπτά κατάφερα να δω σχεδόν 10 ώρες Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Στο αυτόματο είναι ήδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 οι περισσότεροι πρωτη φορα πιανουμε κινητο με τοσο μεγαλη διαρκεια ζωης μπαταρια, και παλι δεν μας φτανει; Εχω αλλαξει αρκετα τηλεφωνα πρωτη φορα φορτίζω κινητο καθε δευτερο βραδυ και αρκετες φορες καθε τριτο, με φωτεινοτητα στο φουλ, και ακομα και το βραδυ ανοιχτο το wifi και το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Στο αυτόματο είναι ήδη Τότε δες ποια εφαρμογή σου" τρώει " την μπαταρία Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 ουτε ενας δεν εχει κανει διαμορφωση της sd σαν εσωτερικο χωρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 ουτε ενας δεν εχει κανει διαμορφωση της sd σαν εσωτερικο χωρο ? Υπαρχει λογος; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Υπαρχει λογος; Ναι αν θες να βαλεις >16GB εφαρμογες παιχνιδια κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 οι περισσότεροι πρωτη φορα πιανουμε κινητο με τοσο μεγαλη διαρκεια ζωης μπαταρια, και παλι δεν μας φτανει; Εχω αλλαξει αρκετα τηλεφωνα πρωτη φορα φορτίζω κινητο καθε δευτερο βραδυ και αρκετες φορες καθε τριτο, με φωτεινοτητα στο φουλ, και ακομα και το βραδυ ανοιχτο το wifi και το gps. Από τα θετικά αυτής της συσκευής και επιβεβαιώνω τη ΤΕΡΆΣΤΙΑ μπαταρία του!!! ουτε ενας δεν εχει κανει διαμορφωση της sd σαν εσωτερικο χωρο ? Εγώ είχα κάνει... Γιατί; Να ξερεις οτι κάποιες εφαρμογές όμως στοκ παραμένουν στο τηλέφωνο!! Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreas1981 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Καμιά εφαρμογή δεν τρώει πολύ μόνο το Android λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Εγώ είχα κάνει... Γιατί; Να ξερεις οτι κάποιες εφαρμογές όμως στοκ παραμένουν στο τηλέφωνο!! Στάλθηκε απο το πιπιλάτο G5 Οταν εκανες σου εδειχνε μια χωρητικοτητα συνολικη ? Οταν συνδεες με usb το pc εβλεπες και την καρτα και τον εσωτερικο χωρο? Με το θεμα της φωτεινοτητας μου εσπαγε τα νευρα το οτι αν το ειχες στην εξαιρετικη φωτεινοτητα και πηγαινες να μειωσεις τη φωτεινοτητα απο τη μπαρα χανοταν η επιλογη της εξαιρετικης φωτεινοτητας και επρεπε να ξαναπας απο τις ρυθμισεις Οποτε εβαλα αυτη την εφαρμογη που σε σωζει απο αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appwala.BrightnessControl&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkokos Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Παιδιά καλησπέρα... μόλις μου ήρθε αυτή η κινητάρα (και το εννοώ)...έχω όμως ένα θέμα...του έβαλα επεκτάσιμη μνήμη 64 gb και όταν το συνδέω με το λάπτοπ αναγνωρίζει μόνο την εσωτερική (16gb)...τι φταίει? Τι πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Παιδιά καλησπέρα... μόλις μου ήρθε αυτή η κινητάρα (και το εννοώ)...έχω όμως ένα θέμα...του έβαλα επεκτάσιμη μνήμη 64 gb και όταν το συνδέω με το λάπτοπ αναγνωρίζει μόνο την εσωτερική (16gb)...τι φταίει? Τι πρέπει να κάνω? Αυτο λεω κι εγω εδω και 2 σελιδες και δεν ξερει κανεις Αφου την εκανες διαμορφωση σαν εσωτερικη μετεφερες και τα δεδομενα ? Το μονο που δε δοκιμασα ειναι το Click on "Migrate data" in Settings > Storage & USB › Internal Storage (στις ρυθμισεις στο αποθηκευτικος χωρος και usb και να επιλεξεις την καρτα και να πατησεις την μεταφορα δεδομενων ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts