bill971 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Παιδιά αν έχετε την καλοσύνη, ας κάνει κάποιος μια δοκιμη στην παρακάτω σελίδα που θα δώσω να μου πει τον τρόπο που την φορτώνει το 950. Στο 735 γενικά μετά απο λίγο σκρολαρισμα παγώνει. Ένα Redmi Note 3 την φόρτωσε απροβλημάτιστα και σκρολαρε μια χαρά. http://www.autoblog.gr/2017/01/12/test-drive-prwth-dokimh-tou-automatou-honda-cr-v-i-dtec-me-ta-160-aloga/ Sent from mTalk ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξεκίνησα & διάβαζα τη σελίδα άμεσα & γέμισε όλη-μέχρι κάτω-σε 4 δευτερόλεπτα. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλησπέρα. Αυτό που λες μου το έκανε στα μηνύματα του facebook & στο messenger. Όταν δοκίμασα να βάζω τόνο πατώντας στο πλήκτρο του γράμματος & όχι δεξιά στη δεύτερη γραμμή του πληκτρολογίου που είναι ο τόνος, το έλυσα το θέμα. Δεν πρόσθετε κομμάτια από τη λέξη δηλαδή όπως πριν.ευχαριστω πολυ φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ! Άρα ειναι θέμα hardware. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Μετα απο μια βδομαδα με το 950 dual sim και εχοντας περασει απο τα χερια μου τα 920-930-1520 εχω να αναφερω οτι Εχω την εμτυπωση οτι το 950 δεν εχει την γρηγοραδα στο σερφαρισμα,πολλες φορες μου δινει την εντυπωση οτι κολαει,και γενικα ειναι ενα κλικ κατω σε σχεση με τα προηγουμενα... Και το λεω γιατι θυμαμαι οτι με τα προηγουμενα ποτε δεν ειχα καποιο θεμα,ενω με το 950 και κατα το ανοιγμα εφαρμογων,κατα το σκρολαροσμα στο μενου,νιωθω οτι ειναι κλικ πισω... Μπορει να κανω λαθος αλλα πολλες.φορες εχω την εντυπωση οτι σε γενικες γραμμες δεν εχει την ιδια λειτουργια με τα προηγουμενα...Μπορει να κανω λαθος αλλα με το 950 δεν εχω την καλυτερη εμπειρια χρησης... Κατι αλλο...με θεμα εγγυησης τι κανουμε;Αν χρειαστουμε service που το στελνουμε;? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Μετα απο μια βδομαδα με το 950 dual sim και εχοντας περασει απο τα χερια μου τα 920-930-1520 εχω να αναφερω οτι Εχω την εμτυπωση οτι το 950 δεν εχει την γρηγοραδα στο σερφαρισμα,πολλες φορες μου δινει την εντυπωση οτι κολαει,και γενικα ειναι ενα κλικ κατω σε σχεση με τα προηγουμενα... Και το λεω γιατι θυμαμαι οτι με τα προηγουμενα ποτε δεν ειχα καποιο θεμα,ενω με το 950 και κατα το ανοιγμα εφαρμογων,κατα το σκρολαροσμα στο μενου,νιωθω οτι ειναι κλικ πισω... Μπορει να κανω λαθος αλλα πολλες.φορες εχω την εντυπωση οτι σε γενικες γραμμες δεν εχει την ιδια λειτουργια με τα προηγουμενα...Μπορει να κανω λαθος αλλα με το 950 δεν εχω την καλυτερη εμπειρια χρησης... Κατι αλλο...με θεμα εγγυησης τι κανουμε;Αν χρειαστουμε service που το στελνουμε;? Επειδή το είχα δίπλα-δίπλα με το 930 μπορώ να σου πω πως δεν ισχύει αυτό που λες. Το έχεις κάνει ποτέ Hard reset και κυρίως μήπως έκανες επαναφορά από back up προηγούμενων συσκευών? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Επειδή το είχα δίπλα-δίπλα με το 930 μπορώ να σου πω πως δεν ισχύει αυτό που λες. Το έχεις κάνει ποτέ Hard reset και κυρίως μήπως έκανες επαναφορά από back up προηγούμενων συσκευών? Εχω κανει hard reset οταν το πηρα,κοιτα μ9ορει να μην ισχυει οτι εγραψα πιο πςνω,απλα λεω εγω τι νιωθω σαν αισθηση... Παντα κανω επαναφορα σαν νεα συσκευη.... Με το service τι παιζει;? Παντος σαν ποιοτητα κλησης ειναι καλυτερο απο το 920-930 ,δυνατη ανοιχτη ακροαση,τελια καμερα,απλα δειχνει λιγο φτηνο στο καπακι της μπαταριας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ένα καπάκι από την mozo και θα γίνει premium η συσκευή! Για service βγαίνει έξω. Ανάλογα τι θέλει! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) Για στειλε μου link για την θηκη της Mozo... Τα βρηκα....καλες φαινονται... Οι δερματινες δεν μου αρεσουν,η κοκκινη ειναι ωραια αλλα δεν εχει διαφορα απ οτι βλεπω απο το καπακι που φοραει.... Φυσικα αν δεν τις δεις απο κοντα δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα. Ευχαριστω Edited January 15, 2017 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Για στειλε μου link για την θηκη της Mozo... Τα βρηκα....καλες φαινονται... Οι δερματινες δεν μου αρεσουν,η κοκκινη ειναι ωραια αλλα δεν εχει διαφορα απ οτι βλεπω απο το καπακι που φοραει.... Φυσικα αν δεν τις δεις απο κοντα δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα. Ευχαριστω Πάντως όσοι το έβαλαν δεν είχαν πρόβλημα! Κι εγώ θα πάρω κάποια στιγμή! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλησπερα,εχω ενα θεματακι με τον edge αλλα μου εχει σπασεκ τα νευρα.... Σε μερικα sites το κειμενο και οι λεξεις ειναι κολημενες μεταξυ τους σε σημειο να μην μπορεις να διαβασεις..... Καποια λυση,η καλυτερα να αλλαξω browser? Και αν ναι ποιον μου προτεινεται;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 maxthon browser Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Καλησπερα,εχω ενα θεματακι με τον edge αλλα μου εχει σπασεκ τα νευρα.... Σε μερικα sites το κειμενο και οι λεξεις ειναι κολημενες μεταξυ τους σε σημειο να μην μπορεις να διαβασεις..... Καποια λυση,η καλυτερα να αλλαξω browser? Και αν ναι ποιον μου προτεινεται;;;; Γράψε μας, αν θέλεις, μερικά να δοκιμάσουμε και εμείς. Εγώ προσωπικά δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο ως τώρα Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Καλησπέρα..Ένα από αυτά είναι το filathlos.gr,το κειενο είναι κολημενο μεταξύ του σε σημείο να μην μπορείς να το διαβάσεις...το έχω βγάλει και screenshot αλλα δεν ξέρω πως να το ανεβάσω... Έχω προσπαθήσει και από τις ρυθμίσεις να το φτιάξω αλλα δεν γίνεται τίποτα... --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited February 10, 2017 by niotheros Απαγορεύεται η γραφή SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Καλησπέρα..Ένα από αυτά είναι το filathlos.gr,το κειενο είναι κολημενο μεταξύ του σε σημείο να μην μπορείς να το διαβάσεις...το έχω βγάλει και screenshot αλλα δεν ξέρω πως να το ανεβάσω... Έχω προσπαθήσει και από τις ρυθμίσεις να το φτιάξω αλλα δεν γίνεται τίποτα... Σε 640 που δοκίμασα τωρα με edge όλα φαίνονται μια χαρά. Κανένα πρόβλημα. Έφτασα μέχρι τον πάτο του site, μπήκα μέσα στα άρθρα και όλα είναι κανονικά. Edited February 10, 2017 by niotheros Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Καλησπέρα..Ένα από αυτά είναι το filathlos.gr,το κειενο είναι κολημενο μεταξύ του σε σημείο να μην μπορείς να το διαβάσεις...το έχω βγάλει και screenshot αλλα δεν ξέρω πως να το ανεβάσω... Έχω προσπαθήσει και από τις ρυθμίσεις να το φτιάξω αλλα δεν γίνεται τίποτα... Για να μην ψάχνεσαι πολύ, είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζω κι εγώ στο δικό μου Lumia 950 XL αλλά σε πολύ λίγα site, ένα από αυτά είναι και ο filathlos.gr. Δεν ξέρω για πιο λόγο τα γράμματα είναι τεράστια και κολλημένα το ένα πάνω στο άλλο, κι εγώ προσπάθησα να το φτιάξω αλλά δεν μπόρεσα, εικάζω πως είναι κάποιο bag του edge. Edited February 10, 2017 by niotheros Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Για να μην ψάχνεσαι πολύ, είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζω κι εγώ στο δικό μου Lumia 950 XL αλλά σε πολύ λίγα site, ένα από αυτά είναι και ο filathlos.gr. Δεν ξέρω για πιο λόγο τα γράμματα είναι τεράστια και κολλημένα το ένα πάνω στο άλλο, κι εγώ προσπάθησα να το φτιάξω αλλά δεν μπόρεσα, εικάζω πως είναι κάποιο bag του edge. Εντομεταξυ το ιδιο θεμα εχει και η γυναικα μου με ενα 535... Παντος οσο και να προσπαθησα δεν εχω βρει λυση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Για να μην ψάχνεσαι πολύ, είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζω κι εγώ στο δικό μου Lumia 950 XL αλλά σε πολύ λίγα site, ένα από αυτά είναι και ο filathlos.gr. Δεν ξέρω για πιο λόγο τα γράμματα είναι τεράστια και κολλημένα το ένα πάνω στο άλλο, κι εγώ προσπάθησα να το φτιάξω αλλά δεν μπόρεσα, εικάζω πως είναι κάποιο bag του edge. Μόλις πριν άνοιξα κι εγώ το filathlos.gr και ήταν μιά χαρά τα γράμματα! Διαβαζόταν άνετα! Αλλά και σε άλλα site, δεν έχω πρόβλημα γραμμάτων! Να σημειώσω ότι η γραμματοσειρά είναι ρυθμισμένη στο μεσαίο, στον edge!!! Edited February 9, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Μόλις πριν άνοιξα κι εγώ το filathlos.gr και ήταν μιά χαρά τα γράμματα! Διαβαζόταν άνετα! Αλλά και σε άλλα site, δεν έχω πρόβλημα γραμμάτων! Να σημειώσω ότι η γραμματοσειρά είναι ρυθμισμένη στο μεσαίο, στον edge!!! Κι εμένα εκεί είναι ρυθμισμένο αλλά τα γράμματα είναι ότι να ναι. Τι να πω, να έχουν και διαφορά μεταξύ τους ίδια τηλέφωνα; Αυτό μόνο εδώ το βλέπω..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Κι εμένα εκεί είναι ρυθμισμένο αλλά τα γράμματα είναι ότι να ναι. Τι να πω, να έχουν και διαφορά μεταξύ τους ίδια τηλέφωνα; Αυτό μόνο εδώ το βλέπω..... Αυτά μόνο η Microsoft μπορεί να τα κάνει. Χάχα!!! :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Μόλις πριν άνοιξα κι εγώ το filathlos.gr και ήταν μιά χαρά τα γράμματα! Διαβαζόταν άνετα! Αλλά και σε άλλα site, δεν έχω πρόβλημα γραμμάτων! Να σημειώσω ότι η γραμματοσειρά είναι ρυθμισμένη στο μεσαίο, στον edge!!! Και εγω εχω την γραμματοσειρα στο μεσαιο ρυθμισμενη,φυσικα αυτο το προβλημα ειναι σε λιγα sites... Θα του εκανα επαναφορα αλλα βαριεμαι και δεν εχω χρονο για να το ξαναστεινω... Αλλο περιεργο εχει να κανει με το one note... Δεν μου εμφανιζει ολες τις σελιδες που εχω στην εφαρμογη... Στο S7 εχω π.χ 5 σημειωσεις στο 950 μουυ εμφανιζει τις 2.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Καλησπερα,εχω ενα θεματακι με τον edge αλλα μου εχει σπασεκ τα νευρα.... Σε μερικα sites το κειμενο και οι λεξεις ειναι κολημενες μεταξυ τους σε σημειο να μην μπορεις να διαβασεις..... Καποια λυση,η καλυτερα να αλλαξω browser? Και αν ναι ποιον μου προτεινεται;;;; Παίξε με τις ρυθμίσεις Διευκολυνση πρόσβασης ---> Περισσότερες επιλογές---> κλίμακα κειμένου ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με το οθόνη ---> μέγεθος κειμένου. Αλλάζουν τα πάντα στις εφαρμογές Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkamb Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Και σε εμένα παίζει άψογα το site. Δεν το είχα υπόψη. Είναι πολύ ευανάγνωστα και πεντακάθαρα τα κείμενα και ωραία χρώματα στο background. Στα αγαπημένα :) Παράθεση MyPhones: Nokia 2110i, Nokia 6150, Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia N70, Nokia N73ME, Nokia 5800XM, Nokia C7, Nokia L920 (Win10), Nokia L625 (Win8.1), Microsoft L640, Microsoft L640XL, Microsoft L950DS, Xiaomi Pocophone F1, Xiaomi Poco F2 Pro, Xiaomi Poco F4 MyBands: Xiaomi Mi Band 2, 3, 4, Honor Watch ES, Huawei Watch Fit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Κι εμένα εκεί είναι ρυθμισμένο αλλά τα γράμματα είναι ότι να ναι. Τι να πω, να έχουν και διαφορά μεταξύ τους ίδια τηλέφωνα; Αυτό μόνο εδώ το βλέπω..... Πήγαινε και στις ρυθμίσεις του κινητού, όχι μόνο του edge Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 σα να πηγαινει καλυτερα το κινητο μου. Το προβλημα με την μαυρη οθονη στο ξυπνημα απο αναμονη εχει να εμφανιστει μερικες μερες. Και το double tap μια χαρα! Δεν εκανα τιποτα. Φτου να μην το ματιασω. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa7kou Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) a)Θα ήθελα να ρωτήσω, όσον αφορά τα προσωπικά δεδομένα και την προστασία τους,όταν π.χ. θέτω ως ανενεργή την πρόσβαση στην τοποθεσία μου από εφαρμογές - όπως χάρτες ή gps - , σημαίνει ότι απλά προστατεύω τα προσωπικά μου δεδομένα ή ότι δεν θα μπορώ να χρησιμοποιώ κανονικά τους χαρτες και το gps επειδή το εχω απενεργοποιημένο;;; δηλαδή εάν εγώ θελήσω να απενεργοποιήσω όλες τις προσβάσεις για προστασία των δεδομένων μου, θα λειτουργούν κανονικότατα ή θα πρέπει να επιτρέπω σε όποια εφαρμογή θέλω την πρόσβαση;; b) Ξερετε καποιο σαιτ που να διαθετει πισω καλυμμα με δερμα ή αλουμινιο??? το πλαστικο χρησιμο σε πτωση σε σχεση με το αλουμινιο, αλλα χαραζεται ευκολα. c) Ξερει κανείς να μου πει, εαν στην έναρξη, γινεται να φτιαξεις και αλλη επιφανεια περα από την μια που υπαρχει με τις συντομευσεις και την αλλη με ολες τις εφαρμογες? d) Πως γινεται να μετατρεψω το κινητο ωστε να παιζει ραδιο fm?θα ηθελα, εαν μπορει καποιος να το βρει, ενα βιντεο, γιατι σε φορουμ και διαφορα σαιτ δε το εξηγουν καλα..(ή εγω δεν τα πιανω :P ) Edited February 17, 2017 by pa7kou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts