Jump to content

Microsoft Lumia 950

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Lcd όμως, όχι όπως η γνήσια amoled και φυσικά χωρίς gorilla glass με ότι αυτό συνεπάγεται. :(

Κρίμα. Δηλαδή amoled οθόνες δεν μπορούμε να βρούμε αν σπάσουν;;;; :worry:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Κρίμα. Δηλαδή amoled οθόνες δεν μπορούμε να βρούμε αν σπάσουν;;;; :worry:

Αν σπάσει να είσαι σίγουρος πως δεν θα σε συμφέρει να το φτιάξεις

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Lcd όμως, όχι όπως η γνήσια amoled και φυσικά χωρίς gorilla glass με ότι αυτό συνεπάγεται. :(

ναι lcd ειναι με το τσιπακι να ξεγελαει την συσκευη

amoled και να σου βρω δεν αξιζει καν να το κανεις (ειναι της samsung που αυτοματα σημαινει 350 ευρουλακια στο νερό)

αλλο 40 αλλα 350 μερα με νύχτα

Άλλα 20€ έχει το πλαίσιο μόνο;;;; :confused:

Κι αυτά για το απλό 950. Φαντάσου για το 950 XL που έχει και μεγαλύτερη οθόνη...

μικρο διαφορες η 950 με xl 5 eyro max (παντα για lcd σου λεω αν μπει amoled απλα δεν αξιζει μπορω να την βρω αλλα τημη ειναι οσο το κινιτο (βλ s7 edge κλπ) γενικος οτι φωραει amoled αν σπασει αλλαζεις κινιτο (ολα αυτα μεχρι να λιξει η πατεντα της samsung στης amoled)

δεν ειναι το πλαισιο που κοστιζει αλλα ο χρόνος που θα φαει εργάτης να το βάλει πάνω (αυτο κοστίζει στην παραγωγή χρονος και δισκολια παραγογης)

Edited by egodemis

Αν σπάσει να είσαι σίγουρος πως δεν θα σε συμφέρει να το φτιάξεις

Κώστα, η πρόταση του @egodemis είναι μια καλή ευκαιρία νομίζω αν το έχεις ακόμα στην κατοχή σου το 950 με την σπασμένη οθόνη.

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Κώστα, η πρόταση του @egodemis είναι μια καλή ευκαιρία νομίζω αν το έχεις ακόμα στην κατοχή σου το 950 με την σπασμένη οθόνη.

Μπα, το έχω δώσει. Όμως ένας από τους σημαντικούς λόγους που το πήρα ήταν η υπέροχη amoled οθόνη του. Δεν θα έβαζα αυτή τη μαιμουδια γιατί θα το έβλεπα και θα με έπιανε μόνιμη μελαγχολία. Είμαι amoledικος....... :)

Επίσης η γρήγορη ματιά στην lcd έχω την εντύπωση πως καταπίνει την μπαταρία

Μπα, το έχω δώσει. Όμως ένας από τους σημαντικούς λόγους που το πήρα ήταν η υπέροχη amoled οθόνη του. Δεν θα έβαζα αυτή τη μαιμουδια γιατί θα το έβλεπα και θα με έπιανε μόνιμη μελαγχολία. Είμαι amoledικος....... :)

διαφορα στην μπαταρια ειναι ελαχιστη (καλυτερη στην amoled οταν εχεις ολα μαυρα αλλιος και χειροτερη)

απο την αλλη 350 ευρω για οθονη ειναι απλα ενα αστειο και ειναι ποιο αστιο καθο; μαθαινεις οτι τα 350 ευρω ειναι λογο πατεντας της samsung

διαφορα στην μπαταρια ειναι ελαχιστη (καλυτερη στην amoled οταν εχεις ολα μαυρα αλλιος και χειροτερη)

απο την αλλη 350 ευρω για οθονη ειναι απλα ενα αστειο και ειναι ποιο αστιο καθο; μαθαινεις οτι τα 350 ευρω ειναι λογο πατεντας της samsung

Με λίγα λόγια πρέπει να πάρουμε Samsung για να βρούμε φθηνές AMOLED οθόνες!!! Ε τότε τι να τις κάνουμε τις AMOLED οθόνες σε άλλες συσκευές αν μας κοστίζει όσο μια συσκευή; :(

Η διαφορά στην κατανάλωση δεν είναι μικρή.

Κατά τα άλλα, προσωπικά πάντα, δεν προτείνω την αγορά νέας στα 350 αλλά και σίγουρα όχι κι αυτή (lcd). 950 με lcd δεν είναι 950 (κατά την γνώμη μου). Αγοράζω ένα μεταχειρισμένο στα 150 και εχω και ανταλλακτικά. Στην καλύτερη βρίσκω κάποιο με προβλημα μητρικής.

Προσωπικά (το τονίζω) δεν θα ακουμπούσα τέτοια οθόνη. Θα μου μαυριζε την ψυχή.

Εφόσον προορίζετε για αλλού η συσκευή. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με την lcd οθόνη.

Συνάδελφος βλέπω :)

Έχω κάνει πολλές συγκρίσεις κι εγώ, σαν τις amoled δεν έχει... Ίσως οι τελευταίας γενιάς LCD σε ναυαρχίδες να είναι πολύ κοντά... Πάντως σε παλαιότερα μοντέλα δεν... π.χ. στα τελευταία Symbian, Nokia 701 vs C7 καμία σχέση.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Στο Lumia 830 είχα lcd οθόνη! Ήταν αρκετά καλή μπορώ να πω. Η διαφορα ήταν στην οθόνη κλειδώματος μόνο που έδειχνε το ρολόι πιο θαμπό λίγο, σε σχέση με ένα 925 με AMOLED. Ίσως λόγο και της Clear Black οθόνης που είχε το 830. Στα υπόλοιπα δεν ξεχώριζε η οθόνη lcd με την AMOLED!

Στο Lumia 830 είχα lcd οθόνη! Ήταν αρκετά καλή μπορώ να πω. Η διαφορα ήταν στην οθόνη κλειδώματος μόνο που έδειχνε το ρολόι πιο θαμπό λίγο, σε σχέση με ένα 925 με AMOLED. Ίσως λόγο και της Clear Black οθόνης που είχε το 830. Στα υπόλοιπα δεν ξεχώριζε η οθόνη lcd με την AMOLED!

πως δεν ξεχωρίζει βγάζεις μια selfie και φαίνεσαι ποιο όμορφος και καμαρώνεις :lol:

πως δεν ξεχωρίζει βγάζεις μια selfie και φαίνεσαι ποιο όμορφος και καμαρώνεις :lol:

Ανάλογα τα mp της μπροστινής κάμερας!!! :lol:

Τι λες βρε evris? Που όταν άφησα το 920 και πήρα 925 είδα το φως το αληθινό......

Τι λες βρε evris? Που όταν άφησα το 920 και πήρα 925 είδα το φως το αληθινό......

Το 920 με το 830 έχουν και δύο χρόνια διαφορά. Φαντάζομαι θα είναι πιο βελτιωμένη η lcd οθόνη του δεύτερου!

Το 920 με το 830 έχουν και δύο χρόνια διαφορά. Φαντάζομαι θα είναι πιο βελτιωμένη η lcd οθόνη του δεύτερου!

Το 920 έχει καλύτερη οθόνη από το 830......

Ήταν και ναυαρχίδα βλέπεις.

Το 920 έχει καλύτερη οθόνη από το 830......

Ήταν και ναυαρχίδα βλέπεις.

Τι παραπάνω είχε η οθόνη του 920; και οι δύο lcd με clear black ήταν!

Το 830 υπερταιρούσε στα mp της πίσω κάμερας και το 920 σε εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο!

Edited by evris2013

Τι παραπάνω είχε η οθόνη του 920; και οι δύο lcd με clear black ήταν!

Το 830 υπερταιρούσε στα mp της πίσω κάμερας και το 920 σε εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο!

Ναι αλλά δεν μιλάμε για mp. Μιλάμε για οθόνη.

Η οθόνη του 920 είναι 332 ppi (pixels per inch) ενώ του 830 είναι 294.

Ναι αλλά δεν μιλάμε για mp. Μιλάμε για οθόνη.

Η οθόνη του 920 είναι 332 ppi (pixels per inch) ενώ του 830 είναι 294.

Λογικό. Εφόσον το 830 είναι στις 5" εναντι 4.5" του 920 με ίδια ανάλυση! ;)

Εγώ μιλάω για τη τεχνολογία της lcd που μέσα σε 2 χρόνια λογικά θα έχει αναβαθμιστεί.

Λογικό. Εφόσον το 830 είναι στις 5" εναντι 4.5" του 920 με ίδια ανάλυση! ;)

Εγώ μιλάω για τη τεχνολογία της lcd που μέσα σε 2 χρόνια λογικά θα έχει αναβαθμιστεί.

Όχι βρε evris. Αν η ανάλυση είναι ίδια σε μια οθόνη 4,5 και μια 5 τότε η συσκευή με 5αρα υστερεί. Είναι κατώτερη.

Η ανάλυση είναι του 920 είναι 768x1280 ενώ του 830 είναι 720x1280. Αν σκεφτείς ότι το 830 είναι 5" τότε καταλαβαίνεις ότι η οθόνη του 920 ήταν αρκετά καλύτερη από αυτή του 830. Οπότε αυτό που είπες ότι το 830 είχε καλύτερη οθόνη γιατί ήταν 2 χρονών νεότερο απλά δεν ισχύει.

Όχι βρε evris. Αν η ανάλυση είναι ίδια σε μια οθόνη 4,5 και μια 5 τότε η συσκευή με 5αρα υστερεί. Είναι κατώτερη.

Η ανάλυση είναι του 920 είναι 768x1280 ενώ του 830 είναι 720x1280. Αν σκεφτείς ότι το 830 είναι 5" τότε καταλαβαίνεις ότι η οθόνη του 920 ήταν αρκετά καλύτερη από αυτή του 830. Οπότε αυτό που είπες ότι το 830 είχε καλύτερη οθόνη γιατί ήταν 2 χρονών νεότερο απλά δεν ισχύει.

Δεν ξέρω. Εμένα με χτυπούσε η διαφορά στη Glance screen περισσότερο, παρά στα υπόλοιπα!

Δεν ξέρω. Εμένα με χτυπούσε η διαφορά στη Glance screen περισσότερο, παρά στα υπόλοιπα!

Το 830 το είχε κολλητός μου και πραγματικά η οθόνη του είναι αδιάφορη. Με την ευκαιρία το πουλάει για ανταλλακτικά (σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος).

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ 830-925 στο θέμα οθόνης.. η διαφορά τεράστια https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6638&idPhone2=5451

Αξιοσημείωτο πως το 925 για την εποχή του είχε εξαιρετική οθόνη πάνω.

Επίσης, να σημειώσουμε πως το Nokia 8 έχει την καλύτερη LCD εκεί έξω με την αναγνωσιμότητα κάτω από φως να φτάνει σχεδόν την AMOLED του S7!!

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ 830-925 στο θέμα οθόνης.. η διαφορά τεράστια https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6638&idPhone2=5451

Αξιοσημείωτο πως το 925 για την εποχή του είχε εξαιρετική οθόνη πάνω.

Επίσης, να σημειώσουμε πως το Nokia 8 έχει την καλύτερη LCD εκεί έξω με την αναγνωσιμότητα κάτω από φως να φτάνει σχεδόν την AMOLED του S7!!

Αυτά τα "σχεδόν" δεν το αφήνουν να γίνει ακόμη Nokia.......

Αυτά τα "σχεδόν" δεν το αφήνουν να γίνει ακόμη Nokia.......
Όταν βρίσκεται μέσα στα 10 και είναι το μόνο με LCD, αυτό δείχνει πως έχουν κάνει καλή δουλειά!

Φανταστείτε τώρα το 9 με την AMOLED.

63d1c0121774ef68232feae2f2b83771.jpg

• The title was changed to Microsoft Lumia 950