Athens16 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Komias2 ευχαριστώ για την πληροφορία. Ήταν εδώ ο κάτοχος του και ρωτούσε. Μόλις το πήρε. Έφυγε από τα χέρια μου! hellion13 ποιοτικό κινητό δείχνει κι αν και δεν ήταν δικό μου, σίγουρα θα το πρότεινα και σε άλλον φίλο. Οπότε χτυπα το. Στάλθηκε από κινητό. Πως σου φάνηκε? Αν θέλετε παιδιά γράφετε τις εντυπώσεις σας από το κινητό ώστε όσοι ψαχνονται να έχουν μία εικόνα . Εγώ την άποψη μου την έχω γράψει αλλά ίσως θεωρηθω ότι μεροληπτω υπέρ της συσκευής παντα θετικά. Οπότε γράφετε όσοι θέλετε την αποψη σας ή κάντε ένα μικρό review. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το παρήγγειλα. Αν και είχα κάνει και μια προσφορά σε έναν ebuyer για ένα φθηνό Doogee X5 Max Pro η οποία έγινε δεκτή, τελικά είπα να χτυπήσω το εν λόγω Lenovo. Άντε να δούμε τι φρούτο θα μου βγει κι αυτό :) Για τα λεφτά του θα το καταευχαριστηθεις! Αρκεί είπαμε να έχει την Α42 ευρωπαϊκή ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Κοίταξε, εμένα δεν ήταν δικό μου και δεν θα έμενε περισσότερο στα χέρια μου αν ερχόταν με την ευρωπαϊκή rom. Στο κινητό μου έκανε εντύπωση το ότι απο το 100% της μπαταρίας , με το φλασάρισμα και όλες τις ενημερώσεις που πήρε κάποιες ώρες, συν το σετάρισμα που του έκανα, έχασε μόνο ένα 15% της μπαταρίας. Ωραία φωτεινή οθόνη με ζωηρά χρώματα και στιβαρή κατασκευή. Δυνατή λήψη του wi-fi . Δεν το δοκίμασα σε κλήσεις, γιατί δεν εχω nano sim. Δεν μπορώ να έχω σφαιρική άποψη, γιατί δεν το λειτούργησα και το κράτησα πολύ λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Κοίταξε, εμένα δεν ήταν δικό μου και δεν θα έμενε περισσότερο στα χέρια μου αν ερχόταν με την ευρωπαϊκή rom. Στο κινητό μου έκανε εντύπωση το ότι απο το 100% της μπαταρίας , με το φλασάρισμα και όλες τις ενημερώσεις που πήρε κάποιες ώρες, συν το σετάρισμα που του έκανα, έχασε μόνο ένα 15% της μπαταρίας. Ωραία φωτεινή οθόνη με ζωηρά χρώματα και στιβαρή κατασκευή. Δυνατή λήψη του wi-fi . Δεν το δοκίμασα σε κλήσεις, γιατί δεν εχω nano sim. Δεν μπορώ να έχω σφαιρική άποψη, γιατί δεν το λειτούργησα και το κράτησα πολύ λίγο. Έστω και τόσο λίγο που το κρατησες διαπιστωσες τα δυνατά του σημεία. Συμφωνω απόλυτα . Άψογη μπαταρία, πολύ καλή οθονη και ποιότητα κατασκευής και πολύ καλά wifi . Εγώ θα προσθέσω το πολυ καλό ηχείο του και την πίσω κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας που να το έχει δουλέψει για λίγο και να μην είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Το κινητό για τα λεφτά του(από Κίνα μεριά) απλά τα σπάει Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ειναι διακοπτης οικονομιας οταν το ενεργοποιησεις γινεται απρομαυρο και δουλευουν μονο οι βασικες λειτουργιες επικοινωνιας τιποτα αλλο αλλα εγω ποτε δε το χρειαστηκα 66 ωρες αναμονη +7 ωρες οθονη μου βγαζει ποοοοοσο πια καθε τρεις μερες το φορτιζω ασε που αν το χρησιμοποιησω μονο για κλησεις και μυνηματα πιανει βδομαδα αφορτιστο Γίνεται Nokia 3310 Ασπρόμαυρο και μόνο τηλέφωνο, μηνύματα, ξυπνητήρι και αριθμομηχανή. Ούτε καν φιδάκι! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Γίνεται Nokia 3310 Ασπρόμαυρο και μόνο τηλέφωνο, μηνύματα, ξυπνητήρι και αριθμομηχανή. Ούτε καν φιδάκι! :) :) :) Είναι μία τρομερά χρήσιμη λειτουργία όμως. Εμένα μ έχει σώσει όταν είχα ξεμείνει από μπαταρία και δεν είχα φορτιστη μαζί μου και το χρειαζομουνα για τηλεφωνήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Θα σας πω εγω λοιπον οταν το πηρα το vibe p1 2giga και 32giga rom To a42 το ευρωπαικο διαπιστωσα οτι. Εχει φοβερη ποιοτητα κατασκευης σχεδον ολο μεταλο Διπλό φλας 2 αποχρωσεων,βγαζει πολυ καλες φωτο την ημερα και παραδοξως και το βραδυ ειναι αρκετα καλες . Οθονη πολυ ωραια χρωματα φωτεινη ειδικα στην εξαιρετικη φωτεινοτητα στραβωνει "σχεδον"εχει πολυ καλες γωνιες θεασης πολυ καλα μαυρα χαιρεσαι να παρακολουθεις ταινιες και φυσικα εξαιρετος και δυνατος ηχος απο το ηχειο Οσο αφορα τις κλησεις ακους δυνατα και καθαρα τον συνομιλητη σου και εχει εγγραφεα κλησεων οχι σαν εφαρμογη αλλα ενσωματωμενο στον διαλέκτη "φοβερο" Επισης σε ολα σου τα κοινωνικα δικτυα βγαζει αριθμο δηλαδη σε μνματα βαϊμπερ φατσομπουκι μειλ κοκ και φυσικα ειδοποιηση μεσω του λεντ. Εχει διπλο ταπ ταπ τυπου ελτζι για να ξυπναει,δακτυλικο αποτυπωμα "εγω δε το χρησιμοποιω αλλα εχω διαβασει οτι ειναι αρκετα καλο 8στα 10. Επισης εχει ραδιοφωνο και κανεις εγγραφη οτι σου γουσταρει. Το ξυπνητηρι δουλευει και με απενεργοποιημενο το τηλεφωνο. Φορτιζει ταχιστα απο 10%στο 100% περιπου 1 1.1/2 ωρες και κραταειειειειει. Απο 5 1 1 εκανε αναβαθμιση οτα σε 6 0 1 + μια μικρη ασφαλειας 25 mb . Απο αρνητικα;που λεει ο λογος;δεν εχει πολυ καλη σελφι καμερα ειδικα για τους σελφακιδες ομως τα σπαει στην βιντεοκληση ειναι μια χαρα,και το λεντακι δεν εχει επιλογες χρωματων αλλα δε θα πεθανω κιολας. Και το βασικοτερο ολων απο μας παιρνει 2σιμ και καρτα μνημης που λιγα κινητα εχουν σημερα συνηθως ειναι υβριδικα. Το wifi και οι λειτουργιες σηματος των σιμ ειναι αψογες και επιλεγεις απο που θελεις δεδομενα μνμτα η κλησεις ξεχωριστα. Αυτα εγω εχω παρατηρησει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ελπιζω καποια παιδια να βοηθηθουν ας γραψουν και αλλοι φιλοι την αποψη τους. Τωρα σιγουρα κατι θα εχω ξεχασει αλλα ειμαι και γέρος ανθρωπας.:blink: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Είναι μία τρομερά χρήσιμη λειτουργία όμως. Εμένα μ έχει σώσει όταν είχα ξεμείνει από μπαταρία και δεν είχα φορτιστη μαζί μου και το χρειαζομουνα για τηλεφωνήματα. Ναι είναι βολικό γενικά όταν δεν το έχεις στα χέρια σου να το ενεργοποιείς. Βολέυει και για βράδυ. Επίσης όταν το έχεις ενεργοποιημένο φορτίζει πολύ πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ναι είναι βολικό γενικά όταν δεν το έχεις στα χέρια σου να το ενεργοποιείς. Βολέυει και για βράδυ. Επίσης όταν το έχεις ενεργοποιημένο φορτίζει πολύ πιο γρήγορα. Γνωμη μου δε χρειαζεται ουτε για βραδυ ουτε πρεπει να το φορτιζεις σε αυτη τη λειτουργια καταπονεις την μπαταρια πιο πολυ αν φορτιζει ακομα γρηγοροτερα.Παιδια το κινητο αντεχει πολυ εκτος αν ξυπνατε το πρωι και το εχετε προεκταση του χεριου σας μεχρι το βραδυ οποτε κανενας διακοπτης δε σας σωζει:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 (edited) Θα σας πω εγω λοιπον οταν το πηρα το vibe p1 2giga και 32giga rom To a42 το ευρωπαικο διαπιστωσα οτι. Εχει φοβερη ποιοτητα κατασκευης σχεδον ολο μεταλο Διπλό φλας 2 αποχρωσεων,βγαζει πολυ καλες φωτο την ημερα και παραδοξως και το βραδυ ειναι αρκετα καλες . Οθονη πολυ ωραια χρωματα φωτεινη ειδικα στην εξαιρετικη φωτεινοτητα στραβωνει "σχεδον"εχει πολυ καλες γωνιες θεασης πολυ καλα μαυρα χαιρεσαι να παρακολουθεις ταινιες και φυσικα εξαιρετος και δυνατος ηχος απο το ηχειο Οσο αφορα τις κλησεις ακους δυνατα και καθαρα τον συνομιλητη σου και εχει εγγραφεα κλησεων οχι σαν εφαρμογη αλλα ενσωματωμενο στον διαλέκτη "φοβερο" Επισης σε ολα σου τα κοινωνικα δικτυα βγαζει αριθμο δηλαδη σε μνματα βαϊμπερ φατσομπουκι μειλ κοκ και φυσικα ειδοποιηση μεσω του λεντ. Εχει διπλο ταπ ταπ τυπου ελτζι για να ξυπναει,δακτυλικο αποτυπωμα "εγω δε το χρησιμοποιω αλλα εχω διαβασει οτι ειναι αρκετα καλο 8στα 10. Επισης εχει ραδιοφωνο και κανεις εγγραφη οτι σου γουσταρει. Το ξυπνητηρι δουλευει και με απενεργοποιημενο το τηλεφωνο. Φορτιζει ταχιστα απο 10%στο 100% περιπου 1 1.1/2 ωρες και κραταειειειειει. Απο 5 1 1 εκανε αναβαθμιση οτα σε 6 0 1 + μια μικρη ασφαλειας 25 mb . Απο αρνητικα;που λεει ο λογος;δεν εχει πολυ καλη σελφι καμερα ειδικα για τους σελφακιδες ομως τα σπαει στην βιντεοκληση ειναι μια χαρα,και το λεντακι δεν εχει επιλογες χρωματων αλλα δε θα πεθανω κιολας. Και το βασικοτερο ολων απο μας παιρνει 2σιμ και καρτα μνημης που λιγα κινητα εχουν σημερα συνηθως ειναι υβριδικα. Το wifi και οι λειτουργιες σηματος των σιμ ειναι αψογες και επιλεγεις απο που θελεις δεδομενα μνμτα η κλησεις ξεχωριστα. Αυτα εγω εχω παρατηρησει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ελπιζω καποια παιδια να βοηθηθουν ας γραψουν και αλλοι φιλοι την αποψη τους. Τωρα σιγουρα κατι θα εχω ξεχασει αλλα ειμαι και γέρος ανθρωπας.:blink: Εγω καλύφθηκα πλήρως και συμφωνω απόλυτα με τα σχόλια σου! Απλά να προσθέσω και τα φωτιζομενα πλήκτρα αφης! ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι είναι βολικό γενικά όταν δεν το έχεις στα χέρια σου να το ενεργοποιείς. Βολέυει και για βράδυ. Επίσης όταν το έχεις ενεργοποιημένο φορτίζει πολύ πιο γρήγορα. Ουπς αυτό δεν το ξερά. Δηλαδή ετσι σε πόση ώρα φορτίζει? Edited October 12, 2016 by Athens16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flashman Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 sorry αν έχει ειπωθεί ξέρουμε από SAR πως τα πάει? γενικώς από κάποια sites που αναφέρουν τον δείκτη SAR δεν έχω μείνει ευχαριστημένος υπάρχουν άλλες τιμές στο ένα άλλες στο άλλο υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site το έχει ψαξει κανείς? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konvon Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Σημερα πηρα τη πολυποθητη ειδοποιηση απο ΕΛΤΑ για το Vibe p1 (3/16) απο vickmall (παραγγελια 27/09)και αυριο πρωι παω να στηθω στο ταχυδρομειο για παραλαβη. Θα χρειαστει να του κανω τη παραδοσιακη πολυωρη φορτιση για το στρωσιμο της μπαταριας η πλεον δε χρειαζεται ;Τι συμβουλευετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Δεν χρειάζεται. Καλορίζικο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Γνωμη μου δε χρειαζεται ουτε για βραδυ ουτε πρεπει να το φορτιζεις σε αυτη τη λειτουργια καταπονεις την μπαταρια πιο πολυ αν φορτιζει ακομα γρηγοροτερα.Παιδια το κινητο αντεχει πολυ εκτος αν ξυπνατε το πρωι και το εχετε προεκταση του χεριου σας μεχρι το βραδυ οποτε κανενας διακοπτης δε σας σωζει:) Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να καταναλώνει το κινητό μπαταρία το βράδυ που κοιμάμαι. Οπότε μου φαίνεται καλή λύση το κουμπάκι. Αντί να κλείνεις ένα - ένα τα διάφορα, πατάς το κουμπάκι πριν κοιμηθείς και είσαι ΟΚ. Μπορεί έτσι π.χ. το κινητό να σου βγάλει μια μέρα παραπάνω χωρίς να χρειαστεί φόρτιση. Η φόρτιση με το κουμπάκι βολέυει όταν υπάρχει λόγος να θέλεις να το φορτίσεις πολύ γρήγορα. Γενικά το πως το χρησιμοποιεί ο καθένας εξαρτάται από τις ατομικές του ανάγκες. Κάποιος π.χ. που είναι όλη μέρα έξω, μπορεί να μην τον βολεύει να κρατά 1 1/2 μέρα και να θέλει να το τραβήξει στις 2 (ή αντίστοιχα με λιγότερη χρήση από τις 2 1/2 στις 3) ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ουπς αυτό δεν το ξερά. Δηλαδή ετσι σε πόση ώρα φορτίζει? Βγάζει διπλό "κεραυνό" πάνω στη μπαταρία και νομίζω φορτίζει σε καμιά ωρίτσα. Το αναφέρει και στο manual. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Βγάζει διπλό "κεραυνό" πάνω στη μπαταρία και νομίζω φορτίζει σε καμιά ωρίτσα. Το αναφέρει και στο manual. Σε ευχαριστώ. Διπλό κεραυνό βγάζει και στην κανονική φόρτιση. Αν φορτίζει σε μία ώρα έτσι είναι μία χαρά. Θα το δοκίμασω. Edited October 12, 2016 by Athens16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να καταναλώνει το κινητό μπαταρία το βράδυ που κοιμάμαι. Οπότε μου φαίνεται καλή λύση το κουμπάκι. Αντί να κλείνεις ένα - ένα τα διάφορα, πατάς το κουμπάκι πριν κοιμηθείς και είσαι ΟΚ. Μπορεί έτσι π.χ. το κινητό να σου βγάλει μια μέρα παραπάνω χωρίς να χρειαστεί φόρτιση. Η φόρτιση με το κουμπάκι βολέυει όταν υπάρχει λόγος να θέλεις να το φορτίσεις πολύ γρήγορα. Γενικά το πως το χρησιμοποιεί ο καθένας εξαρτάται από τις ατομικές του ανάγκες. Κάποιος π.χ. που είναι όλη μέρα έξω, μπορεί να μην τον βολεύει να κρατά 1 1/2 μέρα και να θέλει να το τραβήξει στις 2 (ή αντίστοιχα με λιγότερη χρήση από τις 2 1/2 στις 3) ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγάζει διπλό "κεραυνό" πάνω στη μπαταρία και νομίζω φορτίζει σε καμιά ωρίτσα. Το αναφέρει και στο manual. Φιλε μου διπλο κεραυνο βγαζει παντα σε οποιο σημειο και να ειναι ο διακοπτης οταν βαλεις αλλο φορτιστη αναβει ενας κεραυνος.Και φυσικα θα αστειευεσαι που καιει μπαταρια ενω κοιμασαι δεν καταναλωνει τιποτα γελοια πραγματα,καθως επισης δε χρειαζεται να κλεινης τιποτα ενα ενα πατα μια το σκουπακι και καθαρισες.Προφανως δεν εχεις το κινητο τι να πω;Σου ζητω συγγνωμη δεν ειρωνευομαι αλλα αυτα που λες με την γαϊδουρινη αυτονομια του κινητου αυτου δεν ευσταθουν.Σορυ και παλι.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ξέρει κάποιος αν μπορούμε να αλλάξουμε τη γραμματοσειρά των εικονιδίων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petntoul Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Κάτοχος Lenovo vibe p1 2/16 gb Επειδή με το κινητό αυτό έρχομαι για πρώτη φορά σε επαφή με Android 6 θέλω να ρωτήσω κάτι: Κάνοντας εισαγωγή της κάρτας sd επέλεξα την ενοποίηση κάνοντας το σχετικό format αντί του να την αντιμετωπίζει ως εξωτερικό σκληρό. Από ότι διάβασα εκ των υστέρων, μάλλον έκανα λάθος γιατί αυτό ενδείκνυται για κινητά με μικρό εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και θέλω να ρωτήσω. Μπορώ να αλλάξω αυτή την ρύθμιση τώρα και να κάνω τη sd ως ξεχωριστό σκληρό? Μιλάμε για την ίδια κάρτα sd πάντα. Πως γίνεται η σχετική διαδικασία? Αυτή η sd είναι πλέον χαμένη καθώς φορμαριστηκε για να δουλεύει μονο έτσι και δεν την βλέπει κανένα PC ή υπάρχει κάποιο σχετικό προγραμματάκι για να την ξαναφορμάρω ή να κάνω backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Κάτοχος Lenovo vibe p1 2/16 gb Επειδή με το κινητό αυτό έρχομαι για πρώτη φορά σε επαφή με Android 6 θέλω να ρωτήσω κάτι: Κάνοντας εισαγωγή της κάρτας sd επέλεξα την ενοποίηση κάνοντας το σχετικό format αντί του να την αντιμετωπίζει ως εξωτερικό σκληρό. Από ότι διάβασα εκ των υστέρων, μάλλον έκανα λάθος γιατί αυτό ενδείκνυται για κινητά με μικρό εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο και θέλω να ρωτήσω. Μπορώ να αλλάξω αυτή την ρύθμιση τώρα και να κάνω τη sd ως ξεχωριστό σκληρό? Μιλάμε για την ίδια κάρτα sd πάντα. Πως γίνεται η σχετική διαδικασία? Αυτή η sd είναι πλέον χαμένη καθώς φορμαριστηκε για να δουλεύει μονο έτσι και δεν την βλέπει κανένα PC ή υπάρχει κάποιο σχετικό προγραμματάκι για να την ξαναφορμάρω ή να κάνω backup? Εαν εχεις χρησιμοποιησει το κινητο κ εχουν εγκατασταθει εκει εφαρμογές, οταν αφαιρεσεις την mSD τοτε ισως καποιες εφαρμογες να σου αναφερουν οτι δεν εχουν εγκατασταθει οταν πας να τις ξεκινησεις. Για να ενοποιησουμε sd στον εσωτερικο χωρο της συσκευης δεν παιζει ρολο ποσα gb ειναι ο χωρος του κινητου ή το ποσα gb ειναι η καρτα, θα πρεπει ομως η καρτα να ειναι ταχυτητας u3 για να μην καθυστερει το κινητο. Για να επαναφερεις την καρτα, βαλτη σε ενα pc και φορμαρισε την με το sd formatter. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 περιμενω το κινητο και εχω παραγγειλει μια καρτα 64gb γιατι εχω να βαλω εκει μεγαλα παιχνιδια και πολλες φωτο και mp3 πρεπει να κανω ενοποίηση ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 περιμενω το κινητο και εχω παραγγειλει μια καρτα 64gb γιατι εχω να βαλω εκει μεγαλα παιχνιδια και πολλες φωτο και mp3 πρεπει να κανω ενοποίηση ? Το post #644 το διαβασες? Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Το post #644 το διαβασες? Ναι γι αυτο ρωταω επιδη ο φιλος ειπε οτι εκανε λαθος επιλογη Επειδη δεν το εχω λαβει ακομα το κινητο Υπαρχει η επιλογη να κανεις εννοποιηση ή οχι ή πρεπει να το κανεις ετσι κι αλλιως αν θες να βαζεις εφαρμογες στην sd ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 ΠΡΟΣΟΧΗ θα διαβασετε το πιο κατω κειμενο σε αξιολογηση στο σκρουτζ ΔΕΝ ευσταθει εγω με ελληνικα την εκανα και ειναι σουπερ. Προσοχή στο update 6.0 ΔΕΝ δουλεύει η Ελληνική γλώσσα. Μόλις τρέξει στα Ελληνικά κολλάει εντελώς και θέλει ξανά γύρισμα Στα Αγγλικά για να δουλέψει κανονικά. Η αφήστε το 5.1 Η γυρίστε το ΠΡΩΤΑ Αγγλικά και μετά κάντε update Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ναι γι αυτο ρωταω επιδη ο φιλος ειπε οτι εκανε λαθος επιλογη Επειδη δεν το εχω λαβει ακομα το κινητο Υπαρχει η επιλογη να κανεις εννοποιηση ή οχι ή πρεπει να το κανεις ετσι κι αλλιως αν θες να βαζεις εφαρμογες στην sd ? εαν θελεις να αυξησεις τον εσωτερικο χωρο, ειναι πολυ καλη επιλογη να ενοποιησεις την καρτα sd, αλλα..... θα πρεπει η sd να ειναι πολυ γρηγορη, δλδ U3 για να μπορει να πλησιαζει σε ταχυτητα την εσωτερικη μνημη η οποια ειναι emmc5 , αλλιως το κινητο θα σου πηγαινει πιο αργα κατα το read/write και ειναι λογικο. ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΠΡΟΣΟΧΗ θα διαβασετε το πιο κατω κειμενο σε αξιολογηση στο σκρουτζ ΔΕΝ ευσταθει εγω με ελληνικα την εκανα και ειναι σουπερ. Προσοχή στο update 6.0 ΔΕΝ δουλεύει η Ελληνική γλώσσα. Μόλις τρέξει στα Ελληνικά κολλάει εντελώς και θέλει ξανά γύρισμα Στα Αγγλικά για να δουλέψει κανονικά. Η αφήστε το 5.1 Η γυρίστε το ΠΡΩΤΑ Αγγλικά και μετά κάντε update ποιο skroutzoμαγαζο τα λεει αυτα? δωσε ενα Link. Και φυσικα δεν ευσταθουν..... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konvon Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 ΠΡΟΣΟΧΗ θα διαβασετε το πιο κατω κειμενο σε αξιολογηση στο σκρουτζ ΔΕΝ ευσταθει εγω με ελληνικα την εκανα και ειναι σουπερ. Προσοχή στο update 6.0 ΔΕΝ δουλεύει η Ελληνική γλώσσα. Μόλις τρέξει στα Ελληνικά κολλάει εντελώς και θέλει ξανά γύρισμα Στα Αγγλικά για να δουλέψει κανονικά. Η αφήστε το 5.1 Η γυρίστε το ΠΡΩΤΑ Αγγλικά και μετά κάντε update Καμιά σχέση..Μόλις σήμερα το πήρα με την ευρωπαϊκή ρομ (6.0.1) κ τα ελληνικά λειτουργούν άψογα. Ερώτηση: Οι εφαρμογές πως πάνε στη κάρτα μνήμης δεν έχει κουμπακι μεταφοράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts