komias2 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 καλημέρα σας παρατήρησα ότι αν σβήσω το κινητό ή αν κάνω επανεκίνηση μου σβήνει επαφές .....τις εχω αποθηκευμένες όλες στο τηλέφωνο γιατί συμβαίνει αυτό .....προτάσεις ?? λύση??? μήπως εχει προβλημα το κινητό το εχω δεκα μέρες από Ελλάδα :cry: :cry: Αυτό πάλι πρώτη φορά το βλέπω εγώ το κλείνω κάποιες φορές βράδυα αλλά δε χάνει τίποτα,μηπως έχεις καμμιά κολοεφαρμογη μέσα; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 απ οτι διαβαζω το κινητουλι σπερνει ε...'? ετοιμαζομαι να ριξω παραγγελια στο βικ για το 2/16 σε χρυσο για τη γυναικα για δωρο, κυριως λογω του οτι εχει την τελευταια ρομ. να προχωρησω παιδες? εχετε συναντησει τιποτε θεματα? Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 απ οτι διαβαζω το κινητουλι σπερνει ε...'? ετοιμαζομαι να ριξω παραγγελια στο βικ για το 2/16 σε χρυσο για τη γυναικα για δωρο, κυριως λογω του οτι εχει την τελευταια ρομ. να προχωρησω παιδες? εχετε συναντησει τιποτε θεματα? παρτο αφοβα το κινητο ειναι αλφα αλφα ! Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 εφυγε η παραγγελια :lol: :lol: :lol: :D :D :D , για ριχτε κανα λινκ για tempered glass της προκοπης και με καλη εφαρμογη οι εχοντες! Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Απο το vickmall πρόσθεσε μαζί tempered και θήκη nilkin Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 έχει και 800αρα μπάντα αυτό του vickmall? καποιος απαντηση σε αυτη την ερωτηση ? γενικα αν υπαρχει εκδοση του κινητου με την 800αρα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Από που φαίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 καποιος απαντηση σε αυτη την ερωτηση ? γενικα αν υπαρχει εκδοση του κινητου με την 800αρα. Όχι δεν έχει... Μόνο τα ευρωπαϊκά έχουν... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Σε ποιες περιοχές χρησιμοποιεί την 800αρα η Wind ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 4g δείχνει πάντως και πιάνει 11 Download 10 upload δηλαδή πολύ καλύτερα κι από τη forthnet του σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι έχε 800 ή είναι άσχετο? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 4g δείχνει πάντως και πιάνει 11 Download 10 upload δηλαδή πολύ καλύτερα κι από τη forthnet του σπιτιού. Αυτό σημαίνει ότι έχε 800 ή είναι άσχετο? εντελώς άσχετο Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Πως μπορούμε να δούμε αν έχει 800αρα? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 και τσααααααααααααακ.... εσκασε μυτη και το tracking numbeeeeer (παραγγελια 20 ωρες πριν) εν αναμονη λοιπον...:yahoo::clap::rocket: Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Προσφορά από Κωτσόβολο στα 199€, τι λέτε; Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Προσφορά από Κωτσόβολο στα 199€, τι λέτε; Μια χαρά τιμή Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valantisle Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Εγώ το πήρα από Ελλαδα στα 260 πριν λίγο καιρό....το συνιστω ανεπιφύλακτα ...ειδικά τα 200 ευρώ. Το δικό μου είναι 2/32 . Καλό κινητό με τέλεια μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Προσφορά από Κωτσόβολο στα 199€, τι λέτε; Ακόμα εδώ είσαι; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Προσφορά από Κωτσόβολο στα 199€, τι λέτε; αν ειναι το 32αρι οντως ειναι καλη τιμη, οι κινεζοι το πουλανε γυρω στα 180, οποτε αν το θελεις δεν το πολυσκεφτεσαι Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 μολις μου ηρθε η 64αρα sd Την εβαλα και εκανα ενοποιηση μετεφερα καποιες εφαρμογες και τωρα θελω να βαλω mp3 και αλλα αρχεια που ειχα στην παλια μου sd Συνδεω το κινητο στο pc αλλα τωρα βλεπει μονο την εσωτερικη μνημη και οχι την καρτα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 αν ειναι το 32αρι οντως ειναι καλη τιμη, οι κινεζοι το πουλανε γυρω στα 180, οποτε αν το θελεις δεν το πολυσκεφτεσαι Το 32 άρι είναι και μάλιστα σε χρώμα γκρι σκούρο που νομίζω είναι τρομερό Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 μολις μου ηρθε η 64αρα sd Την εβαλα και εκανα ενοποιηση μετεφερα καποιες εφαρμογες και τωρα θελω να βαλω mp3 και αλλα αρχεια που ειχα στην παλια μου sd Συνδεω το κινητο στο pc αλλα τωρα βλεπει μονο την εσωτερικη μνημη και οχι την καρτα Eεεερε φιλε αφου εκανες ενοποιηση το βλεπει σαν ενιαιο χωρο πως θα το δη σαν καρτα.; ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν ειναι το 32αρι οντως ειναι καλη τιμη, οι κινεζοι το πουλανε γυρω στα 180, οποτε αν το θελεις δεν το πολυσκεφτεσαι Ναι αυτο πουλαει ο κοτσωβολος σε γκρι Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Eεεερε φιλε αφου εκανες ενοποιηση το βλεπει σαν ενιαιο χωρο πως θα το δη σαν καρτα.; ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αυτο πουλαει ο κοτσωβολος σε γκρι Ναι ενιαιο σαν 16 γιγα που ειχε η συσκευη τα υπολοιπα 64 που πηγαν ? Το εχει δικομασει κανεις απο δω? Αν κανεις ενοποιηση βλεπεις την καρτα μπορεις να μεταφερεις εφαρμογες αλλα δεν μπορεις να την βαλεις σε card reader σε pc ? Αν συνδεσεις με καλωδιο usb το τηλ με το pc μπορεις να δεις και να μεταφερεις τα αρχεια της ? Γιατι εγω δεν βλεπω αρχεια Edited November 24, 2016 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silvertaur Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Eεεερε φιλε αφου εκανες ενοποιηση το βλεπει σαν ενιαιο χωρο πως θα το δη σαν καρτα.; ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αυτο πουλαει ο κοτσωβολος σε γκρι Εχεις μπερδευτει και ελπιζω να σε προλαβα πριν το παραγγειλεις..ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ρ1 ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ PRO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ξέρεις κάποιος αυτο που πουλαει ο Κωτσόβολος έχει 2 ή 3 gb ram;επειδή αυτοί στον κωτσοβολο είναι ασχετοι δεν ξερουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ξέρεις κάποιος αυτο που πουλαει ο Κωτσόβολος έχει 2 ή 3 gb ram;επειδή αυτοί στον κωτσοβολο είναι ασχετοι δεν ξερουν το 2/32 ειναι. μην σκας για την ραμ, νομιζω τα 2 gb ειναι αρκετα, απ οτι διαβαζω εχουν κανει πολυ σωστη διαχειριση στο λειτουργικο και δεν σκαλωνει πουθενα, παει τεζα το εργαλειο.εαν θελεις σωνει και ντε να το παρεις απο ελλαδα και να μην μπλεξεις με κινεζους, χωρις να θελω να κανω διαφημιση στον ζοντοβολο βεβαια, δυσκολα θα το ξαναβρεις σε αυτη την τιμη. οι κινεζοι το αντιστοιχο το πουλανε στα 180+, οποτε νομιζω ειναι καλο το deal (μη σε παρω στο λαιμο μου, εσυ αποφασιζεις, δικο σου το παραδακι, δικη σου και η αποφαση) ;) Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts