Jamesc Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 που έίναι το συγκεκριμένο ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430562 Μη μείνεις στη πρώτη σελίδα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Κατέβασε κανείς το update της stock καμερας με force HDR και pause στο video???? Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Να μαι και γω πάλι ,μετά από 34 μέρες αναμονή στο σέρβις του ι σοπ και της αντιπροσωπίας παρέλαβα σήμερα και ο τι τύχη τα ίδια παντελακη μου τα ίδια παντελή μου.δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και πως να κινηθώ εναντίον τους...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Να μαι και γω πάλι ,μετά από 34 μέρες αναμονή στο σέρβις του ι σοπ και της αντιπροσωπίας παρέλαβα σήμερα και ο τι τύχη τα ίδια παντελακη μου τα ίδια παντελή μου.δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και πως να κινηθώ εναντίον τους...... Ποιο ηταν/είναι το πρόβλημα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Wifi και Bluetooth ανοιχτα ταυτόχρονα, μου κοβουν την σύνδεση με το ρουτερ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Wifi και Bluetooth ανοιχτα ταυτόχρονα, μου κοβουν την σύνδεση με το ρουτερ Ακόμα δεν σου το έκαναν; Νομίζω και κάποιος άλλος έχει αναφέρει το ίδιο πρόβλημα και αν θυμάμαι καλά είχε βρει μια λύση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Wifi και Bluetooth ανοιχτα ταυτόχρονα, μου κοβουν την σύνδεση με το ρουτερ Και σε άλλο ρουτερ τα ίδια σου κάνει; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Κατέβασε κανείς το update της stock καμερας με force HDR και pause στο video???? ναι εγω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 εμενα ακόμα να έρθει το update μα τι χαλια είναι αυτά δηλαδή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 ναι εγω..... Είσαι σε slow ring? Εμένα ακόμα να ρθει που είναι σε επίσημη. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatigoal Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Αγόρασα και εγώ σήμερα το κινητό. Μήπως μπορείτε να μου πείτε πανόραμα με ποια εφαρμογή βγάζετε; Επίσης δεν βλέπω να συγχρονίζεται τα αγαπημένα του edge του κινητού με το edge των windows 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Ακόμα δεν σου το έκαναν; Νομίζω και κάποιος άλλος έχει αναφέρει το ίδιο πρόβλημα και αν θυμάμαι καλά είχε βρει μια λύση. Επειδή το έχω και εγώ αυτό και παρακολουθώ το νήμα και δεν έχω εντοπίσει λύση αν θυμάσαι κάτι παραπάνω πες καμία λεπτομέρεια.. Είναι πολύ σπαστικό.. Με το που ανοίγω το bluetooth χάνεται η σύνδεση wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Επειδή το έχω και εγώ αυτό και παρακολουθώ το νήμα και δεν έχω εντοπίσει λύση αν θυμάσαι κάτι παραπάνω πες καμία λεπτομέρεια.. Είναι πολύ σπαστικό.. Με το που ανοίγω το bluetooth χάνεται η σύνδεση wifi Δεν θυμάμαι ακριβώς, άλλα κάποιο άλλο παιδί είχε αναφέρει πως είχε βρει λύση και θα το τσέκαρε λίγες ημέρες ακόμα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 (edited) Επειδή το έχω και εγώ αυτό και παρακολουθώ το νήμα και δεν έχω εντοπίσει λύση αν θυμάσαι κάτι παραπάνω πες καμία λεπτομέρεια.. Είναι πολύ σπαστικό.. Με το που ανοίγω το bluetooth χάνεται η σύνδεση wifi Εγω ειμαι αυτος που εντοπισα το προβλημα , τουλαχιστον στο δικο μου, δοκιμασε να δουλεψεις την συσκευή χωρις την σιμ και δες οτι δεν θα εχεις προβλημα.....και ενω τους το εχω επισημανει στο σερβις και τις 2 φορες αυτοι εξακολουθουν να το κανουν update και να μου το στελνουν πισω , χθες τους το εστειλα για 3 φορα απαιτώντας αλλαγη συσκευης (εδω γελαμε) ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ δεν πρόκειται να διορθωθει με καμια αναβάθμιση Edited March 31, 2016 by milena03 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Εγω ειμαι αυτος που εντοπισα το προβλημα , τουλαχιστον στο δικο μου, δοκιμασε να δουλεψεις την συσκευή χωρις την σιμ και δες οτι δεν θα εχεις προβλημα.....και ενω τους το εχω επισημανει στο σερβις και τις 2 φορες αυτοι εξακολουθουν να το κανουν update και να μου το στελνουν πισω , χθες τους το εστειλα για 3 φορα απαιτώντας αλλαγη συσκευης (εδω γελαμε) ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ δεν πρόκειται να διορθωθει με καμια αναβάθμιση Μηπως ειναι θεμα σιμ;;;; Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Μηπως ειναι θεμα σιμ;;;; 2 φορες αλλαχτηκε ....του ιδιου παροχου ομως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Είσαι σε slow ring? Εμένα ακόμα να ρθει που είναι σε επίσημη. Οχι Redstone ειμαι...απ'οτι διαβαζω η καμερα χρειαζεται το καινουριο API Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 εμενα ακόμα να έρθει το update μα τι χαλια είναι αυτά δηλαδή την Τριτη μου ηρθε το update...μετα εκανα hard reset και δεν μου το ξαναδινει το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Από τη μπαταρία είστε ευχαριστημένοι; Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatigoal Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Από μπαταρία όχι τόσο (ειδικά όταν πριν είχα το z3c) αλλα έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα φορτισης !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ωραίο νέο! Το tune in επανήλθε με νέα έκδοση και παίζει επιτελους στο κινητό μας ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από μπαταρία όχι τόσο (ειδικά όταν πριν είχα το z3c) αλλα έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα φορτισης !!!! Οταν έχουμε τέτοια ταχύτητα φορτισης ειλικρινά ούτε καν με έχει απασχολήσει η μπαταρία η οποια και αυτη για μένα ειναι μια χαρά. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Ωραίο νέο! Το tune in επανήλθε με νέα έκδοση και παίζει επιτελους στο κινητό μας ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν έχουμε τέτοια ταχύτητα φορτισης ειλικρινά ούτε καν με έχει απασχολήσει η μπαταρία η οποια και αυτη για μένα ειναι μια χαρά. Απορία. Η γρήγορη φόρτιση γίνεται με οποιονδήποτε φορτιστή? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Απορία. Η γρήγορη φόρτιση γίνεται με οποιονδήποτε φορτιστή? Γρήγορα αλλά όχι σαν τον 3 amp. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Διαθεσιμη απο χτες βραδυ ενημερωση υλικολογισμικου (firmware) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Για insiders ή για απλούς; Εγώ που είμαι με επίσημη ψάχνω από χθες αλλά τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts