fabo114 Δημ. December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2003 Τζιφος........το midlet απαιτει μη υποστηριζομενη εκδοση java.......η θα βγαλουν midp 2.0 για Ρ800 ή το σοφτγουερ για midp 1.0.....κριμα και χαρηκα.....;) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Τι αφελής που είμαι..... τους πίστεψα.... Χθες πήρα τηλ. και μου είπαν ότι λόγω προβλήματος της αποθήκης θα έρθει μέχρι το Σάββατο.... Σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως λόγω προβλήματος θα καθυστερήσει πολύ γι' αυτό κι εγώ αυριο το πρωί θα πάω να την πάρω από τον Γερμανο στην Τσιμισκή που απ' ότι είδα σήμερα έχουν στοκ. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenbast Δημ. December 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2003 μην τρελαίνεστε, βγήκε πρόγραμμα και για το π800 για το αμαξάκι! πηγαίντε sonyericsson, global support, car100 , utilities και θα βρείτε μία c++ εφαρμογή γιατο π800 και το αμαξάκι! Παράθεση ....απαράδεκτα παραδεκτός.... http://olatsaba.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2003 Ωραια κατεβασαμε την εφαρμογη για το car100, υπαρχει καποιος να το τεσταρει για να μαστε σιγουροι οτι παιζει στο ρ800; Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2003 Παιδια σιγουρα παιζει........την ανακαλυψα κι εγω σημερα.......κι ετοιμαζομουνα να ποσταρω εγω.....αλλα με προλαβε ο xenblastακος :) Κλικ ....ειμαι πολυ χαρουμενος.....γιουπι........βγηκε μολις πριν 4 μερες.......:) :) :D Στο επομενο meeting θα εχουμε πρωταθλημα CAR-100,ετσι ??? ....let's party.... :p Τωρα που βγηκαν και προσοψεις για το αμαξακι θα το εχουμε optimized :p :lol: :karalol: EDIT Αυτο ειναι το τριτο EDIT..... :p :p :lol: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2003 Οριστε και ενα βιντεακι απο Ρ900 με ενα αγωνα... http://p900.medial.com/car-100-race.mp4 :) Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2003 Λοιπον σημερα πηρα το αυτοκινητακι αφου επιτελους παιζει και στο ρ800,βεβαια με ταλαιπωρησε λιγο μεχρι να κανει link με την εφαρμογη που κατεβασα αλλα επιτελους δουλεψε :D Αν και δεν το δουλεψα πολυ φαινεται να χει την πλακα του :) σιγουρα ομως θα πρεπει να το δουμε σαν gadget και οχι κατι παραπανω...Αυτο που σιγουρα με ξενερωσε αρκετα ειναι το μεγεθος του (προσοχη μην το πατησετε!) :cry: Αληθεια που δηλωνουμε συμμετοχες για το πρωταθλημα; :D Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (23 Δεκ. 2003 , 01:55) Λοιπον σημερα πηρα το αυτοκινητακι αφου επιτελους παιζει και στο ρ800,βεβαια με ταλαιπωρησε λιγο μεχρι να κανει link με την εφαρμογη που κατεβασα αλλα επιτελους δουλεψε :D Αν και δεν το δουλεψα πολυ φαινεται να χει την πλακα του :) σιγουρα ομως θα πρεπει να το δουμε σαν gadget και οχι κατι παραπανω...Αυτο που σιγουρα με ξενερωσε αρκετα ειναι το μεγεθος του (προσοχη μην το πατησετε!) :cry: Αληθεια που δηλωνουμε συμμετοχες για το πρωταθλημα; :D Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Παιδια.......ειμαι πολυ δυστυχισμενος.......μου κλεψανε το αμαξακι :cry: (εε καλα,οχι και ολοκληρο) :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2003 Τελικα το βρηκα ολοκληρο... :p :lol: Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy3 Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Παιδιά πού θα το βρω αυτό το αυτοκινητάκι, και πόσο περίπου πάει το μαλλί; Έχει πολύ γέλιο! :p Παράθεση Γυαλίζει ο Σιμ της μηχανής τα δυο ποδάρια, ο Ρεκ λαδώνει στην ανάγκη το τιμόνι. Μ' ένα φτερό ξορκίζει ο Γκόμπι τη μαλάρια κι ο στραβοκάνης ο Χαράμ, πίτες ζυμώνει. Ν. Καββαδίας 1910-1975 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theangel Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος htrul18 (19 Δεκ. 2003 , 14:04) Τι αφελής που είμαι..... τους πίστεψα.... Χθες πήρα τηλ. και μου είπαν ότι λόγω προβλήματος της αποθήκης θα έρθει μέχρι το Σάββατο.... :mad: Θα πας ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ με ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ :) Εκεί βρίσκεται ένα κατάστημα της vodafone με εξειδικευμένο συνεργείο. Έχει την 128ΜΒ με 100 ΕΥΡΩ. Εγώ από εκεί την πήρα.Την βρήκα και στην Τσιμισκή σε ένα φωτογραφείο αλλά την είχε 130 ΕΥΡΩ. Πάντως δυσκολεύτηκα πολύ να την βρω. Την πήρα πριν από 2 εβδομάδες και έψαχνα κανά τρίωρο. Από τον ΓΕΡΜΑΝΟ μην περιμένεις να στην φέρουν. Κι εμένα τα ίδια μου κάνανε. :mad: Θα έρθει σήμερα,αύριο,δεν έχει 128 θα φέρουμε 64 και κατί τετοιές μ....ς μου λέγανε. :( Αμα δεν ψάξεις εσύ μην περιμένεις από αυτούς. :) Η τιμή είναι καλή για την πόλη μας. ;) Μου το είχε πει οταν την πηρα και ο πέρης που τον ρώτησα οτι ήταν καλή τιμή. :) Καλή αναζήτηση. :whistle: Παράθεση Χρήστης:Nokia 9500-7610, Qtek 2020-S100, SE P900 . softwares & games 9500 εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jimmy3 (26 Δεκ. 2003 , 16:35) Παιδιά πού θα το βρω αυτό το αυτοκινητάκι, και πόσο περίπου πάει το μαλλί; Έχει πολύ γέλιο! :p Στα vodafone shops με 69€ Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. December 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2003 Kαι στον Γερμανο με 85€ :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolphin Δημ. December 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2003 telika paidia to hbh-200 einai symvato me to p900 kai an oxi se poia shmeia ;) Παράθεση http://groups.yahoo.com/group/P990GR/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dolphin (28 Δεκ. 2003 , 12:22) telika paidia to hbh-200 einai symvato me to p900 kai an oxi se poia shmeia ;) Είναι συμβατό απόλυτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadKetch Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mobile-gr (29 Δεκ. 2003 , 13:59) Είναι συμβατό απόλυτα ;) Oxi apolita.Den krataei lista anapaditwn kai eiserxomenwn alla den nomizw na einai kai megalo problima. To megalytero problima gia mena einai oti "xanei" polles kleiseis kai malista xwris profani logo. Gia paradeigma borei na douleuei kanonika gia 2-3 kleiseis meta na xasei kapoia kai argotera xwris na peirakseis tipota na ksanadouleuei kanonika. Episis stis fwnitikes kliseis einai poly euais8ito stous 8orybous tou peribalodos. Prepei na epikratei arketh isixia gia na kanei anagnwrisi. Koinws edelws anaksiopisto gia ta lefta tou. Krima giati einai poly omorfo kai leitourgiko. Elpizw gia ola ta parapanw na ftaiei to P900 kai na dior8o8oun se 1 mellodiki anaba8misi giati alliws me blepw na to "stelnw" (to hbh-200 fysika oxi to P900 :rolleyes: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Pedia, thelo na agoraso Bluetooth HandsFree gia to P800, ti proteinete? ( kai an gnorizete times) To P800 einai symvato me bluetooth allon kiniton, eg Nokia, Motorola? Thanks! :) Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. January 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HuskerDu ( 1 Ιαν. 2004 , 21:56) Pedia, thelo na agoraso Bluetooth HandsFree gia to P800, ti proteinete? ( kai an gnorizete times) To P800 einai symvato me bluetooth allon kiniton, eg Nokia, Motorola? Thanks! :) Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους :) Φιλε εγω θα σου προτεινα το HS-810 της Motorola,μικρο σε μεγεθος, μεγαλη αυτονομια φυσικα υποστηριζεται απο το ρ800 και στοιχιζει 109€ Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 Θα πας ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ με ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ Εκεί βρίσκεται ένα κατάστημα της vodafone με εξειδικευμένο συνεργείο. Έχει την 128ΜΒ με 100 ΕΥΡΩ. Εγώ από εκεί την πήρα.Την βρήκα και στην Τσιμισκή σε ένα φωτογραφείο αλλά την είχε 130 ΕΥΡΩ. Πάντως δυσκολεύτηκα πολύ να την βρω. Την πήρα πριν από 2 εβδομάδες και έψαχνα κανά τρίωρο. Από τον ΓΕΡΜΑΝΟ μην περιμένεις να στην φέρουν. Κι εμένα τα ίδια μου κάνανε. Θα έρθει σήμερα,αύριο,δεν έχει 128 θα φέρουμε 64 και κατί τετοιές μ....ς μου λέγανε. Αμα δεν ψάξεις εσύ μην περιμένεις από αυτούς. Η τιμή είναι καλή για την πόλη μας. Μου το είχε πει οταν την πηρα και ο πέρης που τον ρώτησα οτι ήταν καλή τιμή. Καλή αναζήτηση. Eυχαριστώ αλλά την πήρα στις 21 του μηνός προς 75 ευρώ απ' τον γερμανό στην Τσιμισκή. Α, και κάτι άλλο που είδα σήμερα και μου έκανε τρομερή εντύπωση: Πηγαίνω σε ένα κατάστημα Mobitel-Vodafone και αγοράζω τα Stereo FM Radio Handsfree HPR-20 (τα παλιά αυτά που ήταν ασημί με γαλάζιο) προς 24,50 ευρώ και μετά πάω στο Γερμανό για να δω απο περιέργια πόσο κάνουν εκεί. Είχαν μόνο τα καινούργια (ασπρο-γκρι) προς 39,90!!!! Γιατί τέτοια διαφορά ρε παιδιά; (όλα αυτά έγιναν στη Δράμα) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Ρε παιδια! Ειδα σε ενα φυλλαδιο απο το πλαισιο οτι ειχε ζελατινες για pda-palm μαζι με μαντιλακι καθαρισμου και κατι αλλο! Λετε με αυτες τις ζελατινες να μην μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας? Μπορει το μεγεθος να ειναι πολυ πιο μεγαλο αλλα μπορουμε ν το εφαρμοσουμε στις διαστασεις του κινητου μας? :blink: :shifty: Price με 2 ζευγαρια υγρων + στεγνων καθαριστικων μαντιλιων, 5 διαφανειες- 1 στυλο για pda (αχρηστο) και καθαριστικοπανι για καθαρισμα! ) :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fetzisjr Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Το ραδιοφωνακι για το Ρ800 αξιζει να το αγορασω η ειναι μαπα? Ακουω αρκετες ωρες μουσικη και θα μου αρεζε να εχω ραδιο στο κινητο! Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fetzisjr ( 4 Ιαν. 2004 , 16:12) Το ραδιοφωνακι για το Ρ800 αξιζει να το αγορασω η ειναι μαπα? Ακουω αρκετες ωρες μουσικη και θα μου αρεζε να εχω ραδιο στο κινητο! Thanks!!! Ναι αξίζει! εγώ έχω το παλιό HBH-20, το καινούριο θα είναι σίγουρα ακόμα καλύτερο. ;) Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 pedia 8a i8ela na agoraso ena bluetooth hands free opou na exi fonitiki klisi kai episis an iparxi kati tetio naxtipai to handsfree anti gia to kinito :rolleyes: kai an kserete times... Efxaristo Παράθεση ~ If YoU ArEn'T EuRo YoU ArE ZeRo!! ~ :up: http://img29.imageshack.us/img29/3507/SEbabe.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Johnies ( 5 Ιαν. 2004 , 15:16) pedia 8a i8ela na agoraso ena bluetooth hands free opou na exi fonitiki klisi kai episis an iparxi kati tetio naxtipai to handsfree anti gia to kinito :rolleyes: kai an kserete times... Efxaristo Φιλε μπορεις να εχεις φωνητικη κληση μεσω του ΒΤ Οσο για το αν χτυπαει το Handsfree αντι για το κινητο κι αυτο γινεται,οταν δεχεσαι κληση χτυπαει το κινητο και παραλληλα ακους ενα διακριτικο ηχο στο αυτι σου απο το ακουστικο του ΒΤ handsfree. Ολα αυτα βεβαια γνωριζω οτι ισχυουν για το HS 810, για αλλα μοντελα θα πρεπει να ρωτησεις ωστε να εισαι σιγουρος οτι υποστηριζουν τις λειτουργιες που θελεις.Τελος για τις τιμες αρχιζουν απο 72€ και αναλογως μαρκας και μοντελου ανεβαινεις ;) Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts